Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Windows media centerben van lehetõség arra hogy saját magam adjak meg egy csatornát frekvencia szerint, esetleg van lehetõség finomhangolásra ?
Windows 7
Ugyanezt a logikát követve felraktam minden mást, ami elõtt nem volt pipa (wifi, bluetooth) és azok is mûködnek!
Azt hiszem jópár órányi újratelepítgetési procedúrát spóroltam meg (kopp-kopp) 😄
Nem olyan nagy gond ez. Teljesen jogtiszta lesz.
GET OVER HERE!
"A windows fényképnézegetõ nem tudja megjeniteni a képet. Elõfordulhat, hogy nincs elegendõ memória. Zárjon be néhány hasznáton kivüli programot, vagy(ha a merevlemezén kevés a szabad lemezterület)szabaditson fel lemezterületet, majd próbálja újra."
Ezt az üzenetet kapom állandóan amikor megnéznék egy képet, viszont ha diavetitéssel csinálom akkor tökéletesen megnyitja öket.
A gépem athlon 64 x2 dualcore 3800+, 2g ram, geforce 7800gtx 256m. A vinyón is van hely több 10 giga, a win eredeti ultimate 32bit.
A másik dolog hogy tudom beállitani, hogy ne kapcsolja be inditáskor és leállitáskor állandóan a num lockot amikor én kikapcsolom?
Elõre is köszi válaszokat.
A Vista és a Win7 upgrade cd-k egyaránt gyári verziók, a gépem meg egy viszonylag erõs Dell Studio notebook, szóval sem a hardware-rel, sem a software-rel nem lehet gond.
XP-re könnyû volt telepíteni - igaz nem adtak hozzá telepítõlemezt. Csak csatlakoztatni kellett és kézi telepítéssel az új hardver hozzáadásánál az infra eszközök kategóriából az Actisys 220L drivert kellett kiválasztani a beépítettek közül.
Win7 alatt a fent leírt telepítés nem mûködik. A "Régi típusú eszköz telepítése"-kor nem ad fel kategórialistát, mindenképpen telepítõlemezzel (vagy telepítõvel) kellene telepíteni az eszközt, de mint azt már említettem, ezekhez az adapterekhez nem adtak telepítõt a fenti telepítési mód miatt.
Interneten nem találtam megoldást - habár találtam valami "all-in-one" Actisys driver csomagot, de abban nincs se Win7-es, se Vista-s. XP-s a "legmagasabb", de az természetesen nem jó hozzá.
Van valakinek használható ötlete?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Feltettem a win7-et,de valami nem oké....
Minden driver,stb felment,kivéve a videókártyáé(Geforce7300GT),vagy van egy másik,(Geforce8600GT),de ez sem jó,sõt...A 7300GT-vel még úgy-ahogy használható,de a másiknál jó ha van 4 szin,meg a legalapabb felbontás...
Eszközkezelõben a videókártya mellett egy sárga felkiáltójel van,tulajdonságainál ez az üzenet:
"Az eszköz nem talál elég használható erõforrást. (Kód: 12)
Ha használni akarja az eszközt, akkor a rendszerben le kell tiltania egy másik eszközt."
Valaki tud segíteni?
Elõre is köszi,már kb.3 napja ezzel szívok.
ui:Alaplapom:Asrock 775XFire-eSATA2
Most viszont a win-7 ameddig van élõ internet kapcsolat addig nem állítja le magát. Tehát lehet hogy valami gebasz lesz.
Windows 7
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Amikor huzamosabb ideig otthagyom gepet, pl tolteshez egy ido utan nem tudom, mit csinal zarolja magat vagy kijelentkezik, lenyeg hogy nem fojtatja se a toltest se semmi mast.
Ezt szeretnem kikapcsolni de nem talatam meg hogy hol.
Elore is koszi
Mit tegyek amikor win 7 nél webkamera telepítés után ezt írja ki:
Error 80040154: Cannot create video capture filter
Erre az apróságra lehetett volna még esetleg figyelni.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Az MSDN az mit takar tudja valaki?
A FAQ-ban nincsen semmi írva...
fontos lenne!
elõre is köszi!
Szerintetek melyik win7-es a legstabilabb , vagy legjobb?
Azaz ki melyiket ajánlja?
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
De ajánlatos egy kevesebb erõforrást igénylõ verziót felraknod. Pl. starter.
Windows 7-et telepítenék egy veterán gépre tesztelés szempontjából. Egy bajom van csak, a 256mb ram, a telepítõ nyavajog, hogy nem elég. Hallottam valami olyan módszerrõl, ami szerint ezt a winsetup.dll fájlt kell kicserélnem a win7 telepítõ lemezén egy buherál twinsetup.dll-re, és akkor elindul. Ha esetleg tudnátok ebben segíteni, vagy akár más módszert ajánlani azt nagyon megköszönném!
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
m menni fog😊