46641
-
#25286 Úgy néz ki megoldottam a problémát, de attól még a felvetésetek akkor is hülyeség (a nagy procis). -
Inquisitor #25285 Tudna vakai segíteni W7/x64 alatt a Catalyst Thetaer módjának bekapcsolásában? -
#25284 Mint írtam pl. nálam alap járaton 1-2%-on megy, tehát nem pörög full-on. Tehát nem megy 100%-os terheléssel. Azon kívül az energigazdálkodásnál be is van kapcsolva alapból a teljesítmény csökkentése.
De ha pl. külön programmal lecsökkented a procid órajelét akkor úgyanaz a feladat több ideig és nagyobb erőforrást von el mint ha nincs lecsökkentve az órajele.
De azt is írtam, hogy az indokolatlan proci használatott okozhatja nem megfelelően mükődő progi is. Érdemes megnézni a feladatkezelőben, hogy mi használja a procit. -
#25283 Ez most komoly? Elmész a gyártó vay még inkább az AMD oldalára és letöltöd. -
kulka #25282 hello
bocsi ojna kérdésem van h felraktam a Win7 ultimitet 32 bites és nem szedi le a drivert a video karimhoz pedig nem valami régi asus ah3650.ha valaki tudja h mit kel h csináljak pls írjon vagy ha valaki tud drivert netről az is megfelelne mert sajnos a CD nem müködik.
kösz előre is. -
BIZ0906 #25281 Újra húzás megoldotta. -
#25280 Üdv emberek!
A hiba az én készülékemben volt, 3 napig szoptam vele, majd a mai nap még +4 órát szórakoztam, hogy pendriveról indítsam a mókát. Most már fut rendesen, szerintem a DVD olvasómmal van a gond, a Win7 nem is olvas be vele semmit... Köszönöm a segítségeket, főleg Doomistának! -
#25279 Nem azért vesz az ember 2 magos procit, hogy állandóan fullon pörögjön, hanem azért, hogy ha szükség van rá ki legyen használva, ha meg nincs akkor épp, hogy szedegesse az áramot. Vagy te nyáron is fűtesz a lakásban, mert hát ha már van kazán akkor fűtsünk? -
#25278 Igazatok van másfelől viszont szerintem is idegesítő ,hogy nem tudod miért pörög feleslegesen a proci na és a villanyóra is :D -
#25277 Ja ez kb olyan amikor arra panaszkodnak, hogy mi használja a memóriát miért ekkora a memória foglalás. Erre már azt szoktam írni, hogy akkor minek vette, ennyi erővel vegye ki a gépből és tegye az asztalra és úgy biztos nem fogja használni a rendszer. :) -
#25276 Hiba nálad van, nálam 1-25-on megy, kitömörítés során 30-40%. gondolom valamelyik proig nem teljesen kompatibilis a rendszerrel és az használja a procit, pl. a proci teljesítményt csökkentő progi ami mellesleg alapból szabályoz a rendszer ha csak nem tiltod. -
exodus2 #25275 Te miért vettél ekkora procit ha ki sem akarod használni? Az jobb lenne ha 1%a menne? Nekem min. 20-30%on megy, és ez egy 2.8ghz P4 prescott, ami már nem mai darab (6 éves). -
#25274 Mi a fene eszi a win7-ben folyamatosan a procit? Egyszer sem láttam még olyat, hogy nem minimum 30%-on állt volna a CPU használat. Marhára zavaró, mert így semmi értelme nincs a proci teljesítményét csökkentő proginak, mert mindig maxon pörög a folyamatos CPU használat ingadozása miatt. Pedig semmivel nincs több program használva, mint xp-n, vagy vistan. -
#25273 Köszi! -
BIZ0906 #25272 Start menü>Számítógép>jobb gomb >Kezelés nem akar nekem bejönni 64bites home alatt. mi lehet a baja? Külön-külön rákeresek pl lemezkezelőre úgy bejön. Nem értem :( -
exodus2 #25271 Itt is megtalálható: Start menü - Kellékek - Rendszereszközök - Rendszerinformáció -
Pontosítok: Ez az összes XP, Vista és Win7 verzióban itt található... -
#25269 (Ez egyébként minden Windows-ban itt volt/van..) -
#25268 HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion -
#25267 szar lemezre van kiírva az iso és/vagy túl gyorsan lett megírva a lemez
próbáljátok kiírni egy márkás(abb) dvd -re és a lehető leglassabb sebességen -
#25266 Azt a bővebb verziószámot a registryben hol is lehet megnézni?
Nem a Run->winver-re godolok, mert ott csak a 7600-at írja ki, hanem azt ahol a 16385 is látszik.
-
exodus2 #25265 Rakd újra az NFSU-t, hátha megjavul:) Amúgy dxdiag alatt sosem lehetett állítani, ahogy én emlékszem, régen csak tesztelni lehetett, fehér négyzet, meg kocka forgott, és azt lehetett nézni. Minden ilyen hardveres beállítás átkerült a catalystba, vagy ha nem olyan drivert használsz, akkor a Megjelenítés - Speciális részhez. -
ba32107 #25264 Codec pack nincs, a NFSU-hoz feltettem egy patch-t, de nem segített. Az a baj hogy nem szívesen próbálgatom mert ha behal akkor csak egy force reset segít, az meg nem túl egészséges. De most egyelőre nincs semmi ötletem, mit lehetne még tenni. -
Samurai84 #25263 Mindegy, megoldottam másképp. Azért köszi. -
#25262 Csak annyi lehetőség van ami a dxdiag-ra jön be. -
#25261 Nem valami buhera verzió ? Esetleg RAM hiba is lehet. -
#25260 nemjo a telepito DVD probalja ki sima angolos verziot letolteni es azzal. -
#25259 Még mindig nem tudta a haverom feltenni a windows7-t...ezekkel a hibákkal jön...ötlet?
1.
2. -
Samurai84 #25258 Szerintem gazdaként futtatom, de így sem. Nincs mire kattintanom, nem tudom őket kilőni. -
#25257 start menübe beírod hogy dxdiag és ctrl+shift+enter -el elindítod rendszergazdai jogosultságokkal (vagy jobbklikk futtatás rendszergazdaként)
így sem tudod állítgatni? -
Samurai84 #25256 Win7 alatt hol találom azt ami a dxdiag alatt bejön XPn? Mert elindítom a dxdiagot de nem tudok semmit sem állítani... A hardware-es D3Dt kellene piszkálnom. -
#25255 Codec pack van a gépen? Ha igen töröld. Javításokat felraktad a játékokhoz? -
ba32107 #25254 DirectX frissítve, a VGA driver pedig a laptopgyártó oldalon újabb, mint az ATI oldalán. Még mindig nem jó :D -
#25253 VGA drivert a vga gyártó oldaláról raktd fel, mert előfordulhat, hogy ott újabb van. Dualcore optimizer szerintem felesleges. A játékokhoz megfelraknám a javításokat ha vannak. -
Petike954 #25252 Töltsd le a Microsoft hivatalos oldaláról a DirectX-et, ami csak azt tölti le, ami neki kell, mivel a Win7 alapból nem tartalmaz minden DX9-s fájlt. -
ba32107 #25251 Windows 7 Ultimate van, DirectX 11-el. A videókártya driverét a laptop hivatalos support oldaláról szedtem le... dualcore optimizer nem tudom hogy kell-e ez szerintem valami videókártyás gond lehet. De ha kell, akkor ebből a listából melyiket szedjem le? -
#25250 hátööö, directxből a legfrissebb van fent?
ha kétmagos procid van akkor kellhet egy dualcore optimizer is
vga driverből is érdemes a legfrissebbet felrakni
ezeknek a játékoknak futnia kell win7en mindenféle kompatibilitási beállítás nélkül, szóval ezeket próbáld meg, hátha... -
ba32107 #25249 Most már a Half Life 2 is ezt csinálja, ez tuti valami specifikus hiba nálam. Tud valaki segíteni? -
ba32107 #25248 Hello, van egy kérdésem: ma feltettem néhány régebbi játékot, és nem futnak. Konkrétan a Jedi Academy-ról és a Need for Speed Underground 1-ről van szó. Indulás után fekete képernyő, teljesen meghal a gép, semmire nem reagál. Kompatibilitási módot próbáltam. 64 bites windows. Ebben a listában ott van az NFSU mint működő játék. Ötlet? -
#25247 rendszergazda vagyok. vagy mégsem?