46641
  • aate
    Ha jól tudom watu frissítést el kell távolítani,majd loadert adminisztrátorként futtatni és azon belül uninstall>majd restart újból loader de most install, és >restartitt olvass útána a hsz-ben is!
  • bon
    Nocsak, most látom új Creative X-fi driver jelent meg: link
  • santibi
    Hát nem tudom már próbáltam többször is de semmi jó. Nem tudom esetleg a progin belül be kell e állítani valamit.?
  • aate
    Ezzel lehet próbálkozni
  • santibi
    64 bites win7-et használok
  • santibi
    üdv. Tud valaki segíteni nekem. Win7 Build 7600-as üzenetet ir ki a jobb alsó sarokba. Gyakori a figyelmeztetés, h nem eredeti a cucc. Van erre megoldás?
  • Ztech
    uhh köszi szépen ez most életmentő volt
  • aate
    win7 tálca elönézeti kép kikapcsolása
    De én nem tenném ,mert hasznos dolog!Az ott levő programokat feltudod oldani ,másokat meg rögzíteni elég ha belehúzol egy parancsikont.
  • aate
    Adobe flash playert távolítsd el és telepítsd újra.
  • aate
    Próbáld meg itt letölteni.
  • aate
    oldalsáv nincs gadgetek vannak,egér jobb klikk mini alkalmazások megjelenítése.
  • Windows Vista
    windows 7 be nincs oldalsáv?
  • Ztech
    Hali
    Géphez kapott magyar oem 64bites home premiumom van és újra szeretném telepíteni de telepítő dvd-t nem kaptam. Tudna adni valaki egy eredeti letölthető iso-t vagy valamit? előre is köszi
  • bon
    Telepítsd újra.
  • bon
    Nincs már gyorsindító sáv, tudtommal ami helyette van nem kikapcsolható.
  • Windows Vista
    helo a gyorsinditó sávot a start menü mellett a tálcán hogyan lehet kikapcsolni ?
  • eZo
  • eZo
    indításnál ezt a hibaüzenetet kapom:

( a legújabb adobe flash player van telepítve )
  • Kristófkaa
    Iso fájlban már nincs meg, DVD-re kiíva van, és azt nem látja ISO-nak:S
  • Kristófkaa
    ÉS hogy létrehozni nagyobb partíciót, ha a másikon fonstos adatok vannak? Oprendszer win7 volt, aztán xp lett, de nagyon lassú volt, és mot vissza win 7. pendrivra nemtom rárakni mert
  • aate
    Ezzel írd ki pendrájvra: win 7USB download tools
  • aate
    Az op rendszered milyen? vagy próbáld meg kiírni a telepítőt butolható formában pendrájvra és onnan telepíteni a boot sorrendet usb-re állítani előtte.
  • aate
    Próbálj meg egy nagyobb másik patriciót lehet sérült....
  • Beyond silence
    a dvd a 1st Boot Device nekem is.
  • Kristófkaa
    Nincs internet azon a laptopon, és az a fajta ami aktiválja is magát, de más gépen, illetve a másik laptopon nem volt semmi gond, eredetinek is látja, és azt is ma telepítettem...:S
  • aate
    És milyen op van a gépen?
  • Kristófkaa
    1st Boot Device: CD/DVD: 4M-Optiarc
    2nd Boot Device: SATA:3M-WDC WD16000
    3rd Boot Device: Network: Realtek Bo
    Ez a sorrend jelenleg
  • aate
    udate= update :P
  • aate
    Nem lehet hogy udate integrált kalóz win 7 amivel próbálkozol? Húzd ki a felesleges usb meghajtókat ,meg a net kábelt is és próbáld meg úgy a telepítést ha lehet akkor tiszta win 7 lemezzel!
  • aate
    Át kell állítani a BIOS-ban, hogy CD/DVD meghajtóról boot-oljon elsőnek. Ehhez a boot-olás legelején (bekapcsolás után közvetlenül) Delete-t vagy F2-t kellene nyomkodni.

• Kristófkaa
    Nemlehet h nemtud honnan bootolni? Mivel nincs az a 100 MB-os hely... Legalábbis mint partíció
  • Kristófkaa
    Ugyanaz a hiba....:S:S:S:S
  • aate
    A windows 7-nek nem kell dvd driver, valószínű neked most linux vagy free dos van a gépeden?
  • Beyond silence
    win7 telepítő kapásból dvd meghajtó illesztőprogramot kér, ha kihúzom a gépből akármelyiket a kettő közül nem változik semmi... mit lehet csinálni? csak az egyikhez találtam drivert, de azt se találja ha megadom neki a mappáját.KÖSZÖNÖM
  • bon
    A szabad 25gb-os adatterület azt jelenti, hogy nincs partíció azon a részen, pont ez kell neked. Ha simán indítod a telepítést formázás nélkül akkor létre kell hoznia a tleepítőnek a 100mb-os rejtet períciót ami a rendszer indításhoz szükséges fájlokat is tartalmazza.
  • exodus2
    Nem. Figy, ha nem partícionált, tehát 25gbos particionálatlan területre nyomsz, hogy oda települjön a win, akkor létrehozz egy 25gbost, és egy 100mbos partíciót. Neked nem kell felparticionálnod, a telepítő megoldja.
  • Kristófkaa
    DE attól a partició nem tűnik el, csak a szabad terület is 25 GB lesz. Sztem a probléma a Boot 100Mb-al lesz. Ha leválasztok a 25 Gb-ból 100at, és ez a 25 Gb-nyi particíó "elsődleges" lesz, akkor az jó?

• bon
    Használod a törlés funkciót a 25gb-os partíción
  • Kristófkaa
    Értem, de hogy tudok particiót törölni a telepítőben? A törlés gomb csak tisztára törli... És bocsánat h húzom az agyatok:D
  • bon
    Törlöd a 25gb-os partíciót, a többit nem kell kell piszkálni, majd simán kijelölöd, hogy 25gb-os üres részre szeretnéd telepíteni a Windows 7-et, majd indítod a telepítés.