46641
-
#16738 Jó,nekem 8 :)!De figyelj,nem az oprendszer volt a rossz,hiába keresel újat!Nem kell mindent felrakni,meg átállítani aztán nem lesz probléma,na és rakd megfelelő méretű lemezre!;) -
#16737 Mindgeyikre rákattintottam semmit se csináltak:(
Maradt a Format és mmost töltöm le a eredeti magyart tokórol.5óra múlva lenn lesz:) -
#16736 Nem nyomsz installt,hanem van egy repair link. -
kav5 #16735 Szaisztok!
Windows 7 ultimate-et használok(6.1.7600)x86. Alaplapom Asus P5KPL/1600.
Rajta egy realtek RTL8169/8110 hálókártya. Nemrég olyan probléma jelnetkezett, hogy indításnál nem kapcsolódik a netre csak ha tiltom/engedélyezem a kapcsolatot. Utána egyből jó. Azóta kezdte el mióta frissítettem az updaten található realtek driverre. Azóta már csináltam egy rendszervisszaállítást, így most az update előtti driver van, de a probléma újra jelentkezett. Hivatalos realtek driverrel is próbáltam, de ugyan az. Közvetlen modemmel kapcsolódok a netre. XP-n tökéletesen működött.
Mi lehet a probléma?
Előre is Köszönöm! -
#16734 De ha nem lesz oké,akkor a telepítő lemezzel állítólag meg lehet nyitni a sajátgépet (de win 7 esetében ebben nem vagyok biztos)!Ott a lemezen amin a oprendszer van nyisd meg a tulajdonságokat és a tömörítés mellől töröld a pipát,aztán vársz. -
#16733 Igen ám!De ott mit válasszak?:( -
#16732 Jaok:D -
#16731 Miért kellene újratelepíteni?!Próbáltad már telepítőlemezzel helyreállítani?Mert a lemezt még be tudja bootolni :)! -
#16730 Csak egy kérdés mit jelent ez a BOOTMGR compressed?:) -
Apocalipto #16729 Aha. -
#16728 Ez jó lesz szerintetek? -
#16727 Pffffffffff ez de sazr gép.Az előbb nem küldte el az üzit.Bocs mindenkitől.Csak a régi gépről írok. -
#16726 Sziasztok! -
#16725 Sziasztok!
A Winfos megint összeszarta magát.
BOOTMGRS is compresses
CTRL+ALT+DEL to restart-al fogadott ma.Nem tudom mit jelent de akkor csak annyi helpet kérnék,hogy akkor a magyar MSDN vagy Technetes Win7-et valaki linkelne?Köszi! -
#16724 vinyó kikapcsolása/hibernálás ilyesmi minden ki van kapcsolva? -
Nilur #16723 Sziasztok!
Azért írok ide, mert remélem, valaki tud segíteni a problémámban.
Pár hete feltettem a windows 7-et (64 bit RTM) a laptopomra, amin előtte Vista Business x64 futott.
Teljesen meg voltam elégedve az új renszerrel egészen addig, amíg egy fura jelenégre nem lettem figyelmes. Teljesen szabálytalan és random időközönként előfordul, hogy a vinyó "lefagy", világít az írást/olvasást jelző led, és 1 percig megáll az élet, nem reagál a progamindításokra a gép, viszont 1 perc után mindent megcsinál ami a fagyás alatt esedékes lett volna (pl új program indítása), és minden folytatódik onnan, ahol abbamaradt.
Sokmindent kipróbáltam már, szerintem nem driver probléma, mert emellett simán mindent megcsinál, amit kell. Gyanakodtam hardver gondra is, de előtte a Vista-n semmi ilyen gondom nem volt.
Esetleg, ha valaki találkozott már ezzel a problémával vagy van ötlete, szívesen veszem a javaslatokat.
Üdv,
Peti -
#16722 Szerintem neked a Starter Edition van fent!Ha klasszikus nézetre váltasz,akkor válthatsz hátteret,de ha nem SE,akkor passz. -
#16721 Pedig erről szó volt,hogy egyes kiadásoknál nem lehet hátteret cserélni!:D
#16713 hol állt meg a telepítés?Kék háttérnél?Ha csak kurzort látsz,érdemes átdugni az egyik monitor kábelt,vagy ahogy nekem is írták,van elsődleges,meg másodlagos kijelző,de ezt nemtudom hol lehet állítani! -
beyo #16720 Senki nem tud segíteni kicsit szar egy fekete háttérképet nézni! -
#16719 És a 32 bites? -
zserrbo #16718 Tudtok ajánlani egy külsős tűzfalat Win 7-re? Most a beépített fal van, nincs is vele gondom, de megnéznék egy másikat is, ami kompatibilis. Comodo-ra gondoltam, de azt írják még nem megy rajta. -
beyo #16717 " A kép nem állítható be tapétának ! Belső hiba történt! -
#16716 mi a hibaüzenett? -
#16715 Ha van egy másik képernyő a gépen akkor az lesz az elsődleges képernyő tálcával és amin csak egy kék háttér van az a másodlagos képernyő. -
beyo #16714 Hello !
Hogyan lehet betenni saját háttérképet? mert nekem mindig valami hibát ír hogy nem lehet és már nagyon idegesít! -
lovist #16713 Üdv mindenkinek! Az lenne a problémám, h leszedtem már egy csomó x64-es és x86-os win 7-et, de mindegyik megáll a telepítésnél, amikor betölti üresen a kék hátteret, meg a kurzort. Nem dob fel semmi féle ablakot, vagy hibát. Nem tudom mi lehet a baj. Már vártam vele majdnem 1 órát, de nem csinál semmit. Nem fagy ki, mert az egért lehet mozgatni, bár a HDD LED-je folyamatosan világít. Az XP mellé szeretném feltenni, egy külön partícióra. Remélem tudtok segíteni! Előre is köszi mindenkinek! -
#16712 akkor nincs több ötletem:(( -
Locna #16711 Persze, a legújabbat. Átmenetileg már felraktam a vcd-t, de mégis a daemon az igazi. -
Locna #16710 Épp azzal próbálkozom most is, de sajna semmi..
természetesen elolvastam a FAQ-t -
#16709 Tedd föl a PowerISO-t. -
#16708 legújabbat tetted fel biztosan? ha nagyon nem megy akkor használj virtual clone drive-ot, nekem is ez van, kis buta progi de a célnak megfelel, reinstall után alapból már csak ezt tettem fel pl -
#16707 próbáld Vista sp2 kompatibilitásban és rendszergazdaként futtatni a telepítőt -
Locna #16706 Szia!
Esetleg egy pontos helyreigazítást tudnál nekem orvosolni, mit, hogyan kellene csinálnom? kompatibilitásnál állítottam a xp sp3-at, de szerintem ennél többet kellene még tennem.
Ma reggel tettem fel a Win7-et, szóval nagyon friss még nekem..
Köszönöm előre is! -
NiGhTM4R3 #16705 Szóval szerinted szükségtelen a lapozófájl? -
#16704 Igen. -
#16703 lol
partícionálás után indítottam stoppert, első rendszerindításig 12 perc 44 másodperc telt el:D -
#16702 pedig ennek már működni e kéne
akkor nincs több ötletem,bocs -
LaciMaci #16701 http://www.torko.hu/forum/index.php?topic=64.0
ez a változat már a microsoft által elkészített magyar változat? -
#16700 Microsoft Developer Network -
LaciMaci #16699 Mit jelent az, hogy MSDN?