46641
-
#31018 Szerintetek mi lehet itt a problema, lent a talcan, az asztalon es meg a start menube is mindent VLC playerbe akar inditani de mar sajatgepbe normalisan , Virus? atnezettem a gepet avastal talalt egy virust de mar ki is toroltem
-
Skill #31017 egyik programnak a beállításában szerepelt valami ami miatt leállította a gépet. mivel a beállítást átvittük másik gépre ezért ott is csinálta néha és ezért nem találtuk a hibát hiába kerestük. (mindig az a gép állt le amivel dolgoztunk volna). mostantól viszont tudom hogy mit kell nézni, ha nincs hibajelzés az esemény naplóban akkor beállítási hiba van. -
#31016 Pont, hogy jó, mert nincs hiba azt jelenti. Amúgy mi volt a hiba forrása? -
Skill #31015 megtaláltam a gond forrását . kösz a segítséget. -
Skill #31014 az ugye nem jó, ha se sárga se piros nincs?! -
#31013 Eseménynaplót megnyítod, windows-naplók és a lenyíló lehetőség közül az Alkalmazás és a Rendszer naplót érdemes nézni, ott is a Piros felkiátójelest, esetleg még a sárgát. dátum szerint a legújabb van legfelül. -
Skill #31012 esemény naplót megnyitottam de kinai nekem. nincs kékhalál , simán újraindul. valahogy ki tudom tenni az esemény naplót a netre ? hátha valaki rájönne mi a gond ha látja. -
#31011 Eseménynapló mit ír? Esetleg hibaüzenet, kékhalál? -
Skill #31010 arr. 3 gépből 2 folyamatosan újraindult. most az egyik abbahagyta nem tudom mért . a másik viszont amint 2 komolyabb alkalmazás fut újraindul. hőmérséklettel nincs gond. driverek frissek. van 5let? -
Radamesz #31009 Ok, köszi! Kicsit be is néztem a dolgot: ismerősömnél ezt a lehetőséget valamilyen okból nem kínálta fel jobb egérgombnál, és én azt hittem, így nem lehet törölni (meg sem néztem nálam). Pedig aztán milyen egyszerű. -
exodus2 #31008 Windows\Resources\Theme könyvtárba települnek a témák. .theme kiterjesztéssel van az indító fájl, és általában a vele meg egyező könyvtárban az msstyle és dll fájlok. Vagy személyreszabásnál jobb egérgomb a témán, és téma törlése. -
Radamesz #31007 Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Feltelepítettem néhány témát, de vannak olyanok, melyek nem igazán nyerték el a tetszésemet. Hogyan tudok témát letörölni?
Köszönöm nektek! -
#31006 rendben! -
Rotyoka #31005 rakd fel az ccleaner-t és nem kell külön szenvedni ilyenekkel -
#31004 köszi! -
#31003 Több temp könytárad van azon kívül ha telepítesz valamit az is helyfoglalással jár a Windows könyvtárban, pl. winsxs könyvtár, installer cuccok, de a frissítrések is foglalják a helyet vagy az indexképek. Futtasd le a lemezkarbantartót. De a programok használata is helyfoglalással jár. Ajánlott 40gb-os rendszer paríció mérett ami már hosszú távon elegendő lehet. -
#31002 Törlheted -
#31001 hali!
nem tudom mennyire topicba illő a kérdés, de elvégre win7em van ()...
szóval a C:/Windows/Temp mappában van kb 13GB-nyi TMP fájl. ezeket nyugodtan törölhetem? mert régi gépemen is volt néha, 6-800mb-nyi TMP fájl, de ez a 13gb kicsit sokkolt, nem tudom törölhetem-e :) -
Laci82 #31000 Sziasztok.
Lassan hétről-hétre egyre kevesebb hely van a rendszerpartíciómon.
Mitől lehet?
A temp is,a lapozófájl is más partíción van a hibernálást kikapcsoltam és mégis csak fogy. -
exodus2 #30999 Bírják a loaderek, az MS oldalán kell érvényesíteni az aktiválásod, és utána lesz aktivált a windowsod. És mindezt a loader után kell elkövetni. -
#30998 Jah csak nekem is beváltott feketére, és a loader ott már nem segített. De kösz a tippet, legközelebb majd időben benyomom. :)
De remélem ez a rendszer sokáig bírni fogja. Arra leszek kíváncsi, tovább bírja-e majd, mint az XP. -
#30997 Több mint 1 hete már!!!link -
Rotyoka #30996 Tegnap jött ki a v 1.9.0 Loader
Link -
Rotyoka #30995 Pedig Loader-el is egyszerű. Az elfő Win frissítés előtt lefuttatod a legfrisebbet és voala az idők végezetéig "eredeti" win7-ed lesz. (Persze a WGA (vagy mivan most) filekat nem kell leszedni -
Skill #30994 létezik hogy ez a parancs segített : “shutdown -a”
amelyik gépen be lett írva az nem bootolt újra. -
#30993 Én a loader-el nem tudtam megcsinálni, de a WAT-ot ledaráltam, most működik remdesen, lassan egy hónapja. -
#30992 Oké köszi, ezt a memória dolgot kipróbálom majd... húzva csak a proci van de akkor is fagyott amikor visszaállítottam alapra. A memória meg szerintem 1066 helyett 800-on fut. (Biosban auto-n van) -
#30991 A Loader ilyenkor már nem megoldás? Mert Xp esetén a WGA-crack még vissza tudta állítani rendes üzembe. -
#30990 reinstall -
dave86 #30989 segitség!!
win7em van, fekete a háttér és nem ment el néhány dolgot a windows(programbeállítások,stb)
sztem ez azért van mert tört változat win7 build 7600 this copy of windows is not geniue
valaki tud megoldást?? -
dave86 #30988 mert tört változat
2oránként nekem is ujraindult
megoldás:windows7 loader -
#30987 Cserélgesd a memóriákat, ha nem csak 1 van benne. Ha van olyan, amitől biztos kifagy, tedd meg. Ha nem fagyott, akkor a másikkal van a gond.
És ne legyen semmi húzva, ha eddig volt. -
#30986 Nézd meg az eseménynaplót. -
Skill #30985 valakinek van 5lete mért indul újra a windows 7? 2 gépen is a 3ból. -
#30984 Mind1 köszi a segítséget sikerült. Végül nem csináltam biztonsági mentést mert az egyik vinyón fontos dolgok voltak a másik vinyót meg nem akarta felismerni -
#30983 Ha a listában benne van a gép tényleges alaplapjának a gyártója akkor azt választom, ha nincs akkor ASUS-t szoktam ( ne kérdezd miért ). DAZ-os loaderrel sosem volt gondom. -
#30982 Csinálj teljes rendszermentés a hasznáalta előtt. -
#30981 De biztos?
Kicsit fosok mert nagyon nem akarom megint újratelepíteni :S -
#30980 Aha.
Csak mert egy másik loaderrel beszoptam (nem akart betölteni a windows) ezért gondoltam hogy amiatt lehetett. -
#30979 szimpátia