46641
  • Shep
    Köszi. Nekem is csak adat írásra kell, semmi egyéb hókuszpókuszra.
  • N1tro
    Üdv! Kellene egy kis segítség. Digitális fényképezőgépről átszeretném másolni a képeket a gépre. De ahelyett hogy megnyitná a mappát mint XP-ben, azt írja hogy "A meghajtóban található lemezt használat előtt formázni kell". A gépben van egy 2GB os SD kártya, amin a képek vannak.
  • precision
    én Ashampoo Burning Studio -t
  • exodus2
    Nálam Nero 7 tökéletesen megy, bár nem sokat használom, és azt is dvd, vagy adat írásra. Tehát semmi extrára.
  • Shep
    Win7 alatt melyik cd/dvd író progit használjátok, mert felraktam ezt a burn4free-t de 2x olyan lassan ír, mint xp alatt.
  • Shep
    Igazad van köszi. Fel se tűntek az apró nyilak :)
  • Inquisitor
    Tudna valaki segíteni ATI Theatre mód beizzítása végett W7U-x64, Catalyst 10.1, Radeon HD2600XT relációban? Be van kacsolva rendesen a CCC-ben, csak éppen nem megy. :(
  • bon
    ctrl+alt+del és a megjelenő ablakban számítógép zárolása
  • exodus2
    Felhasználóváltás nem jó? Attól még futniuk kell a háttérben a programoknak.
  • xxxpaulxxx
    Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet úgy lekódolni a Windows 7-et, hogy közben a háttérben futó alkalmazások ugyan úgy folytatják a munkájukat, mint eddig.
    Szóval... egy olyan program kéne, amit ha bekapcsolok... akkor bárki ül a géphez jelszót kér tőle... de nem úgy, mint amikor kijelentkezik az ember a windows-ból, hanem csak szimplán nem tudja a gépet használni addig, amíg nem adja meg a megfelelő jelszót, viszont minden alkalmazás fut a háttérben tovább...
    Remélem érthetően fogalmaztam:D
    Előre is köszi!:)
  • exodus2
    A feladatkezelő bezáró gomb alatt van egy jobbra-balra nyíl. Ha a balra nyilat nyomod többször, akkor sem mutatja?
  • Shep
    Másik problémám ,hogy a feladatkezelőből eltűnt az éppen futó folyamatok és a szolgáltatások fül. Merre lehetnek?
  • Shep
    Továbbra sem találtam megoldást a szemcsés videokra, és nem csak a filmek ,hanem ha neten nézek HD adást az is pixeles. Hol lehetne valamit állítani ebben a hülye win7-ben?
  • Doomista
    Kösz szépen!
    Az az érdekes, hogy olyan helyről szedtük le, ahol mindenki véleményként azt írta, hogy nála tökéletesen működött...
  • bon
    Low Level format-ot felejtsd el, a mai winyoknál nem szabad használni!
    Amúgy meg szerezzen be a haverod egy olyan telepítőt ami hivatalos forrásból származik, tehát vagy bolti vagy szerepel a nevében az MSDN vagy technet szó.
    Ja és a bios-ban ajánlott letiltania floppy meghajtót, sokszor az okoz gondot a telepítés elején.
  • Doomista
    Hali!
    Egyik haveromnak van egy problémája...szóval xp rendszere volt, bebootolta a letöltött windows 7 all version, amit már kiirt dvd iso formátumba, és ugye elkezdte feltelepíteni a home premium verziót...csak hogy egy hiba miatt nem telepítette tovább a windows 7-t...valami hibakódot irt, és azt írta, hogy hiányzik pár telepítő fájl...na most ez eddig oké, csak hogy nem tudja újra feltelepíteni a windows 7-t, immár a másik haverjától kapott egy angol verziójú home premiumot...de nem akarja betölteni az egész rendszer feltelepítés indítása menüt...várt rá vagy 30 percet, de semmi...szóval fogalmunk sincs, hogy mit tegyünk...gondolom formázni kellene a winyót...de ugye nem tudjuk, nem tölti be az egész telepítés menüt...azt is tudom hogy biosban van valami low lvl format, de úgy tudom ahhoz meg program kell...szóval tanácstalanok vagyunk...help help help!
  • exodus2
    A win7 amúgy leszedi a realtek hálókártyához a drivert, tehát felesleges drivert felrakni. Nekem rc-nél szakadozott a net, adslel, most az RTM már nem, igaz routerrel vagyok neten.
  • fekete0012
    nekem már a win 7 frisítette a verzioja pedig ez 7.12.1218.2009
  • csernok
    Ilyen configon (Amd 3000+ 1.8 GHZ proci,ati radeon 2600 HD pro vidkártya,2GB ram) Menne a a Win7(vagyis h nagyon lassú lenne?)
  • baaka
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a problémám, hogy néha csak úgy megszakad az internetelérés!
    Azt mondták, hogy ez a realtek hálókártyával(ez van nekem is) előfordul is be kellene frissíteni a driverét eszközkezelőből próbáltam, de nem talált úja(2006-os van fent)!
    Valaki tudna nekem linkelni Realtek RTL 8139/810x-hez a legújabb drivert ami már win 7-el is jó! Mert egyszerűen nem találok amit meg találtam az egy 6.11-es(2009-es) de ezzel is előfordul még ez a hiba hogy megszakad a háózati kapcsolat.

Előre is nagyon szépen kösönöm!
  • Jim Morrison
    Ja, az elsőt be akartam linkelni, de ezek szerint nem küldte be... Mindenesetre megcsináltam és működik. Megnyitás - All users re kellett kattintani és azon bellül megcsinálni a változtatásokat.
  • bon
    A hiba érdekessége, hogy Vista-ban és Windows 7 RC-ben lévő bug.
  • [HUN]FaTaL
    És a mappákban vannak fájlok?
  • bon
    Több megoldást is írnak: link1 link2
  • bon
    Akkor más lesz a baj.
  • Jim Morrison
    Csak egy programs mappa van (amiben 27 mappa van) meg egy desktop.ini fájl. Akkor itt van a bibi?
  • Jim Morrison
    csak egy programs mappa van (amiben 27 mappa van) meg egy desktop.ini fájl. Akkor itt van a bibi?
  • bon
    \Roaming\Microsoft\Windows\Start menu
  • Jim Morrison
    C:\Users\nevem\Appdata\ ?? itt kellene lennie? Itt csak egy local , LocalLow meg Roaming konyvtar van :/
  • [HUN]FaTaL
    Nézz körül az appdataban hogy egyáltalán megvannak e az LNK-k. Ha nincsenek akkor valami kitörölte az összes parancsikont és mappát belőle.

Semmi köze a VGAhoz.
  • Jim Morrison
    videókártya?
  • naaa
    videokártya hiba
  • Jim Morrison
    Miért van az, hogyha rákattintok a start menüben a Minden Program ra nem jelenik meg semmi ? Teljesen üres az egész :\
  • exodus2
    Nem beszélve arról, hogy játékoknál, és filmeknél is gondot okozhat a hiánya.
  • phoenix1
    Köszönöm a segítséget :)
  • exodus2
    Lehet nem N-es verziót kellett volna felraknod. Mivel mediaplayer hiányzik belőle, ezért elképzelhető hogy az is okozhatja. Realtek oldaláról a megfelelő drivert rakd fel, lehet segít. Eszközkezelőben nem ír ütközést vagy bármi problémát a hangeszközzel?
  • ibrik
    Mármint az általad feltelepített "legfrissebb driver"-re vonatkozik az előző kérdésem...
  • ibrik
    Csak kérdezem, hogy a driver is 64bites verzió?
  • gstup
    sorry gép és nem kép
  • gstup
    Sziasztok!

64 bites win 7-esem(Ultimate N 64 bites) van és a gondom a következő lenne.Xp-re telepítettem fel és nincs hang.Már számtalan fórumot(külföldi,Microsoft help oldalát is)megnéztem és amiket leírtak probléma megoldásként nem jött be.Azóta újraraktam a windows még egyszer de ez sem segített.Az alaplap asus a8n sli és azon vagy egy realtek alaplapi hangkártya. Fel is ismeri,"realtek ac97 audio" a device managerben,de nem szólal meg a kép.Legújabb driver fenn van,már letöröltem egyszer az egészet és újraraktam a legfrisebb driverrel.Köszönöm előre is a segítséget.

Üdv,Gábor