46641
  • aate
    igen
  • crossy104
    A szöveg nem nagyobb, csak az egér mutató, a kör ill. a kéz.
  • WinStar
    köszi,és akinek ajánlották annak müködött? :D
  • aate
    valaki ezt ajánlotta : Kxdriver
  • adamq01
    Hát nem tom, tegnap még xp-m volt és működött:S
  • aate
    Akkor lehet a dugó foglalat körül lehet valami gond, le kellene tesztelni valahogy egyenként.lehet csak egy forasztás engedett el.
  • aate
    Nem lehet hogy a nagyító kapcsol be, a szőveg is nagyobb lesz? A Nagyítóból a Windows-billentyű +Esc lenyomásával lehet kilépni.
  • WinStar
    Sziasztok.Vlaaki tud segíteni?Nem találok a Win7-hez Sound Blaster Live hangkártyadrivert......csak 2003-as van és az is csak XP-re jó...valami ötlet? :S
    Csak mert eléggé kiakad a WIN7 ettől :S
  • adamq01
    elöl minden működik. hátul mindent jóldugtam be, a vicces az h a zöldszinűt a kékbe kell bedugnom h normálisan érzékelje de a baloldal akkorsem szól. Drivert 25x raktam újra és még mindíg nem jó
  • kirol
    Így van. Pont erről beszélek.

De nem mindig csinálja!
  • crossy104
    Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segitséget.Feltettem a Win7 64bit. verziót.A windows-ra csak ati 10.2 drivert és a legújabb direct x-et tettem fel.Egyszer csak netezés közben négyszeresére nő az egérmutató nyil.Illetve a kör ami a homokóra lenn, és a kézfej.Más nem, csak ezek.Mitől lehet???Előre is köszönöm!
  • Italo4ever
    kosz az infot!
  • aate
    ha sürűn előfordul itt van hozzá esetleges javítás:black screen patch
  • [HUN]FaTaL
    KX szerintem egy fos, használd a rendes driverét, ha van.

C gyökérbe minek akarsz menteni?

Amúgy akkor vagy kapcsold ki az UACot, vagy azt hiszem elég ha saját tulajdonba veszed a meghajtót, ennek a menetét nem írnám le 20adszor, itt is bent van, a Vista topicban is meg a googleban is. :D
  • aate
    Ezt redeti win is produkálta ,frissítési hiba vagy féreg okozta(Black screen)Black screen
  • bon
    Nálad nem tudom miért használjael iylen nagy mértékben a memóriát, mert 82% az én 46%-hoz képest elég nagy különbség és 82%-nál már előfordulhatnak szerintem erőforrás problémák.
  • kirol
    Hát érdekes igen. Ráadásul nálad még több folyamat is fut. Nálam 60 körül, nálad meg 80 körül.
  • Italo4ever
    hi!
    Olyan is elofordulhat tort verzional,hogy az udvozoljuk kepernyo helyett sotet kepernyo fogad? szoval a rendszer betoltodik csak nincs kep :s

igaz idaig csak egyszer fordult elo, de ki-be kapcs utan mar minden ok volt.

• aate
    Hangkártya saját programja fent van? Ott esetleg egy kijelző mutat aktivitást. Hangerő szabályzó mutatja a hangerőt százalékban?
  • bon
    Nálam így néz ki egy 8,5gb-os fájl másolása
    előtte:

közben:

után:
  • aate
    abszurd kérdés de biztos jó helyre dugod a jack dugót?próbáld meg leszedni és újra felrakni a drivert hátha....esetleg van front bemenet a gépen és ott sem szól?fejhalgató stb?
  • bon
    Érdekes, különösen nagy a memória kihasználtsága az első képen. Utána ha végzett a gép a másolással akkor hirtelen visszaáll az alap értékre.
  • mikiking
    ok,ez megvolt nekemis,azt hittem kell még valamit,akkor úgy látom nem itt volt a baj :(
  • adamq01
    Segítsen már vki mit kezdjek vele!!!
  • berlinboy6329
    Az egészre kéne,mert pl. el akartam vmit menteni a C:-re és nem engedte,merthogy rencergázdá....

Driverrel micsináljak?Kx projectet használok SBhez,mer jobb(legalábbis aszongyák)
  • [HUN]FaTaL
    1. Szar driver
    2. Nem vagy teljesjogú rendszergazda, biztonsági okokból. Ha kikapcsolod az UACot (nem ajánlott, így az XP szintjére degradálod a biztonságot), akkor az leszel. Vagy pedig jobb klikk->futtatás rendszergazdaként és akkor az adott alkalmazás kap rendszergazdajogot.
  • berlinboy6329
    Na,ujra jó a gépem...

2 kérdés:

-Mitől pattog a hang?XP alatt a másik ideiglenes gépen nem csinálta.

-Miért én vagyok a rendszergazda?Egy felhasználó van,nem tudok választani,mégsem én vagyok a rendszergazda:C
  • adamq01
    Nem is érzékeli h a hátsó panelbe bedugtam a zöld kábelt :S
  • adamq01
    nem jó:(
  • sunlight
    A Realtek HD Audio Manager-ben a hangszóró konfigurációnál pipáld be a hangszóró kitöltést és a mélyhang-kezelés engedélyezése rész is. Mellette pedig az az oldalsó pár kivételével mindet pipáld be.
  • adamq01
    alapi
  • MerlinW
    Ha még nem volt a kulccsal aktiválva egy Windows sem, akkor igen.
    OEM = 1 serial, 1 hardver. Hardvercsere esetén telefon MS-nak, behazudni, hogy tönkrement az alaplapod, és aktiválják újra.
  • kirol
    Na itt a kép 3 perc különbséggel:

• sunlight
    A hangkártya alaplapi vagy te raktad már bele?
  • janika1972
    Megválaszoltad saját magad a kérdést.
  • Nyiri
    Hali! Van valakinek ötlete arra hogy miért csak azután van háló mikor elindul a és letiltom az adaptert majd ujra engedélyezem? Modemhez hozzá sem nyulok.
  • adamq01
    Nem működik az 5.1 -es hangrendszerem pedig fölraktam a legújabb drivert amit kihozott win7-re (alc888). 68 bites rendszer és realtek-hez. Nem tudjátok mi lehet a baj?
  • [HUN]FaTaL
    Jobb klikk a mappán->tulajdonságok->megosztás fül, speciális megosztás és beállítod hogy ki meg hogyan férhet hozzá.

Nem értem mi olyan bonyolult :D
  • mikiking
    Sziasztok. Ha megakarok egy mappát osztani a hálózaton,azt Windows7-esen hogy kell ??? Valahogy nem igen megy a dolog nekem... Faterom a digin müvészkedik,és ha nincs itthon felakarja venni egy müsort,viszont ahoz kell sok minden,de abban kéne csak segiteni,hogy kell nekem egy mappa,és meg kell osztani a számitógépen... Valaki ?
  • bon
    Elfogadja, én alapból tiszta telepítést csináltam.