46641
-
#43777 Nekem egyik eredeti Windows 7-et se tudta, mármint nem bootolt az USB-ről, másolás megvolt. -
Livius #43776 Nekem a Windows 7 USB/DVD Download Tool az eredeti érintetlen MSDN ISO-kat gond nélkül megcsinálja.
Ezekkel sikeresen csináltam már USB telepítést vele:
Microsoft.Windows.7.Home.Premium.SP1.32bit.Hun.MSDN
Microsoft.Windows.7.Professional.SP1.32bit.Hun.MSDN
Microsoft.Windows.7.Professional.SP1.64bit.Hun.MSDN
Microsoft.Windows.7.Ultimate.SP1.64bit.Hun.MSDN -
ntex #43775 64 bites rendszer van fent most is, elvileg kompatibilis az a tool 64 bites cuccokkal is, mindenesetre most épp másol a flashboot, remélem sikerül neki... -
#43774 Az is lehet probléma, hogy 32 bit alatt 64-es telepítőt nem tud csinálni. Az Universal USB Installer viszont bármiből megcsinálja, bármilyen rendszeren. :) -
#43773 Én is így tudom. Csak a hivatalos ISO-kat szereti. -
ntex #43772 Tehát meg kéne próbálnom mással? Megnézem ezt a Flashbootot akkor -
Livius #43771 Szerintem inkább az ISO-val van gond. Nem hiszem hogy a Windows 7 USB/DVD Download Tool szereti a házilag frissítésekkel bővítettet. -
#43770 Én azzal a gyári cuccal sose tudtam működésre bírni, mindig megpróbálom, aztán 10 perc múlva töltöm le a Flashbootot :) -
ntex #43769 Üdv.
Egy olyan gondom lenne hogy egy MSDN-es Win7 Ultimate verziót, amibe bele vannak integrálva a frissítések március 12-ig ki szerettem volna tenni egy 4GB-os (3.72GB) Maxell pendrive-ra hogy aztán majd onnan telepíthessem, ehhez a Windows 7 USB/DVD Download Tool-t használtam volna, de a pendrive formázása közben hibát írt ki (nem sikerült formázni a meghajtót, pedig előtte én magam formáztam és semmi gond nem volt vele, olvasta is a gép) és nem írta fel a képfájl tartalmát. Ezután alig tudtam visszahozni az USB adattárolómat, azt hittem tönkre is ment mert nem tudtam olvastatni a géppel, de aztán végül nagy nehezen csak sikerült formázással újra olvashatóvá tennem. Lehet az a gond hogy az ISO fájl mérete 3.68GB, a pendriveon pedig 3.72GB a kapacitás és így nem fér rá? Van még itthon egy 16GB-os pendrive is de nem szeretnék azzal is így járni vagy tönkretenni, ezért gondoltam megkérdezem tapasztalt e már valaki hasonlót illetve mivel tudnám még USB-ről telepíthetővé tenni? -
xxx007 #43768 Hát én is arra gondolok ... -
Puhos #43767 Szia!
Itt egy oldal érdemes végigolvasni: 80070422 hiba. De én a vírusfertőzést sem zárnám ki teljesen. -
xxx007 #43766 80070422-es számú hibát ír ... -
#43765 Sőt az Eseménynapló is segíthet. -
#43764 Ez esetben a windows könyvtárba található windowsupdate.log fájlt is megnézném, hogy milyen hibakódokat ír. -
xxx007 #43763 Az sem segít ... -
#43762 vezérlőpult\felügyeletei eszközök\szolgáltatások menüben próbáltad már kézzel elindítani a widwows update-t? -
xxx007 #43761 Sziasztok,olyan gondom van hogy adott egy laptop gyári win7 home premium , frissítések automatikusra vannak állítva , de nem frissít , ha keresni próbálok manuálisan azt dobja hogy nem lehet mert a szolgáltatás nem fut ...
ezt mi okozhatja? vírusirtó nem talált semmit (avast!free) -
howarju #43760 O.K.
De ki tudhatja biztosan az elem életkorát, töltöttségét beszereléskor? :-) -
#43759 Valaki nem tud valami kicsike DLNA szerver Windowsra? (Samsung TV-re kéne küldeni a dolgokat, eddig Serviio-t használtam, de sok vele a baj) -
Bal0924 #43758 :D (ez a helyzet...:S ) -
#43757 Én is erre gondoltam, de 1, 1,5 éves gépnél még nem szokott probléma lenni. Kivétel ha rendszeresen áramtalanítva van a gép kikapcsolás után. -
howarju #43756 Hi!
Gyenge az alaplapi elem! Cseréld ki! -
Bal0924 #43755 Vadonatúj minden, 1 évnél (max1,5) fiatalabb, kivéve a Winchesterek. -
#43754 Régi a gép vagy az alaplapja? -
#43753 BIOS-ból betölti asszem az órát minden bootnál. Legalábbis régen valami ilyesmi volt. -
Bal0924 #43752 Sziasztok!
Be lehet állítani azt a Win7-ben hogy naponta ellenőrizze az órát?
Majdnem minden nap látom hogy késik 1percet. De a frissítéssel helyreáll.
Miért csinálja ezt a Windows hogy késik?:D -
#43751 Köszönöm NOD32 frissités után azonnal 3 narancs feliratot kidobott újraindítás előtt, de ellenőrzésnél már haverom szerint semmit nem dobott ki.
Megpróbáljuk ha nem akkor uninstall.
THX -
#43750 Star Trek nálam nem okozott problémát, igaz Windows 8-at használok. Ja és acm.exe fájlom sincs. -
#43749 Én nem zárom ki a virust is mint eshetőséget, egy Emsisoft emergency kit-et lefuttatnék. -
#43748 Star Trek asszem.
Hozzáteszem hogy annyira ért haverom a géphez hogy a rendszerét én szoktam felrakni, max játékokat tud feltenni.
Vagy talán még azt sem. -
#43747 érdekelne, melyik game volt az, amit feltelepített? -
#43746 Igen telon egyből ezt sugtam, de ki volt neki kapcsolva a visszaállítás.
Jól gyanítom hogy cumi? :D -
#43745 Rendszer visszaállítás egy korábbi állapotra. -
#43744 Üdv valaki tudna erre mondani:
Az összes játéknál állítólag haveromnak ezt dobja i, 2-3 órája még jó volt.
Azt mondja haver 1 új gémet megpróbált feltelepíteni azt azóta lett ez a hiba.
Programok mennek, meg minden más.
Tipp?
-
Puhos #43743 Szia
Én hagynám a helyedben az ESET-et. Kaspersky virus removal tool-t futtass le vagy egy Emsisoft Emergency Kit-et. Nézz szét a feladatkezelőben nincs-e esetleg olyan futó folyamat ami gyanús lehet. -
#43742 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy nem tölt be rendesen a windows 7, bármint elindítom és CSAK a háttérkép és a Starmenü (alsó bar) tölt be de azokra se tudok rákattintani, mert az egér homokórázik, CTRL Alt del nem müködik és gyakorlatilag semmi sem :(
Aztán nyomok egy restartot és csökkenten modban megy, ilyenkor lefutatok egy Advanced System caret és kb 0,5-1 hétig minden remek, aztán megint bekapcsolom és akkor egyszer csak megint nem indul rendesen...
Első 1,2 alkalommal még egy ESETET is lefutattam, de nem talált vírust, am a többit meg az Advanced System care is leszedni, csináltam lemeztöredezés elleni baromságot, Malware removalt, de ugyanugy csinálja... :(
Van esetleg ötletetek?
THX a segítséget. -
Puhos #43741 Legelőször is meg kéne tanulni érthetően fogalmazni. Majd ha ez megvan akkor utána leírni a problémát lehetőleg úgy, hogy aki elolvassa meg is értse azt. -
Frobi #43740 Hali
Win 7 van nekem
Az a bajom hogy asogorom nem tudom miket törölt ki..elinditottuk a töredezés mentesitőt..de most nem tudok semmilyen netes videót nézni yutubot sem egyszerűen nem indul el e videó valami flees playert már letöltöttem de nem...
Előre is köszönöm a választ ha tudtok segíteni -
#43739 nincs valami ötletetek hogy miért nem tudja beállítani a gép xp mode-ot?
Egyszerűen a végén mindig meg áll azzal,hogy nem sikerült beállítani próbáljam meg később,kipróbáltam mindkettőt amit le lehet tölteni, ugyan az az eredmény... -
#43738 Üdv!
Több fájlom van, aminek orosz karakterekből áll a neve, de mivel az én gépemen nincs meg az eredeti font, így mindenféle karakterekkel helyettesíti a valószínüleg orosz cirill betűket.
Honnan lehet megtudni, hogy mi a hiányzó font a rendszeremről, és honnan lehetne azt telepíteni??
Előre is köszi!