Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smici1985
Halihó!
Az lenne a problémám, hogy 2 vinyóm van 1 SATA-s meg 1 IDE-s. De csak a SATA-s vinyómat ismeri fel. Mit csináljak?

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

sunlight
játék elõtt indítsd el Game Booster nevû programot nekem megoldotta a dolgot

MSI X58 Pro, Intel® Core™ i7-920 CPU ,Gainward GTX460 1Gb , G.SKILL Ripjaws 2x2Gb DDR3 1600Mhz , 2TB WD Caviar Green WD20EARS HDD,ZALMAN-ZM460B-APS 460W, Thermaltake V3 Black

vki erre vmit nem tud mondani?vagy hogy melyikbe topikba irjam inkább? #24952
bon
Nem mindegy, hogy most az eggyik Workgroup a másik meg munkacsoport, tehát midkettõnek azonosnak kell lennie.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

nandorb
a driver hibaja,ramesz a driver cuccnal hogy uninstall mikor ujbol megtalalja a hardwart a gep akkor az alap drivert felpakolod ami a windows-ban van,amit kinal azt ne is akard felrakni mert rossz.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ugyanaz, csak magyarosítottam. Amúgy WORKGROUP a csoport neve

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

bon
Véletlenül nem WORKGROUP-ot kellene beállítani munkacsoport helyett?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Egy XP SP3 és egy Win7 Ultimate 32 bites. Egyik gépen se jelennek meg a másik megosztott fájljai és a munkacsoporton belül is csak 1 gép látszik mind2-n. Virtuális gépet se használok, úgyhogy fogalmam sincs. Lehet felrakom másikra is win7et, mert fontos lenne a dolog, viszont azon a Celeronos 1 giga Ram-os, Intel GMA950-es gépen kicsit félve állok a dologhoz, hátha kevés neki, vagy nincs videókártya támogatás rá.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Mindkét monitorra külön állíts felbontást a Catalystban. Az sem segít?
Mayday
Sziasztok,

Nem tudom, hogy inkább ATI vagy inkább WIN7 probléma.

XP alatt az ATI kártyám ki volt kötve HD tv-re is: mindkét képen ugyanazt láttam; a monitoron 4:3-ban, tv-n meg 16:9-ben.

WIN7 alatt nem vagyok képes ezt reprodukálni, a legnagyobb eredmény is az, hogy a tv közepén látom "piciben", 4:3-ban a monitort, vagy csak az egyiket, csak a másikat, egyiken mindent, a másikon, ha áthúzom az egeret, de egyébként semmi...

El vagyok keseredve, hogy nem vagyok képes ezt újra beállítani. Tudtok segíteni nekem ebben?

Köszönöm!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Pedig csináltam xp és win7 között megosztást, és tökéletesen mûködik. Igaz csak win7es gépen van megosztás, de látja az xp. Igaz, nekem is eltartott egy darabig míg ráerõltettem hogy menjen. Milyen windows verziód van? Hálózatoknál látod a másik gépet? Használsz valamilyen virtuális gépet? Mert nálam annak a hálózata tiltotta a hozzáférést a másik géphez. De hogy miért, azt nem tudom.
Sajnos semmi eredmény. Munkacsoporttal sem, mind2 gép Workgroup, mégse látja egyik gép sem a másik megosztott fájljait 😞

Köszi, megprószálom 😊

Fájlmegosztás xp és Win7 között

Esetleg egy
ipconfig /release
ipconfig /renew
sem árt, és egy újraindítás.
lck
Na otthoni csoporttal próbálj kapcsolódni - hanem hagyományos módon állíts be közös munkacsoportot. Az otthoni csoport 2 Sevenes gép között mûködik csak.
Sziasztok!

Lenne 1 olyan problémám, hogy adott egy Win7es masina és egy WinXP-s gyengébbecske, routerrel összekötve. A Win7et nemrégiben telepítettem erre a gépre, nincs is vele semmi gubanc, egyedül az, hogy nem látja a 2 gép egymás megosztott fájljait és az 1 név alá becsoportosított otthoni hálózatban sem szerepelnek egymásnál.

Nincs jelszavas védelem, hálózati felderítés be van kapcsolva, tûzfal elvileg engedélyezi, a felügyeleti eszközökben is mindenki számára hozzáférhetõvé van téve. Ping-elés mûxik, fogadnak adatokat vice versa, LAN-os játék is mûxene (Empire Earth 2 látja a szervert, csak különbözõ játékfájlokról magyaráz, nem is olyan fontos), de az istennek nem sikerül hálózatba tennem õket. Ha jól emlékszem az XP-s gépre még a topográfiai hotfixet is leszedtem, de semmi.

lck
Sajátját használom. Rátettem hogy minden nap hajnali 4 órakor csinálja meg. Aztán így napközben akkor végzi el amikor akarja. Észre sem venni amikor csinálja. Nekem megfelel. Nem hiszem hogy külön töredezettség mentesítõ nagy csodát mûvelne.
Üdv Urak!

Az lenne a kérdésem, hogy a win7-hez érdemes külön töredezettség mentesítõt használni, vagy jó a sajátja is?

Köszi...

www.smart-bus.hu

Nekem pedig a 200-220as pingbõl csinált 20-30ast, persze szerverfüggõ. Próbáltam CS-ben, és CSS-ben is. Mondjuk az én netemnek nincs sebességproblémája (DigiTopnet 80/25Mbit), csak a ping volt magas.

Éppenséggel okozhatja modem hiba is, de pl. ha elõtte xp-n jól ment, akkor a modemhibát is kihúzhatjuk. Hálókártya driver megfelelõ van fent?
morcosqtya
ugyanennél a szolgáltatónál van még ugyanebben a városban 3 munkatársam, náluk semmi gond a pinggel..
Lehet a szolgáltató hibája úgy is h csak nálam jelentkezik??<#nemtudom>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

bon
Szerintem simán a szolgálató hibája a nagy ping.

morcosqtya
aate: köszönöm, a your uninstaller levitte a nero-t, brutális!! 😊

Exodus: kipróbáltam a #24959-et az eredmény 612-es ping.. 😞(((((
a másik nekem mélyvíz...
(Modem (fizikai) hiba nem okozhatja ezt a ping dolgot??)

Más ötlet vki?
Akkor mi lesz? Win7 felrakás szombaton??? 😞((((((((((((
(más programot terveztem..)

És még ezt is beírhatod a futtatás részhez (rendszergazda jogosultsággal)

netsh interface tcp set global autotuning=disabled
Próbáld ki a ping javulásához ezt.
aate
Ez is megoldás lehet:Nero general cleantool

aate
Rakd fel a nero 8-(9)at az eltávolítja a régit.vagy ha nem megy, eltávolítására szerintem rakd fel a your uninstaller programot, az törli a programok közül,majd keresõbe üsd be: nero, és minden bejegyzést törölj amit talál nero néven ,regisztrit is tisztisd ki.A your uninstaller is kipucolja.

morcosqtya
Sziasztok!

Segítségeteket kérném!
Win7 (32) alatt a netem a következõkkel küszködik: sávszél 4mbit fel, 1 le (fibernet), speedtest: le: 3,8, fel: 0,82.
Ping: 530 (!!!!!!!!!!!!!!)

Mi okozhatja ezt?

Egy-két hónapja a letöltés 400k helyett 12k(!!!!!) körüli értéken mozgott. Ez megoldódott azzal hogy uninstalláltam az Apple jóindulatú alkalmazásait (bonjour, iTunes, stb stb) amik számomra érthetetlen módon szétbaszták a netemet.

A letöltés tehát mostmár fasza 300-400k, viszont a ping továbbra is 530. Ezt nem tudom megoldani.
Az eljárás eddigi mérlege meglehetõsen lesujtó:
Volt defrag, regclean, ccleaner, Comodo sys cleaner, nod32, M-bam, hatmillió reboot, nyolcmillió káromkodás, és uninstalláltam kb 10 programot.

Még mindig gané.

Van egy mellékes problémám is, a nero7-et feltettem (volna) anno, de akad win7-el, ugyanis hiba lépett fel install közben így félig rakta fel, viszont azután leszedni is képtelen volt.. Eltávolítani nem lehet a programokból, elindul a progressbar, aztán kifagy, majd hibát jelez, és leáll (sérült dll, v valami hasonló) (ja, C:-n nincs fent könyvtára)

Ezt egy mûvelt kollégám sem tudta eltávolítani a géprõl, pedig már minden lehetséges módon próbálta..

Tehát ott a nero a programoknál..

Okozhatja e ez a magas pinget??
Vagy teljesen más lehet a gond?

tûzfalam: Comodo (sima tûzfal, nem CIS), full stealth módban.

any idea?? <#nemtudom>

MerlinW
A keddi fissítés:

- Keyboard function keys or keyboard shortcuts, such as mute or calculator, may not work correctly.
- The notification icon for an application may be moved or lost when the executable application is updated.
- On a computer that is running Windows 7, you configure the Screen - - Saver Settings to display the logon screen on resume. Additionally, you configure the computer to go to sleep. However, the computer may not go to sleep after the screen saver starts. Instead, a black screen is displayed. This problem causes the operating system to stop responding. You must restart the computer by holding down the power button.

[merlinw.org]

Hell. Legyszives valaki irja le, hogy hogy kell kikapcsolni az auto log offos izet... koszi.

hyall,nem tudtam ezt hova irjam le,szal ide irom...az a gondom,h a gameknél a gépemen elég gyakran beakad a kép ilyen egy-két milisecre,tehát például felraktam a dark voidot és ahogy megyek a dzsungelben,látom h a háttérben tölti fe a fatexturákat még meg stb és ilyenkor megakad a kép vagy pl ha mass effect 2 kinyitok egy ajtót,akkor ahogy megjelenik az uj terem ugyanez....tegnap raktam ujra a gépet,és ugyanugy csinálja...win 7 oprendszer, amd x2 6000+,2 GB DDR2 ram és egy geforce 9800gt van a gépbe,ha vki tudja mitõl lehet irja már le léccives😄
Próbáld ki ezt.
DarkSector
én kicsit többet, pedig nem is fut napi 24 orát...
lényegtelen amúgy, csak a beállítás kell, a többit elintézem...😄
szeretem ha igényessen van körítve az asztal.

tudod villantás a haveroknak stb...nekem ez is fontos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Igazábol azért mert ha mw2-t nyomok akkor senki nem tud csatlakozni a partym-hoz és én sem máséhoz.A nat type-om strict-es routerrel sehogy nem birom kikapcsolni sajna😞.Meg gondolom ez azért nem normális dolog hogy mindig megszakad a net kb 5 percenként mindig.
bon
Miért nem használod csak a Router-t?

Helló mindenkinek 1 olyan problémám lenne hogy win7-alatt szakadozik a net ha modemmel-netezek.Router-al jó.És xp-n is mûködik kifogástalanul.Ha valaki járt már így vagy tudja a választ megköszönném a segítséget.
Most tényleg a desktopot akarod nézni, hogy váltakoznak rajta a képek? Nem tudom mire használod a gépet, de nálam 24órányi gépfutási idõ mellett, kb. 2-3 percet látom az asztalt.
aate
A ingyenes háttérképcserélõk: Háttérkép cserélõ progik

aate
asztal háttérképek 😛 - Windows Dream Scene

aate
DarkSector
ez azért lenne jó, mert a 10mp az lassú, és ha kevessebb lehetne, gyorsabb az nekem lenne jó...😄
szóval nem lehet?

és ien slide show progit tudsz ajánlani?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

aate
Ez miért is lenne jó?Szerintem csak zavaró lenne. 😛 De vannak programok amivel lehet slide showt készíteni és azt beállítani hátérképnek.

DarkSector
ezt lehet csökkenteni, ha buherálnék a win7-ben?
hogy lehessen 10mp alá menni?

aate
Hibakeresési adatok rögzítése – Meghatározza, hogy a Windows rendszerhiba
esetén milyen információt mentsen lemezre . Ez a memóriaképnek nevezett információ olyan adatokat tartalmaz,
amelyek segítségéve kideríthetõ a probléma oka.

A memóriaképfájlnak mi a haszna egyébként?
aate
A visszaálltási pontokat is törölheted meg a memóriaképfájlokat is .

És a lemezkarbantóból lehet mindent törölni? Mert vannak itt olyanok, hogy " Felhasználóként sorban álló Windows hibajelentési fájlok", "Rendszerhiba-Memóriaképfájlok" Ezeket is nyugodtan lehet törölni?
Palesz2
szóval akkor, ez normális. ok. köszi az infot 😊

bon
Mint írtam Vista és a Windows 7 is sokkal több helyett foglal mint más korábbi oprendszer ez természetes.

Palesz2
azzal mindössze 152 megát szabadított volna fel az elején

Gundark 1 1
Nem teljesen win 7, de nem tudtok valami ingyenes bluetooth programot? Amit a bluesoilnél van az csak 30 napig jó.

Vagy lehet hogy a win7 alapból támogatja? 😊