Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amikor bekapcsolom a gépet akkor kiirja h válasszak h melyiket inditsam
-windows régebbi verzió
-windows7
ha jólemlékszem eztis ellehetett vhogyan tüntetni csak már régen telepitettem szal elnézést a sok lámaságért... 😛
(de mostmár leirom egy jegyzettömbe az tuti XD)
de miértis nem ajánlod azt?
már csak egy kis gondom lenne h minden egyes telepitésnél feladja h biztosan futtatja a programot?
ezt h lehet eltüntetni?
jaj meg azis h nincsen hang... 😞
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Ilyen progi pl:
Stellar Phoenix Windows Data Recovery
Ontrack EasyRecovery Professional
Get Data Back for NTFS
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Rettentõ fontos problémával fordulok hozzátok... fel kellett raknom egy friss Win7 installt, csináltam neki új partíciót a bootmenüben, gondoltam 80 giga körüli elég lesz, a régi marad még elég... Igen ám, de (miután felszenvedtem az új partícióra az oprendszert, az is megérne egy sztorit) látom, hogy a 378 gigás "valami" csak ott lebeg a disk management ablakban, sem formázni, sem semmi mást nem tudok neki adni, pedig fizikailag ugyanaz a "kötet", mint az új C: meghajtó.
Gyakrolatilag MINDEN adatom a szakdolgozatomtól kezdve a 12 éves mp3-gyûjteményemig azon a lebegõ 378 gigán pihen, van valami tool, util, amivel esetleg esélyem nyílik arra, hogy visszaszerezzem õket?
Ha minden kötél szakad, legalább a tárhelyet hadd tudjam használni, hiszen 87 giga szinte semmire sem elég...
Pls valaki segítsen!
Elõre is kösz!
Ja és egy shot, hátha valaki okosabb lesz belõle:

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Mondjuk egy játékprogram kerülhet akár 10-12 ezer forintba és az csak egy játék ha megunod akkor annyi neki.
Egy oprendszer ha jó az évekig jó és pl az én Home Premiumom két eredeti játék árából kijött.
Nem kell feltétlen az Ultimate verziót venni.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
<#worship>#worship>
sajnos a fájlok továbbra is tulajdonos nélküliek (!) maradtak, csak más könyvtárba másolás után futtathatóak. Egyenként megváltoztatva a fájlok megosztását (Megosztás ezzel) már futtathatóak lesznek, de azért 500GB adatot egyenként átbogarászni ... <#szomoru1>#szomoru1>
HP+
Az lenne a kérdésem, hogy IE8 64bites változatában, hogyan lehetne kikapcsolni, hogy ne akarná mindig letölteni a Flash Playert? Tehát, hogy ne figyelmezetetne mindig. Ezt akarnám kikapcsolni. Köszi.
Alaplap neve: ASRock K8NF6G-VSTA ( Ha valami driver probléma lenne a háttérben!)Itt XP-n kiirja h DHCP-vel kiosztott.Win7-en nem.Win7-en bepötyögtem az IP címem,alapértelmezett átjárót stb. És nem mûködik az internet! Mit tegyek? <#szomoru1>#szomoru1>
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Engedélyek modosítása.

hibaüzentek
a windows 7-ben a rendszergazda a hierarchia legalján gyakorlatilag az utolsó senki ? <#merges2>#merges2>
HP+
- hálózati adapter beállítás
- ott beállítás
- speciális
- interrupt moderation -> ez legyen disabled
Nekem megoldás volt, és másoknak is segített sokszor.
Jah és fontos hogy a win alap drivere legyen hozzá, vagy amit leszed win updaterõl, mert máskülönben lehet nem lesz benne ez a beállítás.
2. Nem használod
3. Használod aktiválás nélkül
de ha nem lenne ilyen lehetõségem, akkor megvenném
lehet, hogy az elején a feltört oprendszer még nem tartalmaz semmi "hozzáadott értéket", de elõbb-utóbb valamelyik új törés által (hiszen az MS is zárja folyamatosan a kapukat) be fog jönni vmi rondaság
(tudom, hogy ha kifizeted az oprendszert, az sem életbiztosítás, de legalább extra kockázat nincs)
éppen így szerintem nagy butaság tört vírusirtót, tûzfalat használni...
szinte biztosan jön vele valami "ajándék"
ha ingyenes dolgot szeretne valaki, akkor térjen át UBUNTU-ra
azért nem kell pénzet fizetni
max az idõvel, míg megtanulja vki
________________________________ -mono- http://monostori.spaces.live.com
2. Nem használod
3. Használod aktiválás nélkül
4. Megvásárolod (legjobb módszer)
Enyém eredeti
Eltûnt az a tulajdonsága Windows 7-emnek, hogy amikor a tálcán rákattintok a lerakott windows intézõ ikon(ok)-ra jobb gombbal, akkor elvileg meg kéne jelenlen az elõzõleg látogatott mappák... nah ez teljesen eltûnt és nem tudom hogy kapcsolódott ki😄
Hogy lehet visszakapcsolni?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
sikeresen aktiváltad anno?
________________________________ -mono- http://monostori.spaces.live.com
Segítségre lenne szükségem! Feltettem a win7 et már kb 1 hónapja és most ez írj ki hogy lehetséges hogy szoftverhamisítás áldozatává vált!
Ilyenkor mit tudok tenni?