Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Bocsi a dupla postért.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nagyon gyanús az említett program a leírt tünetekbõl ítélve. Fõleg, hogy írod, hogy 2 hete telepítetted fel és a problémák is nemrég jelentkeztek. Hidd csak el, hogy ez lesz a probléma oka, ugyanez volt nálam is.
Valószínûleg mi elég ritka esetnek számítunk, mert nem elterjedt probléma, de valami közös valószínûleg lehet a gépünkben vagy programjainkban, ami nagyon nem tetszik az AVG-nek.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
akkor mit csináljak?
A gomb meg azért szürke, mert nálad nem elérhetõ ez a funkció (több forum is ezt írja) tehát nincn lehetõség a hardvers gyorsítás állítására.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Na újra megkérdezem és hátha kapok most már megoldást rá...
Hello!
Az lenne a problémám hogy a Win 7-em kikapcsolta hardveres gyorsítást, és hogy nem tudom visszakapcsolni ott ahol lehetne mert nem enged rákattintani. (magyarán szürke a gomb) Most csak szoftveres gyorsítást használok, így a legtöbb játék és program jelentõsen belassult. Van valami megoldás hogy visszakapcsoljam?
A Videókarim: ATI X1650 512 mb.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
De valamennyi Windows frissítés felrakását és a Directx frissítést is megpróbálnám.
megtudná mondani valaki merre találom az xpben már jól ismert programok telepítése és törlése opciót? ott vezérlõpultban volt de itt nem nagyon találom
Az lenne a kérdésem felétek, hogyan lehet kiválasztani a képernyõ frissítés gyakoriságánál 100Hz-t. Eddig az XP-n ki tudtam választani, de most inaktív a "Monitor által meg nem jeleníthetõ üzemmódok" mezõ.
Válaszotok elõre is köszi.
Tegnap emiatt: ntoskrnl.exe
Minden driver friss, minõségi alaplap, integrált minden, tuti nem driver hiba, mégis állandó kékhalál win 7 64 alatt...Mi van ezzel az op.rendszerrel?
Amúgy nézem, hogy van köztük Uninstall program is. 😄
Lehet ez letakarítana mindent pár kattintásra. Majd ezt is megnézem. 😄
De igazából most jövök rá, hogy nem is értem miért nem tudtam elõbb rákeresni erre az egészre és csak aztán beírni ide, ha gond van. Idegességtõl nem tudtam normálisan gondolkodni, elnézést. 😊
Itt te melyik driverre gondolsz? Mert én a CD-rõl csak a PC Studio-t telepítettem, aztán meg az USB illesztõprogramot és így kaptam azt a kb 10 sort. 😊
Amúgy az Xp-s gépen is fostos picit az egész, mert valami eszméletlen lassan másolja a fájlokat, de erre mások is panaszkodnak neten utánanézve.