46641
-
#32782 Nem sok mozgás volt reggel óta. Közben sikerült megoldani a problémát. Semmi sem indult el admin módban. Csökkentett módban kellett a rendszert visszaállítani egy korábbi állapotra. -
#32781 Nem ír ki olyasmit, hogy nyomjál meg egy gombot a cd-ről dvd-ről boot-oláshoz? -
Pista báá #32780 Na elmondom hogy irtam ki.
Nem adatnak irtam ki.Hanem a letöltött képfájlt irtam ki mostmár a NeroImageDrive-vel de (ugyan az mint volt nem inditja).Na szóval a Dvd jó a meghajtó is a biosban is átvan rakva hogy CD-ről bootsoljon mindent ugy csináltam ahogy egy másik forumon irták. -
#32779 Még az eszközkezelő indítására is ezt írja. -
#32778 Az miért lehet hogy néhány programot ha indítani akarok, akkor azt írja hogy "A rendszer nem találta a beírt környezeti beállítást", pedig a program létezik ? Win7 x64 et hsználok -
#32777 Igen szerintem is, úgy meg az életben nem fog bootolni. -
exodus2 #32776 Szerintem az ISO-t írta ki adatlemezként. Hisz írja hogy 2gbnál nagyobb volt a fájl.. -
#32775 Hacsaknem adatként írta és nem a képfájlt. -
#32774 Ha boot-olva indítod a telepítést akkor baromira nem érdekli a telepítőt, hogy 32bit-es Xp van a gépen. -
#32773 Ha az imgburn-al írtad és boot-olható az image akkor jónak kell lennie. -
#32772 Akkor, hogy van most írva?
-
Pista báá #32771 Amuyg én arra gondolok hogy az Xp-m 32 bites és én a 64bites 7et akarok telpepiteniugy olvastam már ez is gondot okozhat :S -
Pista báá #32770 Nem enegedi hogy ugy irjam mert 2 gb-né nagyobb és elizéli és mint elöbb leirtam ezt img-vel irtam. -
Pista báá #32769 Na át van állitva a boot menüben hogy cd-ről inditsön
Nem erdeti a lemez sajnos
IMG burn-nel irtam ki a letöltött képfájlt ahogy más forumokon irták.
Meghajtó jó.
A flopy meghajtót kievettem és letiltottam.
-
#32768 Ami nem Upgrade, kivétel ha van legális frissítési alapod. 48.175 ft-tól látom az első nem frissítőst. -
gabeone #32767 Ezek közül melyiket keresem? Az árak 33.00-től kezdődnek. -
#32766 Lehet. Dobozosnak hívják, sokkal drágább. Semmi probléma nincs a 64bittel ott valami más gond lehetett. -
exodus2 #32765 Annak semmi köze a windows licenszeléséhez. Az hogy nem tudtál win7 64bites után 32bitest felrakni, az nem a windows hibája. OEM verzió az alaplaphoz kötött, dobozos pedig bármikor bármilyen gépre telepítheted, de egyszerre csak egyen lehet aktiválva ugyanazzal a kulccsal. -
#32764 Igen, ez a sima dobozos verzió. -
gabeone #32763 Létezik teljesen szabad felhasználású változat? Ami magában tartalmazza a 32, a 64 bitet és az alaplaptól való független felhasználást, vagyis a szabad installálást, bármikor bármilyen gépre? -
#32762 Lehet kapni, de az dragabb is.
En vista ota 64bitet haszanlok, semmi problema nincs vele. Kulonbseg annyi, hogy a 64bites driverek kellenek, azokat pedig ugyanugy megtalalod, mint a 32bitest. -
gabeone #32761 Lehet kapni egyszerűen olyan windowst, ami nem alaplap függő a későbbiekben?
Egyszer tettem fel 64 bites rendszert, tévesen a 32 helyett. Akkor alig bírtam feltelepíteni a már pen drive-on meglévő programokat. Tanácstalan vagyok a 32 és a 64 bitek között. :/ Csak a 32-őt ismerem. -
#32760 "Játékszoftverek használata miatt nem alkalmas sajnos a 64 bit."
Ezt nem igazán értem, 32bites programok tökéletesen működnek a 64bites rendszeren.
"Ezt értsem úgy, hogy egyszerre a windows 1 gépen lehet aktív, de gépcsere esetén feltehetem új alaplapra?"
Lapcsere esetén másikat kell vásárolnod és az OEM windowst csak a géppel együtt adhatod el. Ez lenne az elmélet, gyakorlatilag telefonon általában beaktiválják másik alaplapra is.
-
gabeone #32759 Az OEM mit jelent pontosan?
Játékszoftverek használata miatt nem alkalmas sajnos a 64 bit.
Csak 1 gépre(alaplapra) rakhatod fel. - Ezt értsem úgy, hogy egyszerre a windows 1 gépen lehet aktív, de gépcsere esetén feltehetem új alaplapra? -
#32758 Rohadtul mindegy, később kérhet 64bites lemezt, a kulcsok átjárhatók. -
#32757 A Family pack nem tartalmaz lemezt csak frissítő kódot. A Home premium OEM tartalmaz.Csak 1 gépre(alaplapra) rakhatod fel. -
#32756 Én 32 bites verziót nem vennék...inkább bővítsd fel a gépedet és 64 bitest vegyél !Kb 25 700 Ft. -
gabeone #32755 Jól értem, hogy az OEM változat nem tartalmaz install lemezt, csak kódot a már meglévő original windows frissítésére? Ha szeretnék egy 32 bites változatot lemezzel megspékelve, melyiket válasszam aate listájából?
A family pack érdekes, de nekem csak 1 windowsra van szükségem, bár 150 dollárért egy magyar packra szívesen beruháznék. Tudok ilyet rendelni?
Első online windows vásárlásomra készülök. Köszi a segítséget. -
#32754 Windows 7 Home peremium árak -
#32753 Itthon is kapható az akciós Windows 7 Family Pack !Win 7 family pack akció Windows 7 megjelenésének első évfordulóján Magyarországon is megkezdte a Windows 7 Home Premium speciális kiadásának, a több gépet használó családoknak szánt, kedvezményes árú Family Packnek a forgalmazását a nagyobb elektronikai áruházláncokban. A csomaggal három, eredeti Windows Vistát vagy XP-t futtató számítógépet lehet frissíteni az új operációs rendszerre. A dobozban a 32 és 64 bites verzióhoz szükséges telepítő DVD-k mellett egyetlen upgrade-licenckulcs található, ezzel három PC-n aktiválható a Windows 7. -
#32752 Eléggé állandóak az árai (1 példánynál), viszont most van egy otthoni felhasználóknak szánt akció a neve Family Pack: link -
gabeone #32751 Hello,
szeretnék venni egy original windows 7-et, azonban minél olcsóbban. Mikor érdemes rászánnom magam a vásárlásra? Ünnepek után, nyári szünet előtt? A vásárlás nem sürgős számomra, csak az a fontos szempont, hogy a lehető legjobb piaci áron jussak hozzá. Előre is köszi a választ. -
#32750 Kösszi de találtam rá megoldást.
Ha vkit esetleg érdekelné:
http://monostori.wordpress.com/2010/03/27/windows-7-ertesitesi-terulet-ikonja%E2%80%8Finak-torlese/ -
#32749 De mért kellene? O.o
Nem kell neki azt kötelezően odaraknia...
Főleg ha nem is fut a program akkor mért kell a beállításokhoz odaraknia XD De biztos van rá mód onnan kivenni, csak nem tudunk róla... -
#32748 Nem mivel valahova raknia kell a szerencsétlennek az ikont :D
"de nem akarom hogy észre vegyék"
Erre találták ki a felhasználói fiókokat. -
#32747 Hát ott nem próbáltam XD De ez most miért is fontos? Mivel most Win7-be vagyunk XD -
exodus2 #32746 Xp-ben el tudtad tüntetni? -
#32745 Sziasztok.
Akadt egy olyan problémám, hogy felraktam egy programot, de nem akarom hogy észre vegyék, de a tálcán az értesítése ikonoknál óra melletti sávba szokott megjelenni ha fut. Ha nem fut nincs ott azzal semmi gond, de ha rámegyek a testreszabásra akkor ott látszik a beállításoknál. Fel van sorolva az ikonoknál.
Azt nem tudom onnan valahogy eltüntetni? -
#32744 Egyáltalán boot-olható lemezként van megírva? -
#32743 Nem jó a DVD.