46641
  • exodus2
    Ha kegyetlenül akkor bizony driver kellene hozzá. Vagy egy másik driver, nem az amit felraktál.
  • Freedom88
    köszi
  • 590227
    Most meg az integrált VGA szaggatja a képet.Mitől lehet?HD 3200
  • fery02
    Teljesen játék függő, hogy melyik esetében marad továbbra is 100%-os kihasználtságon a CPU Alt+Tab után Win 7-en.

Nekem ez szinte játékonként változik, azért szerencsére legtöbbje ilyenkor teljesen lecsökkenti a proci használatot...de pl olyat is láttam már, hogy játék közben kb 50 %-os kihasználtság, Alt+Tab után pedig 100%. Na az a szép. :)
  • exodus2
    Start menü - számitógépen jobb egérgomb - Kezelés - Lemezkezelés - Megkeresed ott a vinyód (particiót) rákattintasz - Jobb egérgomb Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása - Hozzáadsz egy betűjelet ami még nincs használatban, és máris elérhető a vinyód. Persze csak ha ez volt a baja:)
  • Freedom88
    Sziasztok!

Tudtok abban segíteni, hogy a Total Commander vagy akár a Sajátgépben sem ismeri fel az egyik vinyómat, pedig az eszközkezelőben megtaláltam, telepítette is, kiírta h rendben müködik, de mégse látom.
    3 vinyóm van, abból 2-t lát és ezt nem. Pedig bootolásnál is látom, BIOSban is, de vmiért a Win7 nem. Valami megoldást tudtok? Én tanácstalan lettem. Köszi
  • exodus2
    Egyszóval hassunk a gép lelkére:)
  • bon
    Mint írtam lehetnek műkődési próblémák. Tehát mükődhet is meg nem a módszer.
  • Grass
    Az RC-be még nekem is működött de a véglegesbe már nem
  • [HUN]FaTaL
    Ettől még működnie kellene, még RC korában használtam így.

Aztán rájöttem, hogy az új tálca sokkal jobb. :)
  • exodus2
    Pedig működnie kellene, mivel nem egy helyen láttam hogy aktívan használták. Lehet nem gyorsindító eszköztárként, de eszköztárként.
  • bon
    Hivatalosan nem támogatott módszer, rági eszköztár megszünt, így lehetnek műkődési próblémái a módszernek amit használtál. Célszerűbb megszokni az új tálcát.
  • Grass
    Üdv

Az alábbi módszerrel visszaállítottam a gyorsindító eszköztárat:
    http://tv.pcworld.hu/video/windows-7-tippe...-visszaallitasa
    De sajnos minden újraindítás után eltűnik és újra vissza kell állítani, ez mitől van?

Erre valaki?
  • tigerbácsi
    ok köszönöm, akkor eltávolítom :-) megkeresem, ha nem találom úgyis zaklatni foglak! :-)

köszönöm szépen! :-)

(ám lehetséges hogy mostanság sok kérdésem lesz, mert mind a 2 gépre ez az op rendszer kerül, csak az egyik 32 bites (ebben fogok kérdezni) s a másik 64 es lesz jövőhét keddtől :-) mivel összerakatom az új gépet, de az 7wégén hozom ide le vidékre Öcsinek :-) )

előre is köszönöm :-)
  • bon
    Én biztos eltávolítanám, már az áram fogyasztás miatt. Üres járatban ne zabálja már a gép az áramot. Egyéb problémát nem okozhat. Proci elhasználódásról meg még nem hallotam és nem is tapasztaltam soha se, tehát ilyentől nem kell tartani.
  • tigerbácsi
    ohhh löszönöm :-) s ez nem gond? azaz nem megy hamarabb tönkre a proci? vagy más?
  • Cat 02 #25794
    Valahogy lehet vele tömöríteni mappát ? (képek vannak benne)
    Meghajtóra mintha láttam volna (most nem találom). Annyi kéne, hogy mikor megnyitom akkor tömörítse ki, mert képek és nagyon ritkán nézem csak őket.
  • exodus2
    Ha jól emlékszem a Folding@Home-ot lehet simán uninstallálni is.
  • MR ME
    igen az feltűnt nekem is, nem is telepítem :)
  • mflex #25791
    Köszi, már jó is!
  • bon
    jobb gomb az asztalon/nézet/asztal elemek megjelenítése
  • mflex #25789
    Sziasztok!

Valamit elállítottam, mert nem látom az asztalon a fileokat, csak tc-ben, hogy kell "visszacsinálni"?

köszi
  • [HUN]FaTaL
    Általában ATi driverrel együtt (illetve nv-t nem tudom) települ, ha bepipálja a user (vagy nem pipálja ki?).
  • MR ME
    ezt értem, a kérdésem arra irányúlt volna h hol kell ezt engedélyezni egyálltalán? :)
  • bon
    Szerintem mivel a proci telhelése nagy a kérdéses folyamatnál így engedélyezve van.
  • bon
    A géped számítási teljesítményét használják ki, mármint a szabad kapacitását. A Stanford-i egyetem indította.
  • MR ME
    de ezt vhol engedélyezni kellett neki nem?
  • tigerbácsi
    :-DDDDDD köszy! ám ez a válasz mindha nekem kicsit sántítana! :-D proteinek az élő szövetet építik fel, s valahogy nem értem ezt a választ. :-( mi köze a proteinekhez a számítógépnek?
  • bon
    Ott van a driver az álltalad belinkelt oldal alján az nem jó?
  • bon
    Elvileg a Folding@Home alkalamzás része.
    Elvileg erre való: "A Folding@Home néven ismert projekt a proteinek molekuláris szintű kialakulását, felépítését szimulálja elosztott rendszerben, hogy az eredmények révén tudósok jobban megérthessék viselkedésüket, hatásukat, és egyes kórok kialakulásának mikéntjét"
  • Palesz2
    semmi

http://www.genius-europe.com/en/produktdetail.php?ID2=40&ID=30&ID3=80
  • tigerbácsi
    sziasztok!

most nekem is előjött egy CPUs probléma, azaz megint 100 % pörög. viszont érdekes, mert hagy minden mást felpörögni azaz amelyik alkalmazás pörgeti, ha másra akarja a gép használni a procit akkor lecsökkenti magát. kétszer is fut ez a SYSTEM alkalmazás. neve: FahCore_78.exe. 50 50 % ban. de gondolom mivel 2 magos a proci így mind a 2 őt pörgeti. szóval ez mi lehet? mert igazából nem csinál semmit csak nem hagy üresjáratot a gépnek. de tényleg maga elé enged minden CPU használót. a SuperAntiSpyware nem talált semmit. :-(
  • Palesz2
    Genius Sound Maker Value 5.1
    erre van már fas*a driver? Csak mert szeretném belőnei hogy a zöldbe füles, másik helyre hangszóró és akkro egyszerre szóljon... mert most jelenleg hankariba dugdosnom kell, hogy mit akarok hallgatni... :\
  • exodus2
    Ilyet találtam..

vagy amit te keresel

Registrybe megkeresni a következő helyet: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer majd csinálni egy DWORD (duplaszót) AltTabSetting néven, és megadni neki értékként 1-et.

Visszaállítás, AltTabSetting-t törlöd, gép újraindít..
  • ba32107
    Be lehet valahol állítani, hogy alt+tab-nál az egyszerűbb verziót használja a windows az Aero kikapcsolása nélkül? Tehát ne ez a csiricsáré nagy képes alttabolás legyen.
  • janika1972
    Ki kell kapcsolni az autómata frissitéseket aztán kész....
  • exodus2
    Normális 64bites driver, catalysttal, és a win+p kombó helyes használata:D
  • kera2
    Sziasztok tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a win7 64 bites verziója, miért nem ismer fel s-videó kimenetet ha tv- t csatlakoztatok rá? Kijelzi, hogy van még egy készülék de semmit nem lehet állítani rajta és jel sem megy ki. Ati hd 4850 van benne és még akkor is problémázik ha másik monitort kötök rá ( az egyik D-sub a másik DVI csatival van) egy kis kékeszöld az egész képernyő aztán automata restart. Amúgy egy monitorral atom stabil de kettővel addig ba.... még a kékképernyőt is sikerült kicsikarnom belőle 2x is.Aztán hagytam..
    Bármilyen ötletet javaslatot szívesen veszek :-)
    Előre is köszönöm!
  • grebber
    Alapból azt állította be magának azzal volt okádék pixeles.Most így ezzel a képen látható Direct3D 9-el elvileg jó!
  • MR ME
    wmr9-re állítsd a leképezést és próbáld meg úgy, úgy jó lesz valszeg