Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja,a modem driver azthiszem,amikor sorba rákérdezett akkor te igent nyomtál? Vagy 10-szer rákérdez telepitéskor hogy az illesztöprogramot felrakja-e.

aate
Nekem is fent van a samsung new pc studio , minden gond nélkül müködik.De elöször a programot raktam fel majd utánna a drivereket.Nézd meg melyik driver okozz gondot..pl: a modem ?Azt ne rakd fel.

Felraktam a samsung new pc studiot,a mobiltelefonomhoz,és mindig megkérdezte,hogy telepitse-e az illesztöprogramokat,mert nem ajánlott,de én igent mondtam,erre ujrainditás után bejön az Üdvözöljük szó,és kiakad semmi tovább.Csökkentett módban tudtam inditani,majd eltávolitottam az emlitett programokat,amugy usb driverek voltak,ujrainditottam ,és elindult a rendszer.Visszaállitottam a telepités elötti idöpontra,és most jó.Az a kérdésem,hogy akkor nem tudom felrakni a mobilomhoz a programot,vagy ne engedjem települni az illesztöprogramokat,amikre pirosan rákérdez?

Palesz2
hülyeség, mert semmi nem változik 😊

Eszközre rámész - jobb egérgomb illesztõprogram frissítése - Illesztõprogramok keresése a számítógépen - Választás a számítógépen található illesztõprogram-listából - Saját lemez...
Egy kis netgyorsítás így!
DarkSector
hy már lehet nagyon régen kérdeztem már, de xp-n a hardware hozzáadásoknál volt, hogy listáról telepítek hardeare-t, és most win7-en nem találom....
nem tudom betallozni az illesztõprogit.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát én átlagos progikat szoktam felrakni. GIMP, Xfire, Steam, MSN, torrent, stb. ha nagy gáz van akkor inkább format c: azt reinstall. tegnap is 1 óra alatt megvoltam msn-nel mindennel együtt. igaz, a játékokat csak ma kezdtem el felrakni mert fáradt voltam és elmentem aludni

bon
Nem feltétlenül vírusok miatt van kitalálva, hanem felraksz egy progit és kinyirja a rendszert (esetleg csökkentetn módot is) vagy felraksz egy drivert és bekavar a rendszerbe. Ez esetben hasznos lehet a vissazállító pont. Mondom én annak ellenére, hogy az elsõ dolgok között van amit kiszoktam kapcsolni a rendszer telepítése után.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Rendszervisszaállításnak van értelme? Én úgy gondolom ha valami fatális hiba van akkor azon a visszaállítási pont se segít, ha meg nem akkora probléma akkor csökkentett módból el tudom intézni... ráadásul a jobbféle vírusok már beírják magukat a visszaállítási pontokba is, úgyhogy szerintem felesleges.
Aki ért hozzá az válaszoljon már, hogy megéri-e kikapcsolni 😊

ja szerintem is. bár jóval aggasztóbb volt az RC-re felrakott Opera-m ami 300mb-ot elfoglalt a memóriából

bon
Nálam a fiztikai memória fele van beállítva fixen swap-nek.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Kicsit sok az a 140mb memória foglalás.

Miért van az, hogy egyes játékokban érezhetõen az OP rendszer miatt akad? Eddig RC verzióm volt és ott kikapcsoltam egy csomó hülyeséget a szolgáltatásoknál meg állítgattam a rendszerben is és nem akadozott ennyire. ha lejjebb veszem a grafikát akkor is csinálja. esetleg több swapmemóriát kell beállítani neki?

ok 😊

még egy kérdés. az normális hogyha elindítom a firefoxot akkor 960-ról felugrik 1100Mb-ra a memóriahasználat?

bon
Mint írtam ha kell felszabadítja, azon kívül 3gb elég játékra.

értem én, csak zavar hogy játékra marad max 3 giga 😊

bon
Teljesen felesleges letiltani dolgokat, pláne az elõtöltést az egy hasznos dolog. Ha kell memória akkor felszabadítja a rendszer, ez már nem XP ezt nem szabad elfelejteni, teljsen más a memória kezelése.

Nektek mennyi memóriát használ alapból a Win7 64bites ultimate verziója? Nekem 940 mega körül van úgy hogy letiltottam már az elõtöltést meg egyéb dolgokat. leírnátok nekem felesleges folyamatokat amiket a "szolgáltatások" résznél le lehet tiltani?

bon
Eseménynaplót nézted már, hogy mit ír a leállásnál?

aate
Én nem tenném 😛 Máshol keresd a hibát! usb portok eszközök.(virus,spam ?)

Szerintem ez a taskhost.exe az tök felesleges nem? Leállitottam a feladatkezelöben..

kösz

tigerbácsi
kösz srácok

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

aate
Az USB eszközöknél is elõfordulhat.

bon
Nem törölsz mindent és ezért emlékszik a felhasználói névre és jelszóra.

aate
az automatikusan induló programok közül is vedd ki a feleselgessen futókat.

aate
valami futt a háttérben: Próbáld meg az eszközkezelõben megnézni,NÉHÁNY eszköz tulajdonságainál az energiagazdálkodás fülön van egy olyan lehetõség, hogy a számítógép kikapcsolhatja ezt az eszközt. Ha nincs bepipálva, akkor a gép nem kapcsolja ki, és ezért nem állhat le a windows

aate
eltávolítod, majd a keresõben(start menü) keress rá és törölj minden hivatkozást,mappát,(kérdezz itt!)Windows live messenger fórum

Mitöl van az hogy nem áll le a rendszer? Azt irja hogy leállás kikényszeritése taskhost.exe,és utánna bejön a kék képernyö a leállás felirattal,és semmi,hiába várok csak resettel indul ujra.

tigerbácsi
eltávolítottam a progival, majd újrarakom, s mégsem indul. akkor most? meg érdekes ha újrarakom akkor emlékszik a felhasználónévre s a jelszóra. szerintetek?

jah Lcapitant az Öcsém :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Freddycom
Az lett amit mondtatok, letiltottam a floppyt és abban a pillanatban ahogy bejött a kék háttér, már ott is volt a nyelvi beállításos ablak.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

aate
jobb klikk az asztalon > nézet asztali elemek megjelenítése,tálca tulajdonságok >kis ikonok használata

ma tettem fel a windows 7 nagyon jó meg minden csak 1 bajom van az aztal megjelenítése...
valahogy így néz ki
nekem pedig ilyen kellene ami régen is volt

aate
Lcapitant
hello!
lenne 1 probléma:
felraktam az új gépre egy msn-t, nem tudom leszedni, valamint a legfrissebre sem tudom frissíteni ezért nem tudok bejelentkezni...
mi lehet a baj?
köszi

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Nálam is ez volt akkor,de várni kell türelmesen,mert folytatta tovább.kb 5 perc ami eltellett üresben,és utánna simán feltelepült..

Freddycom
Megnézem a letiltást, köszöntem.
Nem tudom buherának számít-e, de februárig integrálva vannak a frissítések bele.

[HUN]FaTaL
Tiltsd le a floppyt a biosban (ne csak a bootnál). Bejönne csak lassan. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

fery02
Sziasztok! Ismer valaki valami aktivárt Win 7 bétához?
(Tudom, hogy van már több, mint fél éve teljes verzió is).
Haveromnak kellene, mert haverjánál nincs kedve teljes verziós Win 7-et telepíteni. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

mycso
Milyen iso-t próbálsz meg kiírni, nem valami buhera cucc???

Én írtam már ki windowst, 8x, 16x-os sebességgel is, néróval is, miindig tökéletesen mûködött....

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Ha várnál egy kicsit többet... és a biosban kapcsold ki a floppy meghajtót teljesen.
Freddycom
Tiszteletem
Kérdéssel fordulnék vmi nagyobb tudásúhoz. Az történik, hogy kiírom a Win7-et ImgBurn-nel, 2x sebességgel. Beállítom BIOSban, hogy elsõdleges boot a CD-ROMról történjen, szévelek és exitelek szetup, késõbb mondja h nyomjak gombot a CD-ROMról való bootoláshoz. Megnyomom. Néhány sec. múlva jön h 'Windows is loading files', ami jó, mert így kell lennie. De miután ezt befejezte, elõjön a jellegzetes Windows 7es kék absztrakt háttér, és itt a bibi, semmi több. Csak ez a háttér. Semmi ablak nem ugrik fel, ahol be kéne állítanom a nyelvet, vagy amit ilyenkor szokás.

Próbáltam már 2x, 4x sebsséggel, két különbözõ márkájú DVDre írva, de sajna semmi.

Elõre is köszönöm.

P.S.: Ez az egész azért zavaró, mert március elsejétõl 2 óránként önkényesen kikapcsolja magát.

mycso
Nem a ram használatával van a baj.....hanem azzal, hogy túl sokat akar használni (mint írtam nekem a régebbi verziók pár óra alatt elszaladtak 90-99%-ig, majd fagyás).

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Persze hogy használja az utorrent a RAM-ot, még mindig jobb mintha a vinyóról szedegetné a pár MB-okat folyamatosan. két hét alatt meg is halna a vinyód és úgy lelassulna mint állat. Ha túl sok torrentet seedelsz és nagy sebességgel akkor is ez van.

steam, origin: ACE_hun

Szuper, nagyon köszönöm......jövök egy 6 -os Haineken pack -al😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Vezérlõpult - Betûkészletek (Control panel - Fonts)
aate

Sziasztok,

Meg tudnátok nézni és velem megosztani mik az alapbeállítások, alapértékek a következõ helyen? (aki még nem piszkálta).

Személyre szabás/Ablak színe/Speciális megjelen. beáll./ Elem /
Aktív ablakszegély?
Aktív címsor?
Inaktív ablakszegély?
Inaktív címsor?

Köszönöm a segítséget...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bon
Beírod a startmenübe pl., hogy kara és egybõl ott lesza találatok között.