Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is még 18-án rakta fel, és ma arra keltem hogy amíg aludtam addig sunyiba átvette a gépem fölött az irányítást
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Vicces, mert otthagytam kb 3 órára bekapcsolva, és mire visszajöttem, már ez fogadott<#wilting>#wilting> Pedig ki van kapcsolva az auto-update.
Aki rájön hogy kell, írja be ide légyszi 😊
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Utána:
Nyissuk meg a szerkesztõt a "regedit.exe" paranccsal, majd navigáljunk az alábbi kulcshoz:
"HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System"
Kattintsunk kettõt a "ConsentPromptBehaviorAdmin" bejegyzésre, majd értékét változtassuk meg "0"-ra.
Így fut, de nem szól soha.
Be lehet állítani, hogy az UAC ne riasszon bizonyos programok indításakor?
Azt tudom, hogy alapértelmezetten mindent vagy semmit elven mûködik a riasztás, van valamilyen mód arra, hogy ezt programonként változtatni lehessen?
Elõre is köszönöm!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
mit kell leszedni, hogy újra eredeti legyen? 😄
Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Ez van meg a Microsoft. Az igazság meg oda át van! De jönnek azok még ide is! ASUS P4P800SE. CPU 3.0GHz. VGA:Nvidia Geforce 6200. RAM:768MB. HDD:0.SAMSUNG:SP2504C 250GB. 1.SAMSUNG:HD642JJ. 610GB.
Szóval ennyi.
Rendszergazdai módban indítandó.
Ez van meg a Microsoft. Az igazság meg oda át van! De jönnek azok még ide is! ASUS P4P800SE. CPU 3.0GHz. VGA:Nvidia Geforce 6200. RAM:768MB. HDD:0.SAMSUNG:SP2504C 250GB. 1.SAMSUNG:HD642JJ. 610GB.
Egy elég régóta zavaró dologról szeretnék kérdezni. A Win7 telepítése után 1-2 hónappal kezdõdött. Aránylag gyors gépem van, de majdnem lassabban azonosítja az internetet, mintsem betöltsön a gép. Szóval van az a monitor ikon bal oldalon "vasvillával" (😄) a start menü eszköztárján és átlag 1-1.5 percen keresztül forog benne egy karika. Mikor észhez tér, felvillan egy sárga háromszög kb 10-15 másodpercig és mindez után használható csak az internet. Ez hiba, vagy beállítási probléma, lehet orvosolni? Pontosan nem tudom milyen adatok szükségesek, hogy tudjatok segíteni, ezért még nem írok semmit.
Elõre is köszönöm!
Drk.
Köszi a linket remélem ezután már nem fog meglepetés érni! 😄
Update manualy-ra van állítva a rendszer telepítése óta, és el is rejtettem a genuine update-et amikor még friss volt a rendszerem.
Nem biztos hogy a a kalóz office volt a hibás, de mivel más változtatás nem történt a gépemen, update-et sem telepítettem, úgy gondoltam csak az lehet a ludas.
Amugy az office-t amit felraktam, több mint 3000-en töltötték le, és senki sem panaszkodott ilyen hibára. Szóval eléggé xakta....
Amúgy megtaláltam közben a megoldást.
RemoveWAT v2.2.4 progi. admin modban kell inditani, egy klikkelés+ egy újraindítás, és meg is szûnt aprobléma. A különbésg annyi, hogy a rendszerinformációknál teljes egészében eltûnt acd kulcsos, aktivációs rész.
Update-et ugyanúgy engedi, kipróbáltam.
*Posse*T.W.D*
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Egy olyan gondom van,hogy az esemény napló nem indítható el.
Hiba:4201 WMI-adatszolgáltató nem ismerte fel érvényesnek az átadott példány nevet.
S nem tudom az okát hogy mi okozhatja.
Ez úgy bukott ki h el szeretem volna indítani az esemény naplót,de az azt felelte h az eseménynapló szolgáltatás nem fut.
Ezek után ellenõriztem a szolgáltatásokat de ott minden beállítás jó, kivéve h az Windows esemény napló nem fut,hát akkor ott próbálnám indítani, de a fenti hibát adja vissza.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ma telepítettem egy office 2007-et, és anélkül hogy bármilyen frissítést raktam volna windowsra, benyelte a win genuine eredetiségvizsgáló szoftvert.
Próbáltam a legújabb loaderrel átverni, de sikertelenül. A kérdésem az lenne, hogy van e valami megoldás újra aktiválni a windowsomat? Természetesen az újratelepítést szeretném elkerülni.
Egy megoldást találtam, de ahhoz recovery modban kellene indítanom a rendszert, amit nem lehet, szerintem pont az eredetiségvizsgáló miatt.
*Posse*T.W.D*
A gépemen fut valami teatime.exe dolog.Meg tudnátok mondani,hogy mi lehet ez,mert nagyon lassú lett a gépem tõle?
x64-en már több játék nem indul el, pl Beyond Good and Evil, de azt hiszem annak is csak a védelme nincs kibékülve az x64-el.
Fallout 3, Splintercell Conviction meg nálam mennek simán, szal ezzel meg is válaszoltuk neked h nem a win a baj 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha jól emlékszem korábban javaslotam a driver frissítést, de directx frissítést is megpróbálnám, ha van fent codec pack akkor eltávolítanám.
Splintercell Conviction (vagy hogy írják)
Találkoztam már olyan játék telepítõvel, amiben ha ki szeretnéd hagyni a directx telepítését, akkor leáll a telepítés és a telepítõ azt mondja: viszlát!
A lényeg, hogy nyugodtan bejelölheted a directx telepítését, mert egy rövid verzió-ellenõrzés után úgyis továbblép a telepítõ.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Lenne egy off kérdésem! Ha a win 7-nek alapból directx 11-e van, akkor muszály a játékok directx-ét felinstallálni? Mert nem mind directx 11 es játék és tom, hogy a directx 11 a király.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯