46641
  • akyyy
    zsír.egyre jobb lesz a gép:D
  • bon
    Vagy ahogy aate írta a bios-ba hátrébb sorolod a boot sorendben, a merevlemezek után.
  • bon
    Valamelyik particíó kezelő programmal meg kell szüntetni az aktív státuszt az elsődleges particíón.
  • dashed_
    win gomb + L
  • aate
    Próbáld meg módosítania a számítógép BIOS indítási sorrendjét,lehet usb az első, állitsd hátra.
  • akyyy
    help. van egy 500 gigás külső vinyó, usb. ha rajta hagyom a gépen bekapcsolva és ugy dintiom akkor mindig kiirja hogy error bootmgr
    ctrl+alt+del. tehát nem megy tovább.
    nem volt a vinyón ásik windows, lol:D vistán godn nélkül elindul. mit csináljak? formázni nem fogom :D meg particionálni se.
  • aate
    Tudom off: De akkor kártya hiba lesz.
    Win 7 nálam is kérte formázzam le ,megtörtént és azóta jó.
  • bon
    Bocs, de térjünk vissza a Windows 7-hez. Köszönöm.
  • N1tro
    Bármelyiket választom csak a 938MB ot kínálja fel.
  • exodus2
    Milyen formátumban formáztad? FAT,NTFS?
  • N1tro
    Közben azt már megcsináltam, működik is. De most meg hazavágta a formázás a 2GB os kártyát. Csak 938MB os lett és nem lehet nagyobbra formázni.
  • exodus2
    Nem tudod a fényképezőben formázni? Általában van ilyen menüpont benne, amivel le lehet a kártyát formázni.
  • exodus2
    Szerintem formázd le a fényképezővel. Biztos van beépített formázhatóság.
  • N1tro
    Illetve a fényképezőgép most azt írja hogy Card Error.
  • N1tro
    Köszi így működi. De most meg csak 938MB-ot ír kapacitásnak a 2GB-os kártyára. Ez mitől lehet?
  • bon
    Igen műkődik.
  • RelakS
    a <Win>+<L> is működik, nem?
  • Shep
    Az, hogy a frászban lehetséges, hogy a speedtest.net-en akármit csinálok mindig 500 feletti a ping. xp-n vistan nem volt ilyen mindig 25-30 közötti. Érthetetlen az egész.
  • exodus2
    Én is úgy használom, és nekem tökéletesen működik. Szerintem valamit elrontottál. Csináld vissza, tehát bepipálod, ok, újraindít, és mikor újra belépsz, akkor beírod a futtatáshoz a parancsot.

Rendszergazdaként lépj be, és rendszergazdaként indítsd a parancsot is.
  • akyyy
    Ezt csináltam meg a múltkor is, azóta kér jelszót, még ha nincs is megadva semmi O.o
  • aate
    N1tro: Jártam én is így fényképezőgéppel,másold ki a kártya tartalmát egy másik gépre (ha a win 7 nem látja egyáltalán )formázd le win 7 alatt és működni fog.
  • Shep
    Nem használok béta cuccokat. Ashampooval ugyanabból a doboz lemezből normál idő alatt megírta, úgyhogy marad az Ashampoo.
  • bon
    Nem tudom 1 dolgot mennyire szoktál betartani, mindenből a legújabb nem beta verziót kell használni.
    Nem tudom mennyire informatív ez a burn4free prig, mutatja e az adatfolyam pillanatnyi sebességét? Mert ha igen, én figyelném, hogy ingadozik e. Ha fix-en 10,6mb akkor minden rendben van (DVD írás 8x sebességére gondolok)
  • Shep
    XP alatt meg jó a minősége? :)
  • Shep
    Ja igen, ugyanúgy használok mindent, mint a többi rendszeren és ott nincsenek ilyen furcsaságok. Ne legyen már mindig a felhasználó a hülye. DOS 6.2 óta volt az összes megjelent Microsoft OS a gépeimen és mindegyikkel jól együttműködtem, ez az eddigi "legmókásabb" rendszer.
  • exodus2
    Vagy csak egyszerűen a felhasználó:)
  • bon
    Szerintem inkább a programok/driver-ek okozzák a jelenségeket.
  • bon
    Akkor a lemez minősége nem megfelelő és ezért lassabb sebességgel írta meg a lemezt a program.
  • Shep
    Érthetetlen számomra ez a win7 újratelepítettem az ashampoo burn-t újraindítottam és most meg bejött. Ennyi érdekes jelenséget, még egy op rendszernél sem tapasztaltam.
  • exodus2
    Futtatáshoz beírod hogy control userpasswords2 majd a megjelenő ablakban kiveszed az pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni." szöveg elől.
  • akyyy
    hogy lehet beállítani, ha két felhasználói fiók van, hogy ne hozza be a bejeletnkező képernyőt, hanem egyből jelentkezzen be az enyémbe, de úgy, hogy ne kérjen se jelszót, megmaradjon a másik fiók is.

valami leírás alapján csináltam valamit, azóta mindig kiírja hogy incorret passwors, és ugyanugy behozza a login képernyőt, sőt, még jelszót is kér, bár nem kell beinri semmit csak egy entert...:S
  • Shep
    Azt próbáltam :( 8x-ra állítottam, azért nem vagyok teljesen hülye.
  • bon
    Ezért írtam a sebesség állítást, mert ha lassabban írja ki akkor tuti nem 8x-os sebességgel ír.
    Ashampoo Burning Studio 9.21-es verzióra azt írják, hogy Windows 7 kompatibilis próbáld ki ezt a verziót.
  • xxxpaulxxx
    hmmm köszi, akkor kipróbálom majd:)
  • Shep
    De pl. 8x-sebességnél a nero xp-n kiírta 7 perc alatt ennek meg 14 kell. Érdekes.

Próbáltam az z Ashampoo Burnstudio 9-et. Hát el se indult :( Kompatibilitást is próbáltam semmi, meg se nyikkan.
  • N1tro
    Igen vannak rajta képek. Xp alatt megy most is, csak Win 7 alatt nem. Megbolondulva? Nem csináltam vele semmit.
  • bon
    Leginkább munkahelyemen használom, ott meg 1 gépre vagyok bejelentkezve msn-re azt meg nem kell zárolnom soha se. A többi gépet ahol szoktam zárolást használni ott meg még nem vettem észre problémát.
  • xxxpaulxxx
    és ettől nem fog kijelentkezni az msn, meg a többi program? (xpnél így volt úgy emlékszem... most sajnos nem tudom kipróbálni 7nél mert nem vagy ok otthon)
  • bon
    Biztos, hogy vannak rajta képek és nincs megbolondulva a fájlszerkezete?
  • bon
    Nero 9 és imgburn. Egyébként ha a burn4free lassan ír, miért nem állítod a sebességét?