Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
na van még vmi... 😄
amikor bekapcsolom a gépet akkor kiirja h válasszak h melyiket inditsam
-windows régebbi verzió
-windows7
ha jólemlékszem eztis ellehetett vhogyan tüntetni csak már régen telepitettem szal elnézést a sok lámaságért... 😛
(de mostmár leirom egy jegyzettömbe az tuti XD)
Mert megvéd az emberi gondatlanságtól hogy rákérdez, ill. egyéb esetleges vírusoktól amik elindulnának, de ugye rákérdez hogy tényleg el akarod indítani..
Törölt felhasználó
jajj igen a uac volt az köszi! 😄
de miértis nem ajánlod azt?
Mivel nem vagy rendszergazda (még akkor is ha abban a fiókba vagy belépve) így igen, elvileg az exe-n, vagy ikonon jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként megoldható. Vagy kikapcsolhatod a UAC-t, de azt inkább nem ajánlanám. Tegyél fel a hangkártyához drivert. Ha creative hangkártyád van, akkor elszórakozhatsz vele, mire találsz valami mûködõ drivert.
Törölt felhasználó
köszi igy sikerült!
már csak egy kis gondom lenne h minden egyes telepitésnél feladja h biztosan futtatja a programot?
ezt h lehet eltüntetni?
jaj meg azis h nincsen hang... 😞
bon
Ha van floppy a gépne tilsd le a bios-ban meg türelemmel is kell lennie, mert eggyes gépeknél lassan jön be a telepítõ ablak.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Törölt felhasználó
Felakarom tenni újra a win7-et de egyszerûen nem akarja behozni a telepítõ ablakot mikor a lemezrõl bootolok. Ez vajon miért lehet? vagy egyszerûen csak türelmetlen vagyok és tovább kéne várnom mint 5 perc?
bon
HA jobb gomb a problémás particíion és meghajtóóbetújel és elérési út módósítás funkciónál nem tudsz betáûjelet adni neki akkor valmait nagyon elronthattál a telepítésnél. Ez esetben valami helyreállíltó progira és egy legalább akkora méretû üres winyóra lesz szükséged mint ami az eltünt adat.

Ilyen progi pl:
Stellar Phoenix Windows Data Recovery
Ontrack EasyRecovery Professional
Get Data Back for NTFS

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Csak annyit kell csinálnod hogy rámész a 378,02 GB területre, jobb egérgomb - Meghajtóbetûjel és elérési út módosítása (Formázás feletti menüpont) - Add gomb és beállítasz neki egy betûjelet, ami alapján a windows el fogja érni.
Sziasztok!
Rettentõ fontos problémával fordulok hozzátok... fel kellett raknom egy friss Win7 installt, csináltam neki új partíciót a bootmenüben, gondoltam 80 giga körüli elég lesz, a régi marad még elég... Igen ám, de (miután felszenvedtem az új partícióra az oprendszert, az is megérne egy sztorit) látom, hogy a 378 gigás "valami" csak ott lebeg a disk management ablakban, sem formázni, sem semmi mást nem tudok neki adni, pedig fizikailag ugyanaz a "kötet", mint az új C: meghajtó.
Gyakrolatilag MINDEN adatom a szakdolgozatomtól kezdve a 12 éves mp3-gyûjteményemig azon a lebegõ 378 gigán pihen, van valami tool, util, amivel esetleg esélyem nyílik arra, hogy visszaszerezzem õket?
Ha minden kötél szakad, legalább a tárhelyet hadd tudjam használni, hiszen 87 giga szinte semmire sem elég...
Pls valaki segítsen!
Elõre is kösz!
Ja és egy shot, hátha valaki okosabb lesz belõle:

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

aate
jobb klikk>Tulajdonság panel>kompatibilitás>futtatás következõ üzemmódban...stb.

Mihez képest drága win 7.
Mondjuk egy játékprogram kerülhet akár 10-12 ezer forintba és az csak egy játék ha megunod akkor annyi neki.
Egy oprendszer ha jó az évekig jó és pl az én Home Premiumom két eredeti játék árából kijött.
Nem kell feltétlen az Ultimate verziót venni.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

azt hogy kell?(bocs h itt fárasztalak de nem vagyok egy gépszaki)
XP SP2 kompatibilitási módban rendszergazdaként ?
Ja próbáltam de semmit nem enged fel tenni!<#vigyor3>
Próbáld meg felrakni az XP-s drivert (nem találtam W7-es drivert), alaplaphoz kapott CD-rõl próbáltad felrakni a drivereket?
Fél órára magára hagytam a gépet,és nem akart elindulni,hiába mozgattam az egeret,és a gombokat.Mit kell tenni ilyenkor,mert megnyomtam a reset gombot,és csak akkor jött be nehezen,de visszaállt hála istennek minden.

Tudnál linkelni egy müködö drivert?Nagyon hálás lennék kedves Bon!
<#worship>
kösz, megcsináltam a teljes meghajtóra (al tárolókat-objektumokat bejelölve)

sajnos a fájlok továbbra is tulajdonos nélküliek (!) maradtak, csak más könyvtárba másolás után futtathatóak. Egyenként megváltoztatva a fájlok megosztását (Megosztás ezzel) már futtathatóak lesznek, de azért 500GB adatot egyenként átbogarászni ... <#szomoru1>

HP+

bon
Hazsnálj inkább 32bit-es változatott ott leglaább mûkõdik a flash player.

bon
Driver frissítést ajánlanék, de ami érdekes, az alaplap tulajdonságai alapján amit írtál nem nvidia nforce networking controller tpíusú a hálókártyád hanem Realtek PHY RTL8201CL

kryst
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy IE8 64bites változatában, hogyan lehetne kikapcsolni, hogy ne akarná mindig letölteni a Flash Playert? Tehát, hogy ne figyelmezetetne mindig. Ezt akarnám kikapcsolni. Köszi.

Ja és a Windows 7-em az 32 bites.
Leírom még1x a kérdésem: Miért nincs internet hozzáférés Windows 7 alatt amikor Windows XP alatt van?(Ugyebár két operációs rendszerem van)Most épp winxp-rõl irok.Hálózati kártyám: NVIDIA nForce Networking Controller.
Alaplap neve: ASRock K8NF6G-VSTA ( Ha valami driver probléma lenne a háttérben!)Itt XP-n kiirja h DHCP-vel kiosztott.Win7-en nem.Win7-en bepötyögtem az IP címem,alapértelmezett átjárót stb. És nem mûködik az internet! Mit tegyek? <#szomoru1>
Jim Morrison
nem ertem. tegnap telepiitettem a win7 64bitet es most a MC t akarom beallitani, hogy tevezhessek. Van infravoros vevom, de nem ismeri fel es nem lehet kihagyni annak a konfiguralasat. Mit kell csinalnom, hogy vegre tv hessek?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bon
Nem vagy teljes jogú Rendszergazda, már Vista óta. Ha teljes jog kell a programhoz akkor jobb gomb futtatás Rendszergazdaként funkciót kell használni.

aate
Próbáld meg ezt: Meghajtó saját tulajdonba vétel....Tulajdonságok>biztonsági panel >speciállis beállítsok
Engedélyek modosítása.

tudna valaki segíteni, hogy miért kapok rendszergazdaként hozzáférés megtagadva, nincs joga hibaüzeneteket:
hibaüzentek

a windows 7-ben a rendszergazda a hierarchia legalján gyakorlatilag az utolsó senki ? <#merges2>

HP+

Win 7 hibája ha megakad a net, a megoldás pedig:
- hálózati adapter beállítás
- ott beállítás
- speciális
- interrupt moderation -> ez legyen disabled

Nekem megoldás volt, és másoknak is segített sokszor.

Jah és fontos hogy a win alap drivere legyen hozzá, vagy amit leszed win updaterõl, mert máskülönben lehet nem lesz benne ez a beállítás.

aate
próbáld meg ezt: #25587

LoDMaSt
a hozzászólás száma, amit olvass végig mégegyszer.. <#zavart2>

@ Hellomarci

#26356 ez mi?
LoDMaSt

@ Hellomarci

bon
1. Másik aktivátor
2. Nem használod
3. Használod aktiválás nélkül

jaja igaz! de akkor most mit tudok csinálni vele ha ez írja ki hogy szoftverhamisítás áldozatává vált?
Szóval jogtiszta szoftverekkel nem lesz vírusos a géped?😊 Persze aki oktatásban, vagy cégnél dolgozik, az könnyen megteheti hogy a céges licenszt használja otthon a saját gépén is, ezáltal számára ingyen van. A loader készítõk meg azért ügyelnek rá, hogy vírus ne legyen a crackben. Azért pedig kár ráerõltetni a linuxot a népre, mert hogy az ingyenes. Aki csak azért használja, az utálni is fogja😊
nekem nem kell megvennem, mert felsõoktatásban dolgozom
de ha nem lenne ilyen lehetõségem, akkor megvenném
lehet, hogy az elején a feltört oprendszer még nem tartalmaz semmi "hozzáadott értéket", de elõbb-utóbb valamelyik új törés által (hiszen az MS is zárja folyamatosan a kapukat) be fog jönni vmi rondaság
(tudom, hogy ha kifizeted az oprendszert, az sem életbiztosítás, de legalább extra kockázat nincs)
éppen így szerintem nagy butaság tört vírusirtót, tûzfalat használni...
szinte biztosan jön vele valami "ajándék"
ha ingyenes dolgot szeretne valaki, akkor térjen át UBUNTU-ra
azért nem kell pénzet fizetni
max az idõvel, míg megtanulja vki

________________________________ -mono- http://monostori.spaces.live.com

jaja ha nem lenne ilyen drága
bon
1. Másik aktivátor
2. Nem használod
3. Használod aktiválás nélkül
4. Megvásárolod (legjobb módszer)

Enyém eredeti

Sziasztok!
Eltûnt az a tulajdonsága Windows 7-emnek, hogy amikor a tálcán rákattintok a lerakott windows intézõ ikon(ok)-ra jobb gombbal, akkor elvileg meg kéne jelenlen az elõzõleg látogatott mappák... nah ez teljesen eltûnt és nem tudom hogy kapcsolódott ki😄
Hogy lehet visszakapcsolni?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

és most mit tudok vele csinálni? nektek eredeti a win7?
Windows TuneUP

Nagyonjókis program, ingyenes, telepitést nem igényel.

bon
Az aktiválás eredetiségét idõnként elelnõrzi a Windows és múlt héten jelent meg egy új ellenõrzési módszer (frissítés), gondolom megbukott rajta.

nem hiszem! internetrõl töltöttem le,de aktiváltam mikor felraktam és utána meg ezt írta ki,de az a baj hogy elveszi a hátteret meg nem hagy megnyitni programokat!
Shep
Enternet, de elvileg tök nyolc ugyanazt a központot használja mind és ha ott szarság van akkor mindenkinek az van. Nálam az a gond, hogy hiába kapcsolom ki-be ugyanúgy várni kell hosszû perceket, mire megint tud csatlakozni és ez elég kellemetlen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bon
Jogtiszta a Windows ?

Mstsc.exe fileés a DLL Fájl.
A linke pedig ez.ha nem lenne jo az egyik vagy a másik😊

igen sikeresen aktiváltam mikor felraktam de most ezt írja ki.mit tudok tenni?
gondolom jogtiszta
sikeresen aktiváltad anno?

________________________________ -mono- http://monostori.spaces.live.com

Hello!

Segítségre lenne szükségem! Feltettem a win7 et már kb 1 hónapja és most ez írj ki hogy lehetséges hogy szoftverhamisítás áldozatává vált!
Ilyenkor mit tudok tenni?