46641
-
nuskingb #25850 igen itt néztem, de egyszerűen nem működik! -
Laceee #25849 Nekem már tegnap kiírta, hogy szoftver hamisítás áldozata lettem, első dolgom volt a google, azóta nem kaptam figyelmeztetést, notebookomra 15 euroért tudtam frissíteni W7-re, ha az asztali gépemre 50-70 euroért tudnék venni W7-et akkor vennék, de így nem. -
#25848 El ne hidd, minidg van vagy lesz másik lehetőség. Véglegesen nem lehet blokkolni a crack-eket, de ezt a Microsoft is tudja. Mától tette elérhetővé az új eredetiség ellenőrzést ami elég sok megoldást kiszűr, de ez csak időleges megoldás. -
#25847 utánna olvastam és 2010-ben már blokkolva van a tészta...
akkor ez buko vásárlás nélkül? -
#25846 Vásárold meg, esetleg google és ott biztos találsz egyéb módszert. -
#25845 Sziasztok!
lenne egy olyan problémám h tegnap este kiirta a windows7-em hogy 14 nap van a lejáratig....
tudnátok segiteni hogyan hosszabitsam meg?
ötletek? -
#25844 Én kikapcsolnám hálókártya energiatakarékossági funkcióját, esetleg driver frissítést ejtenék meg. Régi program vs net nem megy között nincs összefüggés. -
#25843 Dell oldaláln nézted? Mert én itt találtam bluetooth drivert: link -
nuskingb #25842 üdv! lenne egy kérdésem. vistával kaptam a gépet, és tökéletesen ment a bluetooth. kipróbáltam, működött. feltettem a 7-et, és még csak nem is látja hogy lenne ilyen hardver elemem. keresgéltem drivert, de nem igazán sikerült találni. (dell studio xps 1645). 5letek? köszi -
ioinme #25841 Sziasztok, olyan problémám lenne, amire nem leltem eddig megoldást, illetve azt sem tudom mitől lehet. A történet úgy néz ki, hogy időnként elmegy a net, fél, néha egy órára, általában magától, de mindig azután, miután a gépet "felébresztem" reggel. tehát én netezek mondjuk 11-ig, aztán úgy hagyom (be van vmi energiatakarékosság is állítva talán)reggelre elkezd a bekapcsoló gomb (ami kéken világít mindig) villódzni, máskor is csinált már ilyet, de újabban ilyenkor mikor visszatérek a géphez, nincs net, és a többszöri újraindítás sem feltétlen segít. Ezalatt a ház egy másik számítógépén elérhető ugyanúgy a net, mintha semmi sem történt volna. Eddig mindig az újraindítás segített, de ma az sem működött, ezért újrahuzigáltam a routert, utána újraindítás nélkül érzékelte a netet. Igazából nem tudom mi lehet a probléma, eddig még nem volt ilyenünk, szépen ment mindig.
Hallottam olyat, hogy ha nagyon régi programot lövünk fel win7-re, akkor az blokkolhatja a netet. Mikor feltettem a régi webkamerám driverét, újraindítást kért, de miután ez megvolt, nem volt internet. Rendszer visszaállítás után pedig ismét volt. Ezt a hitman "contracts"-szal is eljátszotta, ugyanúgy bekapcsolás után nem ment a net, rendszervisszaállítás, és ismét jó volt minden. Lehet hülye elmélet, de én is csak hallottam, és ezeka tünetek teljesen összepasszoltak. Node ma kivétele dolog történt, mert visszatettem a hitman-t (kínomban, meg unalom űzőnek mert megint vagy egy órája nem ment a net), aztán történt ez a router újradugás, ezalatt történt egy újraindítás is, ennek ellenére megy az internet, és a játék is. kop-kop-kop. Valakinek van ötlete, hogy akkor tulaj donéppen most hol keressem a hibát? Régebben ilyen "gépi alvós" állapot után sem ment el a net, viszont mostanában többször fordult elő, főleg az elmúlt egy héten jelentkezett ez az egész.
KÖZBEN UPDATE: lefuttattam itt egy Malware Destroyert, és egy Nod32-t, ez utóbbi talált már egy fertőzött fájlt, majd írok, hogy pontosan micsoda volt, de még ellenőrizget. Nem hiszem hogy vírus okozná, mert elvileg akkor állandóan nem lenne net, de nyugodtan cáfoljatok meg, annyira azért nem vagyok jártas a témában. -
#25840 VGA hiba és elképzelhetőnek tartom, hogy döglődik a vga,legalábbis nálam régebben hasonlókat pródukált amikor a halálán volt a vga. -
#25839 Nem fehér halálról beszéltem,hanem olyan mintha valamilyen program omlana össze és az akasztaná össze pl:a vidi drivert.(amúgy mindig más színű,az éppen aktuális ablak színét dobja be ha alap windows 7 háttér van bent ilyen fél cm széles vertikális csikok jönnek be...de pl most is a gép megy jó pár órája gond nélkül...Nem értem mi lehet.. -
#25838 Modem vagy router? Ha router, lehet, te is a DHCP-vel szopsz. Állíts be fix IP-t a szamítógépnek. -
#25837 Ilyen méret nagyon ritka nálam, leginkább szabvány dvd mérettel találkozok. Kipróbáltam egy 7,9gb-os fájlal. Elhasználta a szabad memóriát, majd a Elérhető memória 4600-ról elkezdett emelkedni 5400-ig. A gyorsítótárazott meg 6100 környékén állt meg 2500 környékéről indulva. -
#25836 Oké. Akkor szokta amúgy, amikor 10 GB-os nagyságrendű fájlokat másolok. -
#25835 Minden esetre várjuk a képet a jelenségről ha produkálja a jelenséget. -
#25834 Lassulással meg nem találkoztam se otthon se a munkahelyi gépen.ó másolás közben vagy után. Viszont gyorsított már meg műveletett az, hogy a memóriában volt még az adat. -
#25833 Most csinálni akartam képed, de persze most nekem is csak 1,81 Gb-ra ment fel az alap 1,3-Gb-ról. -
#25832 ilyen nálam sem fordul elő -
#25831 Kipróbáltam a másolást egy 4.4gb-os fájlt másoltam a szabad memóriát valóban elhasználja a gép, de az Elérhető el se mozdul 5200mb környékéről a gyorsítótárazott meg a 6100 környékéről. -
#25830 Én a teljes memóriába másolást nem tapasztaltam még, pár száz mb-ot igen, de az összes memória elhasználást azt nem. -
#25829 Ez a W7 mégis milyen metodikával másol egyik HDD-ről a másikra?
Mert én úgy látom, hogy számomra érthetetlen oknál fogva az adatot beolvassa a RAM-ba, de fullra, szóval ha 4 GB-ram om van, akkor 3,5-et lefoglal rá, és úgy kerül át a másik HDD-re.
Mégis minek ehhez RAM? Miért nem másolja simán ide-oda az adatot RAM közbeiktatása nélkül? A HDD úgy se ír ettől gyorsabban. Ellenben a rendszer belassul. -
#25828 jójó, nem szóltam :) Nah. pííszes -
Nyiri #25827 Leszarom a spórolást engem a tök sötétben való villogása zavar csak. Tudom takarjam le. Mindegy. Azért köszi a segítséget.
Direkt megkérdeztem a szolgáltatót hogy gond e az ha kikapcsolom a modemet mikor nem használom a netet. Egyáltalán nem gond. -
#25826 Ez a modem meg router kikapcsolás dolog egy nagy ökörség. Ismerek olyat aki ugyanezt csinálja, mert így spórol. loááál. meg nézi a ledek villogását és azáltal szemre beazonosítja a sávszél terheltséget.looááááál.
lemértük. havonta kb 100ft-ot azaz száz forintot spórolsz meg. -
exodus2 #25825 Hmm, hát akkor biztos értesz is hozzá. A szolgáltatóval a kapcsolatot szakítod meg xp alól. De van a modemnek egy külön kis programja, plusz még induláskor nyom egy tesztet magának, stb. És amit bon mondott az is igaz. -
Nyiri #25824 5 éve használom ezt a netet és xpvel simán ki és be lehetett kapcsolni a modemet és 1-2 percen belül megtalálta a netet.
Igen engedélyezve van a ki és befelé jövő kapcsolat. -
exodus2 #25823 Tűzfalban engedélyezve van a kifele menő netkapcsolat pl? vagy a befele jövő? -
exodus2 #25822 Talán mert a modemnek is kell 1-2 perc hogy normális működőképes állapotba kerüljön, ha már áramtalanítottad.
-
Nyiri #25821 Köszi az infót. De most változott a helyzet. Tesztelgettem és kiderült hogy ha be van kapcsolva a tűzfal és indítom a gépet akkor nem lesz net. Ki kell kapcsolni a tűzfalat, újraindítani és utána lesz net azonnal. De ha utána bekapcsolom akkor minden rendben. Ezzel mit lehet kezdeni? -
#25820 Fehér halálról még nem hallotam, cssk vörös és kék halálról. -
#25819 Modemet felesleges kikapcsolni, időnként szokot a szolgáltató matatni rajta.
ha be van kapcsolva a géped és utólag kapcsolod és dugod be a modemet nem meglepő, hogy nincs net, mert a gép indítás során kapja meg a modemtől az IP címét, és ha nics elérhető eszköz ami adna neki ip címet akkor magának oszt ki, az meg a modemnek nem felel meg.
Windows Updatet a Vezérlőpult\Felügyeleti eszközök\szolgáltatásoknál tudod kikapcsolni a Windows-Update szolgáltatás indításának letiltásával. Kikapcoslni meg nem szabad, mert nem fog frissülni a géped. A frissítésre, hibajavításokra szükség van. -
#25818 Sziasztok!!Ismeretlen problémám akadt...Szombaton tettem fel egy Windows 7 Ultimate x64 es rendszert és tegnap estig semmi baja nem volt,ma hazajöttem beindítottam a gépet és a programok exeje leáll,és gondol 1et és elfehéredik a képernyőm és se képp sehang..úgy 3-4hte csinálja.mindig telepítés után pár nappal elkezdi 4-5x fehér képernyő és utánna működik pár napig..
Találkoztt valaki ilyennel?Segítsetek plz mert már nagyon zavar.. -
Nyiri #25817 Utána persze bekapcsolhatom a tűzfalat és lesz net és nincs gond. Mi lehet a gáz? -
Nyiri #25816 Van egy olyan problémám hogy nekem upc netem van és mindig kikapcsolom a modemet ha nem használom a gépet (minek villogjon ott feleslegesen). Ha be van kapcsolva a gép és bedugom a modemet akkor ujra kell inditanom hogy legyen net. Megtalálja a hálózatot de sárga warning icon van rajta. Ki kell kapcsolnom a tűzfalat és ujrainditani a gépet.
Windows update-t hol lehet kikapcsolni? -
#25815 hid.dll hibára a ,,google" virus vagy spayware keresést ajánl.(hid.dll egy könyvtár fájl az USB interfész HID, amely feldolgozza a felhasználói felületi eszközöket)próbáld meg csökkentet módban elindítani és ott vírus keresés vagy új felhasználó létre hozása. -
exodus2 #25814 Csökkentett módban sem tudsz belépni? Lehet netről le kellene húzni a hid.dll-t bemásolod windows könyvtárába, aztán úgy próbálsz belépni. -
Piko888 #25813 Srácok az a gondom, hogy belépéskor amikor a felhasználó nevet és jelszót írom be akkor ezt írja ki : A program nem indult el, mert hid.dll hiányzik a számítógépről.
Telepités után simán ment, de pár napja ezzel indul.
Mi lehet a gond?
Köszi -
590227 #25812 Válasz saját HSZ-ra.Amin a gondom jelentkezett:MPEG-4 Movie,21,5GB. A VLC működése akadozik.QuickTime játsza akadálymentesen,viszomt a tiszta fekete részek, fehérbe széjjelesnek.WMP tökéletesen játszik,csak nem szeretem. -
590227 #25811 A régi driverral,meg az újjal is csinálja,és nem csak HD filmnél,hanem DVD lejátszásakor is.Táphiba?Nálunk 170-200V van,általában.Lehet valami segédprogram hiány?Új telepités van,az új HDD miatt.Lejátszó VLC,a megszokott.