Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az lenne a problémám, hogy 2 vinyóm van 1 SATA-s meg 1 IDE-s. De csak a SATA-s vinyómat ismeri fel. Mit csináljak?
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nem tudom, hogy inkább ATI vagy inkább WIN7 probléma.
XP alatt az ATI kártyám ki volt kötve HD tv-re is: mindkét képen ugyanazt láttam; a monitoron 4:3-ban, tv-n meg 16:9-ben.
WIN7 alatt nem vagyok képes ezt reprodukálni, a legnagyobb eredmény is az, hogy a tv közepén látom "piciben", 4:3-ban a monitort, vagy csak az egyiket, csak a másikat, egyiken mindent, a másikon, ha áthúzom az egeret, de egyébként semmi...
El vagyok keseredve, hogy nem vagyok képes ezt újra beállítani. Tudtok segíteni nekem ebben?
Köszönöm!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Esetleg egy
ipconfig /release
ipconfig /renew
sem árt, és egy újraindítás.
Lenne 1 olyan problémám, hogy adott egy Win7es masina és egy WinXP-s gyengébbecske, routerrel összekötve. A Win7et nemrégiben telepítettem erre a gépre, nincs is vele semmi gubanc, egyedül az, hogy nem látja a 2 gép egymás megosztott fájljait és az 1 név alá becsoportosított otthoni hálózatban sem szerepelnek egymásnál.
Nincs jelszavas védelem, hálózati felderítés be van kapcsolva, tûzfal elvileg engedélyezi, a felügyeleti eszközökben is mindenki számára hozzáférhetõvé van téve. Ping-elés mûxik, fogadnak adatokat vice versa, LAN-os játék is mûxene (Empire Earth 2 látja a szervert, csak különbözõ játékfájlokról magyaráz, nem is olyan fontos), de az istennek nem sikerül hálózatba tennem õket. Ha jól emlékszem az XP-s gépre még a topográfiai hotfixet is leszedtem, de semmi.
Az lenne a kérdésem, hogy a win7-hez érdemes külön töredezettség mentesítõt használni, vagy jó a sajátja is?
Köszi...
www.smart-bus.hu
Éppenséggel okozhatja modem hiba is, de pl. ha elõtte xp-n jól ment, akkor a modemhibát is kihúzhatjuk. Hálókártya driver megfelelõ van fent?
Lehet a szolgáltató hibája úgy is h csak nálam jelentkezik??<#nemtudom>#nemtudom>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Exodus: kipróbáltam a #24959-et az eredmény 612-es ping.. 😞(((((
a másik nekem mélyvíz...
(Modem (fizikai) hiba nem okozhatja ezt a ping dolgot??)
Más ötlet vki?
Akkor mi lesz? Win7 felrakás szombaton??? 😞((((((((((((
(más programot terveztem..)
netsh interface tcp set global autotuning=disabled
Segítségeteket kérném!
Win7 (32) alatt a netem a következõkkel küszködik: sávszél 4mbit fel, 1 le (fibernet), speedtest: le: 3,8, fel: 0,82.
Ping: 530 (!!!!!!!!!!!!!!)
Mi okozhatja ezt?
Egy-két hónapja a letöltés 400k helyett 12k(!!!!!) körüli értéken mozgott. Ez megoldódott azzal hogy uninstalláltam az Apple jóindulatú alkalmazásait (bonjour, iTunes, stb stb) amik számomra érthetetlen módon szétbaszták a netemet.
A letöltés tehát mostmár fasza 300-400k, viszont a ping továbbra is 530. Ezt nem tudom megoldani.
Az eljárás eddigi mérlege meglehetõsen lesujtó:
Volt defrag, regclean, ccleaner, Comodo sys cleaner, nod32, M-bam, hatmillió reboot, nyolcmillió káromkodás, és uninstalláltam kb 10 programot.
Még mindig gané.
Van egy mellékes problémám is, a nero7-et feltettem (volna) anno, de akad win7-el, ugyanis hiba lépett fel install közben így félig rakta fel, viszont azután leszedni is képtelen volt.. Eltávolítani nem lehet a programokból, elindul a progressbar, aztán kifagy, majd hibát jelez, és leáll (sérült dll, v valami hasonló) (ja, C:-n nincs fent könyvtára)
Ezt egy mûvelt kollégám sem tudta eltávolítani a géprõl, pedig már minden lehetséges módon próbálta..
Tehát ott a nero a programoknál..
Okozhatja e ez a magas pinget??
Vagy teljesen más lehet a gond?
tûzfalam: Comodo (sima tûzfal, nem CIS), full stealth módban.
any idea?? <#nemtudom>#nemtudom>
- Keyboard function keys or keyboard shortcuts, such as mute or calculator, may not work correctly.
- The notification icon for an application may be moved or lost when the executable application is updated.
- On a computer that is running Windows 7, you configure the Screen - - Saver Settings to display the logon screen on resume. Additionally, you configure the computer to go to sleep. However, the computer may not go to sleep after the screen saver starts. Instead, a black screen is displayed. This problem causes the operating system to stop responding. You must restart the computer by holding down the power button.
[merlinw.org]
lényegtelen amúgy, csak a beállítás kell, a többit elintézem...😄
szeretem ha igényessen van körítve az asztal.
tudod villantás a haveroknak stb...nekem ez is fontos.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
szóval nem lehet?
és ien slide show progit tudsz ajánlani?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
hogy lehessen 10mp alá menni?

esetén milyen információt mentsen lemezre . Ez a memóriaképnek nevezett információ olyan adatokat tartalmaz,
amelyek segítségéve kideríthetõ a probléma oka.