46641
-
#26012 igen
-
crossy104 #26011 A szöveg nem nagyobb, csak az egér mutató, a kör ill. a kéz. -
WinStar #26010 köszi,és akinek ajánlották annak müködött? :D -
#26009 valaki ezt ajánlotta : Kxdriver -
#26008 Hát nem tom, tegnap még xp-m volt és működött:S -
#26007 Akkor lehet a dugó foglalat körül lehet valami gond, le kellene tesztelni valahogy egyenként.lehet csak egy forasztás engedett el. -
#26006 Nem lehet hogy a nagyító kapcsol be, a szőveg is nagyobb lesz? A Nagyítóból a Windows-billentyű +Esc lenyomásával lehet kilépni. -
WinStar #26005 Sziasztok.Vlaaki tud segíteni?Nem találok a Win7-hez Sound Blaster Live hangkártyadrivert......csak 2003-as van és az is csak XP-re jó...valami ötlet? :S
Csak mert eléggé kiakad a WIN7 ettől :S -
#26004 elöl minden működik. hátul mindent jóldugtam be, a vicces az h a zöldszinűt a kékbe kell bedugnom h normálisan érzékelje de a baloldal akkorsem szól. Drivert 25x raktam újra és még mindíg nem jó -
#26003 Így van. Pont erről beszélek.
De nem mindig csinálja! -
crossy104 #26002 Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segitséget.Feltettem a Win7 64bit. verziót.A windows-ra csak ati 10.2 drivert és a legújabb direct x-et tettem fel.Egyszer csak netezés közben négyszeresére nő az egérmutató nyil.Illetve a kör ami a homokóra lenn, és a kézfej.Más nem, csak ezek.Mitől lehet???Előre is köszönöm! -
#26001 kosz az infot! -
#26000 ha sürűn előfordul itt van hozzá esetleges javítás:black screen patch -
#25999 KX szerintem egy fos, használd a rendes driverét, ha van.
C gyökérbe minek akarsz menteni?
Amúgy akkor vagy kapcsold ki az UACot, vagy azt hiszem elég ha saját tulajdonba veszed a meghajtót, ennek a menetét nem írnám le 20adszor, itt is bent van, a Vista topicban is meg a googleban is. :D -
#25998 Ezt redeti win is produkálta ,frissítési hiba vagy féreg okozta(Black screen)Black screen -
#25997 Nálad nem tudom miért használjael iylen nagy mértékben a memóriát, mert 82% az én 46%-hoz képest elég nagy különbség és 82%-nál már előfordulhatnak szerintem erőforrás problémák. -
#25996 Hát érdekes igen. Ráadásul nálad még több folyamat is fut. Nálam 60 körül, nálad meg 80 körül. -
#25995 hi!
Olyan is elofordulhat tort verzional,hogy az udvozoljuk kepernyo helyett sotet kepernyo fogad? szoval a rendszer betoltodik csak nincs kep :s
igaz idaig csak egyszer fordult elo, de ki-be kapcs utan mar minden ok volt.
-
#25994 Hangkártya saját programja fent van? Ott esetleg egy kijelző mutat aktivitást. Hangerő szabályzó mutatja a hangerőt százalékban? -
#25993 Nálam így néz ki egy 8,5gb-os fájl másolása
előtte:
közben:
után:
-
#25992 abszurd kérdés de biztos jó helyre dugod a jack dugót?próbáld meg leszedni és újra felrakni a drivert hátha....esetleg van front bemenet a gépen és ott sem szól?fejhalgató stb? -
#25991 Érdekes, különösen nagy a memória kihasználtsága az első képen. Utána ha végzett a gép a másolással akkor hirtelen visszaáll az alap értékre. -
mikiking #25990 ok,ez megvolt nekemis,azt hittem kell még valamit,akkor úgy látom nem itt volt a baj :( -
#25989 Segítsen már vki mit kezdjek vele!!! -
#25988 Az egészre kéne,mert pl. el akartam vmit menteni a C:-re és nem engedte,merthogy rencergázdá....
Driverrel micsináljak?Kx projectet használok SBhez,mer jobb(legalábbis aszongyák) -
#25987 1. Szar driver
2. Nem vagy teljesjogú rendszergazda, biztonsági okokból. Ha kikapcsolod az UACot (nem ajánlott, így az XP szintjére degradálod a biztonságot), akkor az leszel. Vagy pedig jobb klikk->futtatás rendszergazdaként és akkor az adott alkalmazás kap rendszergazdajogot. -
#25986 Na,ujra jó a gépem...
2 kérdés:
-Mitől pattog a hang?XP alatt a másik ideiglenes gépen nem csinálta.
-Miért én vagyok a rendszergazda?Egy felhasználó van,nem tudok választani,mégsem én vagyok a rendszergazda:C -
#25985 Nem is érzékeli h a hátsó panelbe bedugtam a zöld kábelt :S -
#25984 nem jó:( -
#25983 A Realtek HD Audio Manager-ben a hangszóró konfigurációnál pipáld be a hangszóró kitöltést és a mélyhang-kezelés engedélyezése rész is. Mellette pedig az az oldalsó pár kivételével mindet pipáld be. -
#25982 alapi -
#25981 Ha még nem volt a kulccsal aktiválva egy Windows sem, akkor igen.
OEM = 1 serial, 1 hardver. Hardvercsere esetén telefon MS-nak, behazudni, hogy tönkrement az alaplapod, és aktiválják újra. -
#25980 Na itt a kép 3 perc különbséggel:
-
#25979 A hangkártya alaplapi vagy te raktad már bele? -
janika1972 #25978 Megválaszoltad saját magad a kérdést. -
Nyiri #25977 Hali! Van valakinek ötlete arra hogy miért csak azután van háló mikor elindul a és letiltom az adaptert majd ujra engedélyezem? Modemhez hozzá sem nyulok. -
#25975 Nem működik az 5.1 -es hangrendszerem pedig fölraktam a legújabb drivert amit kihozott win7-re (alc888). 68 bites rendszer és realtek-hez. Nem tudjátok mi lehet a baj? -
#25974 Jobb klikk a mappán->tulajdonságok->megosztás fül, speciális megosztás és beállítod hogy ki meg hogyan férhet hozzá.
Nem értem mi olyan bonyolult :D -
mikiking #25973 Sziasztok. Ha megakarok egy mappát osztani a hálózaton,azt Windows7-esen hogy kell ??? Valahogy nem igen megy a dolog nekem... Faterom a digin müvészkedik,és ha nincs itthon felakarja venni egy müsort,viszont ahoz kell sok minden,de abban kéne csak segiteni,hogy kell nekem egy mappa,és meg kell osztani a számitógépen... Valaki ? -
#25972 Elfogadja, én alapból tiszta telepítést csináltam.