Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lényeg hogy a biosban állítsd be, hogy arról a meghajtóról bootoljon a gép
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Egyébként elsõre 16x sebességel, másodjára 4x sebességel írtam.De igy sem lett jó 😞
winrarral is kicsomagoltam a lemezképet külsõ meghajtóra és onnan is próbáltam.
másik lehetõség (amit én is szoktam használni) az az, ha nem dvd-re hanem pendrive-ra "írod ki", ehhez jön jól a Windows 7 USB/DVD Download Tool
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
rendszer:
Gigabyte GA-M55SLI-S4 AMD Athlon 64 3500+ Vista home.premium 32 bit
iso-t neroval írtam ki dvd-re (4x -es),de (daemonal- mountolva ) meg meghajtóról is próbáltam.
telepíés 14%-nál meg áll a hiba kóddal.Másik versiót is próbáltam az is ugyan az a hiba de az is RTM 7600.16385 all 9 x86-x62 by TORKO
De a tiszta új telepítés sem!
Mindig ua. a hiba üzenetet kapom telepítés közben :hibás rendeszer,telepítõ fájlok
Hiba kód: 0x80070570 vagy 0x80070241
A vistát újra kellett telepítenem,ami minden gond nélül felment ,tehát nem eszköz vagy rendszer hiba.
De a win 7 továbra sem települ.
Pedig az win 7Advisor szerint minden kompatibilis!
Angól nyevû fórumokon írnak erröl a hibáról, de senki nem tud biztosat. 😞
valakinek valami hasonló tapasztalata?
Amúgy ilyen AutoCad vagy egyéb más programra szeretném haszálni,amit nem szeret a Seven!Mert 64bites rendszerem lesz és a 32bitet nem tudom mennyire támogatja<#confused>#confused>
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Letölteni innét tudod: link
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Milyen program vagy módszer van erre?
Régebbi 32bit-es programok indítására szeretném használni!
TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT
[merlinw.org]
más lehet a háttérben.
köszi.
--------------------------------------
1, most már sohán van
2, megnézem
3, elég új
remélem az elsõ beválik ...
köszi.
jaja folyamatosan olvasgatok mindenfelé, drivert is frissítgetem....
<#eljen>#eljen> thx !
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Videó kártya drivert meg telepítsd fel a legújabbat. Sõt ha van más hardverhez is újabb mint amit a rendszer feltesz magától akkor azt is telepítsd.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A kérdésem csak egyszerüen annyi hogy nem sok e az 50% (1,94Gb) alá ritkán megy!
jah és mellékesen elkezdek COD-MF2-zni és 640x480ban is szaggat az egész pedig a gépem a jóval az ideális config felett van!!!
u.i.: creative sb x-fi extremme audio hangkártyája van valakinek? és mûködik már? me eddig szar volt a win7el 😞
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Szerintetek meik a legjobb win7 változat otthoni felhasználásra?
64 bites win7em van 4 gb memóriával,a kérdésem az lenne miért van az hogy állandóan 48-49% fizikai memóriahasználatom van! vagy mi a retek eszi meg a 2 gb?????
1. a windowsban az energiagazdálkodásnál beállitott idõ alapján kikapcsolja a vinyót, amelyiket nem használsz,
2. érintkezési hiba van a vinyó tápellátásában
3. kezd meghalni a vinyó.
emiatt kattoghat ritkán(napi 2-3 alkalommal) a winyó?
Az miért lehet hogy mostanában a win7 nagyon lassan tölti be a programokat,pl ha rákattintok a firefoxra van hogy 5perc után tölti csak be,egy újraindítás segít de nem mindig.De még a feladatkezelõ sem indul el rögtön.Valami vírus lehet?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
ezt játék alatt ? vagy hogyan ?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nekem egy érdekes problémám lenne.
Ha elindítok egy játékot 1920*1080as felbontásban, és a játékot dx10 módban indítom, akkor a kép alul felül oldalt le van nyírbálva egy kb 3 centis sávban. Viszont dx9-ben ugyanezen felbontás 60hzje mellett teljes képernyõ van. Assassin's Creednél ez nem volt lényegesebb probléma, mert ott sokféle 1920*1080 fekbontás volt 60 hz mellett, bár jelöletlenül hogy mi a különbés, és a negyedik jó volt, de pl Avatár demónál ezt nem sikerül megoldani, hogy dx10 plusz 1920*1080 felbontás. A levágott keretnél a monitor 1920*1080i 60hz felbontást jelez. Valakinek van ötlete ez miért van, és hogy mit lehet vele kezdeni ? A gép HDMI kábellel van a monitorra kötve 😊
"Az miért van, hogy ha másolok egyik vinyóról a másikra, akkor úgy belassul a gép, mint a disznó. A firefoxban is alig nyílik meg egy új lap."
Mindegyiken windows 7; Dlink 655 router +shareport utility; Nyomtató. 2 vezetékes gép 1 Wifis gép. otthoni csoportba vannak 1 1 1 megosztott mappával.
Nyomtató USB-vel Dlinkbe van bedugva, a shareport utulity meg a gépeken van fent. Amikor bekapcsolom a nyomtatót, Shareport megtalálja, csatlakoztatom. Eddig okés.
Ha bármely gépen elkezdek nyomtatni, akkor szétdobja a netet, hálót. Kisvártatva felépül újra és elkezd nyomtatni, ill. van net is, és a továbbiakban minden nyomtatás jó már.
Ha egyedül vagyok bekapcsolva, akkor is.
XP alatt ilyen gond nem volt.
Mert egy sima A4-es lapot szöveggel vagy 30 mp ig nyomtat, míg XP alatt kinyomtatta 5 mp alatt. Pedig normal -on van a hülye beállítása.
Idegesítõ? Meg be is korlátozza a Canon driverét.
[merlinw.org]
Az lenne a problémám, hogy amióta w7-et használok (korábban beta 32 bites most 64 bites prof) viszonylag gyakran - naponta többször - elkezd veszettül dolgozni a winyó a gépben, és baromi idegesítõ. Hogyan tudnék rájönni, hogy melyik alkalmazás dolgoztatja? Lehet ez valami automatikus backup?
A válaszokat elõre is köszönöm.