46641
-
#25246 zsír.egyre jobb lesz a gép:D -
#25245 Vagy ahogy aate írta a bios-ba hátrébb sorolod a boot sorendben, a merevlemezek után. -
#25244 Valamelyik particíó kezelő programmal meg kell szüntetni az aktív státuszt az elsődleges particíón. -
dashed_ #25243 win gomb + L -
#25242 Próbáld meg módosítania a számítógép BIOS indítási sorrendjét,lehet usb az első, állitsd hátra. -
#25241 help. van egy 500 gigás külső vinyó, usb. ha rajta hagyom a gépen bekapcsolva és ugy dintiom akkor mindig kiirja hogy error bootmgr
ctrl+alt+del. tehát nem megy tovább.
nem volt a vinyón ásik windows, lol:D vistán godn nélkül elindul. mit csináljak? formázni nem fogom :D meg particionálni se. -
#25240 Tudom off: De akkor kártya hiba lesz.
Win 7 nálam is kérte formázzam le ,megtörtént és azóta jó. -
#25239 Bocs, de térjünk vissza a Windows 7-hez. Köszönöm. -
N1tro #25238 Bármelyiket választom csak a 938MB ot kínálja fel. -
exodus2 #25237 Milyen formátumban formáztad? FAT,NTFS? -
N1tro #25236 Közben azt már megcsináltam, működik is. De most meg hazavágta a formázás a 2GB os kártyát. Csak 938MB os lett és nem lehet nagyobbra formázni. -
exodus2 #25235 Nem tudod a fényképezőben formázni? Általában van ilyen menüpont benne, amivel le lehet a kártyát formázni. -
exodus2 #25234 Szerintem formázd le a fényképezővel. Biztos van beépített formázhatóság. -
N1tro #25233 Illetve a fényképezőgép most azt írja hogy Card Error. -
N1tro #25232 Köszi így működi. De most meg csak 938MB-ot ír kapacitásnak a 2GB-os kártyára. Ez mitől lehet? -
#25231 Igen műkődik. -
#25230 a <Win>+<L> is működik, nem? -
#25229 Az, hogy a frászban lehetséges, hogy a speedtest.net-en akármit csinálok mindig 500 feletti a ping. xp-n vistan nem volt ilyen mindig 25-30 közötti. Érthetetlen az egész. -
exodus2 #25228 Én is úgy használom, és nekem tökéletesen működik. Szerintem valamit elrontottál. Csináld vissza, tehát bepipálod, ok, újraindít, és mikor újra belépsz, akkor beírod a futtatáshoz a parancsot.
Rendszergazdaként lépj be, és rendszergazdaként indítsd a parancsot is. -
#25227 Ezt csináltam meg a múltkor is, azóta kér jelszót, még ha nincs is megadva semmi O.o -
#25226 N1tro: Jártam én is így fényképezőgéppel,másold ki a kártya tartalmát egy másik gépre (ha a win 7 nem látja egyáltalán )formázd le win 7 alatt és működni fog. -
#25225 Nem használok béta cuccokat. Ashampooval ugyanabból a doboz lemezből normál idő alatt megírta, úgyhogy marad az Ashampoo. -
#25224 Nem tudom 1 dolgot mennyire szoktál betartani, mindenből a legújabb nem beta verziót kell használni.
Nem tudom mennyire informatív ez a burn4free prig, mutatja e az adatfolyam pillanatnyi sebességét? Mert ha igen, én figyelném, hogy ingadozik e. Ha fix-en 10,6mb akkor minden rendben van (DVD írás 8x sebességére gondolok) -
#25223 XP alatt meg jó a minősége? :) -
#25222 Ja igen, ugyanúgy használok mindent, mint a többi rendszeren és ott nincsenek ilyen furcsaságok. Ne legyen már mindig a felhasználó a hülye. DOS 6.2 óta volt az összes megjelent Microsoft OS a gépeimen és mindegyikkel jól együttműködtem, ez az eddigi "legmókásabb" rendszer. -
exodus2 #25221 Vagy csak egyszerűen a felhasználó:) -
#25220 Szerintem inkább a programok/driver-ek okozzák a jelenségeket. -
#25219 Akkor a lemez minősége nem megfelelő és ezért lassabb sebességgel írta meg a lemezt a program. -
#25218 Érthetetlen számomra ez a win7 újratelepítettem az ashampoo burn-t újraindítottam és most meg bejött. Ennyi érdekes jelenséget, még egy op rendszernél sem tapasztaltam. -
exodus2 #25217 Futtatáshoz beírod hogy control userpasswords2 majd a megjelenő ablakban kiveszed az pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni." szöveg elől. -
#25216 hogy lehet beállítani, ha két felhasználói fiók van, hogy ne hozza be a bejeletnkező képernyőt, hanem egyből jelentkezzen be az enyémbe, de úgy, hogy ne kérjen se jelszót, megmaradjon a másik fiók is.
valami leírás alapján csináltam valamit, azóta mindig kiírja hogy incorret passwors, és ugyanugy behozza a login képernyőt, sőt, még jelszót is kér, bár nem kell beinri semmit csak egy entert...:S -
#25215 Azt próbáltam :( 8x-ra állítottam, azért nem vagyok teljesen hülye. -
#25214 Ezért írtam a sebesség állítást, mert ha lassabban írja ki akkor tuti nem 8x-os sebességgel ír.
Ashampoo Burning Studio 9.21-es verzióra azt írják, hogy Windows 7 kompatibilis próbáld ki ezt a verziót. -
xxxpaulxxx #25213 hmmm köszi, akkor kipróbálom majd:) -
#25212 De pl. 8x-sebességnél a nero xp-n kiírta 7 perc alatt ennek meg 14 kell. Érdekes.
Próbáltam az z Ashampoo Burnstudio 9-et. Hát el se indult :( Kompatibilitást is próbáltam semmi, meg se nyikkan. -
N1tro #25211 Igen vannak rajta képek. Xp alatt megy most is, csak Win 7 alatt nem. Megbolondulva? Nem csináltam vele semmit. -
#25210 Leginkább munkahelyemen használom, ott meg 1 gépre vagyok bejelentkezve msn-re azt meg nem kell zárolnom soha se. A többi gépet ahol szoktam zárolást használni ott meg még nem vettem észre problémát. -
xxxpaulxxx #25209 és ettől nem fog kijelentkezni az msn, meg a többi program? (xpnél így volt úgy emlékszem... most sajnos nem tudom kipróbálni 7nél mert nem vagy ok otthon) -
#25208 Biztos, hogy vannak rajta képek és nincs megbolondulva a fájlszerkezete? -
#25207 Nero 9 és imgburn. Egyébként ha a burn4free lassan ír, miért nem állítod a sebességét?