46641
-
#30253 Ha jól tudom watu frissítést el kell távolítani,majd loadert adminisztrátorként futtatni és azon belül uninstall>majd restart újból loader de most install, és >restartitt olvass útána a hsz-ben is! -
#30252 Nocsak, most látom új Creative X-fi driver jelent meg: link -
santibi #30251 Hát nem tudom már próbáltam többször is de semmi jó. Nem tudom esetleg a progin belül be kell e állítani valamit.? -
#30250 Ezzel lehet próbálkozni -
santibi #30249 64 bites win7-et használok -
santibi #30248 üdv. Tud valaki segíteni nekem. Win7 Build 7600-as üzenetet ir ki a jobb alsó sarokba. Gyakori a figyelmeztetés, h nem eredeti a cucc. Van erre megoldás? -
#30247 uhh köszi szépen ez most életmentő volt -
#30246 win7 tálca elönézeti kép kikapcsolása
De én nem tenném ,mert hasznos dolog!Az ott levő programokat feltudod oldani ,másokat meg rögzíteni elég ha belehúzol egy parancsikont. -
#30245 Adobe flash playert távolítsd el és telepítsd újra. -
#30244 Próbáld meg itt letölteni. -
#30243 oldalsáv nincs gadgetek vannak,egér jobb klikk mini alkalmazások megjelenítése. -
Windows Vista #30242 windows 7 be nincs oldalsáv? -
#30241 Hali
Géphez kapott magyar oem 64bites home premiumom van és újra szeretném telepíteni de telepítő dvd-t nem kaptam. Tudna adni valaki egy eredeti letölthető iso-t vagy valamit? előre is köszi -
#30240 Telepítsd újra. -
#30239 Nincs már gyorsindító sáv, tudtommal ami helyette van nem kikapcsolható. -
Windows Vista #30238 helo a gyorsinditó sávot a start menü mellett a tálcán hogyan lehet kikapcsolni ? -
#30237 -
#30236 indításnál ezt a hibaüzenetet kapom:
( a legújabb adobe flash player van telepítve ) -
Kristófkaa #30235 Iso fájlban már nincs meg, DVD-re kiíva van, és azt nem látja ISO-nak:S -
Kristófkaa #30234 ÉS hogy létrehozni nagyobb partíciót, ha a másikon fonstos adatok vannak? Oprendszer win7 volt, aztán xp lett, de nagyon lassú volt, és mot vissza win 7. pendrivra nemtom rárakni mert -
#30233 Ezzel írd ki pendrájvra: win 7USB download tools -
#30232 Az op rendszered milyen? vagy próbáld meg kiírni a telepítőt butolható formában pendrájvra és onnan telepíteni a boot sorrendet usb-re állítani előtte. -
#30231 Próbálj meg egy nagyobb másik patriciót lehet sérült.... -
Beyond silence #30230 a dvd a 1st Boot Device nekem is. -
Kristófkaa #30229 Nincs internet azon a laptopon, és az a fajta ami aktiválja is magát, de más gépen, illetve a másik laptopon nem volt semmi gond, eredetinek is látja, és azt is ma telepítettem...:S -
#30228 És milyen op van a gépen?
-
Kristófkaa #30227 1st Boot Device: CD/DVD: 4M-Optiarc
2nd Boot Device: SATA:3M-WDC WD16000
3rd Boot Device: Network: Realtek Bo
Ez a sorrend jelenleg
-
#30226 udate= update :P -
#30225 Nem lehet hogy udate integrált kalóz win 7 amivel próbálkozol? Húzd ki a felesleges usb meghajtókat ,meg a net kábelt is és próbáld meg úgy a telepítést ha lehet akkor tiszta win 7 lemezzel! -
#30224 Át kell állítani a BIOS-ban, hogy CD/DVD meghajtóról boot-oljon elsőnek. Ehhez a boot-olás legelején (bekapcsolás után közvetlenül) Delete-t vagy F2-t kellene nyomkodni.
-
Kristófkaa #30223 Nemlehet h nemtud honnan bootolni? Mivel nincs az a 100 MB-os hely... Legalábbis mint partíció -
Kristófkaa #30222 Ugyanaz a hiba....:S:S:S:S -
#30221 A windows 7-nek nem kell dvd driver, valószínű neked most linux vagy free dos van a gépeden? -
Beyond silence #30220 win7 telepítő kapásból dvd meghajtó illesztőprogramot kér, ha kihúzom a gépből akármelyiket a kettő közül nem változik semmi... mit lehet csinálni? csak az egyikhez találtam drivert, de azt se találja ha megadom neki a mappáját.KÖSZÖNÖM -
#30219 A szabad 25gb-os adatterület azt jelenti, hogy nincs partíció azon a részen, pont ez kell neked. Ha simán indítod a telepítést formázás nélkül akkor létre kell hoznia a tleepítőnek a 100mb-os rejtet períciót ami a rendszer indításhoz szükséges fájlokat is tartalmazza. -
exodus2 #30218 Nem. Figy, ha nem partícionált, tehát 25gbos particionálatlan területre nyomsz, hogy oda települjön a win, akkor létrehozz egy 25gbost, és egy 100mbos partíciót. Neked nem kell felparticionálnod, a telepítő megoldja. -
Kristófkaa #30217 DE attól a partició nem tűnik el, csak a szabad terület is 25 GB lesz. Sztem a probléma a Boot 100Mb-al lesz. Ha leválasztok a 25 Gb-ból 100at, és ez a 25 Gb-nyi particíó "elsődleges" lesz, akkor az jó?
-
#30216 Használod a törlés funkciót a 25gb-os partíción -
Kristófkaa #30215 Értem, de hogy tudok particiót törölni a telepítőben? A törlés gomb csak tisztára törli... És bocsánat h húzom az agyatok:D -
#30214 Törlöd a 25gb-os partíciót, a többit nem kell kell piszkálni, majd simán kijelölöd, hogy 25gb-os üres részre szeretnéd telepíteni a Windows 7-et, majd indítod a telepítés.