Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
verzió biztos h megbízható forrásból származik? spyware írtót futtattál?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Arra viszont tényleg kíváncsi lennék, hogy mitõl fagy le állandóan az explorer.exe, pont egy hete van fent a 7, de már egynapos "korában" is csinálta. ;(
Bocsi a dupla postért.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Ugyan..😄

MR ME
ott vmi gond van nálad 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Csak picit van köze a topichoz, de azért...nyami.

fery02
Töröld le azt az AVG-t és élvezd, ahogy a géped visszanyeri régi erejét! 😊

Nagyon gyanús az említett program a leírt tünetekbõl ítélve. Fõleg, hogy írod, hogy 2 hete telepítetted fel és a problémák is nemrég jelentkeztek. Hidd csak el, hogy ez lesz a probléma oka, ugyanez volt nálam is.
Valószínûleg mi elég ritka esetnek számítunk, mert nem elterjedt probléma, de valami közös valószínûleg lehet a gépünkben vagy programjainkban, ami nagyon nem tetszik az AVG-nek.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

ToCsEk
hehe, akkor tényleg felrakja, mert nem kérte 😊

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

ToCsEk
még nem, de mindjárt megpróbálom 😊

Csak hogy kicsit egyenesben legyél, annak semmi köze ahhoz hogy a net szétkapcsol. Ha bezársz minden böngészõt akkor kellene lekapcsolnia a netet, ha szakad, és van böngészõablak megnyitva, akkor más lesz a gond.
Azt hiszem 3.5 felett van már a win7hez net framework. És szerintem benne is van. Anélkül próbáltad felrakni a vga drivert?
Viktor9202
Erre valaki tudja a megoldást?

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

ToCsEk
õõõ mert 3.0ás kell a vga driverhez azt hiszem, 3.0hoz meg elöször fel kell rakni a 2.0-át. de smot nézem tényleg ott a nevében hogy sp2 xD :/

akkor mit csináljak?

Miért akarod az felrakni? Fõleg a 2.0-ásat. Win7 alá az nem lesz jó.
ToCsEk
õõõ ezt pontosan hol tudom bekapcsolni?

bon
Milyen módon kapcsolta ki a Windows 7 a hardveres gyorsítást? (magától tuti nem kapcsolja ki)
A gomb meg azért szürke, mert nálad nem elérhetõ ez a funkció (több forum is ezt írja) tehát nincn lehetõség a hardvers gyorsítás állítására.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Na újra megkérdezem és hátha kapok most már megoldást rá...

Hello!
Az lenne a problémám hogy a Win 7-em kikapcsolta hardveres gyorsítást, és hogy nem tudom visszakapcsolni ott ahol lehetne mert nem enged rákattintani. (magyarán szürke a gomb) Most csak szoftveres gyorsítást használok, így a legtöbb játék és program jelentõsen belassult. Van valami megoldás hogy visszakapcsoljam?
A Videókarim: ATI X1650 512 mb.
ToCsEk
kösz kösz 😊 meg lett közben 😊

Felrakom a legujabb nvidia drivert.

Programs and features
bon
Ott van az csak más a neve: Programok és szolgáltatások

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

tigerbácsi
nekem is ez volt, aztán ha elrendezed a az ikonokat, majd jobb klikk az asztalon frissítés, s utána megjegyzi. nekem így mûködött :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

bon
Ha Vista-s driver van fent én lecserélném a Windows 7-hez készülttel, mert szerintem vga driver okozza a kékhalált.
De valamennyi Windows frissítés felrakását és a Directx frissítést is megpróbálnám.

Emulált igen,de attól még nagyon jó hatása van a játékok alatt.

Gyártó oldalán nincs, akkor szerinted? Próbáltad kompatibilitással felrakni?
Köszi,de ugyanezt a drivert adják hozzá gyárilag,és szart sem ér,win 7 alatt kékhalált okoz.Ennél csak van ujabb nem?

ToCsEk
hali, 30perce van win7 a gépemen, ráadásul angol 😊
megtudná mondani valaki merre találom az xpben már jól ismert programok telepítése és törlése opciót? ott vezérlõpultban volt de itt nem nagyon találom

Emulált 5.1est😊
tugyiti
Milyen élményt nyújt egy 5.1 fejhallgató?
Ez is 2007es de mivel vista-s driver benne van, így valószínû hogy mennie kell. Az USB pnp sound device driver, pedig csak azt mutatja hogy nem tudta azonosítani az eszközt.
Ezt nem sértésnek, de ki lehet következtetni a dolgokat, csak gondolkozni kellene: link
Nekem van egy 5.1-es fejhallgatóm, Gembird márkáju,fel van telepitve hozzá cmi-108-as driver,de ugylátszik nem jó vagy túl régi(2007),mert állandóan bejön a kékhalál ha bekapcsolom az eszközkezelöben és használom egy kis ideig.Valami usb driver hibát ir ki.Gyárilag adták hozzá a pici meghajtólemezt,de Win7-re lehet hogy nem lesz jó.Én a legujab USB audió drivert keresem Win7-re,ha van ilyen. Usb Pnp sound device driver.

Pnp monitorként ismeri fel a windows a monitort? Azért.. fel kell rakni hozzá a drivert. Általában csak egy inf fájl. Ami xp alatt volt annak is mennie kell vele.
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem felétek, hogyan lehet kiválasztani a képernyõ frissítés gyakoriságánál 100Hz-t. Eddig az XP-n ki tudtam választani, de most inaktív a "Monitor által meg nem jeleníthetõ üzemmódok" mezõ.

Válaszotok elõre is köszi.
Hogy kell kijelentkezni? <#vigyor4>
Jah és az miért van hogy csak a vista ATI driver(!!!) esetén tudom megjeleníteni a Catalyst Control Centert? Illetve van úgy, hogy egy újabb drivernél nem jó, egy régebbivel pedig mûködik. Ezzel is volt problémám a régi verzióknál is.
Ma épp emiatt volt kékhalálom: dxgmms1.sys
Tegnap emiatt: ntoskrnl.exe

Minden driver friss, minõségi alaplap, integrált minden, tuti nem driver hiba, mégis állandó kékhalál win 7 64 alatt...Mi van ezzel az op.rendszerrel?
Üdv mindenkinek. Mióta megjelent a win7 nem olvastam a fórumot, úgyhogy bocs ha sokszor kérdezték volna, de van egy problémám. Már a beta verzióknál sem tudtam az ikonok rendezését megregulázni az asztalomon. Azt hittem kezdeti betegség, de tegnap feltettem a kész verziót és ennél is megvan ez az õrjítõ jelenség. Mármint hogy minden indulásnál összevissza keveri õket. Valami megoldást tudna valaki? Ultimate x64 verzsön!
Promi
Ki próbáltam azt is, hogy D:\ fõkönyvtárába telepítettem, de az eredmény ugyan az.
Promi
C:\Program Files. Elvileg igen.UAC szintje teljesen le van véve.
bon
A program fájlait tartalmazó mappához van teljes hozzáférésed?

Promi
Próbáltam rendszergazda ként is, de amint rányomok, hogy aply vissza áll az alap értekre.
Lehet nem rendszergazdaként futtatod a programot, és emiatt nem jegyzi meg a beállításokat?
Promi
Valaki tudna segíteni abban, hogy Win7 alatt miért nem tudom tuningolni a videó kártyát? Vissza áll mindég az alap beállításra.WinXP alatt még jó volt.
Na van valami megoldás rá?
fery02
Detto. Na majd kipróbálom innen azt az 1.4.0-ás verziót.
Amúgy nézem, hogy van köztük Uninstall program is. 😄
Lehet ez letakarítana mindent pár kattintásra. Majd ezt is megnézem. 😄

De igazából most jövök rá, hogy nem is értem miért nem tudtam elõbb rákeresni erre az egészre és csak aztán beírni ide, ha gond van. Idegességtõl nem tudtam normálisan gondolkodni, elnézést. 😊

Figyelj,alapból fel sem ismerte a win7 a telefont,elöbb fel akartam rakni az usb drivert,az meg kiirta a végén hogy hiányzik a pc studio program,akkor meg felraktam azt,de mikor indiutottam vagy használtam állandóan hibákat irt ki,ugyhogy inkább leszedtem,majd megvárom mig normális illesztöprogramja lesz neki.

Nálam is kb ennyi volt...

fery02
Mert akkor neked végülis sikerült mindent eltávolítani?
Itt te melyik driverre gondolsz? Mert én a CD-rõl csak a PC Studio-t telepítettem, aztán meg az USB illesztõprogramot és így kaptam azt a kb 10 sort. 😊

Ja,én is kinlódtam az eltávolitásával,szerintem csak simán elég a driver hozzá azt kész...

fery02
Igen, csak havert sajnos az ilyenek nem érdeklik, hogy pl milyen márka, vérszemet kapott egybõl, hogy érintõképernyõs telót tud venni 28000-ért Cora-ban és egybõl meg is vette, mindenféle utánanézés nélkül (én véleményemet se kérte ki). Igénytelen egy picit a srác. 😊
Amúgy az Xp-s gépen is fostos picit az egész, mert valami eszméletlen lassan másolja a fájlokat, de erre mások is panaszkodnak neten utánanézve.