Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Gondolom, nem elérhetõ a DHCP kiszolgáló ami az IP címeket adja ki, Eggyik ismerösömnek votl Fibernet-es neteje, de neki fix ip-je volt és nem lehetett változtatni, de a szolgáltató viszont változtatgata idõnként (eléggé ritkán)

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Szerintem aki kevésbé ért a géphez az jobban jár ha megkér egy hozzá értõ ismerõst, mert esetleg sok kellemetlenségtõl kíméli meg magát.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Idáig mindenhez talátlam, még Sacanote álnevû notebook-hoz is. Acer gép is volt már nálam, de arra már nem emlékszem, hogy melyik típus. De múlt héten pl, egy HP compaq notebook, 2db dell optiplex 760-as gép, és a héten meg egy dell inspiron 1545-ös notebook. De holnapra igértek egy régi kézzel összeállított gépet, aminek oprendszere összeomlott már több mint egy éve és bekapcsolva se volt azóta, adat mentés és oprendszer újratelepítés kért a tulaj.

Én azokról beszélek akik kevésbé értenek a géphez.Nekik hasznos ez a program.

bon
Na az az elsõ amit leszoktam szendi.

devilzero
és ezt mire véljem?

http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=5dbc82af34e3ecb583ea1e1a00ec3cf0

köszi!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Arról nem is beszélve hogy olyan dolgokat is leszed mint intel chipset stb amire az ember nem is gondol.

régebbi acer aspire...mond neked ez valamit?

kirol
De nálam a total commanderben ugyanúgy ott az eszköz!

És mondom mivel nem távolítja el, mint az XP, így az MP4-em nem kezd tölteni.

bon
Én mindig megtalálom, pedig jó néhány gyártó termékéhez volt szerencsém idáig. Sõt a Brand gép gyártók oldalán a legegyszerûbb keresni, pl. hp, dell, lenovo beírod a gépen lévõ azonosító számot/típusszámot és máris elérhetõ minden oprendszer a driver és minden dokumentáció.

bon
Pont úgy mint nálad, miután kiírta, hogy eltávolíthatod akkor ki is lehet húzni.

Én szoktam használni pláne mikor notit telepítek..csak ez a program tudta leszedni a hozzávalókat. Hivatalos, gyártó oldalakon nem találtam.

bon
vezérlõpult/renszer/eszközkezelõ, jobb gomb a harvderen és illesztõprogram frissítése, majd automatikus keresést kell használni. De jobban jársz ha kézzel leszeded a drivereket a harvderekhez a gyártó oldaláról, mert a gyári drivere-ek jobbak lehetnek mint ami a Windows Update-en elérhetõ.

kirol
Ne hogy már emiatt még vegyek egy külön kütyüt. 😞

Nálatok eltávolítja az usb eszközt rendesen?

bon
Nem kell semmilyen program hozzá.

Slig
Köszi a választ, kipróbáltam, de idézném az oldalon lévõ kommentet: "Jó-jó, csak éppen nem viselkedik úgy, mint az igaz lomtár. Értsd: ha törlök bármit, akkor nem látszik az, hogy került a lomtárba valami (összegyûrt papír darabok). Csak a tálcáról történõ elérést szolgája. Arra számítottam, hogy funkcionalitásában is meg fog egyezni az "igazi" lomtárral."

Gonolom akkor sajnos nincs olyan lehetõség, hogy úgy mûködjön, mint a linuxban vagy a mac os x dockján... kár

スラッグ

bon
Mint a többi oprendszernél is, parancssorba beíron, hogy ipconfig /renew

aate
win 7 szinte sok mindent beállít magától,nem kell keresned az updaten....ha nem felel meg ami felrakott akkor az eszközkezelõben illesztõ program frissítés, de inkább látogass el az alaplap honlapjára és onnan szed le az biztosabb.

Haználd a Driver.Genius.Pro-t keress tört verziót, csak ha feltörted, ne updateld, megkeresi és leszedi ami kell a géphez.

üdv. írtátok, hogy felelsleges felrakni meg driverek után kutatni, mert a Win7 tartalmaz sokat, vagyis tartalmazza õket, de azt is írták, írátátok, hogy WinUpdate leszedi a legfrisebbet...

az SG.hu-n azt írták7: Windows Update-val nezd meg talal e frissebbet.

Hogyan tudom megnézni ezt WinUpdate-ben? megnyitom a WinUpdate-t, és a Keresésbe beírom a driver nevét, vagy hogyan? Mit írjak be, ha pl. az alaplapom Chipset-jéhez keresek drivert?
aate
Ha belsõ memoriás akkor esetleg kompatibilitás mód.

aate
Használj külsõ kártya leolvasót,macerás kártyát cserégetni de biztos felimeri a gép.És csak pár ezer Ft.

aate
keress rá a youtube-on és töltsd le Vdownloader-el.

1. http://i4s.hu/2009/08/windows-7-lomtar-talcara.html

2. Asztalon jobb egérgomb - Nézet - Nagy ikonok ez a legnagyobb.
Vagy

"Shell Icon Size"="36"
kirol
Segítsen már valaki, mert nem tudom feltölteni az mp4-emet.

Hali!

Hallgatok egy zenét neten, és sajnos sehogy sem tudom letölteni. Meg tudom azt oldalni, hogy a böngészõben elindítom a zenét, és azt valamilyen programmal felveszem? Mint a hangrögzítõvel, csak nem a mikrofon hangját veszi, hanem azt ami a böngészõben szól. Ötletek?
Csomagold ki egy meghatározott helyre, utána eszkõzelõben a kérdõjeles nyomtatón katt illesztõ program frissítésre és keresd meg azt a helyet ahova kicsomagoltad, add hozzá.

Slig
Van valahogy arra mód, hogy a lomtárat rátegyem a tálcára? Mint pl. ahogy a linuxban van... Tudom rocketdockra lehet tenni, de nem használom, win7 alatt feleslegesnek tartom. És/vagy van arra mód, hogy az asztali ikonokat "extra nagy" méretre tudjam állítani? Tudom, van az, hogy nyomom a ctrl-t és görgetem az egérrel, de nem jegyzi meg, reboot után ismét kicsik az ikonok...

スラッグ

devilzero
Hali Win7 alatt hogy lehet IP címet cserélni???
Fibernetes vagyok de erre még nem jöttem rá!
KÖszi!

Asus P5B, Core 2 Duo E7400, 2x1 GB Kingmax DDR2-800, Sapphire HD4830 1Gb, 500GB Seagate HDD, HKC 565W, Windows Se7en

Köszi szépen josi de ezeket már néztem a http://www.driverfiles.net-en egy programot tölt le a driver detectivet az egy fizetõs program csak úgy tölt le drivert:S a másikat most próbálom.. na megnéztem a ez se jó hozzá=( amikor csomagolja ki eljut pár %-ig utána 100ra ugrik aztán feltelepít valamit valahová de így se tudok nyomtatni esetleg ha elindítanám a tempbe megkeresném a fájljait és bemásolom oda ahova kell azúgy megoldaná? hova kell egyébként bemásolni a fájlokat vagyis a driver fájlok hol vannak a win7be?
kirol
Itt a W7-ben az USB-t hogy lehet eltávolítani, hogy az jó is legyen?
Mert kiírja hogy már biztonságosan eltávolítható, de ugyanúgy villog.

Ez még nem is érdekelne, de az MP4 lejátszóm csak úgy tölthetõ fel, ha rádugom, ekkor lemezként kezeli, majd ha rákattintok a biztonságos eltávolításra, és rajtahagyom, akkor kezdi el tölteni.

Na ez meg nem tölt semmit. És TC-ben is ugyanúgy ott van mellesleg.

Bocs most nézem, rossz oldalt adtam meg😞
Win7-es nincs csak vistás..sztem az is jó driver

sziasztok

segítséget szeretnék kérni olyan gondom támadt hogy nem találok nyomtató drivert a nyomtatómhoz a típusa epson cx3650 mindenhol kerestem már ahogy tudtam néztem a hivatalos oldalát is de nem találok win7.hez szeretném ha valaki segítene mert ez miatt nem akarok visszatérni az xp.hez megtetszett nagyon a 7es légyszíves segítsetek. scan driver van hozzá de az kevés
fery02
Everest. Én ezt használom állandóan futtatva. Van benne teljesen testreszabható gadget, amiben nem csak ezeket lehet kimutattatni, de több alkatrész hõmérsékletét is, de akár venti sebességeket is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Fizikai memóriát csak annyiban használja, amennyire a rendszer teljesítményét ezáltal jobbá teheti. A miniatûröket nem véletlenül van kitalálva, pont arra jó, amit Te mondtál, hogy ne a vinyóról olvasgassa folyamatosan az adatot, hanem a memóriából egyszerûen beolvassa. Pont arra jó, ami ellen Te kikapcsolod. 😄

steam, origin: ACE_hun

aate
Sziasztok !Ha valakinek segít akkor összeállítottam saját tapasztalatból simán minden gond nélkül feltelepülõ win7/ 32 bit kompatibilis programjait:
Micrsoft office 2007
Live messenger 2009
Google Chrome
Nero 8/9
Total Commander 7
Stardock Objectdock
uTorrent
Pinnacle studio 14HD ultimate
Corel Digital Studio 2010
PhotoImpact X3
Adobe Photoshop Elements 7/8
ACDSee Pro 2/3
Outpost Firewall Pro
Mcafee Enterprise virus scan 8.7
VLC player
Your Uninstaller 2009
WinRar

exodus2 én értem, hogy te mit mondasz, de nekem evvel csak az volt a problémám, hogy egész nap csak a torrent program ment. Tehát a háttérben nem ment semmilyen nagy memóriaigényû program, de miután kikapcsoltam a miniatûrök használatát a memóriahasználat 1 nap után is csak 1 GB. Evvel csak arra akarok kilyukadni, hogy aki például csak 2 GB rendszermemóriával rendelkezik, az elég hamar rá lesz szorulva a lapozófájl használatára aminek hatására a merevlemezek jobban le lesznek terhelve.

pxxl
hali megint!

nah sikerült mûködésre bírni a tv tuneremet (DTV 1800 H). annyi problémám van viszont, hogy kb 15-20 perc után 1-2 mp-et késik a hang. Ez mitõl lehet? Én a még friss drájverre tippelek. <#fejvakaras>

All hail the double x!

Nem jelent semmit az hogy 1GB memória van szabadon, mert a windows folyamatosan használja a memóriát, ha van hát használja😊. Az hogy látod hogy 1GB nem jelenti, hogy elindítasz egy programot, játékot, akkor csak azt az 1GBot fogja használni. Mindig az éppen futó és memóriára éhezõ alkalmazásoknak osztja ki a szükséges memória mennyiséget.
Egy jó tanács mindenkinek, aki azt vette észre, hogy folyamatosan csökken a fizikai memóriának a mérete, az kapcsolja ki a vizuális beállításokban a miniatûrök használatát. Az én gépemen ki volt kapcsolva az elõtöltés szolgáltatás, és így is 1 nap állandó használat után a 4 GB memóriából már csak 1 GB volt szabad.

bon
Minden féle képpen ajánlott leszedni újabb drivert, rendszerint az alaplapi cd-n régi cuccok vannak. Még akkor is célszerûbb leszedni a gyártó oldaláról a drivert ha cska Vista-s van.

Azért a 3-4 driverért igazán megerõltetheted magad. Ha a Vista-s driverek pedig nem fognak menni akkor mit csinálsz? Amúgy használhatod, kompatibilis módban is, de az még nem garantálja a jó mûködést. Tehát ha van windows7es driver, érdemes azt leszedni.
DJ RX7
köszi!

:3

üdv. olyan alaplapom van, amihez VISTA-s driverek vannak...írták már, hogy a Win7-be csomó driver be van integrálva...ellenben pl. játékokban serceg a hang, tehát mindenképpen fel kell raknom rendes drivereket...viszont leszedegetni nem akarom õket netrõl..így hát kérdem, az alaplaphoz kapott VISTA-s driverek jók Win7-hez? Mintha vhol azt olvastam volna, hogy igen, bár ebben már nem vagyok biztos
köszi
üdv
aate
Én csak vista alatt használtam a 2009 veriót, de elvileg a 2010-et win 7re írták. A skint egy mappába kell raknod és abból kell installálni a tune up-al.,a shell file-t vagy theme file-t.

tomasz18
jaja segít mert rájöttem hogy nekem nincs benne😄 csk sima styler van:S megpróbálok alkotni valamit..köszi

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

Arcor
Közben ráleltem a megoldásra:

Jobb klikk - View - Show desktop icons

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Arcor
Eltûntettem a Lomtáramat az asztalró, hogyan tudom visszahozni?

Jobb klikk - Personalize - Change desktop icons nem segített, hiába pipálgatom ki-be és apply nem történik semmi :/

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Hát nem mondod....
Akkor warezzal akár engedélyezhetem mindet? Csak azért kérdezem, mert ismerõsömnek warez van(nekem fõsulin keresztül eredeti), neki RTM, és engedélyezhetem a laptopján az automatikus frissítéseket? Vagy beállítsak valamit?