Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mint kiderült, a fájlkezelõ volt a fõbûnös, amit eddig használtam. sajátgépben meg total commanderrel lehet másolgatni/törölgetni rendesen. bár egy kicsit zavaró, hogy mindig feldobja ezt az ablakot, de hát na, legalább mûködik. a segítséget meg köszönöm.
Honnan tudom letolteni a win7-et?
Feltételezem nincs állandó domain szerver, tehát nem tartományról beszélünk, hanem munkacsoportról. Az pedig "on the fly", azaz az adott rendszer azonosítja magát vele/kapcsolódik az azonos csoporthoz. Tehát kívülrõl ha lehetne sem lenne értelme megváltoztatni, de nem is lehet.
Munkacsoportot az adott gépen a saját gép, jobb klikk, tulajdonságok, haladó beállítások, számítógép neve, változtatás gombbal lehet megváltoztatni.
Ha Ténylegesen Domain-rõl azaz tartományról beszélünk, akkor azt a kiszolgálón lehet megváltoztatni. Kívülrõl semmiképpen. Külsõ rendszer csak vendég, semmi köze a tartományvezérlõhöz.
Munkacsoportot az adott gépen a saját gép, jobb klikk, tulajdonságok, haladó beállítások, számítógép neve, változtatás gombbal lehet megváltoztatni.
Ha Ténylegesen Domain-rõl azaz tartományról beszélünk, akkor azt a kiszolgálón lehet megváltoztatni. Kívülrõl semmiképpen. Külsõ rendszer csak vendég, semmi köze a tartományvezérlõhöz.
[merlinw.org]
Ma reggel olyat csinált a gépem, hogy az üdvözlõ képenyõ után feketévé változott, és nem csinál semmit.
Mihez kezdhetek vele? Remélem nem vírus!
Mihez kezdhetek vele? Remélem nem vírus!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Hellosztok, olyan kérdésem lenne, hogy a tartomány nevet windows XP-n, a windowson kívülrõl hogy lehet megváltoztatni? Mert nem enged be a laptopba ez a hiba miatt!!! Bármilyen megoldás érdekel!!!
Itt a hiba leírás: A Windows rendszert nem sikerült aktiválni.
A kulcskezelési szolgáltatások gazdája nem található a tartománynévrendszerben (DNS). Ellenõriztesse a rendszergazdával, hogy a kulcskezelési szolgáltatások megfelelõen vannak-e közzétéve a DNS szolgáltatásban.
Hiba: 0x80092328
Leírás:
DNS: a név nem létezik. http://support.microsoft.com/kb/929826/hu
A kulcskezelési szolgáltatások gazdája nem található a tartománynévrendszerben (DNS). Ellenõriztesse a rendszergazdával, hogy a kulcskezelési szolgáltatások megfelelõen vannak-e közzétéve a DNS szolgáltatásban.
Hiba: 0x80092328
Leírás:
DNS: a név nem létezik. http://support.microsoft.com/kb/929826/hu
Sziasztok. Aktiválni szeretném a win 7-et és a következõ üzenetet kapom:Kód:0x8007232b Leírás😄NS: a név nem létezik.Ez mit jelent és mit lehet csinálni ? Vagy mi a megoldás?
Talán még ez a cikk segíthet Vistánál használtam: Haali Media Splitter
http://www.geeks.hu/tippektrukkok/090121_windows_media_center_tuning_1_resz
http://www.geeks.hu/tippektrukkok/090121_windows_media_center_tuning_1_resz
Elkérhetem a wall-t?
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Nincs valami szürõ a lejátszóban,owerlay mód esetleg.
Nekem a tv kártya szoftverekben volt hasonló de szürõ beállítások segítetek.
Nekem a tv kártya szoftverekben volt hasonló de szürõ beállítások segítetek.
Nem valószínû mert csak Professional, enterprise és ultimate változatoknál engedélyezett, amúgy a proci támogatja a virtualizációs technológiát? Csak a Vritual Pc-t próbáltad már, hátha feltelepül. De ha nem semmi gond, van még néhány egyéb virtualizációs program.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Sziasztok.
Érdeklõdnék, hogy van-e valami lehetõség arra, hogy a laptophoz adott eredeti windows 7 home-ra feltenni az xp mod-ot.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Érdeklõdnék, hogy van-e valami lehetõség arra, hogy a laptophoz adott eredeti windows 7 home-ra feltenni az xp mod-ot.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
felhasználó mappa >tulajdonságok > Biztonság/Speciális ablakban a Rendszergazda Saját tulajdonba vétel ,engedélyek.
Mert nem vagy teljes jogú Rendszergazda
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Persze nem minden videólejátszónál vált át. Gondolom köze van ahhoz hogy a lejátszó használja e a directXet, vagy sem.
De átvált...Bocsi...de nekem nem ellenöriz, legutóbb 2 hete volt frissítve.
Azért nem tünt fel, hogy átváltana.De videó lejátszásánál nem vált át.
Az elöbb meg VLC media playert akartam írni.
Azért nem tünt fel, hogy átváltana.De videó lejátszásánál nem vált át.
Az elöbb meg VLC media playert akartam írni.
Nem vált át az aero....legalábis nekem nem tünt fel, de majd mindjárt le is tesztelem....
a a wlc player 1280x720 divx-et,mpg 2.-t minden gond nélkül lejátsza.Erre a formátumra szoktam konvertálni.Full HD-t még nem próbáltam.
a a wlc player 1280x720 divx-et,mpg 2.-t minden gond nélkül lejátsza.Erre a formátumra szoktam konvertálni.Full HD-t még nem próbáltam.
Próbáld ki a Media Player Classic Home Cinema-t. És nem kell hozzá kodek sem.
W7 alatt melyik lejátszó a legjobb HD anyaghoz?
A gép amit a TV mellett van:
- AMD Athlon 64 X2 4800+
- AsRock ALiveNF7G-FullHD R3.0
- 3 Gb RAM
- Windows 7 Professional (64bit)
És a FullHD-s anyagot nem játssza le rendesen. Elcsúszik a hang, vagy megakad a kép.
A Media Player lejátssza jól, de ott meg a felirat nem jelenik meg.
KMPlayer-el van felirat, viszont itt csúszik el a hang.
Hol érhetõ el a legújabb CoreAVC?
Ennél van újabb CoreAVC Professional Edition v1.8.0.0
A gép amit a TV mellett van:
- AMD Athlon 64 X2 4800+
- AsRock ALiveNF7G-FullHD R3.0
- 3 Gb RAM
- Windows 7 Professional (64bit)
És a FullHD-s anyagot nem játssza le rendesen. Elcsúszik a hang, vagy megakad a kép.
A Media Player lejátssza jól, de ott meg a felirat nem jelenik meg.
KMPlayer-el van felirat, viszont itt csúszik el a hang.
Hol érhetõ el a legújabb CoreAVC?
Ennél van újabb CoreAVC Professional Edition v1.8.0.0
Tehát élményindex futtatásánál, amikor teszteli az eszközöket, akkor nálad nem vált át szürkére a tálca?
Érdekes amit írtok de nálam az aero,még nem kapcsolt ki élmény index futtatás alatt,sem videó lejátszás sem videó szerkesztés közben.(Win 7 Home P.2Bit)Fissítés majdnem minden nap jön egy a defenderhez,hetente meg a windows-hoz.
Én azt vettem észre Vista alatt alapból 27-32% volt a memoria használat 32-40% a proceszor.
Win 7 alatt,meg 8-20% a proceszor memoria használat meg 37-50%!
Én azt vettem észre Vista alatt alapból 27-32% volt a memoria használat 32-40% a proceszor.
Win 7 alatt,meg 8-20% a proceszor memoria használat meg 37-50%!
Frissítettem a a wifi drivert. Majd meglátom, hogy bevált-e. Addig is köszi a segítséget.
Egyértelmûen valamilyen hálózatos probléma. Próbáld újratenni a hálókártya, wifi drivereket, vagy vírusod van.
Felraktam, de egy kicsit nehezen tudom értelmezni. Összesen 8 kékhalál volt 1 hónap alatt és mindegyikben szerepelt az ntoskrnl.exe fájl. Volt ahol csak ez, de volt ahol volt más is mint például az usb wifi vevõnek a drivere (smcwgu.sys). Volt olyan is, hogy az ntoskrnl.exe + tcpip.sys + ndis.sys. Ez alapján az info alapján tudna esetleg valaki segíteni?
oké, akkor ezt megpróbálom. Köszi
Felrakod a BlueScreenView nevû programot, és az lementi a kékhalálra vonatkozó infókat. Onnantól kezdve pedig mehet a talágatás (már ha feltöltöd valahova, és belinkeled). De mivel kifagyásnál nem tudsz képet készíteni, ez egy nagyon praktikus megoldás.