Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy kék halálnál hogy lehet megállapítani, hogy mi okozta a fagyást? Másfél-két hónap alatt elõfordult kb 10-szer, hogy kék halállal elszált a rendszer. Win 7 64 bit
Falkon
* válasz erre: #21943

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Falkon
Hogy lehet ilyen kicsire venni az ikonokat?
Nekem gyári legkisebben van , de az is nagy.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

bon
Szerintem is a VM2007 a bünõs, még pedig, hogy nem teljesen kompatibilis a Windows 7-el. Én megpróbáloznék más virutalizációt támogató programmal.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nézd meg a Vezérlõpult - Hálózati és megosztási központ - Adapterbeállítások módosításánál van e plusz kapcsolat. Ha van azt töröld, esetleg a régit ami a netet használja, azt is töröld, majd hozd újra létre.
cSuwwi
a vm2007 nem indul a winfossal, sztem független tõle (xp alatt is használtam és soha nem volt vele para)
arra gyanakszom, hogy a már törölt xp emuláló vm hagyott fent vmit amit nem tudok letiltani -.-

shit happens

cSuwwi
mi köze ennek a routerhez?
nem õ ad 2 hálózatot

shit happens

Vagy állitsd be megfelelõen a VM hálózati konfigját.
Nálam is kiszokott, de azért kapcsol ki mert egynéhány programnál a képi megjelenités nem kompatibilis az aero-val. De a program bezárásával visszalép aeroba. Ilyen pl. nálam az mplayer, vagy winavi.
naaa
konfiguráld újra a routert

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

cSuwwi
Van érdekes hibám, erre mondjon valaki vmi okosat pls 😊
Win7 Ultimate (torrent boltos), "aktiválva" minden klappol.
Gondoltam kipróbálom ezt a windows xp emulálást, leszedtem a progit, majd induláskor közölte hogy a procim nem támogatja a virtualizációt. Mondom ok, uninstall. Feltettem helyette/mellé egy Virtual Machine 2007-et (mert a munkám miatt szükségem van natív IE6-ra).
Amíg fel nem tettem a virtuális gépet, rendben ment minden. Telepítés után nem volt hálózatom. Úgy tudtam csak belõni, hogy a hálókártyát letiltottam, majd újra engedélyeztem. Gondoltam hogy a VM miatt van, de uninstall után is se szûnt meg a probléma.

Most úgy tudok netezni, hogy indulás után hálókártya letiltás majd újraengedélyezés. Ami elég cink :@
A hálókártyánál írja, hogy 2 hálózatot talált, egy ismeretlent és egy ismeretet (ami a routeren keresztül a net). Hogy tudnám kitakarítani ezt a 2. hálózatatot, és egyáltalán mitõl van ez? A régi VM ami most is fentvan az Ie6 miatt csak indítás után használja, nem kavarhat be.
A hálókártya beállításoknál nincs már ott a virtuális gép pipálós rész.
Nem lehet egy a hálózati prioritást változtatni, hogy az elsõdleges a hálózatom legyen és csak a másodlagos ez az ismeretlen?

Ha valakinek lenne vmi ötlete hogy mi a búbánatért van ez, megköszönném.

shit happens

Nálam is kiszokott kapcsolni az aero, elég zavaró.

Lol, nálatok mik vannak😊 Én nov. 30án futtattam utoljára, azóta nem futott.
[HUN]FaTaL
Meg is van, task scheduler

Tash Scheduler->Microsoft->Windows->Maintance->WinSat jobb klikk->Disable

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
énis csak néztem h mi a fakk van, aztán leesett h valszeg ez baszakszik velem 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
Múltkor haverral is egyszerre ment el az aeronk. Netrõl szinkronizál egy idõpontot ez a birka?😄

Baszott idegesítõ 😄

MR ME
igen ezt énis tapasztaltam az elöbb 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
Nem lehet kikapcsolni valahogy, hogy automatikusan méricskélje az élményindexet? Baromi idegesítõ mikor msnezés vagy szimpla netezés közben kikapcsol az aero és elkezdi tekerni a procit mert õ most mér. Sokkal értelmesebb volt a Vistaban, lefutattam azt jóccakát békén hagyott utána..

Kipróbálom, köszi!

nandorb

Ilyen az en desktopom...Csucs mi?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

bon
Nem tudom, szerintem ideje váltani USB-re, (pedig nekem is van egy alig használta gameport-os eszközöm)

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Vista-ra pedig volt ilyesmi, de hogy mennyire mûködõképes win7alatt...

http://forums.creative.com/t5/Windows-Vista/Gameport-support-pack-for-Vista-32-bit-x86-updated-on-07-07-2009/m-p/386462
Igen, ez az én bajom. Gameportos cuccokat nem lehet valahogy rávenni, hogy mûködjenek "hét" alatt? (gondolom, a gameport-USB átalakító elveszett ötlet.)

bon
Már Vista-ban se volt gameport, van helyette USB

Sziasztok!
Bocs, ha esetleg volt már a kérdésem, de a Win7-ben fel lehet ismertetni valahogy a gameportot? Nálam egyltalán nem. 😞
Van valami trükk erre?

[HUN]FaTaL
Benne, H1N1-et kapott szegény.

nandorb
lol,tanulj meg mondatot szerkeszteni... kerd meg anyucit apucit...

bon
Mi van?

pistu
hali!a vírust letörölték?tehát ha ujrarakom a win7-et benne leszz ez a vírus?

Minden magyar, az update-en meg csak a többi 30 valahány nyelvet lehetne letölteni, a magyart nem. Mindegy, végülis annyira nem zavaró, csak kicsit.

Vezérlõpult - Terület és nyelv alatt nézd már meg hogy minden magyarra van e állitva, ill. hogy magyar nyelvet le tudod e tölteni windows updaten keresztül. Nekem a 32bites msdn verziónál nincs ilyen gondom. Minden magyar.
Az összes proginál ez van.

win7-et tettem a laptopomra(asus f5z), és nem mûködik a bluetooth és a wifi. megpróbáltam a lejeb említett f5SL-es vista drivert, de nem mûködött. és a wifi sem jó, felvillan, de nem találja a netet(pedig van).mit tegyek?

A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.

berczely
Nekem megy a Nero 7 prímán!

RETROB0Y
Nero 7 fog menni Windows 7 alatt?

Mert kaptam egy dvd irohoz de sehol nm irják hogy menne win7el

Vagy a 8 a tuti?

Persze hogy kell hozzá letölteni, ez milyen kérdés már? Window7es 64bites driver asus honlapján van is fent hozzá.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy az ASUS EN7300 GT Silent videokártyám használható-e Win7 Professional 64 bit op. rendszer alatt, vagy esetleg kell hozzá új drivert letölteni. Elõre is köszi a válaszokat. Üdv M412305
Én is msdn verziót használok, és nálam minden magyar, mindenféle állítgatás nélkül. Nem lehetséges hogy az adott program veszi át az irányítást, és amiatt "beszél" angolul?
Hello!

Magyar Win7 Ultimate-em van, mégis a nem válaszoló programoknál a "Not responding", az ablakok sarkában a "Minimize", "Restore Down", "Close" felirat van. Mitõl lehet ez? Elméletileg full magyar.
Hash: E3F8A139, tehát módosítatlan az iso.

volna egy oylan problémám, hogy elállítottam a hangerõ meg a zegész hangkezelést, és sehogy nem tudom visszaállítani...vki nem tudna dobni pár screenshots-ot, vki olyan, aki nem birizgálta, hanem mindent hagyott gyárin?
Megtaláltam, érdekes egy eszköz😊
nandorb

nandorb

ilyen...

És milyen adsled van? Gondolom nem modemes, tehát nem telefonvonal megy bele. Mert azok általában csak modemet kapnak. De lehet hogy neked a modem és a router egybe van épitve, mert van olyan is.
nandorb
hm... en az ADSL-el kaptam a rutert van wifi,meg 4port rajta... es ADSL-re van csak...

Realtek HD audio, Alaplap Asus M2V
megcsináltam... meglátjuk mûködik-e
köszi😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Várjál.. Realtek AC'97, vagy realtek HD audió? Mert két különbözõ dolog, és két különbözõ driver kell hozzá. Alaplapod milyen?

A megfelelõt töltsd le: http://www.realtek.com.tw/downloads/
A realtek oldalárol szedtem le a 2,37 verziot. Kiirja a gyárto ismeretlen ettöl függetlenül telepitem fel is települ csak azt nem értem hogy utána mért nem ismeri fel.
Azért nem ACE a hibás, hogy a kedves kérdezõ routert jelölt meg a kérdésben, és az alap routerben nincs modem. Persze más kérdés, hogy vannak olyan routerek.