46641
-
#25770 1. lefordítod valamivel
2. ha jó a kép, akor semmihez nem kell nyúlnod.
3. ha nem tudod valamiről mire jó, google, vagy hagyd békén. Azok az opciók hibajavítások, pl képhullámzásra a vsync, színproblémákra a YUV, stb. Ha normálisan lejátsza a videókat, ne foglalkozz velük. -
#25769 biztos megoldják, sose féltem az ilyenektől vhogy :D -
#25768 De épp ez az honnan tudjam mit kell állítani?
BS playerbe érdekes nem kell ilyen szarakodás! -
#25767 Az ismerősöm dolog nálam is ismerős, éppen a héten volt rá példa. -
#25766 Eddig nem is volt ilyen technológia. Persze biztos lesz rá valami megoldás. Kérdés az hogy milyen.
Egyébként én is letojom, szintén legális vagyok, de ez más történet. Viszont a nem "legál" ismerősök engem fognak majd cseszegetni miatta. Na az már nem mindegy:D -
#25765 Nem hiszem, XP-nél, Vista-nál se okozott komoly gondott az eddigi ellenőrzés, időnként megbukik és akkor jön a google, egy kis keresgélés és...
Mondjuk engem biztos nem fog érinteni a dolog, mert legálisan használom. -
exodus2 #25764 És akinek nincs netkapcsolata? -
#25763 Ez benne a pláne. Ha nincs vizsgálat (nem telepíted fel) nincs eredetiség. Kitalálták ezt jól. -
#25762 Joe Williams (MS Genuine) állítása szerint 90 naponta vizsgálja majd magát a Windows, a vizsgáló alkalmazás pedig rendszeresen frissíti a "megoldás adatbázisát".
Ergo ebből kényelmetlen macska-egér harc lehet. -
#25761 Biztos megoldja a Microsoft, hogy telepíteni kelljen valami okból. Utánna ha már kalóz verziónak minősítette a Windows-t a progi már nem sok értelem lesz törölni szerintem. -
#25760 Azért ettől én nem tartanék nagyon, biztos lesznek kellemetlenségek, de nem állandóan. -
#25759 Olvasd el az utolsó hsz-t.
"- Ha nem telepíted fel, nincs eredetiségvizsgálat = kalóz vagy
- Feltelepíted, és nem eredeti a Win = kalóz vagy
- Ha nem telepíted fel, és eredeti a Win, nincs eredetiségvizsgálat = kalóz vagy
- Feltelepíted, és eredeti a Win, van eredetiségvizsgálat = átmegy a rostán.
Csak akkor nincs vizsgálat, ha nincs internetkapcsolat."
-
#25758 Na ennek végkép nincs semmi értelme, teljesen felesleges a két Windows 7. Ha megfelelő a harvdered akkor elég a 64bit a másik teljesen felesleges. -
#25757 "Bárki dönthet úgy, hogy nem tölti le és telepíti fel a frissítést, de akik már letöltötték, azok is bármikor eltávolíthatják."
csak az szopja be aki automatikus frissítésen hagyta, de az meg is érdemli -
#25756 A mai cikk alapján a nép nagy része úgyis visszatár XP/Vista-ra, vagy megveszi:)
Február 16 után vége az aranyéletnek:) -
szabolcs94 #25755 Akkor csak annyit kérdzek hogy lehet ugy másikat váltani mert ugyanis 2 win 7 -t van fent egy 32 bites meg 64-bites d eküön vinyöm és alapból a 64 jön be gy tok át váltani a 32 bitesre? -
exodus2 #25754 Elvileg akkor sincs szívás, ezt lehetne alkalmazni. -
#25753 Hidd el, nem veled nevetünk, hanem rajtad... okosabb maradtál volna, ha csendben maradsz. -
#25752 Milyen sorrenben történt a telepítés, ha Windows 7 majd az XP akkor szívás. -
janika1972 #25751 Szar neked ha csak a gép áll föl..... -
#25750 Opcionálisak. Ha kell bepipálod őket. -
szabolcs94 #25749 Sziasztok hogyan tudok operácios rendszert váltani mert van fent nkem egy xp meg egy win 7 de mikor a gép föl áll ne adja ki hgy mejiket szertém választani az xp vagy a win-7-et automatikusan a win 7 ál feá hogyna tok át menni különy winceszteren van min kitt windows régen mikor 2 xp volt akk fö ajánlotta d emost nem mit kell ahoz nyomnom hogy át tudjak váltani -
Azokat lent ki kell pipálni? -
#25747 Jobb gomb opciók/beállítások/videó feldolgozás/leképezés -
#25746 Videó (haladó) > Videó leképezés > VMR9 -
#25745 És ez konkrétan hol van benne mert semmi ilyesmit nem találok? -
#25744 igen, de az nélkül is próbáltam -
#25743 Ha nagyon muszály ezt rakom rá. Egyébként meg KMPlayer. -
#25742 Video renderelést állítsd át benne pl. DX9 akármire és jó lesz. -
#25741 Na az meg a másik!KM Playerrel valami gáz van olyan pixelesek vele a filmek hogy félelmetes! -
exodus2 #25740 Energiatakarékos módból (alvó módból) visszajön a gép? Vagy az energiagazdálkodással kell babrálni nemtudom, úgy rémlik egyes törések is okozhatják. -
#25739 Hat ezt nem tudtam, egyebkent igen engedelyezem a frissitest. -
exodus2 #25738 Tálca zárolást nyomtál? -
#25737 a firefox így már jó de a gyorsindító eszköztár így is eltűnik az újraindítás után! -
#25736 Semmilyet. KM Player amit felrak aztán jónapot. -
exodus2 #25735 Italo4evernek ment a válasz... kövesd csak hogy kinek válaszoltam. -
janika1972 #25734 A feliratkezelést nem a windows csinálja,hanem a lejátszóprogram nem? -
exodus2 #25733 Előfordul hogy a törés néha ilyen hibát okoz:( Frissítéseket engeded hogy települjenek? -
exodus2 #25732 Mozgatja a VLC is, csak újra kell indítani hozzá a videót. Tehát beállítod, elindítod a videót, aztán beállítod, megint elindítod. De nem elég szüneteltetni, le kell állítani! -
janika1972 #25731 FsPlayer az mozgatja,ha jol emlékszem.