46641
  • bon
    A nero 9 ingyenes változatűval nekem csak egy bajom van, nagyon levan már bútítva. Inkább adnák külön a teljes értékű nero 9-et megfizethető áron a többi program nélkül.
  • bon
    #26761 hozzászolás segíteni fog a verzió kiderítésében
  • janika1972
    Nagy szar az Ashampoo burning studio 10,ne rakjátok fel! A Nero 9 ingyenes változata az kiváló Win7-re.Jól ráfáztam az elöbbivel.
  • sunlight
    Igen van próbáld meg
  • Hegi90
    Windows 7 szakik! nagy nagy hülyeséget csináltam, és helyre próbálom hozni!

Szóval: felraktam egy jó kis témát, ami belepiszkált a következőkbe: System32/Shell32,imageres,ExplorerFrame, na meg ugye az explorer.exe-be is a win mappában. A SysWOW64-ben ugyanezt a 3-at piszkálta meg. Most vissza akartam állítani, de hiába voltak elmentve a backup-olt fájlok, egyszerűen nem akarta sehogy visszaállítani a dolgokat (bejelentkezési képernyő, ikonok, stb.)! Ezért úgy döntöttem, hogy Ubuntu alól másolom be őket a helyükre.
    Ezután az történt, hogy a bejelentkezési képernyő flottul normális volt, de sajnos nem indult el ezután semmi. Még egy task managert sem tudtam előhozni. Ami látszódott az egészből: fekete háttér, és a kurzor.

Ötlet? Jó lenne minnél hamarabb megoldanom, reinstall nélkül :(

Esetleg a windows dvd-nek van olyan opciója, hogy helyreállítás/javítás?
  • 2ba
    nem tudom, hogy RC-e :S azt meg tudom nézni valahol? egyik ismerősömtől kaptam dvd-n, aktiválva is van és neki ilyen gondja nem akadt vele, pedig régebb óta fent van neki, mint nekem
  • bon
    Véletlenül nem egy RC változat van fent? Vagy esetleg nincs gond a törésével?
  • exodus2
    RC verziód van? Talán azért:)
  • Fabio Capello
    az, hogy RC van a gépeden, és lejárt a támogatás rá, ez már egy jó ideje be van jelentve...
  • 2ba
    lehet nem jó topikba írok, de remélem tudtok segíteni... szóval az lenne a gondom, hogy Win7 alatt a laptop bizonyos időközönként (kb 1-2 óránként) teljesen önállóan újraindul akármilyen program fut (akár játék közben is)
    lehet, hogy nem a Windows hibája, eddig nem is csinálta, csak 1-2 napja
    mi lehet a gond? :S
  • Grass
    Nem, aktiválva van
  • exodus2
    Nem írja a jobb alsó sarokban a windows hogy próbaverzió?
  • Grass
    Build 7600

Biztos, hogy nem hardverhiba mivel csak win7 alatt jön elő!
  • bon
    Szerintem gép (hardver) hiba lesz. pl. táp
  • exodus2
    Akár a futtatáshoz beírod hogy winver, vagy számítógépen jobb egérgomb - tulajdonságok és ott.
  • Grass
    Ezt hol tudom pontosan megnézni?
  • exodus2
    Milyen windows verziód van?
  • Grass
    Kezd elegem lenni a Win7-ből. Néha fogja magát és csak úgy minden figyelmeztetés nélkül lekapcsol a gép. XP alatt soha nem csinálta.
    Javasolták, hogy a Biosba kapcsoljam ki a HPET Supportot de ez sem segített.
  • bon
    Én is használok netről letöltőtt változatott de hivatalos kóddal.
  • exodus2
    RemoteWat-ot úgy felejtsd el ahogy van.
  • marko952
    Ez jó szerintetek?
  • janika1972
    Miért van az hogy berakok egy üres dvd-t,és az Ashampoo burning studio 10,4x-es sebességgel akarja irni,mikor nem ujrairható a lemez.Philips DVD-R
  • marko952
    közületek használ valaki netről letöltött win7et?ugy hogy nem 120 napig aktiv hanem jóval tovább.
    és működik rendesen?
    vagy pü ben légyszi adjon valaki linket olyan verzióról ami rendesen megy és nem próba verzió vagy valami aktivátorost.
  • fenegyerek1
    nincs fent,sajnos ezért nem értem
  • bon
    Na akkor már valami komoly baj van, nincs fent véletlenül codec pack? Mert az bekavarhatott esetleg.
  • fenegyerek1
    Media Player van benne,de a KMplayer sem játsza le
  • bon
    Nem kell, integrálva van bele és lejátsza gond nélkül. Kivéve ha Media Player nélküli változatod van.
  • fenegyerek1
    Hello! A win7 nem játsza le az mpg/wmv fájlokat.Be kell valamit állitani?
  • bon
    Kétirányú a beépített tűzfal.
  • bon
    Én meg pont fordítva javasolnám, ha van végleges Windows 7-es alaplapi driver akkor azt is célszerű felrakni.
  • bon
    Ha Enterprise változat akkor ne telepítsd fel ottohnra, mert nem tudod majd akitválni, úgyani az aktiváláshoz iskolai hálózat szükséges ja és időnként ellenőrzi is az aktiválás érvényeséget.
  • r4pt0r
    Egyébként még a régebbi problémámra visszatérve, sikerült utána járnom, és kiderült, hogy a Homegroup-nak kell az IPv6, anélkül nem megy.

De sikerült a nyomtatót megosztani azért máshogy.
  • r4pt0r
    Azt írják nagyon jó a beépített, már ami a befelé menő forgalmat illeti. Viszont én azért használok mást hogy szűrjem azt is ami kifelé megy.
  • r4pt0r
    Elvileg Vistan, meg 7esen ki vannak tesztelve rendesen, persze nem mondom hogy nem fordulhat elő ilyesmi csak nagyon kis %.
  • marko952
    a tűzfalat használjátok?
    mert én nem.
  • marko952
    nah most leszedtem minden illesztőt a videókarihoz ami megy a vistán vagy a win7en,és az alaplaphoz is azt ami támogatja a vistát vagy a win7et.ezeket lementettem a pendrive-ra.nem rakom fel az alaplap drivert csak ha nem megy valami akkor jól jön.
  • marko952
    okés köszi
    csak már volt olyan gondom az xp-n hogy rosszúl volt felrakva az alaplap illesztő és nem ment a net. sztem nem érzékelte a hálókártyát.
  • viral
    nekem is atjott, ertem en a humort mert te meg ilyen kis humoros gyerek lehetsz :-)

Na minden jot neked ,akkor majd talalkozunk, ne habozz majd segitseget kerni ,tudod itt mindenki szivesen segit kerdes hogy megertik-e :-;
  • r4pt0r
    Ha a win felismer mindent, akkor ne tegyél fel alaplapi drivert, mert sokszor gondot okozhat. Amit érdemes külön feltenni az a vid kari, és amit nem ismer fel.
  • exodus2
    Gyakorlatilag jó, de inkább netről szedj hozzá win7es drivert, ill. ha win7 mindent felismer, akkor felejtsd el a drivereket. Egyedül videókártyához jó ha leszeded a megfelelő drivert.