Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igaz nekem meg csak 8600 GT-m van, de a helzyet ismeros regrol. Bootolas kozben csak a teverol van kep gondolom. Nekem mikor evekkel eyelott lett hdmi dvi kabelom akkor jartam igy. Ha a videokartzadba kotott mindket kabel dvi, akkor bekapcsolas elott csereld ossye a videokartzan a ket kabelt, es akkor mar a monitoron lesy a kep bootolaskor. Win 7-nel pedig asztalon jobb eger, van felbontas modositasa. ott lehet latni melyik monitorokat ismeri fel, melyik az elsodleges stb. Illetve nvidia beallitasok (control panel), ott van olyan hogy tobb megjelenito beallitasa (ezt nem tudom angolul), egymastol fuggetlenulre allitod, felbontast szukseg szerint a menujenel beallitod, es biztos jo lesz.
\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"
Akadt egy kis problémám a 64 bites Win 7 telepítése után. A gépet HDMI kábellel a TV-re kötve telepítettem a rendszert, az Nvidia kártyával, de most a monitorra kötve vga kábellel nincs kép. A gép elindult a bejelentkezõ hang is hallatszik, de kép nincs. Hogyan lehetne problémát megoldani komolyabb beavatkozások nélkül(pl.:újratelepítés vga kábellel) ?
A gép paraméterei:
Alaplap: MSI H61M-P21-B3
Memória: Kingston DDR3 4Gb 1333MHz
Processzor: Intel Core i3-2100 3.1 GHz
Grafikus kártya: Zotac Geforce GT440 Synergy Edition 1GB DDR3
(Nvidia)
A válaszokat, és tanácsokat elõre köszönöm!
Üdv, Valér
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egyik-napról a másikra eltûnt a DVD meghajtóm olyan szinten, hogy az eszközkezelõben se látszik. Hogy tudnám visszaállítani?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Az is megtörténhet, hogy egy aktív vírus szórakozik veled, de az is lehet, hogy mikor létrehozod az új profilt, a Windows hibásan hozza létre (itt gondolok egy korábbi vírusfetõzésrõl, ami már nem létezik, de a registry módosítások igen a profillétrehozással kapcsolatosan), tehát hogy esetleg csak a Windows-nak (pontosabban a system-nek) van joga hozzáférni és mint rendszergazdai felhasználónak nem. Azért ez a hibás profillétrehozást kizárnám, de nem 100%-ra.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ha volt valakinek már ilyenje..
Ez lenne a problémám (csak angolul): User Profile Service logon failed
Itt (az 1. (csökkentett mód, registry, nullákra átírás), 2. és 3. lehetõség közül) SEMMI nem mûködött, és egyszerûen nem tudok belépni bármilyen másik kreált fiókba (a jelenlegi fióknak ugye meg rendszergazdai jogosultsága van, ezért akartam másikat is csinálni.)
Laptop, windows 7 home premium rendszer ssd meghajtón, nem tudom mi lehet a probléma.
a hibát. De szerintem valami driver gond lesz.
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
www.smart-bus.hu
Szeretnék összerakatni egy számítógépet olcsón és olyat szeretnék ami elbírja Windows 7-et.Nagy igényem nincs mert csak netezgetni zenét hallgatni filmezni kisebb irodai munkákra használnám.
Ahoz hogy elbírja a Windows 7-et milyen konfigurációt ajánlatok mit rakassa bele?
...:::|Supermoto is life |:::..
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
msg /SERVER:ip felhasználó
paranccsal szeretnék üzit küldeni egy másik gépre, (mind2 win7 64bit ultimate), de mindig hiba történik:
A munkamenet lekérdezésekor a következõ hiba történt: 5
Ez mi lenne, és hogy tudom kiküszöbölni ezt a hibát?
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
Amikor telepítettem a Win 7 (64)-t, akkor 2 merevlemez volt a gépben.
Mindkét merevlemez 2-2 partícióval bír, azonban a telepítés után a partíciók betûjelei felváltva vannak, tehát a HDD1 C:, HDD2 D: HDD1 E: és HDD2 F:.
Hogyan lehet megoldani, hogy a HDD 1 particiói legyenek a C: és a D: illetve a HDD2 partíciói legyenek a E: és az F: ?
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
steam, origin: ACE_hun
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ha görgõvel rákattolok a tálcán lévõ programokra, akkor megnyit egy másodpéldányt. Be lehet valahogyan állítani, hogy görgõs kattintásra inkább kilépjen az adott programból? Ha igen, hogyan?
Köszi!
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Lenne egy kérdésem.
Adott a következõ helyzet: oprendszer újratelepítést szeretnék (úgy hogy minden vesszen el a merevlemezrõl, tiszta telepítés), adott, hozzá a cd, cd-rõl bootolás is megy, de emlékeim szerint be kéne még a folyamat elején jönnie egy dos képernyõnek ahol formatálni, partíciót létrehozni, ilyesmit lehet, ha azonban elkezdeném mindezt, rögtön szembesülök a win7 betöltõ képernyõjével, amint el akarja kezdeni a telepítést. Ezt pedig nem szeretném a régi formázatlan lemezre.
Hol itt a hiba? Vagy csak én vagyok buta és késõbb találkozom azzal a bizonyos partícionálós képernyõvel?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Semmi nem támogatja ezt a formátumot. media player alapbol nem kezeli. probáltam még nero show time al de azzal se mûködött. Nem tudom hogy mivel lehet lejásztani vagy átkonvertálni mp3 formátumra vagy valami használható formátumra esetleg?
A smooth sea never made a skillfull sailor
2 gép között szeretnék megosztani egy teljes meghajtót, mind a 2 gépen windows 7 van. Jelszóval védett megosztás kivan kapcsolva, egy munkacsoportban van a windows, meghajtó megosztásánál teljes hozzáférés van bepipálva mindenki számára. A probléma pedig az hogy látja a másik gép a megosztott meghajtót de mégis a "Hozzáférés letiltva" hibaüzenet jelenik meg. Mi a baja vajon, valaki tudja?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Valamiért rosszul mûködik és gondoltam újrarakom, de nem hagyja, mert azt írja már fent van.
Viszont még egy unistall exét sem találtam hozzá.
Gondoltam ez talán a Low-Mic Utility Tools gondomat is megoldja.
De ha még leszedni sem tudom, akkor tényleg nem jutok semmire. Help!
\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"
Amúgy amit ma linkeltem annak segítségével már meg lett a számítógép javítása?