46641
-
#25931 videó driver nem béta?Próbáld meg újra telepíteni a drivert. -
#25930 Tehát ha fut egy játék ,vagy bechmark program akkor nem csinálja?Nézd meg automatikusan milyen programok indulak el a windows alatt,és próbáld meg kiszürni talán valamelyik bekavar. -
#25929 Az a gond ezzel a kipróbálással,hogy nem csinálja folyamatosan csak 1x-2x...és nem tudom mi miatt..terhelés alatt semmi gáz nincs vele... -
Madmano #25928 Az normális,hogy a feladatkezelőben 2 csrss.exe fut? -
#25927 Nekem az utorrent 2.0 egyáltalán nem befolyásolja a gépet.Nekem FIBER POWER 30 ( 30/3 Mbit/s) -
exodus2 #25926 80/25ös netem van, átlagban 1-5MB/seccel töltök. De előfordul a 10MB/sec is. -
#25925 De akkor mi ha 1 megával tölt le kész ezt csinálja (xp alatt nem, 3 éves xp). Ha megállítom minden megjavul. Szóval csak a win7 mikrotorrent kombó kavar valamit. -
#25924 Nekem amd x2 3500(2.21MHz)2GB ram ,Videót kodolok ami 70-90%-ban fogja a procit,melette internetezek,megy az utorrent,meg a BS player és nem akad a hang.Ez nálad nem win 7 hiba! -
#25923 Mekkora a sávszéled? -
exodus2 #25922 Figy, nekem 2.8as p4en, 1,2Gb rammal, integrált hangkártyával, 5 firefox ablakkal, utorrent 2.0assal, photoshoppal, és rainmeter + 5skin betöltve, és nincs recsegés ropogás. Vagy valamit nagyon ügyeskedtél a gépen, és elállítottad, vagy a driver hibás, mondjuk a win7 leszedte, míg nem figyeltél. -
#25921 ok köszönöm! :-) mindenki ezt mondja! szeretem én a szgépet csak nem értek hozzá! :-) -
#25920 HDD-re 5,9 a max, én sem kapok nagyobbat. -
#25919 Ja hát mivel nálam van a hiba, nyilván nem keresem a szomszédban :D Bár mindegy arra már rájöttem ,hogy kb 2 ember próbál segíteni a másiknak a többiek csak szajkózzák ugyanaz. Majd jöhet megint a menjek vissza XP-re, ja öcsém ha eddig volt egy Lada-m és veszek helyette egy Mercit, de a Merci valamiért nem megy rendesen, akkor nem az a logikus lépés, hogy megpróbálok rájönni miért nem jó hanem visszaülök a Ladába. -
exodus2 #25918 Nálad kell pedig keresni a hiba okát. -
#25917 Mi a frász az a rendszermegszakítások? 50% körül zabálja a procit. Win 7 alatt ha megy a mikrotorrent (letöltés megy) akkor ha bekapcsolok egy winampot akadozik az egész, pattog, szaggat hang. Legújabb winamp, legújabb mikrotorrent minden új, nem béta nem régi, nem DOS-os, de még csak nem is linux. Minden win7-re van kitalálva. -
#25916 Nem, akkor igen, ha másik winyóról vagy particióról visszajutt a gépre. -
Madmano #25915 Ha valami keylogger vagy hasonló kis g*ci volt fenn,lehetséges hogy működőképes marad az új rendszeren? -
#25914 Azt írják, hogy korábban itt egyáltalán nem lehetett érvényesíteni 7-re. -
#25913 Letörlöd a particíót és újra létrehozod, jobb megoldás mint a formázás. Amúgy meg bármelyik recovery progi még ezután is fog találni rajta cuccokat. -
Madmano #25912 A Win7 telepítőjében lévő "formázás" mennyire takarít le mindent a vinyóról?Felér mondjuk az XP telepítőjén lévő teljes formázással? -
#25911 ok akkor viszont úgyis van egy új lg dvd íróm, kicserélem s újrarakom. 1 próbált megér :-) -
#25910 Biztos, hogy az oldal már az új ellenőrzést használja? Mert lehet, hogy még csak a Windows update-n keresztül érkező frissítés használja az új ellenőrzést. -
#25909 Akkor is sok, telepítettem már nem eredeti telepítőről is és 20-25 percnél nem volt több de volt már 20 percnél kevesebb is. Ott valami probléma lesz a dvd kiírásával, vagy az olvasóval. -
#25908 Nem tudom kit mennyire érint, de a loaderek (DAZ,Slic) simán átmennek az új MS eredetiség ellenőrzésen (WATU).
Bátrabbak itt esztelhetnek :))) -
#25907 ok köszönöm! :-)
ám csak a telepítés volt 1 óra, ám lehet azért mert nem eredeti, s olyan telepítőről ment fel, ami minden win7 es csomagot tartalmaz. -
#25906 Nincs itt semmi gond, másolási értékek jó, winyóra meg nem fog sokkal többet adni az élményindex. SSD-re ad jóval többet csak.
A gép egyébként 1 óra alatt telült fel, vagy az összerakás és telepítés eggyütt 1 óra. Mert ha csak a telepítés volt 1 óra az baromi sok. 20 perc-nél nem szabadna tovább tartania. -
#25905 ok! köszönöm, akkor vihetem haza Öcsinek :-D -
#25904 ok köszönöm! :-)
ám a Te problémádra lövésem sincs :-( -
#25903 nem, nekem is ennyi, pedig nincs szar vinyó benne
sőt régen volt benne egy atás vinyó, és ugyanúgy 5.9et adott akkor is, meg amikor csak 2 satás volt benne már, nem kell vele foglalkozni, hülyeség az egész -
Nyiri #25902 Újra ne probléma. Most már direkt nem kapcsolom ki a modemet és így is neha van net induláskor néha nincs. Miután elindult és hibát jelez a net icon azt kell tennem hogy letiltom a halokártyát majd ujra engedélyezem és akkor van. Virusom nincs. Alap tuzfal van és ami kell az engedélyezve van. DE ez nem tuzfal gond lehet. Valami ötlet? -
Nyiri #25901 Nekem is keveset adott rá pedig jo gyors a gép. -
#25900 akkor szerinted ez nem hiba? -
#25899 ne foglalkozz vele -
#25898 ja a merevlemez: Western Digital 1TB 64MB 7200rpm SATA WD10EARS -
#25897 Helló!
tegnap összeraktuk az új gépet. fel lett telepítve (1 óra alatt kb) win 7 64 bit Home Premium. ám meglepődve tapasztaltam, hogy a gépet csak 5,9 re értékelte a win7.
csináltam pár másolási tesztet.
USB-ről 25,88/Mb/s (állandó)
CD-ről D:-re (partícióra) 5,6 Mb/s mal indul, s 14,03 Mb/s nál stagnál.
C:- ről D:-re (2 partíció között 383,61 Mb/s mal kezd majd lassan lemegy 91,79 Mb/s-ra, s itt stagnál.
C:-ről C:-re (azonos partícióknál 306,46 Mb/s -mal kezd majd 32,51 Mb/s-nál stagnál.
Szerintetek itt valami hardveres gond lehet? nemjó a HDD? vagy ez ilyen? -
#25896 Persze a vírus ellenőrzére megmarad a link... -
#25895 Engem sem de,ott az óceán túloldalán éppen a jogtiszta szoftver tulajdonosok reklamálnak, pedig nekik nem fáj olyan sokba a tiszta verzió. -
#25894 Ez fájlokra is igaz és ha jól emlékszem Vista-ba is így volt. pl nekem nyomtatás funkciónál tünt fel, kicsit zavaró -
#25893 ha 15 könyvtárnál többet jelölök ki, eltűnnek olyan okosságok, mint pl a Play in Winamp.
Ezt ki lehet kapcsolni? Ha igen, hol? -
#25892 Na én a nem zavar kategóriába tartozom.