46641
  • MerlinW
    1. lefordítod valamivel
    2. ha jó a kép, akor semmihez nem kell nyúlnod.
    3. ha nem tudod valamiről mire jó, google, vagy hagyd békén. Azok az opciók hibajavítások, pl képhullámzásra a vsync, színproblémákra a YUV, stb. Ha normálisan lejátsza a videókat, ne foglalkozz velük.
  • MR ME
    biztos megoldják, sose féltem az ilyenektől vhogy :D
  • grebber
    De épp ez az honnan tudjam mit kell állítani?
    BS playerbe érdekes nem kell ilyen szarakodás!
  • bon
    Az ismerősöm dolog nálam is ismerős, éppen a héten volt rá példa.
  • MerlinW
    Eddig nem is volt ilyen technológia. Persze biztos lesz rá valami megoldás. Kérdés az hogy milyen.

Egyébként én is letojom, szintén legális vagyok, de ez más történet. Viszont a nem "legál" ismerősök engem fognak majd cseszegetni miatta. Na az már nem mindegy:D
  • bon
    Nem hiszem, XP-nél, Vista-nál se okozott komoly gondott az eddigi ellenőrzés, időnként megbukik és akkor jön a google, egy kis keresgélés és...
    Mondjuk engem biztos nem fog érinteni a dolog, mert legálisan használom.
  • exodus2
    És akinek nincs netkapcsolata?
  • MerlinW
    Ez benne a pláne. Ha nincs vizsgálat (nem telepíted fel) nincs eredetiség. Kitalálták ezt jól.
  • MerlinW
    Joe Williams (MS Genuine) állítása szerint 90 naponta vizsgálja majd magát a Windows, a vizsgáló alkalmazás pedig rendszeresen frissíti a "megoldás adatbázisát".

Ergo ebből kényelmetlen macska-egér harc lehet.
  • bon
    Biztos megoldja a Microsoft, hogy telepíteni kelljen valami okból. Utánna ha már kalóz verziónak minősítette a Windows-t a progi már nem sok értelem lesz törölni szerintem.
  • bon
    Azért ettől én nem tartanék nagyon, biztos lesznek kellemetlenségek, de nem állandóan.
  • MerlinW
    Olvasd el az utolsó hsz-t.

"- Ha nem telepíted fel, nincs eredetiségvizsgálat = kalóz vagy
    - Feltelepíted, és nem eredeti a Win = kalóz vagy

- Ha nem telepíted fel, és eredeti a Win, nincs eredetiségvizsgálat = kalóz vagy
    - Feltelepíted, és eredeti a Win, van eredetiségvizsgálat = átmegy a rostán.

Csak akkor nincs vizsgálat, ha nincs internetkapcsolat."
  • bon
    Na ennek végkép nincs semmi értelme, teljesen felesleges a két Windows 7. Ha megfelelő a harvdered akkor elég a 64bit a másik teljesen felesleges.
  • MR ME
    "Bárki dönthet úgy, hogy nem tölti le és telepíti fel a frissítést, de akik már letöltötték, azok is bármikor eltávolíthatják."

csak az szopja be aki automatikus frissítésen hagyta, de az meg is érdemli
  • MerlinW
    A mai cikk alapján a nép nagy része úgyis visszatár XP/Vista-ra, vagy megveszi:)
    Február 16 után vége az aranyéletnek:)
  • szabolcs94
    Akkor csak annyit kérdzek hogy lehet ugy másikat váltani mert ugyanis 2 win 7 -t van fent egy 32 bites meg 64-bites d eküön vinyöm és alapból a 64 jön be gy tok át váltani a 32 bitesre?
  • exodus2
    Elvileg akkor sincs szívás, ezt lehetne alkalmazni.
  • MerlinW
    Hidd el, nem veled nevetünk, hanem rajtad... okosabb maradtál volna, ha csendben maradsz.
  • bon
    Milyen sorrenben történt a telepítés, ha Windows 7 majd az XP akkor szívás.
  • janika1972
    Szar neked ha csak a gép áll föl.....
  • MerlinW
    Opcionálisak. Ha kell bepipálod őket.
  • szabolcs94
    Sziasztok hogyan tudok operácios rendszert váltani mert van fent nkem egy xp meg egy win 7 de mikor a gép föl áll ne adja ki hgy mejiket szertém választani az xp vagy a win-7-et automatikusan a win 7 ál feá hogyna tok át menni különy winceszteren van min kitt windows régen mikor 2 xp volt akk fö ajánlotta d emost nem mit kell ahoz nyomnom hogy át tudjak váltani
  • grebber

Azokat lent ki kell pipálni?
  • bon
    Jobb gomb opciók/beállítások/videó feldolgozás/leképezés
  • lck
    Videó (haladó) > Videó leképezés > VMR9
  • grebber
    És ez konkrétan hol van benne mert semmi ilyesmit nem találok?
  • Grass
    igen, de az nélkül is próbáltam
  • lck
    Ha nagyon muszály ezt rakom rá. Egyébként meg KMPlayer.
  • Shep
    Video renderelést állítsd át benne pl. DX9 akármire és jó lesz.
  • grebber
    Na az meg a másik!KM Playerrel valami gáz van olyan pixelesek vele a filmek hogy félelmetes!
  • exodus2
    Energiatakarékos módból (alvó módból) visszajön a gép? Vagy az energiagazdálkodással kell babrálni nemtudom, úgy rémlik egyes törések is okozhatják.
  • Italo4ever
    Hat ezt nem tudtam, egyebkent igen engedelyezem a frissitest.
  • exodus2
    Tálca zárolást nyomtál?
  • Grass
    a firefox így már jó de a gyorsindító eszköztár így is eltűnik az újraindítás után!
  • Shep
    Semmilyet. KM Player amit felrak aztán jónapot.
  • exodus2
    Italo4evernek ment a válasz... kövesd csak hogy kinek válaszoltam.
  • janika1972
    A feliratkezelést nem a windows csinálja,hanem a lejátszóprogram nem?
  • exodus2
    Előfordul hogy a törés néha ilyen hibát okoz:( Frissítéseket engeded hogy települjenek?
  • exodus2
    Mozgatja a VLC is, csak újra kell indítani hozzá a videót. Tehát beállítod, elindítod a videót, aztán beállítod, megint elindítod. De nem elég szüneteltetni, le kell állítani!
  • janika1972
    FsPlayer az mozgatja,ha jol emlékszem.