46641
-
Solt #43817 Nem volt őszinte a mosolyom gondolhatod! :D -
#43816 Baszottjó. :D
Ettől féltem.
Nem egészen 2-3 hónapja lett véve a vinyó. -
Solt #43815 Én egy taco-s üveget ejtettem rá, pont a vinyó fölé... kerregés, zúgás, kerepelés, majd 125000.-Ft + áfáért helyre is állították róla az adatok egy részét! :D -
#43814 ájjájj . :P -
Solt #43813 Ha jó alaposan teszi, akkor a vinyó kaphat olyat, hogy összefossa magát! :) -
#43812 Faxa.
Akkor lehet beigazolódik a gyanúm hogy a vinyó sérülhetett...:S
De érdekes a Win logo begyün, csak utána kap kékhalált. -
#43811 Létezhet, de hardver vagy driver hiba. -
#43810 szerintem a "Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok -> Felhasználói fiókok fegyületének beállítása" vagy hol van egy csúszka a biztonsággal kapcsolatban amit ha lehúzol minimálisra akkor nem kérdezget.
Én mindig lehúzom telepitéskor, tök felesleges:
-
Man19 #43809 Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségetek: Be lehet valahogyan állítani azt a windowsban, hogy amikor megnyitok egy programot, aminek a gyártója ismeretlen, ha egyszer már mondtam neki, hogy megnyithatja, akkor ne kérdezze az össze további indításnál az adott programnál?
Ezt a két linket találtam, a másodikban ír ilyesmiről (de mivel nem win7-ről van szó, nincsen "tiltás feloldása" gomb)...
http://hvg.hu/tudomany/20090224_biztonsagi_figyelmeztetes_kikapcsolasa
http://lacy.hu/windows_vista/fajl_megnyitaskor_figyelmeztetes -
#43808 Az nem ua. :)
Akkor minek nyitható a teteje? ha nem csukhatod le? -
#43807 LOL Nem hallottad?! Akkor probald ki! B@szd a falhoz a laptopod. :D :P -
#43806 Üdv létezik hogy ha valaki lecsapja a laptop tetejét olyan baja legyen a gépnek hogy nem indul utána el és kék halállal kilép?
Meg a bios-ban kiírja hogy 0x000000009c vagy milyen hiba....:S
Mert most ismerősnek valami gond van a laptopján, és azt mondta működés közbe lett lecsapva a teteje.
Mondom ettől még nem hallottam hogy beszart volna egy gép.
létezhet ilyen? -
#43805 Nem kér fájlrendszert, ntfsre formáz. Persze csak akkor ha létrehoztad az új partíciót.. -
tompka #43804 Valami megoldás van? :( -
simonl #43803 Sziasztok, "behúztam" egérrel egy játék ikonját a Start menü - Játékok mappába.
Ott mintha átalakult volna külsőleg, nem működik, és a világért sem tudom törölni.
Nincs jobb egérgombos menüje sem...
Köszönöm a hasznos tanácsokat. -
#43802 minden particiot töröltem de nem ajánlozza fel az ntfs formázást -
#43801 Na igen, de a win ezt csinalja a sajat fajljaival, programjaival is, mint emlitettem, a mappak megjelenitesevel is. Allitolag Mac-en nincs ilyen problema a tobbi szofttal sem. -
#43800 Ez egyik sem a windows hibája. A VLC fejlesztőjének ként a hotkeyeket globálissá tenni (nem vagyok benne biztos, hogy nincs erre beállítás), az ablakméretet is a fejlesztő állítja be. -
#43799 Tud vki segiteni?
Az a problema, hogy a VLC "kovetkezo szamra ugrasat" csak ugy lehet vezerelni billentyuzettel, ha ez a program van legfelul. Hat ez a legritkabb esetben vagy ugye.
Szoval hogy lehet ezt megkerulni ill. hogy lehet rabirni a kib@szott windowst, hogy atengeje a mediagombokat a VLC-nek, ne csak neha, hanem MINDEN ESETBEN?
Ugyanigy az is kerdes, hogy az ablakmeretezes (kib@szott windowshoz meltoan) miert olyan nehez a tartalomhoz igazitani?
A VLC, egyszeru hangfajlok eseten is HD meretet jelenit meg, ha elindul.. mas programoknal is ez all fenn persze, thanx willy gates.
Szoval erre van megoldas?
A win valahogy meg soha nem meretezett jol egy abalkot sem. Minden mappa vagy program megjelenito ablaka ugy nyilik meg, hogy a tartalom resze ki van takarva es gorgetni kell. Persze ez lehet, hogy mas programok hibaja (mint pl. legujabb Cubase is, hogy a kancso Steinberget is emlitsem), de a win a sajat mappa megjeniteset is igy, benan oldja meg.
Van erre megoldas?
Koszi. -
#43798 Dehogynem ha eltörlöd a partíciót. -
#43797 telepítőbe nem enged formázni -
#43796 igazad van
http://logout.hu/bejegyzes/fire_soul_cd/windows_7_uefi_install/hsz_1-50.html -
TomBond #43795 A telepítőből meg kell formázni, és kész is. -
#43794 ilyenkor le szokták írni a megoldást vagy linkelik... hátha a későbbiekben másnak is lesz ilyen gondja és rá tud keresni :P -
#43793 megoldottam -
#43792 van egy új lenovo laptop
win8 volt rajta de nem tetszett
win7-et akartam rárakni de nem engedi mert GPT-be van particionálva
sajna a win8-at már letöröltem róla
mit lehet csinálni hogy telepíteni tudjam a win7-et -
tompka #43791 Na igen, de nekem ennyi van:
-
howarju #43790 Eszközkezelő --> Hang, Video-és játékvezérlők --> "Hangkártya tip." -->Erőforrások --le-fel nyíllal megkereshető.
Nálam pl. IRQ 17. -
tompka #43789 Régi driverekkel is csinálta a rendszer. Épp most is terheli az egyik magot. Pedig csak elindítottam lemezről egy 720p-t.
A megszakítást hol lehet állítani? Eszközkezelőben nem találom. -
drago14 #43788 Mert már ellenőriztem teljesen a gépet Advanced SystemCare 8-cal de utána se jó,
pedig defragmentált is!Na megnézem azt a hd sentinelt. -
#43787 Könnyen lehet hardver hiba is, elsőnek hd sentinel-el a winyót nézném meg. -
drago14 #43786 Na most meg 5 perccel ezelőtt lefagyott de nem volt kékhalál csak semmi sem válaszolt! -
#43785 bluescreen view progival bővebb infot lehet szerezni a hibáról. Indítsd el és készíts képernyő mentést a program ablakáról és szúrd be ide. -
drago14 #43784 Sziasztok!A Windows 2 óránként leáll valami oknál fogva! Semmi sem válaszol! Mit kell tenni? Vagy ha nem kapcsolom ki egy idő után kékhalál! Mit kell tenni ellene? a válaszokat előre is kösz!!! -
vaczak #43783 sziasztok, újabban a firefox minden inditásakor megjelenik az UAC figyelmeztetése, hogy engedem e hogy a program (ffox software updater) változtatásokat hajtson végre a gépen. hogy lehet ettől megszabadulni anélkül hogy teljesen kikapcsolnám az UAC-t? korábban nem csinálta ezt a ff. -
howarju #43782 Csak TIPP! Talán ugyanaz az IRQ több Drivernek is ki van osztva? Próbáld meg kézzel átállítani automatikusról a hang Driver megszakítását egy nem, ill. kevéssé használtra!
Más: Tapasztaltam, hogy nem mindig a legújabb Driver a legjobb! Ha a régivel jól működött a rendszered, érdemes lenne megfontolni annak visszaállítását! -
tompka #43781 Segítségre lenne szükségem!
Az elmúlt 1hétben rendszeresen jelentkezik egy olyan hiba, hogy a Rendszermegszakítások nevű folyamat 100%-on terheli a proci egyik magját. E miatt a hang elkezd recsegni és a laptop hűtője rákapcsol.
Minden driverből a legfrissebb van. Mi okozhatja? -
#43780 Driver frissítés megpróbálnék, különös képpen alaplapi driver-t. -
Lysandus #43779 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. A win7 alvó állapot után "ébresztéskor" egyszerűen lefagy. Olyan, mintha próbálna a szerencsétlen felállni, bejön az asztal, aztán eltűnnek az ikonok az asztalról, majd maga az asztal is eltűnik, és jön a kék képernyő. Valakinek van valami tippje arra, hogy miért lehet ez, és mit lehet vele kezdeni? -
Livius #43778 Nekem a 8GB-os Kingston DataTraveler-re megcsinálja a telepítőt tökéletesen, és ahol lehet USB ről bootlni megy is. Sőt azt találtam a Windows 8 MSDN ISO-kat is feltudja rakni pendrive-ra.