Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom betallozni az illesztõprogit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Aki ért hozzá az válaszoljon már, hogy megéri-e kikapcsolni 😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
még egy kérdés. az normális hogyha elindítom a firefoxot akkor 960-ról felugrik 1100Mb-ra a memóriahasználat?
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
jah Lcapitant az Öcsém :-)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
valahogy így néz ki
nekem pedig ilyen kellene ami régen is volt
lenne 1 probléma:
felraktam az új gépre egy msn-t, nem tudom leszedni, valamint a legfrissebre sem tudom frissíteni ezért nem tudok bejelentkezni...
mi lehet a baj?
köszi
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Nem tudom buherának számít-e, de februárig integrálva vannak a frissítések bele.
(Tudom, hogy van már több, mint fél éve teljes verzió is).
Haveromnak kellene, mert haverjánál nincs kedve teljes verziós Win 7-et telepíteni. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Én írtam már ki windowst, 8x, 16x-os sebességgel is, néróval is, miindig tökéletesen mûködött....
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
Kérdéssel fordulnék vmi nagyobb tudásúhoz. Az történik, hogy kiírom a Win7-et ImgBurn-nel, 2x sebességgel. Beállítom BIOSban, hogy elsõdleges boot a CD-ROMról történjen, szévelek és exitelek szetup, késõbb mondja h nyomjak gombot a CD-ROMról való bootoláshoz. Megnyomom. Néhány sec. múlva jön h 'Windows is loading files', ami jó, mert így kell lennie. De miután ezt befejezte, elõjön a jellegzetes Windows 7es kék absztrakt háttér, és itt a bibi, semmi több. Csak ez a háttér. Semmi ablak nem ugrik fel, ahol be kéne állítanom a nyelvet, vagy amit ilyenkor szokás.
Próbáltam már 2x, 4x sebsséggel, két különbözõ márkájú DVDre írva, de sajna semmi.
Elõre is köszönöm.
P.S.: Ez az egész azért zavaró, mert március elsejétõl 2 óránként önkényesen kikapcsolja magát.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
steam, origin: ACE_hun
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Meg tudnátok nézni és velem megosztani mik az alapbeállítások, alapértékek a következõ helyen? (aki még nem piszkálta).
Személyre szabás/Ablak színe/Speciális megjelen. beáll./ Elem /
Aktív ablakszegély?
Aktív címsor?
Inaktív ablakszegély?
Inaktív címsor?
Köszönöm a segítséget...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."