46641
  • simonl #25971
    Igazából az OEM szócskát sehol nem látom rajta de origi csomagolás, benne matrica ....stb
  • exodus2
    Miért ne menne? Eredeti OEM kulcs nem?
  • simonl #25969
    Sziasztok,

Gyors kérdésem lenne telepítés előtt:
    A DELL től kapott Upgrade ( Vistáról Windows 7 re)lemez serial kódját egy tiszta telepítés során elfogadja majd a rendszer ??
    Átmegy ezen az újfajta ellenőrzésen?

Köszönöm
  • bon
    Telepítsd újra végleges változatra, minden féle képpen jobban jársz. Na meg az aktiválása úgyis ugrik.
  • exodus2
    Egy RTM van a 7600as. Szerintem felesleges ez alá menni, mert az RC licensz már úgy sem érvényes. RTMnek jobb a támogatottsága, bugokat javították benne. Az a linkelt megoldás lehet csak rc és rtm viszonylatában működik.
  • Pretorian
    Pontositok: a 7100 RC-ből szeretnék vagy 7400-re, vagy valamilyen korábbi verziójú RTM-re upgrade-elni (7000 pl.). A Microsoft hivatalosan nem támogatja ezt, az alább linkelt postban egy olyan módszert irnak le, ami nekem nem működött (elindult az upgrade, a de a végén RC lett belőle, nem RTM). Ez lehet amiatt, hogy az upgrade elején az installnál nem irtam be RTM-es serialt, hanem serial nélkül nyomtam tovább az installt/upgrade-et?
  • Pretorian
    Hi. Ha az RC-verziót RTM-re szeretném upgrade-elni, (hivatalosan nem támogatott, de lehetséges), azt az RTM-DVD felmásolásával tudom megtenni, ha ezt a módszert alkalmazom, vagy az RC DVD-vel is megy a dolog valamilyen módon? Köszi a válaszokat!
  • MerlinW
    Ez 9.12-es Ati driver bug volt HD5000-es kártyáknál. Ha az van (meg egyébként is), 10.2-est tedd fel.
  • aate
    Nem raktál fel valami kodek csomagot a gépre?Az elejétől fogva ez volt a tünet vagy csak az utóbbi időben,telepítettél valamit és esetleg azóta recseg?Én leszednék mindent és újra raknám a rendszert.Egyenként mindent kipróbálva.
  • tomasz18
    hali!Nem vagy egyedül ki szív a Win 7 64-el az első bétától kezdve használtam 32bites win7et amióta megvettem az új gépet azóta 64eset használok és szaraxik :S
  • janika1972
    Túl sokat nézed a monitort...
  • exodus2
    Esetleg még hálókártya driverrel próbálj variálni, hisz amiatt van a probléma, ami miatt recseg a hang.
  • tomasz18
    Kikapcsoltam ami alapból futott bár nem futott sok fölös progi..de 2-3napja megint normálisan fut a rendszer.. majd fényképezek 1et mikor csinja azt felrakom...köszi a segítséget..
  • Shep
    Sajnos a hangkártya driver nem megoldás, alaplapival kipróbáltam ugyanez van, próbáltam más lejátszót szintén ,de nem csak a zene szar ha megy a torrent és betöltök egy játékot abban is akad az egész kóceráj. A vége az lesz ,hogy leszarom a dx11-et meg a többi parasztvakítást, meg, hogy gyorsan betölt a rendszer és gyorsan kikapcsol visszamegyek xp-re. aztán majd váltok ha lesz win 10 vagy inkább 22. :)
  • bon
    Ha nem állítottad el a vezérlőpult/egérnél akkor gondolom vírus vagy valamilyen egyéb kártevő.
  • crossy104
    Sziasztok! Win7 64-em van. Mitől van, hogy egyszer csak nagy lesz az egérmutató nyil meg a kéz, stb.Négyszerese a normálnak.Előre is köszönöm!
  • sunlight
    Megpróbáltad virtuális gép és Linux segítségével láthatóvá tenni a Windows számára? Állítólag a SAMBA-val sikerülhet
  • aate
    Most igy jó hogy kikapcsoltad a feleslegest? Ha egyenként vissza rakod ami futott akkor kiderül melyik kavar, nem az asus splending kavar be?
  • bon
    Jobbat nem tudok írni, mint amit korábban is írtam, rakd fel a Samsung oldalán lévő drivert a monitorhoz, mondjuk nekem magától szedett driver a Windows Update-ről.
  • tomasz18
    köszönöm a választ!!
    Van arra lehetőség,hogy ha megint csinálná akkor valamilyen úton módon megnézni hogy milyen progi állt le?
  • JoeFromHun
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy megoldható e az valahogyan,hogy XFS filerendszert Win7 alól legalább olvasni tudjak?
    Nagyon fontos lenne ez!
    Jogtiszta Win7 Professional-om van.
    Köszi előre is mindenki segítségét!

Üdv:JoE!
  • gabi89
    Csak egy tipp próbáld meg vistás hangkártya driverrel. Nekem a laptopnál avval tökéletes volt win7 driver viszont pont ugyanígy recsegett igaz nem torrentnél hanem amikor egy nagyobb memória igényű alkalmazást megnyitottam (de csak ameddig töltötte befelé)
  • Mikiller
    Elfelejtettem írni, hogy XP alatt nekem sem volt semmi problémám, csak a Win7 hozta ki ezt.
  • Mikiller
    Hi!
    Lehet, hogy olvastad a nyűgömet régebben a recsegéssel kapcsolatban.Nekem akkor recseget, amikor zenét hallgattam, vagy winamp, vagy online video-t néztem és az egér görgővel mentem le-föl egy mappában, vagy egy weboldalon. Egyszer amikor több időm volt rászántam egy napot és legyalultam a rendszert, újraraktam, majd egyesével pakoltam fel a drivereket, és meglepő módon, amikor az Ati drivert raktam fel onnan kezdte a recsegést. Konfigom itt van alul.
    Közben olvasgattom a Creative fórumát és már többen jelezték ott is, hogy az Ati driver után kezdődnek náluk is a recsegések. Neked lehet, hogy nem ez az ATI+Audigy kombó a ludas, hanem vmi más driver akaszt be.
    Ezt csak úgy tudhatod meg, hogy újra felteszel egy tiszta wint, leszeded az összes drivert, amit telepítésor felrak automatikusan és szépen egymás után újrafel, mindegyik után kipróbálva a winamp torrent párost. Kicsit hosszú tortúra:).
    Nekem most lett alaplap+proci+memória csere és ezzel nem recseg végre semmi. Pedig a VGA maradt.
  • Fcsabee
    próbáltam, kiírja hogy most 1440x900 ban van de ugyanolyan szar marad. Bocs közben mennem kell, de írjatok, később visszajövök. Előre is köszi
  • Shep
    Nvidia vezérlőpult, Felbontás beállítása, új felbontás hozzáadása.
  • Fcsabee
    Sziasztok, #25851-ben írtam samsung monitor nem megjelenő natív módjáról. Ugyanez az RC-nél működött, de még mindig nem találtam megoldást. Valakinek van ötlete?

#25851: Sziasztok, lécci segítsetek, windows 7 alatt nem tudom az istennek sem beállítani a monitorom natív módját. Minden driver a sajátja + frissítve, a legújabb nvidia driver, alaplapi driverek is frissítve, de még csak nem is látom a listában az 1440x900-at. Nvidia 9400 GT, és samsung 961GW-m van Gigabyte G31M-S2C (Intel C.S.) alaplapon. Mi lehet a megoldás?
  • Shep
    De mi a ...? Összes többi rendszeren minden rendben van, win7 alatt meg nem? Megőrülök, mikor nem tudom mi lehet és nem is tudok tenni ellene. (baltára már gondoltam, de valami barátibb megoldás kellene :))
  • [HUN]FaTaL
    Ott valami más gond lehet, nekem tökéletes a hang, torrentezés közben is. Meg igazából sosem recseg.
  • Shep
    hangkártyadriverből nincs újabb, creative szarik az audigy tulajok fejére, vegyél x-fi-t paraszt a szlogen. alaplait megnézem, hátha.
  • bon
    Alaplapi driver frissítés, hangkártya driver frissítés hátha valamelyiktől megjavul.
  • Shep
    Már néztem a bitcometet is, ugyanez a dolog. Nem tudom mitől lehet, de rohadt idegesítő.
  • bon
    Ha más torrent klienst használsz akkor is akadozik a hang?
  • Shep
    Na arra jutottam ,hogy a win7-nél a lemezkezeléssel lehet valami, mert ha tölt a mikrotorrent egyből jön a hang akadozása, ahogy megállítom egyből jó minden. Mi a fenétől lehet ez?
  • Promi #25937
    Szeretnem húzni a videó kártyámat, de win7 alatt 196.21 -es driverrel se a RivaTuner v2.24c, se pedig EVGA Precision v1.8.0 progival nem tudom, mert vissza áll alap ertékre az órajel.Mintha valami blokkolná a húzást.Valaki ha tud segítsen pls.
  • aate
    Nálam igy néz ki:
  • exodus2
    Futtatáshoz beírod hogy msconfig és ott Autómatikus indítás fül alatt találhatod a programokat amik elindulnak. Kiikszeled ami nem kell, aztán Alkalmaz gomb, majd gép újraindít.
  • aate
    startmenűbe beírod: msconfig ott automatikus indítás de csak azt vedd ki amiröl tudod mi az és biztos nem kell!!!
  • tomasz18
    őőőő igen ha terhelve van a vidi semmi probléma amikor most elkezdte,kinyomtam azokat a progikat amik szerintem gondot okozhatták azóta nincs probléma...az autómatikusan induló programokat hol tudom beálítani?
    A video driver nem tudom hogy béta-e lehet h az mert Dx11es támogatásos a vidi és még lehet..
  • 590227
    Az ellenőrzés száma:KB971033.