46641
-
#25609 presario cq61 köszi -
exodus2 #25608 Ennél kicsit pontosabban? Az alján rajta szokott lenni egy típusszám. -
#25607 hp compaq -
EasyLife #25606 Hogy kapcsolom ki a fájlok előző verziói tárolását? mert a tököm ki van hogy soha nincs helyem mert minden hülyeséget összementeget jelenleg kb 20 giga ilyen szemét gyült össze, de nem lehet valahol kikapcsolni végleg? -
exodus2 #25605 Milyen laptopod van? Talán mi találunk hozzá driver. -
#25604 ott se találtam -
#25603 ott még nem néztem -
#25602 Notebook gyártó honlapján sincs újabb driver? -
#25601 a rendszer azt írja h up to date! meg az atheros honlapján nem is tqlálok drivert
-
#25600 rendben megnézem!köszi!:) majd jelentkezek még ha nem megy vmi:) -
#25599 Igen, az Atheros chipes kártyát -
#25598 elvileg az a gond h felcsatlakozok egy wifi hálózatra és akkor dob ki! szal akkor valszeg frissíteni kéne a hálókártyát?? -
#25597 Hálókártya driver gond lesz úgy nézem, frissítés ajánlott. -
#25596 Köszi,ez segített!Kösz mindenkinek:) -
van még ez! -
SZia Bon!leszedtem a bluescreenview-t és ezt mutatja! szted mi lehet as gond? -
#25593 Ha tudod mit akarsz törölni akkor törölheted.De mást ne.Én a your uninstaller programot használom eltávolításra. :) Az leszed minden felesleget,és enged törölni a program listából mindent. -
kollektor #25592 De ott igen óvatosan kell közlekedni, mert még baj is lehet belőle...! :-)) -
#25591 Megvan, megvan a keresett program., egyszerűen csak törlöm az egészet a legördülő listából és kész? -
#25590 start menűbe beírod: regedit -
#25589 ööö.. és ezt hogy hozom elő? -
kollektor #25588 A rendszerleíró adatbázisban tudod törölni, a:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]
helyen, majd ott megkeresed a törölni kívánt bejegyzést! -
#25587 próbáld meg ezt de rendszergazdaként futtasd!(Jobb klikk)Win 7 loader -
#25586 Okés. köszi majd lesz vmi :D -
exodus2 #25585 Programok - szolgáltatások listából nem tudod eltüntetni, csak ilyen Vlite és hasonló programokkal. -
#25584 Igazából a játék könyvtárát,képfájlát mindenét töröltem és gondoltam innen is kiveszem, el is indul egy installer de ennyi vége, és a listában bent marad. RegCleaner kéne? Vagy újra feltenni a játékot és normális módon leszedni.. -
exodus2 #25583 Az a programok és szolgáltatások igazából csak uninstallálja a szolgáltatást, de a telepítője fent marad hogy vissza tud állítani. Tehát az nem tüntethető el. -
Tyco #25582 Bakker nem vettem észre! Köszönöm! -
#25581 Üdv!
A Programok és szolgáltatások listában van egy program amit márt letöröltem a gépről parancsikonokat,mindent de a lista még tartalmazz mintha ot lenne, ezt nem tudom valahogyan eltültetni hogy a listában ne szerepeljen? -
Piko888 #25580 Benn van a FAQ-ban -
Tyco #25579 Sziasztok!
Olvastam valamikor hogy, hogyan kell módosítani a win7 telepítő úgy hogy megkérdezze milyen változatot akarok telepíteni de most nem találom. Tudna valaki segíteni? -
Piko888 #25578 A nettel nekem is gondjaim vannak, mióta felraktam a fullos win7-et.
Pár pillanatra elmegy a net és ezt néha egymás után 3-4 szer is eljátsza, utána pedig elmegy órákat is. Nem tudom mi lehet a gond.
Én externetnél vagyok, most váltottam 10mbitre és vennem kellett +-os routert.
-
Piko888 #25577 Na most továbbment, de most azt írja ki hogy A program nem indult el, mert hid.dll hiányzik a számítógépről. -
#25575 Eseménynapló mit ír? Csökkentett módban nézd meg. Amúgy meg rendszer visszaállítást is meglehet próbálni. -
Piko888 #25574 Srácok felraktam egy Dell laptopra a window7 32 bites verzióját.
Az elején semmi gond, de tegnap óta bekapcsoláskor az írja ki hogy az interaktiv bejelentkezési folyamat inicializálása sikertelen. További információt az eseménynaplóban talál. Innen nem is tudok továbbmenni.
Mi lehet a gond? -
huncsik #25573 szóval tudtok segíteni hogy honnan tölcsem le a működő win7 aktivátort? -
#25572 Az a baj, hogy nem, mert egyszerűen a lemezkezelőben se jelenik meg.
Csak a sajátgépben látom, de ott rendesen. Csak én TC-ben szeretném látni. Mert ott jobban tudok ide-oda másolgatni. -
exodus2 #25571 Esetleg még nézd meg, hogy a fényképező menüjében nem lehet e beállítani hogy miként lássa a windows, tehát pl. camera, vagy storage disk. Nekem ilyen xp alatt a megboldogult Fujimmal volt, hogy webcam, vagy storage disk. -
#25570 Egyszerűen így van, biztos belém épült az XP-Style.. Ízlések és pofonok. -
exodus2 #25569 Meghajtó-betűjelet nem tudsz hozzá adni? Szégyellem, de nem sok ilyen külső meghajtós dolgot láttam, win7 alatt meg egyetsem:)