46641
-
#25891 Azért a lényeg az, hogy nem nagyon szereti a fogyasztó ha vásárlás majd utána jogszerű aktiválás után 90 naponta turkáljanak a gépében és megkérdőjelezzék azt amit már amúgy is érvényesítettek. :P -
#25890 bocsi ezt nem ide szántam...de ha már itt van akkor érdekes a genuine windows blog oldalán olvasgatni a hozzászólásokat watu-hoz. :)windows blog -
#25888 Lehet driver próbléma de azért próld ki a videó karidat egy másik gépben vagy egy másikat a te gépedben.Bármi előfordulhat.Nekem 1 hónapos asus kártyám ment gajra - garanciában cserélték. -
#25887 Nincs 3hónapos a videokarim.Asus 5770.Driver probléma nem lehet? -
#25886 Nekem is MSDNAA-s PRO-m van, bőven megfelel, egyáltalán nem hiányoznak az Ultimate adta Featureok. -
#25885 "Csak Pro" Bőven elég én sem használom ki az Ultimate lehetőségeit de más verzióhoz nem jó a kulcs. Mondjuk angol verziót kaptam de simán felment a magyar vele, ja és nem OEM verzió hála istennek -
#25884 Egy OEM Pro árát kifizetném értem szerintem ha végkép nem lenne más lehetőség. pl. Egy Technet Plus Direct előfizetést beválalnék még ha korlátozott ideig hozzáférhető lenne csak :) -
#25883 50.000ft nem adnék érte az tuti -
#25882 A mázlista! nekem "csak" Pro verzióm van. -
#25881 Így igaz Bon -
#25880 Tesztért kapta ha jól emlékszem. -
exodus2 #25879 Ez nem úgy hangzott, mintha megvetted volna:) -
#25878 Én nem félek az enyém eredeti Windows 7 Ultimate. hivatalos kulccsal lett telepítve -
#25877 Információ az RC verzió lejáratáról: link -
#25876 Szerintem ezt a figyelmeztetést kaphaták meg egyesek: Még két hétig élvezhetik az ingyen kapott operációs rendszereiket a Windows 7 tavaly kiadott tesztverzióját futtató felhasználók minden megkötés nélkül. A Release Candidate (RC) nevű, ingyenesen terjesztett, majdnem végleges verzió ugyan nyárig működőképes, de márciustól már automatikus leállással és szomorú háttérrel borzolja a felhasználók idegeit.
Windows 7 Rc lejár -
#25875 nekem jött ma frissítés, de csak a szokásos win defender... -
#25874 A frissítő nap minden hónap második keddjén van (most a 3. hét van), és kedden jönnek a frissítések a frisstő napon. Vannak egyéb esetek amikor ettől az időpontól függetlenül jönnek frissítések.
Egyébként még nálam se volt frissítés még ma. -
#25873 Nekem egyébként pont a Windows Update rakja fel a Samsung monitorom driver-ét. -
#25872 A keddi ,hivatalos frissítési csomag általában szerdán érkezik Gondolom az idő eltolodás miatt.Tehát ma még senkit nem figyelmeztethetett a watu :) -
#25871 Ez egyenlöre az utolsó frissítés: Definition Update for Windows Defender - KB915597 (Definition 1.75.798.0)
Telepítés dátuma: 2010.02.15. 23:23, még autómatikusan nem elérhető a WATU
ma még semmi friss nem jött le.
-
#25870 Az automatikus frissítések között még nem elérhető most frissítettem a gépet és semmi, defender volt az utolsó frissítés:,
Definition Update for Windows Defender - KB915597 (Definition 1.75.798.0)
Telepítés dátuma: 2010.02.15. 23:23
Telepítés állapota: Sikeres
-
#25869 Majd meglátod, ne aggódj:) -
#25868 Lehet igazad van én még személyesen nem láttam, hogy mik a következmények ha nem telepíted. -
Laceee #25867 Én nem telepítettem semmi frissítést, még is levette a hátteret. -
#25866 "Magára vessen"
Ez kifejtettem már itt Már nem erről szól a dolog:)
Én feltettem, kaptam egy pipát, oszt csókolom. Kollegám nem tette fel, kapott egy figyelmeztetést, hogy köv. hónaptól viszlát háttékép + frissítések, ha nem ellenőrzi az eredetiséget. A mulatságos, hogy ahány ember problémázott majdnem mindenki más figyelmeztetést kapott. Gondolom akktivációs eljárástól függően. Van aki kapott 15 napot, van akinek már most nem aktív, és van aki a fenti értesítést kapta. Gondolom ez utóbbi warez-aktivációs megoldás a "leghitelesebb". -
Fcsabee #25865 Gygabyte g31m-s2c, monitor driver pedig a sajátja
Lehet először kellett volna ins és csak utána frissíteni? Befonom a hajam ha emiatt újra neki kell fognom a telepítésnek... -
#25864 Áhh, csak pár órája aktív az új vizsgáló rendszer, még biztos nincs. Gondolom a hét végéig katálnak valamit az okosok. -
#25863 Ez esetben user error, mint annyiszor korábban. -
#25862 De ez amúgy sem megy fel magától mivel a választható frissítések között van.Idézem "A WTA-frissítés holnaptól válik elérhetővé, de nem települ automatikusan. Szokatlan módon a felhasználó maga dönthet arról, hogy szüksége van-e rá.
A Microsoft a héten frissíti [1] a Windows Activation Technologies (WAT) nevű védelmi komponenst a Windows 7-ben – jelentette be a korábban Windows Genuine Advantage (WGA) néven megismert, de az új operációs rendszerben már az előbbi néven szereplő technológiának szentelt blogban [2] a szoftvercég. A frissítés több mint 70, a rendszer aktiválásának megkerülésére szolgáló törést ismer fel és hatástalanít.
Az update különlegessége, hogy nem települ automatikusan, kötelező jelleggel a Windows 7-et futtató számítógépekre, hanem minden felhasználó maga döntheti el, hogy installálja-e. Elsőként, február 16-tól a www.microsoft.com/genuine [3] oldalról lesz letölthető, majd egy nappal később a hivatalos letöltőközpontból [4] is, a Windows Update szolgáltatáson keresztül pedig valamikor a hónap második felében bukkan fel mint opcionálisan telepíthető, fontos besorolású frissítés." Aki felrakja az magára vessen kicsit oda kell figyelni nem csak kattogtati. Tisztelet a kivételeknek -
#25861 Nálam is ritka, hogy nem raknám fel azt amit felajánl. -
#25860 Engem is csak értesít de általában megy fel minden. :) -
#25859 Ez melyik Gigabyte alaplap (Típus)? -
#25858 Na igen, nálam az első feladatok között, hogy kikapcsolom az autómatikus letöltést és telepítést, jobban szeretem én kiválasztani na meg tudni is, hogy mi települ fel a gépre. Így csak értesít a Windows Update ha frissítés érhető el. -
#25857 Húha mindjárt elkezdenek akkor ömleni a HSZek. :D -
#25856 Lesz ez még rosszabb is, amúgy van már megoldás rá? -
#25855 Monitor driver is fent van? -
exodus2 #25854 Ki kellett volna kapcsolni az automatikus update-t akkor nem főne senkinek a feje. -
#25853 Eeelkezdődött...:) A mai nap eddig 4 telefont kaptam ezügyben... mi lesz itt:) -
Piko888 #25852 Köszönöm a segitséget, ma kiprobálom. -
Fcsabee #25851 Sziasztok, lécci segítsetek, windows 7 alatt nem tudom az istennek sem beállítani a monitorom natív módját. Minden driver a sajátja + frissítve, a legújabb nvidia driver, alaplapi driverek is frissítve, de még csak nem is látom a listában az 1440x900-at. Nvidia 9400 GT, és samsung 961GW-m van Gigabyte alaplapon. Mi lehet a megoldás?