46641
  • BIZ0906
    De elvileg minden újraindításnál újat csinál.
  • BIZ0906
    Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Rendszer\Speciális rendszerbeállítások\teljesítmény-beállítások|speciális és ott a lapozófálj méretének beállítása.
  • janika1972
    Én nem azt akarom hogy teljesen megszünjön a lapozófájl,csak azt hogy letiltom,és ujraengedélyezem.A virtuális memória beállitásoknál meg lehet ezt csinálni nem?Akkor nem lesz probléma vele?
  • MerlinW
    Ja hogy úgy. Azt ilyen-olyan tweak programokkal be tudod állítattni, de sok értelme nincs. Gyorsabb lesz tőle a rendszer leállítása, de sokkal lassabb az indulás. Win7 esetében célszerű az automatikus swapméretet megadni, így a rendszer mindig annyit használ, amennyi éppen kell. Estedben 2GB-nál többet nem nagyon fog enni.
  • MerlinW
    Lehetni lehet, de sűrűbben fogod látni a kékhalált mint a hátteredet:)
    Még 10000GB RAM mellett is kell valamennyi (1-2GB) Swap, mert használják az operációs rendszerek (Windows is, Linux is, OSX is). Tehát az urban legend, hogy sok memória mellett mellőzhető a lapozófájl. Nos, nem az.
  • janika1972
    Nem lehet törölni? De az lenne jó ha ujra létrehozná.
  • aate
    win 7 (USB)telepítéshez a boot menüben ki kell választani elsőnek az USB-t Majd telepítés végén újraindítás útán vissza kell állítani vagy a HDD-t vagy a dvd eszközt!
  • MerlinW
    Eszedbe se jusson:)
  • janika1972
    Lapozófájlt,hogyan kell letörölni a win7-ben?
  • marko952
    kössz.
  • aate

1. Töltsük le a programot, majd telepítsük fel a számítógépre
    2. Indítsuk el a Windows 7 USB/DVD Download Tool-t.
    3. Tallózzuk ki a varázslónak a Windows 7 ISO fájlját.
    4. Válasszuk ki milyen eszközt szeretnénk létrehozni (USB/DVD)
    5. Csatlakoztassuk az USB-s eszközt (minimum 4GB!), majd válasszuk ki a listából, és menjünk a Begin copying feliratú gombra az írás megkezdéséhez.
    6. Várjuk meg míg a program létrehozza a bootolható eszközt.(Kiírás)
    7. Ha sikerült, akkor lépjünk ki a programból, és telepítsük fel a Windows 7-t a kívánt gépre.
  • MerlinW
    Alaplap pontos típusa?
    (Vagy, ha laptopról van szó, akkor annak)
  • Petike954
    Prohardver is ezt írja.
  • Coronita21
    Hivatalos oldalon visszarakták a 196.21-es verziót. Hiszek neked !
  • Nasim
    Nem jó,nem tölti be a telepítőt akármit csinálok..ez állítólag egy msi alaplap,mert az van ráírva.De van Intel eleme,a dvd lejátszó pl. Writemaster..
    Megnéztem az msi oldalát,és nem találok drivert amit be lehetne tölteni..
  • Coronita21
    ez tuti ?
  • janika1972
    gigabyte usb billentyüm van,a fejhallgató driver le van most tiltva azért irja ki alatta,de a felsö nem tudom hogy mi..
  • janika1972
    Ez mit jelent? A rendszereszközöknél irja ki,a problémás eszközöknél:

• MerlinW
    Használ még valaki Nvidia kártyát?
  • MeoH #26876
    Remek...
  • marko952
    ez csak úgy megy ha megvan DVD-n is a windows?
    ugy nem lehet felrakni hogy amit leszedtem azt felrakni pendriveról?
  • bon
    Használad a FAQ-abn is megtalálható Windows 7 USB/DVD Download Tool nevű progit.
  • bon
    Figyelmeztetés!

Aki felrakta a pár napja megjelent 196.75-ös nvidia drivert az térjen vissza az egygel korábbi változatra (196.21), mert elrontottak az driver-ben valamit a cégnél és problémákat okoz a venti forulatszám szabályozásnálés a túlmelegedés miatt károsodhat a vga!
  • Petike954
    Neked Windows 7 RC verziód van, ami a kiadás előtti verzió, amit bárki kipróbálhatott. Ezt sajnos le kell törölni, és fel kell rá tenni a végleges verziót, nem az aktiválásával van a gond.
  • bon
    Én nem tudom más módszerről, a wsus-nál jobb kénylemesebb nincs szerintem, nálunk nagyon jól bevált a wsus.
  • marko952
    pendriveról hogy kell felrakni a win 7et ami a faqban van leírva azt nem értem valaki elmagyarázná?
    vagy esetleg msnen segitene valaki?
    [email protected]
  • exodus2
    Már rég létezik megoldás.
  • Carter15
    üdv

nekem is hasonló problémám van március 1 óta win7 ultimate verzó aktiválva és minden 2 órában újraindul minden figyelmeztetés nélkül, remélem lesz erre valami megoldás mert a legális verzó jelenleg közel 1 havi bérembe kerül :(
  • DarkSector
    nah tegnapi WSUS-el kapcsolatban, nekem azt mondták, hogy ezt a frissítés dolgot meg lehet oldani szervergép nélkül is...
    nah erre tudtok valami okossat mondani??? :D
  • bon
    Nem Windows 7 RC változatod van?
  • exodus2
    Vagy windows 7 rc-d van..
  • MeoH #26864
    Akkor meg sincs aktivalva. Keress masik loadert hatha megoldja, hanem akkor reinstall. Vagy vedd meg eredetiben :)
  • dave86
    Segítség!!! Mi a teendő:
    A windows 7 ultimate32 aktiválva van.
    Kiírja,h lejárt ezen verzio,telepítsen másikat.
    Majd 2 óránként ujraindul valaki HELP.
    Előre is köszi
  • eZo
  • exodus2
    Be lehet állítani a windowst hogy automatikusan atomórához frissítse az időt, esetleg az van beállítva, vagy épp nincs, emiatt késhet. Ill. az alaplapi elem is tönkremehetett, bár elég új a gép, így nem valószínű.
  • Dark Angel 666
    klikkelj arra a kis sárga izére , és ott jelöld be az előlapi jack aljzat érzékelés letiltása opciót
  • MR ME
    giga p45, nálam is ilyen, sokaktól hallottam még, szal sztem ezt meg kell szokni :(

mondjuk ennyit azért nem szabadna késnie, ott vmi nagy bibi lehet, nekem ilyen heti 1 perc max
  • lck
    Régebben voltak olyan BIOS-ok ahol az óra sebességét lehetett befolyásolni. Az újabbakban nem hiszem hogy lenne. De esetleg szét lehet nézni benne. Ez inkább hardware probléma, de hogy azzal lehet e valamit tenni nem hiszem.
  • kirol
    Az miért lehet, hogy a windows órája folyamatosan késik? Ha pl. 10:00 kor frissítem netről, akkor 10:45 kor, már tutira késik vagy 8-10 percet.
  • eZo
    Tegnap felraktam unokatesóm gépére a win7-et, de egy valami nem működött, ami xp alatt igen, sőt most ubuntu live cd-vel is működik, ez pedig az előlapi mikrofon és a hang csatalakozó !
    A legújabb Realtek HD Audio 2.43 Win7 driverrel próbálkoztunk, de ahogy a képen is látszik, hiába van csatlakoztatva a headset így is inaktívak az előlapi csatlakozók !

Mit lehet ilyenkor tenni ?