46641
-
ACE #16658 Win7 alatt nincs már az egyszerű telnet kliens? (telnet.exe) Vagy valamilyen más cucc van erre? -
#16657 Van valakinek tippje, hogy hogyan tudnék W7 x64-et szerezni? Isohunt meg mininova nem nagyon ismeri, mindenhol x86-ot találok csak.
Ja, nem kell a szar szöveg, hogy fújfúj torrent, én a Mikrofosnak nem fizetek egy fillért sem előre. -
dashed_ #16656 ctrl+shift+esc? -
#16655 Nagy hiba volt SB Live kártyának a megvétele, elavult drivert támogatás rossz. -
gaspijoci #16654 A gép bekapcsolásakor előhívod az alaplap menüjét, - általában " Del " gombra működik - itt megkeresed az integrált perifériák menüt és ott disable-ra állítod az alaplapi hangkártyát. Én viszont arra lennék kiváncsi hogy milyen driverrel akarod működtetni az SB kártyát, mert ez nekem még nem sikerült. -
xxxpaulxxx #16653 Feladatkezelőre ezt tudom ajánlani
Nekem már xp-ben is így volt... és itt nagy előny, mert nem kell előhozni azt a sok szart ctrlaltdel-el
-
#16652 Hali!
Vettem egy SB Live! 5.1-et használtan, csak azt szretném megkérdezni hogy az alaplapról az integráltat honnan lehet letiltani Win7-ben annak érdekében hogy működjön az SB???? -
BenceYCE #16651 4 g ramra Te még nyüstölnéd a vinyót egy ilyen helyzetben teljesen felesleges lapozófájl miatt? -
#16650 nekem automatán kezeli a Windows de ha gondolod beállíthatsz egy 1.5 gigás méreted -
NiGhTM4R3 #16649 Köszönet!
Már csak a lapozófájlra tudnátok valamit mondani?
Nálatok hogy van beállítva?
Csak mert tudtommal hatással van a teljesítményre -
#16648 Vezérlőpult\Programok\Windows szolgáltatások be- és kikapcsolása
itt a Windows Search elé tegyél egy pipát majd OK -
NiGhTM4R3 #16647 Programok/kellékek között megtaláltam :D
Beírtam a sort, bár nem írt ki semmit hogy elfogadta, még annyit sem hogy dögöljek meg
De nekem nincs az a kereső mező, azt hogy lehet visszatenni?:
-
#16646 jobbkatt a parancssoron,futtatás rendszergazdaként
így már engedni kikapcsolni a hibernálást -
NiGhTM4R3 #16645 UAC azt hiszem megvan, bár nem volt egyszerű, Vistás mintára csináltam és szerintem kicsit máshogy kellett, mindegy
Szóval ezt a kis fehér részt nem találom, kicsit navigálhatnál:
http://i26.tinypic.com/2ekiwz9.jpg
A súgóból szedtem elő a futtatást, és beírtam a parancssort de azt írta hogy nem rendelkezem jogokkal hogy kikapcsoljam a hibernálást
Pedig admin jogaim vannak - elvileg
Eszembe jutott még valami. A c-re szinte semmit sem enged menteni, pl. ezt a paintes képet sem engedte. Másrészt meg töröltem a c-ről 1 vírust, és a d/recycle-be kötött ki, ez hogy lehet? -
gregtom6 #16644 Még annyi, hogy XP-ben volt olyan, hogy a dxdiagban tesztelni lehetett a különböző directx-eket. Ezt most nem találom.
Valamint egy csomó háttér, és téma, amit láttam videókban, az nekem nem elérhető, a Home Premium miatt? Feltehetőek vhogy? -
BBencze #16643 1. UAC-ot kapcsold ki.
2.,3. Van egy kis fehér rész, az a kereső és a futtatás is egybe.
4. Valószínűleg 32bites rendszered van, ha 64bitest raktál volna fel akkor ez a gond nem lenne.
5.Szerintem ez nem nagyon tér el az XP-től szinte ugyanolyan nem értem hogy nem tudod megtalálni...
6.Én nem tudok ilyenről.
-
NiGhTM4R3 #16642 Hali, lenne pár kérdésem
1. Pl. egy mappa törléshez kiírja, hogy admin jogok kellenek, leokézom és úgy törli. Miért kérdi, ha elméletileg admin jogosultságom van?
2. A keresés-t hol találom a start menüben? (ha a gépen egy zenét,képet akarok keresni pl.)
3. Ezt a hiberfil.sys fájlt akarom kikapcsolni, de nem látok futtatást a start menüben, vagy hogy hova írjam a 'powercfg.exe -h off' parancsot?
4. 4 GB memóriám van a gépben, de 3.2GB használható fel, ez hogy lehet? másrészt, a lapozófájlt hogy érdemes beállítani?
5. A ctrl.alt.del parancsra előhívom a feladatkezelőt, xp-n rögtön mutatta mennyi memóriát zabál a gép, na itt merre találom?
6, Van valami magyar nyelvű program, amivel esetleg tuningolni lehet, vagy a felesleges dolgokat letiltani benne?
Hirtelen ennyi, jó lenne ha segítenétek:)
-
#16641 Utána kellene olvasni a Magyar Technet oldalon van a memória kezelésről egy cikk. Egyébként 670mb szabad memóriám van a 4GB-ból és mégis jól fut a legtöbb játék. A kulcsszó a memória felszabadítás, tehát ha kell a rendszer kiüríti a memóriát. Egy dolgot nem szabad elfelejteni ez nem XP nem is hasonlítanám egymáshoz a két oprendszert mert a Windows 7-ben annyi az eltérés sok minden működésében. -
#16640 szerintem olvass utána hogy a windowsok a vista óta hogyan kezelik a memóriát :) -
gregtom6 #16639 Az normális, hogy lebutítva a win7 is 750mb fizikai memóriát eszik? Ez majdnem 1 gb, és erre mondják, hogy a játékok jobban futnak rajta?
Csak logikusan belegondolva, hogy futhatnának a játékok jobban, ha memóriából pl jóval többet eszik, mint XP?
Valamint telepítettem az AVG-t, erre nem enged Firefox-al böngészni.. -
#16638 Hi
Van 3 partícióm, a C-n van a win 7, a D-n pedig régebben volt egy XP. a D-t leformáztam most, viszont még mindig azt hiszi, hogy arról kell bootolni, azaz erre a partícióra csinálta a bootmgr stb... fájlokat.
Hogyan tudom ezt a c-re biztonságosan átrakni? Nem szeretnék NTLDLR is missing és hasonló feliratokkal találkozni rendszerindításkor:)
Előre is köszi -
#16637 Nem, csak csak a Microsoft szerverén elérhetőket. pl. az Nvidia kiad egy új drivert biztos, nem fogja letölteni magától az Update-ről a rendszer. -
gregtom6 #16636 A legfrisebb drivereket le is tölti a Win7? -
gregtom6 #16635 Kasperskyvel nekem olyan gondom volt, hogy mindig hálózati támadásokat észlelt. -
#16634 Kaspersky-t használom, nem fog az semmit. 22MB memót eszik és minimális prociidőt. -
#16633 Avira premium -
gregtom6 #16632 Olyan kéne, ami keveset fog a gépen, és jól véd. -
gregtom6 #16631 Melyik vírusirtót ajánlanátok a win7 mellé? Mert az AVG-vel egyszer megszívtam(Virut miatt), Kaspersky állítólag nagyon fogja a gépet, Norton annyira beépül, h nem lehet letörölni, Pandával haverom szívta meg, szóval melyiket? -
#16630 Legalább is jobbnak. -
#16629 Nah akkor holnap felrakom az ultimatet, azzal akkor jónak kell lennie
-
#16628 starter ügye a legalapabb, az ultimate meg teljes
válltozatok összehasonlítása -
#16627 Na azt rosszul tetted, minimum Home Premium kell neked. -
#16626 haver -
#16625 a startert -
#16624 megbízható forrásból szerezted a windowst? :) -
#16623 Melyik verziót raktad fel?
A különbségek:http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=63.0
-
#16622 Ha van akkar írd be ,ha nincs akkor megy anélkül is egy pár hónapig. -
#16621 Nah, sikerült felrakni, kérdések:
- mi a külömbség a starter és az ultimate közt??
- van e kapcsolatban a verzió azzal, hogy nemtudok témát váltani, ha mozgatok egy ablakot nem tűnik el, stb??
- a hangkártyadriverrel szarkszik, van e megoldás?? -
gaspijoci #16620 Arról a driverről írtam. Azzal nem szólal meg a hang, bár mindent rendben lévőnek ír a Windows. Úgy látom ilyen kártyával senkinek nem működik, mert nem jöttek ötletek. -
gregtom6 #16619 A win7 telepítésekor kér serialt vagy ilyesmit? Vagy csak utána?