Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Valóban Total Commander-t használok, viszont, a start menübe program nevét beírva szoktam indítani õket, de szoktam a keresõjét is használni a Windows-nak.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

[HUN]FaTaL
és ez most mire is?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

fery02
1. Ha felhasználótól függ, akkor gondolom számomra is értelmetlen, ha eddig is megvoltam nélküle, ráadásul hely szabadítható fel vele.
2. Pedig te fájlkezelésre TC-t használsz és állítólag (egy másik oldal szerint) ilyen esetben végképp feleslegesen fut az indexelõ szolgáltatás, ha az Intézõt nem használod.
Amúgy is gyors a keresés végül is szerintem is.

A többi ponthoz nincs hozzáfûzni valóm, köszönöm az infókat!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

pontosan!<#pias>

Rayden02
Nem semmi!<#taps><#email><#vigyor2><#wow3><#hawaii>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

bon
320euró (86400ft)

vohanyi
Õszintén,mennyibe került?

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Sziasztok!
Van egy Asus M2n-mx alaplapom. Mûködik minden hardver. De 1 dolog nyomja a csõröm. Túl halk a mikrofon. Töltöttem le Vistas drivert feltettem, de úgy is halk. A másik az hogy próbálom feltenni a hangkártya programjait, kiírja hogy "Unable to compare version.Aborting." Utánna néztem a Google-n is, de csak annyit ajánlottak hogy szedjem le a régit és úgy próbáljam. De nem megy ugy sem. Elég sokat használom a skype-ot, és idegesítõ hogy ordibálnom kell ha valakivel beszelni akarok. XP alatt tökéletesen mûködik.
Ha van valakinek 5lete, tanacsa kérem jelezze.
További jó szórakozást.
<#email>

Nem süllyedek le a hülyék szintjére, mert a rutinjukkal úgyis legyőznek.

reaper4
jó, de azért ne verd ki rá, mer nem tesz jót 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

megvettem<#mf2>

vohanyi
Ezt fogom felrakni,megvan innen a szûz is,mindkettõ magyar:Windows 7 7600.20555.x86fre.win7_ldr.091021-1509 32 bites HomePremium-Pro-Ultimate;Az eredeti DVD 90 db frissítéssel integrált verziója október 31.-vel bezárólag,
valamint OEM autoaktiválással.

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

vohanyi
Így jártam meg majdnem,de nem kellett,csak frissíteni az XP-!Most partícióztam,most már tényleg figyelni fogok a W.7 telepítésénél!

TuxSkajvok
nincsmit, én is emiatt buktam be, de a bootmenü visszaállítását már nemtom hogy lehet megoldani, szal ha máshogy nem megy, akkor újra kell rakni az xp-t is 😞
(én legalábbis így tettem... xp:reins, majd win7: reins)

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

vohanyi
Bocs,Neked szólt!Köszi!

vohanyi
Hát,ha csak ennyi tényleg...THX!

TuxSkajvok
nekem is ilyen gondom volt... a win7 telepítésénél nem figyeltem oda rendesen... lehet olyan menüpontot találni, ahol már meglévõ rendszer(ek) mellé telepíti. Csak oda kell figyelni!

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.

vohanyi
Kérnék egy fix megoldást: egy vinyón XP,külön partícióra tiszta telepítéssel Win7.Bootolásnál nem látja az XP-t!Megoldás,hogy tudjak választani?

vohanyi
Magyarul is van sok helyen,pl. torko...--32/64 is végleges...

Rayden02
THX az iNFO-t!!!<#vigyor>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Miley Cyrus
A 7600 verzioju a végleges.
Magyaritást meg WinUpdateröl leszedsz😊

CSICSKA JÁTÉK A CODBO.;DD

Rayden02
Valaki segítene nekem!!
Ez most a végleges magyar verzió??

hu_windows_7_ultimate_x86_dvd_x15-65935

A válaszotokat elõre is köszönöm!

newil
Szeretném megkérdezni,hogy lehet-e és ha igen hogy?---Letölteni/telepíteni/frissíteni a Vista oprendszert 7-re?
Nem akarok dobozt,digitális úton ::Magyar:: W7-et szeretnék.
A választ elõre is köszönöm.

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

kösz.

PS3 Slim 250 PC

bon
Játékban egyértelmûen látható lesz a menüben, vagy a program könyvrájában az indító exe-vel.

támogatja a kártyám (4850)
és hol lehet ilyen beállítás?

PS3 Slim 250 PC

bon
Nem. Esetek többségében van külön indító exe van rá, vagy a beállításoknál lehet választani. Már ha támogatja a vga-d a directx 10-et.

Üdv!
az lenne a kérdésem hogy a windows 7 en a játékok ( PL. COD 4)
alapból DX10 en fog futni?

PS3 Slim 250 PC

bon
Ez talán segít: link

Nem ír semmit: hibakód: 80071A90
Próbáltam a neten utána nézni, de még nem találtam semmit! :-(
bon
Alaplapi sata driver kell neki.

naaa
sziaztok
újra telepítettem a win7 és a másik winyót nem látja
megint újra tettem erre a másikat nem látja
szvl amin nincs az op rendszer sz nem látja a win
viszont eszközkezelõben ott van... ha rányomok az ill frissítésre akkor írja, h ok minden
akkor mi nem ok?
ötlet

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

bon
A WindowsUpdate.log nem ír semmit?

scanner😊, köszi!
Üdv!
Olyan gondom van, hogy a szokásos biztonsági frissítés telepítése után, hibaüzenetet kapok, miszerint: „a telepített frissítést nem tudta konfigurálni a rendszer!
Ezért a módosításokat visszavonja a rendszer."
A KB 974431 számú megbízhatósági frissítésrõl van szó, közzétéve 2009.10.13.mérete 15,8 MB
Természetesen próbáltam letölteni, telepíteni, ugyanazt a hibaüzenetet kaptam!
Elõre is köszi a segítséget!
A többi frissítés sikeres volt.
bon
Na én már az Update álltal felajánlott frissebb drivereket kerülni szoktam, mert volt már bajom a telepítésükbõl.

bon
1. felhasználótól függ, hogy van e értelme. elég sok hely felszabadítható vele valóban.
2. indexelés szerintem hasznos funkció.
3-4. árnyákmásolatott én is tiltottam a Rendszervissazállítással eggyütt a vezérlõpulton keresztül (biztonságosabb, mint a szolgáltatásokat kapcsolagatni)
5. én a fizikai memóriával megeggyezõ mennyiséget szoktam fix-re állítani.
6. A jól tudom a deamon-nál egyésges telepítõ van mindkét változatra.

lck
Daemonnak egy telepítõje van mindkét rendszerhez.
kryst
Gondoltam erre is, de minden jól mûködik! Sõt egyszer még frissítette is WinUpdate-rõl az asztali gép hálókártyáját. De, lehet, hogy valamiért még sem jó? Holnap utánna nézek.

fery02
Sziasztok!
Állítgattam pár dolgot, de nem vagyok biztos a dolgomban, mivel leginkább Vista-s leíások alapján végeztem a tehendõket, Win 7-hez nem igazán találtam meg, amik érdekeltek volna.

1. A hibernálásnak úgy hallottam nem sok értelme van asztali gépen, meg hogy helyet is fel lehet szabadítani a letiltásával. Rendszergazdai cmd-ben beírtam ezt: powercfg -H off
Végül is valószínû, hogy ennyi elég volt, mert nõtt a szabad helyem a C-n csak, hogy akkor Win 7-en ennyi beállítás elég-e?

2. Indexelés leállítása: Szolgáltatásokban (rendszergazdaként) leállítottam, letiltottam a Windows Search-et, meg a partíciókon is kivettem a pipát a biztonság kedvéért a "Fájltulajdonságok mellett tartalomindexelés engedélyezése a meghajtón lévõ fájlokhoz" sor elõl. Ennyi gondolom elég.

3. A "Shadow Copy" letiltásához én személy szerint a "Kötet árnyékmásolatai" sort tiltottam le a szolgáltatások közül. Telitalálat? 😛 Ha igen, akkor elég hozzá ennyi?

4. Rendszer visszaállítást jelenleg nem tudom kikapcsoljam-e, mert nem tudom szükségem lesz-e rá a késõbbiekben, mert ugyan nem Ghost-oltam le a Win7-et, de szerintem, ha esetleg olyan hiba lenne egyszer, hogy el sem indul a Win 7, akkor úgysem bírnék mit kezdeni a Rendszer visszaállító fájlokkal.
Jelenleg amúgy sem tudom, hogy hol lehet letiltani, a szolgáltatások között valamiért nem találom, Vezérlõpultban meg nem merek nagyon állítgatni vele kapcsolatban, nehogy véletlenül elindítsak így fáradtan valami visszaállítást. 😄
Szval ehhez kérnék tanácsokat, hogy érdemes-e szerintetek kikapcsolni, mert amúgy szabad helyem az van a C-n. Szóval nem azért kapcsolnám ki, mert nagyon kéne a hely, csak hogy esetleg teljesítménybõl fog-e egy picit.

5. lapozófájlnak a Windows nálam 6141 Mb-ot ajánl számomra felfoghatatlan módon (miért pont ennyit és miért ilyen sokat), de nem akartam tiltakozni, megadtam neki fix-en, amit akart.
Ti 4 Gb RAM mennyiség mellett mennyit javasolnátok? Olyat ne írjatok, hogy semennyit, mert valamennyi kell. Bár itt is megjegyzem, hogy nincs szükségem helyre, szóval engem annyira végül is nem zavar.

6. Olvastam itt, hogy kijött a 64 bites változata a Daemon tools-nak. Érdekesnek tartom, hogy a hivatalos oldal fõoldalán a "64"-re semmi keresési találat sem jött ki eredményül az oldalon, még a Download szekcióban sem.
Komolyan nem lehet letölteni a hivatalos oldalról a 64 bit-es verziót? Mert én leginkább hivatalos oldalról szeretek tölteni.

Érdekesség kép még megemlítem, hogy eddig egyszer használtam csak az Alvó állapotot, mikor is fél órára magára hagytam a gépet (egyébként mindig Leállítom, majd áramtalanítom, éjszaka nálam nem megy soha egyedül).
Viszont ez az egyszeri alkalom sem volt egészen hibamentes, mert mikor ébresztésként felkapcsoltam a gépet a power gombbal (billentyûzetemen nincsenek ilyen Alvó, kikapcsoló gombok), ugyan egybõl a felhasználófiók választásnál voltam, de szinte abban a pillanatban, mihelyst a fiókom fölé vittem a kurzort, lefagyott a gép és csak reset segített rajta.
Nem tudom, hogy ez csak véletlen volt-e vagy csak a gépem nem szeret aludni, de az biztos, hogy nálam eddig még se fagyás, se kékhalál nem volt még (lekopogom).
Azóta inkább nem próbálkoztam ezzel az alvó állapottal, amúgy sem nagyon ismerem ezt a témát, hogy hogy, miként mûködik.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bon
Rossz hálókártya driver nem okozhatja? Esetleg újabb verziója a programoknak, hátha csak nem komaptibilísek a Windows 7-el.

bon
64bit-es program nagyon ritka, így oldalnak sincs értelme, na meg az egész gépfüggõ,ami az eggyik embernél gond nélkül megy, az lehet, hogy nálad nem fog mûkõdni.

kryst
Nem tudom szerintetek mi okozhatja, hogy mikor töltök le, pl.akár FTP-rõl vagy torrentrõl akkor a processzor használat mindig 30-40%-on megy. FTP programból én a FlashFXP használom, de próbáltam mást is, de ugyan ez a helyzet. De ugyan ez a jelenség a laptopon is mint a asztalin is. Pedig a laptopon Home Prémium van még az asztalin, Ultimate van. És mind a két gépen, más a vírusirtó is. Valami bekapcsolt szolgáltatás csinálná ezt, vagy mi okozhatja? XP-nél ilyen terheltségû processzor használatról nem tudtam. Szerintetek mi lehet a gond? Köszi.

Magiszter
Sziasztok!

Szeretnék összeállítani magamnak egy telepítõcsomagot Win7 64bit alá (még sose használtam 64 bites rendszert). Ezért szeretném megkérdezni hogy van olyan oldal ahol fel vannak sorolva a Win7-et szeretõ és 64 bites programok?

A Segítséget Elõre is Köszönöm!

3 lehetõséged maradt.Indítás rendszergazdaként,indítás XP kompazibilitás módban,(jobb klikk az exe-n és tulajd.) directX 9c.
Illetve 4,mert a videókari driver-ét is meg kell nézned.Az a baj,hogy nem biztos,hogy a legfrissebb kell belõle.

[IRAM] leader

Újraraktam az egész win7-et,vinyót is formáztam....Eddig semmit nem telepítettem,se driver,se semmi,mégis kilép az a qrwa játék<#falbav><#falbav><#falbav>
Valakinek volt már hasonló probléma?
Ha eddig mûködött,most miért nem?<#wow3>
lck
Én ezeket a szolgáltatásokat letiltottam, vagy kézire tettem:

A Windows Media Player hálózatmegosztási szolgáltatása Letiltva
Alkalmazásminõsítõ Letiltva
Diagnosztikagazda Letiltva
Diagnosztikai gazdaszolgáltatás Letiltva
DNS-ügyfél Kézi
Elosztott hivatkozáskövetõ ügyfél Letiltva
Hordozható eszközök számbavételi szolgáltatása Letiltva
Kriptográfiai szolgáltatások Kézi
Microsoft .NET Framework NGEN v2.0.50727_X86 Letiltva
Munkaállomás Elindítva Kézi
Otthoni csoport figyelõje Kézi
Otthoni csoport szolgáltatója Kézi
Távelérés - automatikus csatlakozás kezelõje Letiltva
Windows illesztõprogram-alaprendszer - felhasználói módú illesztõprogram-keretrendszer Kézi
Windows Search Letiltva
WinHTTP automatikus webproxy-keresõ szolgáltatás Letiltva

Eddig nem okozott semmi galibát. Kevesebb szolgáltatás fut és gyorsabb is a rendszer. ( Saját felelõsségre !!! )
berczely
Pontosan ezt akartam kérdezni! <#smile>

bon
Native felbontásban van a képernyõ használva?

PhantomAss
hello
olyan problémám van, hogy a képernyõm lévõ ikonok homályosan láthatóak, az ikonhoz tartozó szöveg pedig olvashatatlan
azt megfigyeltem, hogyha bekapcsolom a ccc-ben az lcd overdrive-t, akkor egy pillanatra rendesen láthatóak lesznek az ikonok, de utána ugyanúgy homályosak maradnak
nem tudja vki mit kéne beállítanom?

GOOBY, pls