46641
-
#26935 1,1-1,3 Gb ramot eszik a seven. Talán elég a RAM, de attól függ miket futtatsz még.
Vinyó az rohadt kevés, bár megint csak attól függ mire kell... (de ráfér a win7..:)))
Hogy neked melyik kell azt nem fogja más eldönteni helyetted...
OEM kell vagy dobozos?
alaplapot cserélsz-e 2 éven belül?
Egy nyelvi csomag kell csak?
Nekem pl megfelelt az OEM 32 bites magyar Home Premium is....
teljesen jó...
21ezret megér.. -
#26934 Szerintem érdemes váltani ahogy nézem a gép elviszi a Windows7-et szerintem ha csak alapokra használod akkor elég a Home Premium -
#26933 Sztem Home Premium mehet fel abból is 32Bites. -
razsa #26932 Sziasztok!
Van egy viszonylag régi, AMD2600+ gépem, 2 giga rammal, és 80gigás vinyóval, 9600Xt vidkarival..Erre fel lehet illetve érdemes felrakni valamelyik 32bites win7 verziót XP helyett? Nagyon megtetszett havernál, és szívesen felraknám. Ja és a win7ből melyik verziót ajánljátok? Ultimate,Professional vagy Home Premium? -
#26931 Épp az, hogy eredetit akarsz... -
#26930 :DDD
pedig éppen szólni akartam hogy még kapható...
:) -
#26929 Sziasztok
Lenne egy kis gondom, bebuktam a win7-emmel (ultimate 7600 build) ugyanis azt az üzenetet kapom, hogy " nem jogtiszta szoftver".
Van valami megoldás ennek a kijátszására? Nem akarok eredetit, ha valaki ajánlaná.... -
#26928 hy nem pont win7 probléma, de vajon miért lehet az, hogy havernak most minden újraindításkor elindul egy Checking????
elkezdi levizsgálni az egyik 500-as vinyóját, 3 lépésben, és minden újraindításkor...
és ez a hiba úgy indult hogy asztalba volt, kidobta egy fekete háttérbe a havert és elkezdte csekkolni.
most már minden újraindításnál ezt kezdi el....vajon miért??? -
Cat 02 #26927 Pedig biztos van :) -
#26926 Elképzelhető,hogy a kiírással volt gond,de nem pendrive-ról hanem Ram-ról lett feltéve ami 1xes sebességen lett írva,XP alatt behozta a partíciókat ott felmásolta a fájlok egy részét,majd újraindítást követően már simán ment a telepítő. -
#26925 Üdv! Ha a pingtest szerinti pingem 12-14 körüli, packet loss 0%, ám a jitter 4 körül van az a hálózat problémája, tehát szolgáltatóm sara, netán a központi szerver, vagy ez így teljesen elfogadható hogy néha 0 néha meg 4 körüli értéken áll?
SG néha elérhetetlen, időtúllépéssel leáll, újraelérni se lehet, más oldalakat viszont igen. Ez úgymond khm.. az oldal hibája..??
:) -
#26924 Szerintem az a 4GB hely elég kevés,bármelyik írónak meg a windownak is ! -
exodus2 #26923 Dvd-d írsz, tehát a dvdn nincs annyi hely:) -
Cat 02 #26922 Tud valaki DVD író progit ? Alcohol nem akar írni, azt írja nincs elég hely (de azt h hol, már luxus közölnie :S, pedig 4-5 giga van c-n is meg d-n is) -
#26921 Nem volt feleslegess,igy 3 GB lesz amit ki használ(látni fogja a 4-et is)Aki új gépet rak most össze ott már 64 bitet ajánlanák.... -
exodus2 #26920 Bocs, aate, ide szántam:) -
exodus2 #26919 Melyik problémásabb? Az hogy a 4Gb helyett csak 3at látsz, vagy egy 64bites windows 7 beszerzése? Szerintem egyik sem. Amúgy játékra jó ha minél több a memóriád. -
ChuckYeager #26918 De akkor a 4GB teljesen felesleges??
Ha csak 3Gb-t használ!!!
Akkor kár volt 2GB-ről 4GB-re cserélnem?
Semmi előny nem származik a 4GB-ből.
Egyébként főleg játékra használom a gépet,akkor most szerezem be a 64-bites Win7-et???
-
#26917 Nem kell de a 32 bites csak max 3GB tud használni,62 bites programokkal már gyorsabb a gép,de vannak progik amikkel még lehet gond ,de egyre több támogatás van 64 bitre is,ha nincs olyan eszközöd vagy programod ami kizárólag 32 bitre jó akkor ajánlott már a 64 bit.,de nem feltétlenül szükséges. -
#26916 jah értem akkor továbbítom az infót...thx. -
ChuckYeager #26915 Üdv!!
Most veszek 4GB-ot a gépembe.Ilyenkor a 64bites Win 7 kell használni?
Valahol hallottam vagy csak az xp-nél.
Vagy egyáltalán mi az előnye a 64 bit-nek???
Előre is köszi -
#26914 Pendrive-ról telepítetted és igy felment? Mert akkor a dvd kiírásal volt gond. -
#26913 Addig marad amig a watu kinem szúrja(még nem jött le frissítésben de már várható)frisítést állítsd manuálisra! -
exodus2 #26912 Valami előre aktivált csúfságot raktál fel? -
Styrex #26911 Tegnap a win 7 RC helyett felraktam a win7 home premiumot, eddig ez nem nagy dolog, de miután felkúszott mielőtt bármit csináltam volna a Rendszerben ott virít a Eredeti Microsoft Szoftver embléma és mellette a Windows aktiválva van szöveg.
Ez hogy lehet? -
#26910 Na végülis sikerült feltelepíteni az oprendszert,RAM-ról betöltötte a setupot XP alatt,normál DVD-re kiírtaknál dll hibák miatt ott sem lehetett. -
#26909 akkor kb.?
szted 30 napnál tovább? -
#26908 Majd kdierül, hogy meddig fog mükődni, de a korlátlan ideig szeirntem kizárt. -
janika1972 #26907 Nem én irtam -
#26906 nah felraktam a win7 ultimatet pendriveról.
sikerűlt, és aktíváltam a loader 1.7.7el ez fog működni korlátlan ideig?
a segitséget köszi -
#26905 Butaság -
janika1972 #26904 Azt olvastam ha a windows kezeli,akkor felmegy a csillagos égig a mérete,és a játékok,meg programok egy idö után ezért lépnek ki,meg sokszor ezért van kékhalál is. -
#26903 Én fix értékre szoktam állítani és nem okozott még problémát. -
janika1972 #26902 És igy jó lesz,vagy hagyjam hogy a windows kezelje? -
#26901 Minimumnak 1gb-ot állítsál maxnak 4gb-ot szerinem. -
#26900 Minden Windows-ba így volt már jó pár éve is, simán Windows függő. -
#26899 Igen tuti, hivatalos e-mail jött róla. -
janika1972 #26898 Ha én akarom meghatározni a virtuális memória méretét,akkor mennyire kell állitani a minimumot,és a maximumot,2 GB memória esetén? A windows 16 mb-ot ir minimumnak,és 3047 maximumnak,de ha rámegyek a beállitásra,akkor azt irja hogy nem ajánlott ilyen kevésre állitani a minimumot.Akkor most mennyi legyen? -
Laci82 #26897 Sziasztok
Az most,hogy lekapcsol a vinyóm ,amit épp nem használ a windows,pl a dokumentumok partíciós vinyóm az alaplap függő,vagy windows függő.
Az a vinyó hallani,hogy leáll és ha pl arra akarok menteni akkor pedig azt hallani,hogy visszakapcsol és felpörgeti... -
janika1972 #26896 Köszi