46641
  • simonl #26173
    Sziasztok,

Nem olyan eget verő a probléma de mégis kicsit zavaró: tehát az értesítési területen lévő ikonok testreszabásánál megjelent 2 db Softonic -os ikon (az egyik a Steamé, másik pedig a KMPlayeré)
    Hogyan tudom onnan kitörölni őket?

Köszi
  • bon
    Szerintem íróddal van gond, cseréld ki.
  • bigapó
    nyah, ez egy jó kérdés. azt hiszem ugyanaz a Nero, de persze lehet, hogy már egy frissebb verzió. úgy értve, hogy a 8-as, de már egy x-edik verzsön. annyira nem érdekes, nem vág földhöz ez a kis különbség. Azt látom, hogy van pár hibalehetőség.
  • [HUN]FaTaL
    Régi az everest.

#26165: Szar az íród.
  • exodus2
    Ugyanazt amit előző oprendszernél? Vagy már új nero? Próbáld majd ki másik íróprogrammal, vagy újabb neroval.
  • tigerbácsi
    helló! mért lehet az hogy az everest ultimated 64 bites verziója nem ismeri fel az alaplapot, s más meg igen? azaz bármi más diagnosztikálót felrakok az ismeri csak az everest nem? ugye ez everest hiba!?!
  • bigapó
    ezt majd este tudom megmondani, hogy van-e sárga 3szög. Nero-t használok.
  • exodus2
    Eszközkezelőben mindent jól felrakott az alaplaphoz? Nincs sehol kis sárga háromszög? Milyen íróprogrammal csinálja?
  • bigapó
    i5 750-re és gigabyte P55-UD3R-re cseréltem a konfigot, de a DVD-íróm a Pioneer maradt, egy 109-es ha jól emlékszem a tipusára. Miután felraktam win7-et azt vettem észre, hogy a 6x-osan írt DVD-ket elrontja, nem tudja olvasni vagy éppen másik gépen nem használható. Azóta 4x-esen írok mindent és nincs gond. Először az íróra gyanakodtam, mivel elég régi darab, sokat is volt már használva, de most, hogy 4x-esen meg működik ugyanúgy, már nincs ötletem.
  • exodus2
    Ha pl. chipsetdriver nem megfelelő akkor korlátozhatja, ill. nem kompatibilis hardver esetén is. De lehet csak a lemez nem tudja azt a sebességet.
  • bigapó
    Az előfordulhat, hogy a Win7 miatt nem lehet 4x-esnél gyorsabban írni?
  • rexHUNter
    köszi
  • exodus2
    Persze hogy be lehet, és ugyanúgy mind xpnél is. Start menü - Futtatáshoz beírod hogy control userpasswords2 majd a pipát kiveszed a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" elől.
  • rexHUNter
    belehet-e azt állítani,hogy automatikusan belépjen induláskor ne keljen midig beírni a jelszavamat
  • exodus2
    Azért hogy gyengébb minőségű lemezen, vagy problémásabb, régebbi írón is tökéletes (olvasható) legyen.
  • ACE
    Vicc hogy még mindig ez a 4x-es kiírás megy, mindig is max. sebességgel írtam ki az oprendszereket DVD-re, és sosem ütköztem semmilyen problémba... nem értem mire ez a 4x-es kiírás...
  • aate
    link: http://www.winblogger.net/2009/10/windows7_usb_dvd_download_tool/
  • aate
    win 7 ISO-képfájl kiírása
  • erieskrisz
    Köszi srácok
  • aate
    rendszer indítóként ,ezt a progit microsoft adta win 7 iso-ra progi egyszerüen kirja, az iso file helyét kell csak megani meg hogy dvd-vagy pendrivera akarod kiírni.windows 7 dvd download tools
  • bon
    ImgBurn progival írd ki 4x sebességgel.
  • erieskrisz
    Sziasztok leszedtem egy win 7 iso file ban van hogyan írjam ki hogy telepiteni tudjam iso adat vagy rendszer indítóként vagy csomagoljam ki az isot és úgy írjam ki lemezre??
  • aate
    Én mindent lecseréltem amit felajánlott letöltésre és minden ok.(napi 2 drivert enged leszedni )kezd az usb driver-al
  • aate
    ugyan az... 5.4
  • aate
    DriverMax
  • janika1972
    Nem ezt akartad irni?:
    ttp://download.cnet.com/DriverMax/3000-18513_4-10572602.html
  • aate
    drivermax-ot telepítsd fel és nézd meg melyik drivered régi....az majd letölti a újat.drivermax letöltés
  • janika1972
    De most nincs feltelepitve,söt vissza is állitottam a rendszert,ez más propléma,mert a telefont most vettem,és már elötte is volt egyszer ilyen kékhalál.
  • aate
    A samsung telo drivered okozott eddig is próblémát, lehet még mindig az.
  • bon
    Egyik se okozhat gondot, valószínűleg véletlen egybeesés. Amúgy én megnézném a hibajelenségénél az eseménynaplót, hogy mit ír ki, de egy hálókártya driver frissítés se árthat.
  • bon
    Én elegendőnek tartom a beépítettet.
  • Gundark 1 1
    Egy általános kérdés a karbantartásról. Használjam a "beépitetteket" vagy van valami javaslatotok? Általános cuccokra gondolok, registry pucolás, defrag és társai.
  • janika1972
    Nekem bejött a kékhalál,és azt irta ki hogy: error bugcode_usb_driver...mi lehet ez?
  • Freddycom
    Sajnos megint itt.
    Most egy olyan kérdésem lenne, h ezek közül a frissítések közül okozhat bármelyik is galibát a nettel? Tudom h szigorúan véve nem, nem is ezzel foglalkozik az update, de bennfentes információk szerint sem? Ugyanis tény, h miután frissítek ezekkel, restart után nincs net, ott visít a sárga háromszög a felkiáltójellel a jobb sarokban. (Rendszervisszaállítással tudom csak visszahozni a netet. Már kétszer frissítettem és állítottam vissza rendszer.)

Vagy a másik a lehetőség, hogy a véletlenek gusztustalan mértékű összejátszásáról van szó.

Itt vannak a frissítések:

• Lcapitant
    köszi a helpet!!!!
  • tigerbácsi
    köszi először ez tette tönkre a rendszerem, s újra kellett rakni, de utána ezzel tudtam megcsinálni :-) köszönöm szépen!

elég szokatlan ez még nekem, de majd belejövök s jövök majd Titeket zaklatni, mert itt falun 64 bites van, nekem Pesten meg 32 bites :-)

köszönöm szépen a segítséget :-)
  • vki
    HI!

Lenne egy kis problémám DVD írással!
    Adott az aláírásomban szereplő laptop egy Optiarc AD-7580S-es DVD íróval. A probléma az lenne, hogy nem tudok vele írni semmit valami sector hibára hivatkozva. Több programot is kipróbáltam már, de mindegyik ezt csinálja. Próbáltam már rendszergazdaként indítani, de semmi :(

Azért gondolom, hogy a rendszerrel akadt össze, mert olvasni beolvas bármit, és anno XP alatt még írtam is vele :)

Szóval ha valaki találkozott már hasonló problémával, és van tapasztalata, megköszönném a segítségét :)

Előre is köszönöm a válaszokat!

Zoli
  • [HUN]FaTaL
    Nem lapfüggő, valószínűleg mindent fel fog ismerni magától. A hanghoz érdemes külön drivert telepíteni, meg a VGAhoz.
  • exodus2
    Ha előbb xpt raktál, aztán win7et kell csinálnia bootmenüt. Ha meg nem csinál, van arra is megoldás.
  • exodus2
    Meg kell próbálni. Mivel nem mai lap, ezért win7es drivert nem biztos hogy tudsz hozzá szedni. Nekem 6éves gépemhez mindent szedett. Neked is egyedül a videókártyához kell majd szerintem drivert szedned, az meg van. Esetleg ez segít bár ez sem 100%os.