46641
  • morcosqtya
    1,1-1,3 Gb ramot eszik a seven. Talán elég a RAM, de attól függ miket futtatsz még.
    Vinyó az rohadt kevés, bár megint csak attól függ mire kell... (de ráfér a win7..:)))

Hogy neked melyik kell azt nem fogja más eldönteni helyetted...

OEM kell vagy dobozos?
    alaplapot cserélsz-e 2 éven belül?

Egy nyelvi csomag kell csak?

Nekem pl megfelelt az OEM 32 bites magyar Home Premium is....
    teljesen jó...
    21ezret megér..
  • sunlight
    Szerintem érdemes váltani ahogy nézem a gép elviszi a Windows7-et szerintem ha csak alapokra használod akkor elég a Home Premium
  • berczely
    Sztem Home Premium mehet fel abból is 32Bites.
  • razsa
    Sziasztok!

Van egy viszonylag régi, AMD2600+ gépem, 2 giga rammal, és 80gigás vinyóval, 9600Xt vidkarival..Erre fel lehet illetve érdemes felrakni valamelyik 32bites win7 verziót XP helyett? Nagyon megtetszett havernál, és szívesen felraknám. Ja és a win7ből melyik verziót ajánljátok? Ultimate,Professional vagy Home Premium?
  • sunlight
    Épp az, hogy eredetit akarsz...
  • morcosqtya
    :DDD
    pedig éppen szólni akartam hogy még kapható...
    :)
  • Silius
    Sziasztok
    Lenne egy kis gondom, bebuktam a win7-emmel (ultimate 7600 build) ugyanis azt az üzenetet kapom, hogy " nem jogtiszta szoftver".
    Van valami megoldás ennek a kijátszására? Nem akarok eredetit, ha valaki ajánlaná....
  • DarkSector
    hy nem pont win7 probléma, de vajon miért lehet az, hogy havernak most minden újraindításkor elindul egy Checking????

elkezdi levizsgálni az egyik 500-as vinyóját, 3 lépésben, és minden újraindításkor...

és ez a hiba úgy indult hogy asztalba volt, kidobta egy fekete háttérbe a havert és elkezdte csekkolni.
    most már minden újraindításnál ezt kezdi el....vajon miért???
  • Cat 02 #26927
    Pedig biztos van :)
  • Nasim
    Elképzelhető,hogy a kiírással volt gond,de nem pendrive-ról hanem Ram-ról lett feltéve ami 1xes sebességen lett írva,XP alatt behozta a partíciókat ott felmásolta a fájlok egy részét,majd újraindítást követően már simán ment a telepítő.
  • morcosqtya
    Üdv! Ha a pingtest szerinti pingem 12-14 körüli, packet loss 0%, ám a jitter 4 körül van az a hálózat problémája, tehát szolgáltatóm sara, netán a központi szerver, vagy ez így teljesen elfogadható hogy néha 0 néha meg 4 körüli értéken áll?

SG néha elérhetetlen, időtúllépéssel leáll, újraelérni se lehet, más oldalakat viszont igen. Ez úgymond khm.. az oldal hibája..??
    :)
  • aate
    Szerintem az a 4GB hely elég kevés,bármelyik írónak meg a windownak is !
  • exodus2
    Dvd-d írsz, tehát a dvdn nincs annyi hely:)
  • Cat 02 #26922
    Tud valaki DVD író progit ? Alcohol nem akar írni, azt írja nincs elég hely (de azt h hol, már luxus közölnie :S, pedig 4-5 giga van c-n is meg d-n is)
  • aate
    Nem volt feleslegess,igy 3 GB lesz amit ki használ(látni fogja a 4-et is)Aki új gépet rak most össze ott már 64 bitet ajánlanák....
  • exodus2
    Bocs, aate, ide szántam:)
  • exodus2
    Melyik problémásabb? Az hogy a 4Gb helyett csak 3at látsz, vagy egy 64bites windows 7 beszerzése? Szerintem egyik sem. Amúgy játékra jó ha minél több a memóriád.
  • ChuckYeager
    De akkor a 4GB teljesen felesleges??
    Ha csak 3Gb-t használ!!!
    Akkor kár volt 2GB-ről 4GB-re cserélnem?
    Semmi előny nem származik a 4GB-ből.
    Egyébként főleg játékra használom a gépet,akkor most szerezem be a 64-bites Win7-et???
  • aate
    Nem kell de a 32 bites csak max 3GB tud használni,62 bites programokkal már gyorsabb a gép,de vannak progik amikkel még lehet gond ,de egyre több támogatás van 64 bitre is,ha nincs olyan eszközöd vagy programod ami kizárólag 32 bitre jó akkor ajánlott már a 64 bit.,de nem feltétlenül szükséges.
  • DarkSector
    jah értem akkor továbbítom az infót...thx.
  • ChuckYeager
    Üdv!!
    Most veszek 4GB-ot a gépembe.Ilyenkor a 64bites Win 7 kell használni?
    Valahol hallottam vagy csak az xp-nél.
    Vagy egyáltalán mi az előnye a 64 bit-nek???
    Előre is köszi
  • aate
    Pendrive-ról telepítetted és igy felment? Mert akkor a dvd kiírásal volt gond.
  • aate
    Addig marad amig a watu kinem szúrja(még nem jött le frissítésben de már várható)frisítést állítsd manuálisra!
  • exodus2
    Valami előre aktivált csúfságot raktál fel?
  • Styrex
    Tegnap a win 7 RC helyett felraktam a win7 home premiumot, eddig ez nem nagy dolog, de miután felkúszott mielőtt bármit csináltam volna a Rendszerben ott virít a Eredeti Microsoft Szoftver embléma és mellette a Windows aktiválva van szöveg.
    Ez hogy lehet?
  • Nasim
    Na végülis sikerült feltelepíteni az oprendszert,RAM-ról betöltötte a setupot XP alatt,normál DVD-re kiírtaknál dll hibák miatt ott sem lehetett.
  • marko952
    akkor kb.?
    szted 30 napnál tovább?
  • bon
    Majd kdierül, hogy meddig fog mükődni, de a korlátlan ideig szeirntem kizárt.
  • janika1972
    Nem én irtam
  • marko952
    nah felraktam a win7 ultimatet pendriveról.
    sikerűlt, és aktíváltam a loader 1.7.7el ez fog működni korlátlan ideig?
    a segitséget köszi
  • bon
    Butaság
  • janika1972
    Azt olvastam ha a windows kezeli,akkor felmegy a csillagos égig a mérete,és a játékok,meg programok egy idö után ezért lépnek ki,meg sokszor ezért van kékhalál is.
  • bon
    Én fix értékre szoktam állítani és nem okozott még problémát.
  • janika1972
    És igy jó lesz,vagy hagyjam hogy a windows kezelje?
  • bon
    Minimumnak 1gb-ot állítsál maxnak 4gb-ot szerinem.
  • bon
    Minden Windows-ba így volt már jó pár éve is, simán Windows függő.
  • bon
    Igen tuti, hivatalos e-mail jött róla.
  • janika1972
    Ha én akarom meghatározni a virtuális memória méretét,akkor mennyire kell állitani a minimumot,és a maximumot,2 GB memória esetén? A windows 16 mb-ot ir minimumnak,és 3047 maximumnak,de ha rámegyek a beállitásra,akkor azt irja hogy nem ajánlott ilyen kevésre állitani a minimumot.Akkor most mennyi legyen?
  • Laci82
    Sziasztok
    Az most,hogy lekapcsol a vinyóm ,amit épp nem használ a windows,pl a dokumentumok partíciós vinyóm az alaplap függő,vagy windows függő.
    Az a vinyó hallani,hogy leáll és ha pl arra akarok menteni akkor pedig azt hallani,hogy visszakapcsol és felpörgeti...
  • janika1972
    Köszi