Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Már miért ne, az is tartalmaz hibákat

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DarkSector
igen thx de ez egy szoftver, nincs hardware hozzá.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
office-t ne tedd fel

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

aate
Szerintem biosban az indításnál a flpopyt tiltsd le dvd legyen az elsõ,minden külsõ eszközt húzz le a gépröl (usb)Internetre ne kapcsolodj.Igy próbáld meg telepíteni a win 7-et.Telepítésközben ne frissítsen.Majd ha felment akkor próbáld meg beállítani a netet,és frissíteni mident.

tigerbácsi
ok köszönöm. de mivel nincs routerem így meg kell várnom még mindent beállítok a másik gépen s majd csak utána csatlakozok nethez s frissítem a drivereket! köszy szépen amúgy mert teljesen érthetõ volt mit leírtál. szóval majd meglátjuk mit lép rá ha már netre tudom csatlakoztatni :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

bon
Aktivátorhoz nem tudok mit hozzászólni.
Ha nincs Windows 7 driver és magától se települ fel vagy a Windows update-rõl akkor érdemes kipróbálni a Vista-s drivert (majd frissíteni az eszközkezelõn keresztül vagy a Windows update-n keresztül), végsõ esetben XP-s drivert.
A hálókártya MAC címéhez szokták a kábel neteket több szolgáltatónál is rendelni, ez viszont gond nélkül beállítható a router-ben mac cím klónozásával.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

erieskrisz
Mikor indulna oprendszer ki tudom válaszatani hogy mirõl bootoljon be F8 at nyomogatva de nem hajlandó bootolni. Akkor a nem bootolható ISO bol hogyan csináljak bootolható ISO-t??

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

bon
1. nincs beállítva a bios-ba az optikai meghajtó boot.
2. nem boot-olható iso volt amit kiírtál.
3. nem nyomod meg a telepítõ elindításhoz a gombot amikor kéri és így tovább halad magától.
Hirtelen több hiba lehetõség nem jutt az eszembe.

tigerbácsi
nézd meg bioszben, hogy az esõdleges bootolás az a merevlemez vagy a cd meghajtó. nálam is ez volt, s nálam a merevlemez volt az elsõdleges. (de nekem úgy rémlik hogy xpnél indítva le tudod cserélni a rendszet! de ez csak TIPP, mert nem tudom csak rémlik)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
ez a hibás aktiválás miatt van? mert nekem akkor be se bootolt a gép. csak kérdezem, mert érdekel ez a win7. sok lehetõséget látok benne.

s volna még egy kérdésem is egyszer már beszéltünk róla, de nem is tudom ilyenkor is mûködik e.
szóval ez az alaplapomde nincs mindenhez win7es driver, ott a vista drivert rakjam fel? mert pl frissíteni akarom a System Drivers - t s ott nincs win7 es letöltési opció. (még a régi xp-s géprõl írok, de a vistás telepítõ cd-n van olyan progi mely frissíti a drivereket, akkor majd elég lesz azzal frissítenem? mert most is mûködik, csak még nem tudom rákötni netre, mert nincs routerem (rúter nem tom hogy írják helyes :-D), s a UPS meg álítólag a hálókártyához rendeli a netet s nem a modemhez (amit nem is értek)

köszy elõre is! :-)

erieskrisz
Sziasztok érdeklõdnék hogy miért van az hogy win7 ISO-t kiírtam imageburnal 4x sebességen de nem hajlandó indulásnál bebootolni, xp alól indítva elindul de azt ajánlja fel hogy telepítés közben hagyjam hogy a frissítéseket letöltse mondom neki oké töltsed de egy idõ után valami x-7 hibakóddal leáll

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

bon
Rendszer visszaállítás vagy újratelepítés.

Sziasztok,beleakartam tenni egy aktiváló programot a Windows-ba(mindenkinek müködött eddig),ujrainditas utan nem kapcsolt be..lekapcsoltam áram alól,utánna már bekapcsolt,viszont nem tudtam semmilyen programot nyitni,egyedül a Sajátgépet nyit meg,meg a Paintot... se Total commander,se skype,se firefox,semmit... mit csináljak ? ezt dobja ki minden programnál

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

tigerbácsi
köszi, de ez nem lehet gond, mert a legújabb everestem.

[HUN]FaTaL
Én használtam egy darabig. Minden exet átvizsgál, elég lassan ettõl picit lassítja a gépet, de védelemre megfelelõ.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ja igen, eredeti Vista van a gépen, azért ebben a topikban kérdezem. 😊

Valakinek van tapasztalata errõl ? Olyan gépen futna (nagymamáméknál), ahol valami egyszerû és automata megoldás kéne, de azért védelem legyen... A gépet csak skypeolásra használják, meg levélben küldött képek nézegetésére, de haladni kell a korral. Viszont az általam használt programokat még elmagyarázni sem tudtam nekik, a skype és gmail használata is láttam hogy megerõltetõ, pár kattintással le szeretnék tudni a kezelést. Minden mást megoldottam már, de a biztonságnál tanácstalan vagyok, ha estleg valaki próbálta-e, alap célokra (ide) megfelel-e, annak szívesen várnám a tanácsát, vagy esetleg valami másról is.

[HUN]FaTaL
Használható de nagyon instabil direktben írni lemezrõl lemezre.

bon
Használható, de szerintem felesleges.

bigapó
olvasóként még használható ilyenkor vagy már arra sem lesz jó? mert ha két meghajtó van mégiscsak gyorsabb az írás is. bár nem létszükség, eddig is elvoltam nélküle😊

The Matrix has you...

Sehogy, míg azok a programok telepítve vannak a gépeden.
Sziasztok,

Nem olyan eget verõ a probléma de mégis kicsit zavaró: tehát az értesítési területen lévõ ikonok testreszabásánál megjelent 2 db Softonic -os ikon (az egyik a Steamé, másik pedig a KMPlayeré)
Hogyan tudom onnan kitörölni õket?

Köszi

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

bon
Szerintem íróddal van gond, cseréld ki.

bigapó
nyah, ez egy jó kérdés. azt hiszem ugyanaz a Nero, de persze lehet, hogy már egy frissebb verzió. úgy értve, hogy a 8-as, de már egy x-edik verzsön. annyira nem érdekes, nem vág földhöz ez a kis különbség. Azt látom, hogy van pár hibalehetõség.

The Matrix has you...

[HUN]FaTaL
Régi az everest.

#26165: Szar az íród.

Ugyanazt amit elõzõ oprendszernél? Vagy már új nero? Próbáld majd ki másik íróprogrammal, vagy újabb neroval.
tigerbácsi
helló! mért lehet az hogy az everest ultimated 64 bites verziója nem ismeri fel az alaplapot, s más meg igen? azaz bármi más diagnosztikálót felrakok az ismeri csak az everest nem? ugye ez everest hiba!?!

bigapó
ezt majd este tudom megmondani, hogy van-e sárga 3szög. Nero-t használok.

The Matrix has you...

Eszközkezelõben mindent jól felrakott az alaplaphoz? Nincs sehol kis sárga háromszög? Milyen íróprogrammal csinálja?
bigapó
i5 750-re és gigabyte P55-UD3R-re cseréltem a konfigot, de a DVD-íróm a Pioneer maradt, egy 109-es ha jól emlékszem a tipusára. Miután felraktam win7-et azt vettem észre, hogy a 6x-osan írt DVD-ket elrontja, nem tudja olvasni vagy éppen másik gépen nem használható. Azóta 4x-esen írok mindent és nincs gond. Elõször az íróra gyanakodtam, mivel elég régi darab, sokat is volt már használva, de most, hogy 4x-esen meg mûködik ugyanúgy, már nincs ötletem.

The Matrix has you...

Ha pl. chipsetdriver nem megfelelõ akkor korlátozhatja, ill. nem kompatibilis hardver esetén is. De lehet csak a lemez nem tudja azt a sebességet.
bigapó
Az elõfordulhat, hogy a Win7 miatt nem lehet 4x-esnél gyorsabban írni?

The Matrix has you...

rexHUNter
köszi

Persze hogy be lehet, és ugyanúgy mind xpnél is. Start menü - Futtatáshoz beírod hogy control userpasswords2 majd a pipát kiveszed a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" elõl.
rexHUNter
belehet-e azt állítani,hogy automatikusan belépjen induláskor ne keljen midig beírni a jelszavamat

Azért hogy gyengébb minõségû lemezen, vagy problémásabb, régebbi írón is tökéletes (olvasható) legyen.
Vicc hogy még mindig ez a 4x-es kiírás megy, mindig is max. sebességgel írtam ki az oprendszereket DVD-re, és sosem ütköztem semmilyen problémba... nem értem mire ez a 4x-es kiírás...

steam, origin: ACE_hun

aate
link: http://www.winblogger.net/2009/10/windows7_usb_dvd_download_tool/

aate
erieskrisz
Köszi srácok<#integet2>

aate
rendszer indítóként ,ezt a progit microsoft adta win 7 iso-ra progi egyszerüen kirja, az iso file helyét kell csak megani meg hogy dvd-vagy pendrivera akarod kiírni.windows 7 dvd download tools

bon
ImgBurn progival írd ki 4x sebességgel.

erieskrisz
Sziasztok leszedtem egy win 7 iso file ban van hogyan írjam ki hogy telepiteni tudjam iso adat vagy rendszer indítóként vagy csomagoljam ki az isot és úgy írjam ki lemezre??

aate
Én mindent lecseréltem amit felajánlott letöltésre és minden ok.(napi 2 drivert enged leszedni )kezd az usb driver-al

aate
ugyan az... 5.4

aate
Nem ezt akartad irni?:
ttp://download.cnet.com/DriverMax/3000-18513_4-10572602.html

aate
drivermax-ot telepítsd fel és nézd meg melyik drivered régi....az majd letölti a újat.drivermax letöltés

De most nincs feltelepitve,söt vissza is állitottam a rendszert,ez más propléma,mert a telefont most vettem,és már elötte is volt egyszer ilyen kékhalál.

aate
A samsung telo drivered okozott eddig is próblémát, lehet még mindig az.