Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Hello!

Szeretnék feltetnni egy Dell Vostro 1015 CD2 laptopra Win 7et, viszont nem engedi egyik partícióra sem, illetve se formázni, se uj partíciót létrehozni sem enged.

MItõl lehet? term NTFS hisz zsír új jóféle laptop.

Ilyen szennyedék linux van rajta gyárilag.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Kösz, igazad van én nem így kerestem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akkor nem jól keresel, itt van rengeteg.
Shep
Win 7-hez honnan tudnék msstyle-okat letölteni? mindenhol csak xp-hez találok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem ezzel se mûködött 😊 Leszedtem innen a 7 taskbar tweaker-t és azzal már ki lehet kapcsolni teljesen.

aate

aate
Ha esetleg valaki nem szereti az elõnézeti képet, alapból csak az Aero teljes kikapcsolásával lehet letiltani, azonban helyi csoportházirenden keresztül kikapcsolhatjuk csak ezt a funkciót, anélkül, hogy az Aerot ki kéne kapcsolnunk.A Windows 7 Start menü (vagy Futtatásba) írjuk be a következõ: gpedit.msc
Ezután elindul a Helyi csoportházirend szerkesztõ.
Itt a bal oldali oldalsávban navigáljunk a következõ helyre: Felhasználó konfigurációja > Felügyeleti sablonok > Start menü és Tálca (User Configuration, Administrative Templates, Start Menu and TaskbarJobb oldali listában keressük meg az A tálca miniatûrjeinek kikapcsolása (Turn off taskbar thumbnails) szavályt, majd kattintsunk rá kettõt.
Majd a megnyílló ablakban kattintsunk az Engedélyezve (Enable) rádiógombra. Kattintsunk az OK gombra a beállítás mentéséhez.A szabály érvényesüléséhez jelentkezzünk ki, majd be. 😊

Shep
Már megoldottam leszedtem azt a pár kilós tweak progit és most már nincs elõnézet végre valahára. Nem értem miért nem lehet a winben kikapcsolni rendesen, ha valakinek nem kell. Mindegy a lényeg ,hogy most már nagyjából összeállt a rendszer, bár nem vagyok teljesen elégedett, mert xp-hez képest a játékok pár fps-el lassabbak.

Rakd vissza a XPt, vagy ne aero témát (így is felsorolja a megnyitott ablakokat) használj. Máshogy nem lehet kikapcsolni.
Sziasztok!

Segítségét szeretném kérni egy hozzáértõ embernek.
Feltettem a laptopomra windows 7-et, idáig tökéletesen mûködött a torrent letöltés a gépemen, amióta windows 7-et használok ahogy elindítom a letöltést utorrent klienssel, azonnal bontja a kapcsolatot. A legfrisseb utorrent verziót használom, biztos nem a klienssel van a baj, mert 1-2 ismerõsöm ugyan ezt használja ugyan ilyen operációs rendszerrel és náluk mûködik.
Feltettem régebbi verziójú utorrent klienst és Azureus-szal is kipróbáltam és ugyan úgy bontotta a kapcsolatot velük.

Tuti valami windows-os beállítás szükséges.

Ha valakinek volt hasonló problémája plz írja le a megoldást.

Köszi szépen!
Shep
Na valami van, mert most nézem a tálca beállításoknál meg be van szürkítve a rész pipa persze benne van, nyilván ezért nem tudom kikapcsolni ezt a vackot. Mit kellene tenni ,hogy aktívvá tegyem?

Shep
Igen valóban az volt a gond, de pl. a VLC-ben ezt nem tudom megcsinálni csak a KM-ben. Vagy van valahol valami globális beállítás a win-ben?

A tálcáról akármit csinálok nem tudom eltüntetni ezt az elõnézeti szart. Már átírtam a gpedit.msc-t behozva amit kell, a tálca beállításánál kikapcsoltam. De mégis felugrik a kis rohadék ablak és engem ez marhára zavar, mert semmi hasznát nem veszem.

bon
A videó feldolgozás opciónál a leképezés módját állítsd át.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nem lehet hogy sérült valahogyan? Töltsd már el újra.

Ezek közül volt?
rooney8
szerintem igen 😄 de a többi minialkalmazás mûködik rendesen... csak ez ilyen

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ActiveX rendesen fel van rakva?
Ez viszonylag természetes. Hisz rengeteg mindent be kell zárnia, elmenteni, kiírnia a vinyóra a memóriából. Esetleg még frissítést is telepít, stb. Én ilyenkor már nem foglalkozom vele, rányomok hogy leállítás, és már kapcsolom is ki a monitort.
rooney8
hy
indítom el a gépet és a cpu meter helyett ez jelenik meg 😮

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hello!

Mi a gond vagy megoldható-e...

A Windows bekapcsolása viszonylag gyorsan megy, de a kikapcsolás majdnem 3-4percig is eltart. Miért?
A kijelentkezés normális, de a leállás felirat sok-sok-sok-ideig látom..
Valami megoldás?

Akkor a legközelebbit érdemes berakni városnak. Amúgy meg fújhatod, mert nagy általánosságban ugyanazokat az adatokat adják a programok. Persze kivételek mindig vannak.
Abba a win7 alkalmazásba hogy pl a városodban hány fok van hogyan lehet olyan várost berakni amit nem talál? Vagy akkor fújhatom?
Tibetan
Sziasztok!

Lenne olyan kedves valaki és küldene privátba egy mûködõ win7 pro64 hun aktivátort?

<#worship>

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

Shep
Megnézek majd egy új drivert hátha csak valami beragadt a winben.

aate
Nincs más,ötletem(GF 7600 GS )8.17.11.9562 drivert használok és nincs ilyen gondom (win 7 32 bit.)

Shep
Nem szoktam ott állítani semmit, eddig mindig jó volt az alap beállítás.

aate
Képernyõ felbontás legyen a monitorhoz maximálisan beállítva.

aate
NVIDIA controll panel videó beállításoknál próbáltad már?

Shep
Igen, csak nyilván akkor kisebbek a pixelek.

Próbáld a képernyõt eggyel nagyobb felbontásban, akkor is pixeles a videó?
Shep
Igen, játék is rendben van csak a film gázos+a felirat olyan mintha valami lerontaná a minõségét, csak azt nem tudom mi csinálhat ilyet.

aate
Minden más jól jelenik meg?Asztal-háttér,Képek?

Shep
KM Player, de VLC, media player mind ugyanez van, 8800GT-m van ,de vista se xp alatt nem volt ilyen gondom soha. Beállítás ugyanaz, mint a többi op rendszeren úgyhogy értetlenül állok a hiba elõtt.

aate
esetleg win7-el nem támogatott ATI kártya...próbálj másik esetleg vistás drivert.

Azt azért leírhatnád milyen lejátszód van. Mert beállítás lehet a gond.
Shep
Pontosítok kicsit olyan, mintha rossz minõségû video lenne, pedig semmilyen kodek pakk nincs fent.

Shep
Már megy köszi. Most olyan gondom van ,hogy akármilyen filmet akármilyen lejátszóval játszok le szemcsés a kép és a felirat is hasonlóan fest. Eddig ilyennel nem találkoztam.

aate
mert nem zártad be 😊

aate
Elöbb old fel a rögzitést a tálcán,és zárd be> majd az msn ikonon jobb klikk kompatibilitási problémák megoldása> xp sp2 mód.Müködnie kell most próbáltam 😊vagy messenger ikon, jobb klikk tulajdonságok >kompatibilitás

Shep
Na a fene se érti 2x újraindítottam most meg jó. Csinál érdekes dolgokat ez a win7

Shep
Úgy sem jó 😞

[HUN]FaTaL
Próbáltam valami de az meg csak lanon keresztül mûködött. Nekem neten kéne, lannon szvsz értelmetlen, akkor odamegyek és bekapcsolom.

http://goo.gl/gd6Zi5

aate
msn parancsikon jobb klikk-kompatibilitás xp-re.

WakeOnLan-os programmal próbáltad?
Promi
Az IDE -s winyorol vedd le a jumpert, vagy rakd at masik helyre.
Shep
Win7-ben nem lehet megcsinálni ,hogy a szar messengert ha lerakom a tálcára akkor a fõablak az értesítési területre kerüljön, mint xp alatt?

[HUN]FaTaL
Valaki próbált már Wake-On-Lan-t win7 alatt? Én a wakeonlan.me-t szoktam használni. Mûködik is egy darabig. Kipróbáltam sleep után öt-10 perccel simán felébreszti a gépet. De ha este sleepbe teszem és másnap délelõtt a munkahelyemrõl szeretném felébreszteni, nem történik semmi, hazajövök és ugyanúgy itt áll sleepen. Valakinek ötlet?

http://goo.gl/gd6Zi5

http://www.youtube.com/watch?v=Ueyojpk17Mw na elég szar vidi de erre gondoltam,látni ahogy tölti be még a texturát a háttérbe,és ilyenkor megadka meg közbe is...
driverek fennvannak,a játék pedig 60-70 fpssel futkozik maxon,szal nem hiszem,hogy amiatt csinálná...egyébként lowon is ugyanolyan😄 ja és az a game booster cucc se nagyon változtatott semmit de azér thx egyéb ötlet?
nandorb
drivereket pakold fel,esetleg vedd gyengebre a jatek grafikai igenyeit,

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Mayday
Nem lehet külön. Ha másolom a monitort, akkor már mindkettõt 1-esként azonosítja a Catalyst is. Ha meg nem másolom, nem lehet mindkettõn azt látni. 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...