Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

marko952
sziasztok
szeretném felrakni a windows 7-et és lenne pár kérdésem.
ha felraktam akkor az alaplap és a videókártya telepitõje jó a win 7-hez?
és ez úgy jó lenne ha elkérném eredeti cd-n ezt az op. rendszert és felraknám magamnak?

Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!

Szerintem még nem érkezett meg. Én legalábbis nem láttam a letöltött tartalmak között.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

MR ME
ez nem az
annak a verziószáma elvileg KB971033 lesz, és minimális angol tudással is feltételezem h ki tudod majd szûrni a szövegébõl h az e az 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Üdv. ugyebár nemsokára meg fog érkezni, vagy már talán meg is érkezett az a Microsoft update a nem eredeti 7-esek ellen.
Vki nem tudná leírni, hogy hangzik ennek az update-nak a szövege, mert semmiképpen nem akarom letölteni.
Most is benn van egy még le nem töltött frissítés, az ez: UPDATE
Hát, a rendszer tulajdonságainál az áll, a rendszer aktiválva van. Bár ezt eddig is kiírta, de volt hogy valami olyasmi állt ott, nem olvasható be az állapot.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

bon
Szerintem Aktiválási gond lesz. Mit ír a vezérlõpult/rendszer az aktiválásra?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Olyan kérdésem lenne, hogy a Win 7 , úgy vettem észre két óránként újraindítja a rendszer.
Na most, úgy rémlik az RC verziónál van az, hogy kb. mától, fogja ezt csinálni.
Bár nem RC verzióm van, igaz nem is eredeti.

Ha emiatt indítja újra a gépet két óránként mit lehet tenni?

Azon kívül hogy vegyem meg, vagy telepítsek egy jobban mûködõ tört Win-t?

Nagyon nincs se kedvem, se idegzetem azt újratelepítéssel bajlódni. Na és persze pénzem sincs.

Shep
Ide is beírom hátha valaki más is küzd eme problémával.
Na végre megoldottam a win7/vista mikrotorrent letöltés alatti akadozás problémáját amit a malewarebyte anti malware IP védelme okoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bon
vezérlõpult/rendszer/rendszervédelem/beállítás/Törlés gomb

De talán e is mûkõdhet: link

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Evin
Vannak olyan progik, amik belelátnak, de most nevet nem tudok mondani. Viszont szinte csak visszaállítási dolgok vannak benne. Azért mondtam, hogy ha a c-n azt kikapcsolod, nem fog számítani, hogy ott van vagy nincs.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

MR ME
erre azért odafigyeltem 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Blekk Síp
Ja még annyi, hogy nem csak törölni nem tudtam, hanem a méretét sem tudom megnézni, illetve megnyitni sem. Ezt meg lehet oldani?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Blekk Síp
Mé ekkora hülyeség volt? 😄
Xp-n én rendszeresen töröltem a tartalmát ha megtelt.

#26581 Köszi.

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

bon
Aero kikapcsolása lassíthatja a gépet, mert bekapcsolva a vga-t terheli, kikapcsolva már a cpu veszi át a desktop kezelését ha jól tudom.

Evin
Sehogy. Lõdd ki a c-n a rendszervisszaállítást, és akkor kb nulla lesz a mérete.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

A nap kérdése 😄

Blekk Síp
Hogyan lehet törölni a C:\-rõl a System Volume Information mappát?

Én nem nagyon értek a hamachihoz de nem lehet hogy a tûzfalad blokkolja? 😊
MR ME
vki találkozott már olyan problémával h nem megy a hamachi? régen ment, aztán egyszer csak ezt a hibaüzit dobta ki (sajnos nem sokat használtam mostanában így nem tudom h mi okozhatta a bajt)

próbáltam már újratenni, újabb válltozat, törölni teljesen és úgy újratenni, újratenni csökkentett módban a hálókártya drivert minden szart de nem segített, vmi ötlet esetleg a win reinstallon kívûl?

ja és bátyám gépén megy rendesen, szal nem a routerrel van a baj 😞

Nem tudom 😞
Azt tudom hogy azóta csinálja ezt mióta a pendriveot használtam rendszergyorsítóként.
Alaplapi driver,az nem a BIOS frissités? Vagy az Intel chipsettet frissitsem?

Shep
Amúgy számomra az is rejtély, hogy vista és 7 alatt a speedtest oldalon mindig 520 körüli pinget ad ki ezzel szemben xp-n 28. viszont ha 7 és vista alatt nyomatok én egy ping parancsot akkor meg jó a ping (32). Felfoghatatlan.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Start menü tényleg ok, de nekem az xp-s is tökéletes 1 oldaltól úgysem szokott nagyobb lenni. Aerot amúgy én kikapcsolom, kell a frásznak. Töredezettség mentesítést majd megoldom én ha akarom. Virtualpc-m van de az xp alatt is van

Szerintem is jó ez a win7,csak meg kell szeretni,és sok szempontból gyorsabb mint az xp.

bon
Startmenü gyors és hatékony, nem kell keresgélni benne úgy mitn xp-n Aero már azért is jó, mert gyorsabb és nem terheli a cpu-t úgy mint Xp-nél. Hálózat választás meg fõként munkahelyemne jó, mert ott van 4 féle wifi és kényelmesebben lehet váltani köztük mint vista-n meg xp-n.
Felhasználó mappa az asztalon lévõ felhasználói nevet használó mappa, megnyítva további mappák érhetõk el ami így egy helyen kényelmesen kezelhetõk, testreszabhatók. pl. a Letöltés mappát jó ötletnek tartom.
Az xp mode vagy Virtualpc meg kényelmesebb mint átlépdesni más oprendszer alá. De hangsúlyozom én nem csak játszok a gépen.

Ami még eszembe jutott nekem tetszõ dolgog:
indexelés, autómata töredezetségmentesítés, beépített biztonsági mentés.

Shep
Start egy hulladék számomra, vissza is állítottam az xp stílust, aero szintén, hálózat választásra nem tudok mit mondani, mert neten kívül semmit nem használok, tûzfalra ott a comodo, win update olyan mint vistán, felhasználói mappa na ez nem tudom micsoda, xp mode se hoz lázba van xp is a gépen, tehát maradt a dx10-11. Ja és gyorsabban tölt be/áll le a rendszer kb ennyi. Na meg ,hogy ez még egy új rendszer elvileg még javulhat, de ez a pár zavaró hiba amit egyszerûen nem tudok kijavítani eléggé elveszi ettõl az OS-tõl a kedvem.

bon
Miért állítottad el?
Az oprendszert meg nem csak játékok szemmel lehet nézni.
Ami nekem különösen tetszik xp-hez képest:
start menû, tálca, hálózat választás, biztonság, tûzfall, aero, xpmode, energiagazdálkodás, felhasználó mappa, windows upadte.

Shep
Alapra állítom vissza te ... 😊 (pontosabban ellenõrzöm minden úgy van-e). De a letöltés alatti akadás még mindig fent áll. Igazából a dx10-11-et leszámítva semmi jó nincs a win7-ben. Ha xp-n lenne dx10/11 biztos nem szenvednék ezzel a vacakkal.

bon
Ez esetben én nem erõltetném

köszönöm,biztos ez a fejhallgató okozza,amit a multkor irtam.Minden rendesen müködik egyedül ezt a fejhallgatót nem szereti a gépem,amikor az xp volt rajta,akkor is mindig kékhalált adott.

Hát ha jól értem az USB driverel van gond. 😄

bon
USB driver hibának néz ki mind a 4 kék halál. Alaplapi driver frissítés javasolnék.

Nekem itt van a multkori kékhalálról amit ir ez a program,mi lehet az oka?
fél óra alatt 2-szer is volt kékhalál.

bon
Én biztos nem kapcsolgatnák szolgáltatásokat, csúnya dolgokat tud okozni, pláne a függõség miatt.

Aztán majd jön, hogy ez meg az nem megy😊
Shep
Kösz ez is megteszi.

bon
Gépenként eltérõ lehet, így nem hiszem, hogy lenne lista. Csak ilyet találtam, de ez házi barkács Windows 7: link

Shep
Bon, nincs valami lista ahol le van írva, hogy mely szolgáltatásoknak kell ki/be kapcsolva lennie ill. kézi-re állítva szerepelenie?

Shep
Tudom, ezért furcsálom én is.

bon
Érdekes, mert így szokot kinézni: link és azért itt van bõven információ

Shep
Igen.

bon
Ezt szetted le? link mert ez nekekm bõbeszédûbb szokott lenni ha gond van valamelyik géppel.

Shep
Leszedtem, de egy kis táblázaton kívûl semmi mást nem mutat, abban meg csak a hibakód, processzorok száma és hasonló gyakorlatilag semmi újat nem mondó dolgok szerepelnek.

bon
A kékhalált a BlueScreenView progival nézd meg bõ beszédûbb mint a kék képernyõ

Shep
Sima ADSL modemem van amit a szolgáltató adott.

Bon. Olyt nem találok de van egy ilyen figyelmeztetés

A rendszer minden alkalmazáshoz betölti az egyéni dinamikus kötésû kódtárakat. A rendszergazdának ajánlott áttekinteni a kódtárak listáját, hogy meggyõzõdjön arról, mind megbízható alkalmazáshoz tartozik.

Valamint már másodjára kékhalálozik 1-2 héten belûl ezzel a hibával

Az operációs rendszer hibaellenõrzés céljából újraindította a számítógépet. A mûvelet a következõ volt: 0x0000007f (0x00000008, 0x807c6750, 0x00000000, 0x00000000). A memóriakép mentve a következõ fájlba: C:\Windows\MEMORY.DMP. Jelentés azonosítója: .

Ez elõtt szerepel egy ilyen
Nem lehetett tömörített memóriaképfájlt létrehozni a teljes memóriaképfájlból.

bon
A napló bejegyzés többi része is érdekelne, de ha van benne egy ilyen rész is: "Microsoft-Windows-DHCPv6-Client" akkor hagyd figyelmen kívül a hibát, nem kell foglalkozni vele.

Routered van? Be van állítva a DHCP?
Shep
Ez a hibaüzenet szerepel az eseménynaplóban. Hogy tudnék ezen segíteni?

A számítógéphez nincs hálózati cím rendelve (a DHCP-kiszolgáló által) a(z) 0x001D7D9A5951 hálózati címmel rendelkezõ hálózati kártyán. A következõ hiba történt: 0x79. A számítógép megkísérel önállóan hálózati címet kérni a hálózati címkiszolgálótól (DHCP).

Ezt futtasd le.

Ha a BME-s MSDNAA-s marhaság megbízhatónak számít, akkor igen. Ha mondasz egyet, akkor azt lefuttatom. 😊

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.