46641
-
#30455 öh, tárgytalan, win7-re kell, azt hittem xpre :] -
#30454 futtatásba gpedit.msc, felügyeleti sablonok, windows összetevők, windows intéző, megadott meghajtók elérésének letiltása sajátgépről, megadott meghajtók elrejtése a sajátgépben
(egyik elrejti, de pl total commanderrel hozzá lehet férni, másikkal meg már olvasni se lehet) -
#30453 Bar en nem vagyok "ITszaki", csak 15+eve atlag pc user, de W7 sztem a legstabilabb es felhasznalobaratabb win. amit hasznalok. A kompatibilitassal sincs gond, 100%biztonsag pedig ugy sincs. -
#30452 Nézd Te hülyének, mert nem ismeri a win 7-et.Stabil és több programmal kompatibilis mint anno az xp! -
#30451 köszi
A KIS-es dologra van ötleted?
IT-s ismerős hülyének néz mert 7-et rakok fel, szerinte instabil, nem biztonságos és nem kompatibilis programokkal.
-
#30450 Nem -
#30449 Én is elrejtésre gondoltam és nem a törlésére. -
#30448 7 Loader v1.8.4-DAZ
ez belepiszkál a bios-ba? -
#30447 Van valakinek ötlete, hogy miért nem engedi telepíteni a KIS2010-et?
Elindítom a setup.exe-t és valami olyasmit ír, hogy lehet vírus és tönkreteheti a lemezt. -
dashed_ #30446 xp-n hogy oldottad meg? -
#30445 Aszem van egy olyan érzésem nem egyről beszélünk.
NTFS formázott partició-t szeretném elrejteni,nem megszüntetni.
Fizikailag ott van csak az intéző nem látja,a lemezkezelőben lehet látni. -
#30444 Nem kötelező felrakni, van lemezről futtatható változat is. -
#30443 A rendszer látja :) csak az intézőben nem látszik....
XP igy volt megoldva. ott működött.
Jah csak nem szeretnék programot felrakni.
Ha lehet manuális úton oldanám meg. -
#30442 pl. Paragon Particion Manager program, de mivel neked a swap fájl van rajta, így nem célszerű elrejteni, mert a rendszer se fogja látni -
#30441 Sziasztok!
Hogy tudok elrejteni egy adott particiót? (ha én azt szeretném)
Milyen megoldások vannak erre?
Esetemben a Swap file particióját nem szeretném látni. -
#30440 Nem indul el magától csak ha korábban rányomtál hogy mindig induljon el. Az meg a saját hülyeséged volt :) -
#30439 THX -
#30438 win7-em van, ezért irok ide...:)
xp-m meg vistam-nincs. jah annyi hogy laptop xp-s, de a fertözött rendszer win7.
közbe megnéztem és a laptop meg a másik win7 tiszta, mert bedugtam egy formatált pendrive-ot, és nem került rá fájl.
amugyis elindul magától, csak ha fertőzött az oprendszer, akkor rátesz a penre egy autorun.ini-t, és ezt berakva másik rendszerbe terjed tovább....
a fertőzött win7-ben már 3x 3féle módon formatáltam a pent, és semmi ha visszadugom megint rajta van az a kis ini fájl....
amúgy a geci még a telefonomat is megfertőzte....
de letöröltem már.
csak utána visszadugni nem szabad.... -
exodus2 #30437 Amúgy ha jól tudom volt már benne szó, keress rá a keresőben.A topik pedig. -
#30436 jah sorry, nemtuom hol kérdezzek ieneket.
tudsz adni linket ien topic-hoz? -
#30435 Ráadásul win7 alatt pont nem indulnak automatikusan. -
exodus2 #30434 Ez nem vírusirtós topik, remélem tudod. -
#30432 Választ sürgetőnek érezte a #30425-ös hozzászolásod, mert az első kérés és az ismételt kérés között csak 25 perc telt el. -
#30431 "Máskor meg türelmesebben.." Ezt mire értetted? -
#30430 Nézzél szét a topicban. -
#30429 Sziasztok!
Tudna nekem valaki adni egy normális loadert ? Lejárt sajnos a 3x30 napom .. -
#30428 Felügyeleti eszközök számítógépkezelés lemezkezelő -
#30427 Hello
Van egy olyan problémám hogy a windows nem látja az egyik partíciót.
Ma volt egy kékhalál, aztán utána rendszerhelyreállítást kelletett csinálni. Ezután már nem jelenítette mag a partíciót.
A vinyóval nemhiszem hogy gond van. ubuntuba meg tudtam nyitni akármit a partícióról.
Rendszervisszállítást már próbáltam. De nem használt.
Valaki nem tud vmi megoldást a problémára?
Újratelepíteni nem akarom a gépet ha nem muszáj. -
exodus2 #30426 Elvileg ahol kikapcsoltad (control userpasswords2) a jelszókérést, és rámentél a felhasználódra, majd kivetted a pipát a "A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni" rész elől, leokézva rendesen be kell tudnia lépni. Máskor meg türelmesebben.. -
#30425 Valaki tud segíteni #30420 ügyben. -
#30424 10 aktiválásig nem szokot gond lenni. -
#30423 Ha azzal a kulccsal nem megy akkor loader vagy activator vagy másik kulcs, de aktiválni mindenképpen kell. -
#30422 jó de ezt már a "sokadik" gépre tenném fel -
#30421 Persze kell a kapott kulccsal -
#30420 Ki kapcsoltam a jelszó kérést a gép bekapcsolásakor,de a rendszergazda ikon ott marad a betöltéskor és addig nem tölt be amíg rá nem kattintok. Ezt hol tudnám kikapcsolni, hogy rögtön betöltsön a gép. (Elfelejtettem) -
#30419 MSDN-es home premiumot kell aktíválni? -
#30418 na megtaláltam teljesen máshol, kössz azért :D -
#30417 WinSat de amúgy van leírás. -
#30416 mert feltételezem hogy most is fent van...
nekemis fent volt 1x minden, de összekavarodott a gép. még letöröltem a frissitéseket, majd ujra felraktam és semmi.
és ujra kellett tennem a win-t.
ez avg-nél volt, a kliens telepitése közben megállt a csik, és egy hibaüzenetet dobott ki.... -
#30415 és ahhoz minek újratenni egy rendszert, hogy minden auto frissítés felmenjen??