46641
-
exodus2 #27996 Én is. De mivel nem működik jól, azért az utolsó mondatnál a feltételes mód. -
#27995 Én úgy értelmeztem már fent van a win 7 :) -
#27994 Póbáld meg ezt:Rakd be a meghajtóba a Windows 7 telepítőlemezét mintha telepítenél, és ott lesz a javítás funkció a rendszer helyreállítási beállításokban.
-
exodus2 #27993 Először is.. Milyen windowst tettél fel? Tehát valamilyen buheráltat vagy eredetit? Driverek megfelelőek voltak? Crackelted? Milyen gépre raknád? -
#27992 Sziasztok, nekem egy bajon van ezzel a Win7-el, hogy mikor müködik rendesen, kikapcsolom, és egy ilyennel indít és nem tudok vele semmit sem kezdeni, nem javítja meg, és el sem indul.
Ezzel mit lehet kezdeni? Mi idézheti elő ezt az egészet ?:( Ha erre nem tudtok valami megoldást, akkor XP-t rakok fel :(( -
exodus2 #27991 Adj hozzá betűjelet. Rányomsz, jobb egérgomb - Meghajtóbetűjel és elérési út módosítása.. -
Eftörsokk #27990 üdv
felraktam win 7-et xp mellé, viszont win7 alatt nem látja a sata winyót, 2 winyó van a gépben, egy 180-as ide, ezen futnak os-ek, meg egy 400-as sata, xp látja
lemezkezelőben látja win7, de nem tudom engedélyezni valamiért
valami ötlet? -
janika1972 #27989 Ez aztán a korrekt válasz! Köszi majd megyek máshova megkérdezni! -
Cat 02 #27988 Srácok, mai történetem :D
Szal raktam fel egy hangkártya drivert (2005-ös -> nem w7 kompatibilis), közben megnyitottam 5 word dokumentumot (egyszere), kékhalál, damn, restart, windows logo szépen villog, kékhalál, előző még 2szer :D (olyan kékhalál volt ám, hogy alul számolt 100ig valamit). Jól van, kísérlet a javításra, nem sikerült, hm, mik vannak itt ? Rendszervisszaállítás, hátha... rendszer visszaállítás nem sikerült, damn!. Memória teszt ? Hátha... -> nem talált hibát, DE! a w7 belépett és közölte, hogy a rendszervisszaállítás sikerült. 5let ? Már nem merem kikapcsolni a gépet, hátha lesz valami :S :D -
exodus2 #27987 Miért nem próbálod ki? -
janika1972 #27986 Ha kikapcsolom az AERO dolgokat,akkor szabadul fel memória? Vagy az csak a grafikai processzort,memóriát,terheli? -
exodus2 #27985 Mivel ez win7es topik gondoltuk:)
Neteddel nem lehet probléma? Vírusírtód van? Nem lehet hogy vírusos a fájl, vagy annak érzékeli? -
Radamesz #27984 Ja, Windows 7 van fent. -
exodus2 #27983 Alt+Tab taskváltó, tehát minden ablakot felhoz ami fut és kiválaszthatod hogy melyiket akarod használni (aktívvá tenni). A nagy ablak kifejezés nem jó, mivel kicsibe hozza be, a képernyő közepén. És van a Wingomb+Tab ami 3d-ben mutatja. -
Radamesz #27982 Sziasztok!
Jó lenne egy kis segítség!
Amikor éppen befejeződne a letöltés, megszakad az, és kiírja, hogy nem sikerült letölteni a fájlt, és a kiszolgálóval a kapcsolat újraindult. Mi lehet a probléma? Ráadásul kicsi 5-15 MB-s fájlokat szedek le, és nem is gyakran. -
Cat 02 #27981 W7 alatt van olyan alt+tab, hogy felhozza nagy ablakokban az összeset és ott csak rá kell kattolni ? -
exodus2 #27980 Nem használsz kiterjesztett asztalt? Hogy néha oda átvándorolna az egér, azért nem látod? -
Prof William #27979 Mi lehet az oka hogy mióta Win7 -van jó párszor előfordul hogy a kurzor eltűnik vagy felmászik a sarokba és ott marad. Újraindítás után ez a probléma megszűnik. Mi lehet az oka? -
exodus2 #27978 Ehh.. Nem azért mert másolt, hanem mert a bootot kijavítottad, ahol a crack volt, ergó visszaállítottad eredeti állapotába, és ha ő úgy érzékelte hogy letelt az aktiválási idő akkor huss fekete képernyő...
Az meg hogy eredeti a lemez vagy sem, nem érdekes, az aktiválás mivel történt? -
#27977 Sziasztok lenne egy kis problémám... Már egy ideje Win7-et használok de egyszer tönkretettem azzal hogy egy másolt Win7 lemezzel javítottam ki egy boot hibát. Azonnal felismerte a cucc, hogy másolt verzió és jött a fekete háttér, hibaüzik stb... Egy darabig így is használtam, de tegnap egy teljesen eredeti cd-ről újra felraktam, az egész vinyót leformáztam, és ez tökéletesen működött is kb fél órával ezelőttig amikor újból úgy gondolta hogy ő nem eredeti OS. (utoljára a Gadwin Printscreen-t telepítettem kb. azután kezdte, de szerintem semmi köze nincsen hozzá) Vki tapasztalt már ilyet? Esetleg vmi ötlet, hogy mit tudnék tenni?
Előre is köszönöm. -
#27976 Ahoz én nemértek, hogy mikvannak ott. -
#27975 Az msconfig-ban nincs valami program amit nem te telepítettél és mégis fut, ennek is utána kellene nézni -
#27974 Sőt még az is jó kérdés, hogy mindenből a legújabb nem beta-t rakta e fel. Mert a nem kompatibilis progik is okozhatnak furcsaságokat. De ő az ő hibájára több helyen a víruselleőrzést ajánlották -
#27973 De mint mondtam, tegnap még minden tökéletsen működött. -
#27972 Igen -
exodus2 #27971 Rendszergazdaként telepítgetted, és állítgattad a dolgokat? -
#27970 Az a-squared progit is töltsd le és futtasd végig: link -
#27969 Lehet, hogy valami buherált Windows7 van neked. Azért van ez a sok hiba -
#27968 Na már futtatom, de semmi esélyt nemadok rá, hogy bármit is csinálnifog. És ha nemtalál semit? Telepítsem újra megin? Mert az már szívás lenne főleg, hogy pénteken lett felrakva. -
#27967 Igen. -
#27966 #27953 -
#27965 Arragondolsz hogy futassam le a vírusírtót? -
#27964 Na ne ez komoly? neked kell tudnod, hogy melyik cég programját használod és, hogyan kell teljes ellenőrzést indítani. -
#27963 Képernyőkímélő nincs-re van állítva
#27959 ott mind a 2 soha-ra van állítva. -
#27962 És azt hogykell? -
#27961 Vírusellenőrzésre és egyéb kártevő ellenőrzésre gondoltam, semmi extrára. -
#27960 Azt hogykell? -
#27959 Vezérlőpult-Rendszer és biztonság-Energiagazdálkodási lehetőségek-oldalt az alvó állapot idejének módosítása -
#27958 Futtasd le az ellenőrzést és majd kiderül, hogy talál e valamit. -
#27957 Honnan van a Windows7 a netről szedted le?