Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egy olyan problémám lenne, hogy az asztali gépemen valamiért nem mûködik a helyi hálózat. Látja az összes gépet a hálózatban, de akármelyikre rákattintok, kiírja, hogy nem érhetõ el, lehet, hogy nincs jogosultsága a használatához, stb. Ami vicces az egészben, ugye kilistázza az asztalit is a gépeknél, és ha arra kattintok ugyanezt a hibát írja ki. Saját magát se tudja elérni? A többi gépen amúgy minden tökéletesen mûködik. Biztos vagyok benne, hogy vmi Windows mókolás lesz a történet, de rengeteget szenvedtem már vele és konkrétan fogalmam sincs. Emiatt pedig nem fogom újratelepíteni. Valakinek esetleg lenne valami tippje ?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
http://goo.gl/gd6Zi5
msconfignál ugye kikapcsolhatóak a dolgok, de listán nem szereplõ programot hogy lehet hozzáadni?
Olyan problémám akadt, hogy a futó programot, amit épp használok néha random lerakja az asztalra a windows. Ez még annyira nem idegesítõ, de ha pl. online játszom, akkor ez elég nagy baj. A háttérben nem fut semmi, csak a vírusirtó, legfrissebb driver le van töltve a videokártyához. Segítségetek elõre is köszönöm!
Van egy olyan szolgáltatás, hogy "Windows képbevitel (WIA)", valamiért a Sony Vegas 9 elindításához kell, de nálam nem fut, és nem tudom engedélyezni, mert függ egy másik szolgáltatástól, ami szintén nem fut, de nem írja melyik az. Nem tudja valaki, hogy melyik ez a szolgáltatás?
Eredeti prom van és a frissítéssel kapcsolatban lenne kérdésem, érdemes az összes fontosat felrakni, vagy elég az sp 1-es és aztán letilt a többi?
Thrash \'Till Death
Azt hittem megoldódott a problémám de nem: se az xwidget se a yahoo widget idõjárás alkalmazás nem mûködik. Egy hétig jó aztán beáll. A win7-es idõjárás jó. Tudna valaki segíteni? Köszi!
Abban kérném valakinek a segítségét,hogy hogyan tudok egy ugyanolyan Rescue particiót létrehozni (vagy akár DVD-re is jó) ahonnan a rendszer vissza tudja rakni magát..
Magyarul mint a gyárilag telepített notikon is van.
És ha gubanc van akkor onnan vissza tudom állítani eredeti állapotra.
Vagy egyáltalán van erre lehetõség ? Vagy kell hopzzá valami spéci progi?
Vagy hogyan lehet ezt megcsinálni?
Remélem értitek mit szeretnék kérdezni..
Elõre is köszönöm kindenki segítségét!
---
Üdv: Joe
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Köszi szépen. <#smile>#smile>
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Eddig mûködött, gyerekek nyomkodták a gépet, akkor derült ki, hogy valamiért megváltozott a gomb viselkedése.
Természetesen azt is próbáltam, hogy újra beállítom, elmentem, még újra is indítottam a gépet.
Ötlet? :-|
Köszönöm, akkor így jártam. 😞
A tunnerrel van gond vagy a Programmal?
Pinnacle PCTV 340e
Win7 64bit.
Most jutott eszembe milyen felbontást állítasz be 1080p-t vagy 1080i-t, mert az i-st nem támogatja a tv. Sõt a TV kézikönyve még azt is találtam, hogy nem mindegy melyik porta van kötve bizonyos kábeleknél a számítógép.
Továbbra is ötleteket kérnék, mert a törlés után továbbra is ez a furcsa hálózati bejelentkezés látható..

Segítséget szeretnék kérni.
A windows live feltelepítése után furcsa internetforgalomra lettem figyelmes és kis kutakodás után rátaláltam hogy valaki/valami saját hitelesítõ adatokat adott hozzá a fiókomhoz és távolról irányíthatja a gépet.töröltem az új hitelesítõ adatokat de továbbra is ezt a naplófájlt kapom az eseménynaplóban:
Egy fiók sikeresen bejelentkezett.
Tárgy:
Biztonsági azonosító: NULL SID
Fióknév: -
Fiók tartománya: -
Bejelentkezési azonosító: 0x0
Bejelentkezés típusa: 3
Új bejelentkezés:
Biztonsági azonosító: NÉVTELEN BEJELENTKEZÉS
Fióknév: NÉVTELEN BEJELENTKEZÉS
Fiók tartománya: NT AUTHORITY
Bejelentkezési azonosító: 0x2be4b
Bejelentkezés GUID azonosítója: {00000000-0000-0000-0000-000000000000}
Folyamatadatok:
Folyamatazonosító: 0x0
Folyamat neve: -
Hálózati adatok:
Munkaállomás neve:
Forrás hálózati cím: -
Forrásport: -
Részletes hitelesítési adatok:
Bejelentkezési folyamat: NtLmSsp
Hitelesítési csomag: NTLM
Továbbított szolgáltatások: -
Csomagnév (csak NTLM): NTLM V1
Kulcshossz: 0
Ez az esemény a bejelentkezési munkamenet létrehozása alkalmával generálódik. Az elért számítógépen jön létre.
A tárgy mezõk jelzik a helyi rendszernek azt a fiókját, amely a bejelentkezést kérte. Ez leggyakrabban egy szolgáltatás, például a Kiszolgáló szolgáltatás, vagy egy helyi folyamat, például a Winlogon.exe vagy a Services.exe.
A bejelentkezés típusa mezõ azt jelzi, hogy milyen bejelentkezésre került sor. A leggyakoribb típus a 2-es (interaktív) és a 3-as (hálózati).
Az Új bejelentkezés mezõk azt a fiókot jelzik, amelynek létrejött az új bejelentkezés, más szóval az a fiók, amely bejelentkezett.
A hálózat mezõk jelzik, hogy honnan ered a távoli bejelentkezési kérés. A munkaállomás neve nem mindig érhetõ el, és egyes esetekben üresen maradhat.
A hitelesítési adatok mezõk részletes információkkal szolgálnak az adott bejelentkezési kérésrõl.
- A bejelentkezési GUID egyedi azonosító, amelynek alapján összekapcsolható az esemény egy KDC-eseménnyel.
- A továbbított szolgáltatások arra utalnak, hogy milyen köztes szolgáltatások vettek részt ebben a bejelentkezési kérésben.
- A csomagnév azt jelzi, hogy az NTLM protokollok melyik alprotokollja voilt használatban.
- A kulcshossz a generált munkamenetkulcs hosszára utal. Ha nem került sor munkamenetkulcs-kérésére, 0 az értéke.
Szeretném megkérdezni hogy ez egy "érdeklõdõ" avagy a rendszerfolyamat része???
Úgy hallottam hogy a windows live rendszert feltörték a kínai hackerek, és a microsoft hallgat az ügyrõl, a bejelentkezési azonosító ennél a hálózati bejelentkezési típusnál egy kínai betû. 😄 Valaki magyarázza meg kérem szépen, nem vagyok annyira otthon a témában! 😄
steam, origin: ACE_hun
Segítség kellene!
1.A Windows Media Centerrel használom a TV tunneremet, eddig semmi gond nem volt, de pár napja akadozik az adás.. valamikor teljesen beáll és nézhetetlen (ilyenkor csak akkor jön helyre ha kikapcsolom a programot..) valamikor meg megjavul.
2.Amit felveszek nem tudom megvágni.. vagyis, Ha több mint 1órás akkor az elsõ 20percnél megáll, de ha kettévágom és csak a második felét akarom megvágni akkor semmi gond..:S
3. Miért nincs hang (néha) a videóhoz, mikor saját maga konvertálja át, nemtom milyen formátumba..
Ha tudnám használnék másfajta programot ami felvesz, elõreprogramozható felvételek csinál és megtudom állítani az élõ adást...
Sajnos nem, mert nincs a közelben a gép, de a színe olyasmi mint az alap háttérnek, csak egészen elmosódott, és kb. 1-1,5 cm széles, de leginkább a fekete képernyõ látszik.
Azt hiszem mégiscsak egy gyors újratelepítés lesz, amúgy is friss volt úgyhogy semmi "kár" nem származik belõle, és sokáig sem tart, csak lusta vagyok. és szerettem volna ezt a megoldást kihagyni.
Köszönöm a segítséget, és a tanácsokat.
Üdv, Valér
Hátha valaki tud válaszolni a problémámra, mielõtt régebbi ghost verziót kezdenék használni. Már végre helyén lenne a win 7, 60 GB-s partíción. Az volt a megoldás, hogy XP-n a WIN7 partíció mindig G partíció volt, így G-re kellett elneveznem azt, amire visszaállítottam.
Így az aktuálisan használt Win 7 is mûködne. Csak amit a múltkor is írtam, a kaspersky rescue disc 10, a másik HDD-n se képes, át nézni ezt a win 7-et. Igaz most nem vártam több mint 2 órát mint májusban, de fél óránál azért többet vártam, és még mindig csak 1%-on volt. Úgy néz ki mint ha menne, a vizsgált fájlok neve is változik, egyre több fájlt néz át, csak a % nem megy. Az összes többi partíción jó volt. Régebben pl. Februárban még Win7 partíción is.
\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"
A helyzet sajnos nem ennyire egyszerû, mert a TV nálam van, a gép meg a rokonokhoz került, és ott nincs hdmi-s TV, csak a vga monitor. Nálam annak idején a monitorral telepítettem, vga kábellel, és ha rákapcsoltam a TV-t gond nélkül ment leszámítva a kis zajt a nem árnyékolt kábel miatt. A kijelzõ mindkét esetben full hd felbontású, és a jelenlegi monitor is. A monitorom sajnos már nincs meg, a gép csak a tévén volt használva. Most csak néha egy két színes csíkot produkál, de semmi más. Ha az alaplapba dugom a kábelt (processzoba integrált HD2000) akkor is hasonló a helyzet, kicsit több színes csíkkal.