Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Én is ilyet vettem (DVD papír tokkal), ehhez az alaplaphoz.
Ha jövõre az egész gépet cserélem, akkor úszott a jogtiszta win7-em is?? Vegyem meg újra??
És ha jelentem, h tönkrement az alaplapom?? Vagy ez nem "kifogás"?.. 😊))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

ac
Kedves goofy1984 csak most volt idõm kipróbálni amit irtál de mostmár mûködik.Köszönöm szépen a segítséget.

bon
Alaplap csere minõsül új gépnek. Kivétel ha dobozos változat.
Az OEM Rendszerépítõknek verzióhoz nem tudok mit hozzá fûzni, nem egyszer vásároltam ilyen változatott, de a nem tudok speciális felhasználói megkötést. Az biztos, hogy nem külön kértem, hanem ilyet hozott a kiskereskedõ, barna színû papír csomagolásban. Nem tudom van e különbség a "sima" OEM és a Rendszerépítõ között. A "sima" OEM vásárlása esetén egy dvd tokost telepítõt kaptam amire egy papír tok volt ráhúzva.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Carmang
Helló!
Gép cserén gondolkodom, és vele egy 7-es beszerzésén. Különbözõ pletykákat hallottam, az oprendszer licenszérõl, neten kutatva sem jutottam sokra a tisztázásukban.
Szóval a kérdéseim:
- csak az alaplap csere minõsül "új gépnek", azaz a licensz megszûnik rá, vagy egyéb hardverelemek is?
- az "OEM Rendszerépítõknek" verzióról olvastam érdekeset: akkor nem érvényes az ilyen licensz, ha a gépet saját magamnak rakom össze?

Jim Morrison
reinstalláltam...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
nem megy. ebbõl win reinstall lesz. >.<

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bon
Az még nem feltétlenül gond, hogy a recovery konzolon és a Windows alatt más a betû sorrend.
Rendszer visszaállítást próbálnék meg ha lehetséges egyáltalán.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Azért akad néhány 120Hz-es Lcd is a 3D-s képmejlenítés miatt.

bon
Rakd fel a monitor driver-t, felbontásnak meg a gyári natívot kell beállítani.

Jim Morrison
azt nem mondtam, hogz auslogics regdefragolni akartam, ami az tisztítás elõtt létrehozott egy system restore pointot, majd újraindult a gép és ekkor kaptam a bsodot.

Jim Morrison
Hali !
Nagy szarban vagyok 😄 nem akar elindulni a gépem. A Startup Repair sem tud mit kezdeni vele. megnézem még miket lehet csinálni és kijön egy system recovery option abalak. Choose a recovery tool, majd alatta azt írja : Operating System: Windows 7 on (D😊 Local Disk
Szerintem itt van a hiba, ugyanis a windows a C meghajtón van. Most hogy mondjam meg neki, hogy a c n van te kis lökött a win nem a D n ?
<#help>

[HUN]FaTaL
Új monitorok 60hz-esek, és egyébként is lcdnél teljesen mind1.

http://goo.gl/gd6Zi5

Tettem fel, hülye azért nem vagyok. Ati catalystban állítva talán szebb 1280x960-on, lehet csak 1600x-os felbontás után nézve tûnik kicsit életlenek. A 75hz-et viszont nem eszi, ha arra állítom átdob 1280x1024-be... ötlet? köszi

[HUN]FaTaL
Tegyél fel VGA drivert...

1680x1050et használok, azért ugye nem gondoltad komolyan, hogy a win7 nem támogatja a szélesvásznú felbontásokat?😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Ki milyen felbontást használ win7 alatt? Én most váltottam, egy 19'-os, 16:9-es monitorom van, az alap 1600x-os felbontáson torz összenyomott a kép. Vistán 1280x960-as volt a tökéletes, de itt az némileg életlen. KÖSZ

Doomista
Megpróbálom köszi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

bon
Harmadik képre ezt találtam: link

Doomista
Sziasztok!

Van egy kis problémám a csudába is!

Képek a hibákról:
Kép 1
Kép 2
Kép 3

Szóval az a helyzet, hogy 2-3 naponta leáll az egyik este vagy reggel a rendszerem de mondjuk az eseménynapló mutatja, azt hiszem most az a 8:28:38 idõpontos lehet a ludas...Megnéztem a hardwareket, de nem láttam semmi fajta hibát, például nem lóg ki a videokártya az alaplapból, rendesem tudtam tegnap és ma éjfél után is internetezni, játszani, nem volt semmi gond, de úgy látom 3 féle hibát ír ki az eseménynapló naponta vagy 2-3 alkalommal...esetleg van ötlet? Gondolkodtam a rendszer újrarakáson :S Help me pls!
Meg még ami talán tud segíteni, hogy van ez a Hijackthis program, azt lefuttattam és csomó svchost.exe fájlokat mutat a naplója, X-szel jelöli az elemzõ oldala, vírusra gyanakodtam így jó pár programot lefuttattam, de végül kiderült hogy valami windows 7 hiba, de gondoltam hát ha ez a windows hiba, vagy nem hiba játszik ebben szerepet...Help me!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

nem volt telepítõ cd elérhetõ közelben, de megpróbálkoztam vmi rendszer visszaállítással, és igy rendbe jöt minden, kb 1 nappal visszaállt ,és igy az a beállítás is aminél az ékezetet beadtam.
azért köszi a segítséget😊
Sikerült az IconPackager Managerrel! Ezer köszönet!!!!
Egy oldalról töltöttem le a témát. Teljes témát, tehát háttér, ikon, minden. Akkor visszaállítottam alapra, de az ikonok olyanok maradtak. Letöröltem tegnap a téma mappáját és most aminek olyan volt az ikonja mint a törölt téma azoknak mind olyan az ikonja mintha ismeretlen kiterjesztésû fájl lenne... Így még rosszabb. :-(
Attól függ mivel állítottad. Ha IconPackager Managerrel akkor elindítod a programot, és van olyan hogy Windows Default Icons. Ha csak az ikonokat cserélted ki, az nem téma.
Sziasztok!

Nem tudom jó helyre írok-e a problémámmal. Még régebben feltettem egy témát a gépre. Windows7 van a gépemen. Akkor vissza is állítottam, mert nagyon nem jött be. Kb minden vissza is állt, de az ikonok nem. Most már nagyon szeretném ha vissza kerülnének a régi ikonok is, de fogalmam sincs hogyan lehet. Az oldalon ahol letöltöttem a témát azt írják valami manager-rel vissza tudok térni a régi kinézetre. Légyszi segítsetek, hogy mi lehet ez a program, vagy valami más módszert amivel visszajöhetnek a régi, eredeti ikonok.

Köszönöm!
bon
Igaz, mert tiltott, a teljes jogú rendszergazda profil (ez kiment a fejembõl) de van megoldás:
" If you have a Windows 7 installation DVD (not a recovery DVD) you can boot the system with it. Select the default language, then choose "Repair your computer". Then select "Command Prompt". At the command prompt type:

net user administrator /active:yes

Remove the DVD, reboot the computer, and log into the built-in Administrator account."

viszont csökkenttt modban sem tudok felhasználót váltani, szal csak magamhoz tudnák bejelentkezni ami eddig sem ment:S
megvan csökkentett mod, korán nyomtam F8 at😄
akkor probálkozom bejelentkezni
köszi
nálam ha megnyomom az F8 at akkor elöször bejön 1 kék ablak ahol ki tudom választani h cd v hdd röl bootoljon . ha itt a hdd t választom akkor bejön egy kép fekete háttér fehér betük( xp n igy nézett ki ha jol emlékszem az ahol csökkentet monot választok). és itt 2 dolog közül tudok mindössze választani:
-Launch Startup Repair(recommended)
-Start Windows Normally
és itt kéne lennie a csökkentett modnak is szerintem de nálam nincs:S
bon
F8-at megnyomva, elég sok menüpontnak kell bejönnie, az indítás javítása is közte van.

akkor nem tom hogy van:S nálam csak az elöbb emlitett lehetöségek jönek be. nem lehet h a csökkentett mód helyett van ez a startup repairos dolog? v az mi lehet akkor?
bon
F8-al érhetõ el a csökkentett üzemmód.

oké megpróbálom , de win 7 ben hogyan lehet elérn ia csökkentett üzemet, mert én F8 al próbálkoztam, de ott csak olyan van h "Launch startup repair" meg a normál módu indítás. na ha a startup repairt-t választom ki akkor elkezd hibák után keresni, és javitai akarja, de én sehol sem tudok it bejelentkezni administratorként.jo helyen járok v nem itt kéne kersgélnem?köszi a segitséget😊
bon
Csökentett módban az Administrator felhasználóval be kell engednie, majd csinálsz új profilt magadnak.

angol nyelvû windows7 en ékezetes felhasználonevet, meg jelszót adtam meg. ezt el is fogadta.DE amikor be akartam jelentkezni azt mondja h név v jelszó nem jó. és ékezet nélkül sem fogadja el:S
ilyenkor mit tudok tenni, mert sajnos más fiók sincs, ahonnan ezeket módosítani tudnám.:S ugye nem kll ujra rakni mindent?
nagyon köszi ha vki tudna segíteni
Mindig frissítve van. Am kösz az infót.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Windows 7 en szeretnék WLAN kapcsolatot. de amikor bemegyek a " network and sharing center / change adapter settings " be , ott a WLAN beállitása nincs engedélyezve. amikor ezt be próbálom kapcsolni, akkor egyszerüen nem vált át bekapcsolt módra. pedig a bekapcsolás nem is szürke, szal elvileg át lehet kapcsolni, és el is kezd csinálni vmit, de nem történik végül semmi. ez minek lehet a gondja? az usb s Wlan müködõ képes, és telepitve is van.eddig xpm volt és uj a windows 7, szal lehet más beállitás a gond, de mindenesetre amikor bedugom az usb s WLANt akkot az nem érzékel semmit.köszi 😊
bon
Nem várható (már most is gyors), ha rendszeresen frissíted a Windows 7-et akkor az SP1 jelentõs része már meg is van.

Sziasztok a Win 7 SP1 ben várható valami rendszer gyorsulás játékok alatt? Most olvastam hogy lehetséges hogy még ebben az évben kijön, az IE9 elõtt.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

DarkSector
oh thx. ezt használtam régen csak elfelejtettem a nevét.
meg közben sikerült szereznem egy régi Car Recovery-t, az is tetszik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LoDMaSt
getdataback.

@ Hellomarci

DarkSector
tud valaki win7-hez egy kurvajo progit, amivel memoriakártyáról és pendrive-ról menthetõ vissza adat???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Koszi. Kiprobálom.
aate
Régi L,uninstall gép újraindít majd egy másik használata, lehetõleg a legfrissebb.(ez sem garantált módszer)Link : >

bon
Próbálj ki más törést, vagy vásárold meg.

Sziasztok

Feltettem a win 7 64-bit-et. Letöltött. 😊 Loaderrel ervényesítettem. De 3-4 hét után azt írja, hogy a hamis szoftvare.

Tudtok valami segítséget?

Köszi.
Ezt nekem sajnos egy rootkit okozta. Miután leirtottam, minden jó lett.
Ami megoldotta a problémát: TDSSKiller. Próbáld ki.

bon
Elsõre is észrevehetõ volt ez a hosszú hozzászolás! Én a régi ata-s winyóra gondolnék, mert lassú. Ha meg a tb-os winyón van a rendszer és játék is akkor is elõfordulhat adatátviteli lassúlás.

Gomber
Sziasztok, elég elég fura vagy nem fura problémával fordulok hozzátok...

Azt kell tudni hogy én játszok a gépen, és videók készítek a cod2 játékról... nos mivel ezt igényesen csinálom ezért /cl_avidemo parancsal tga képként vágok ki 1 jelenetet, tehát másodpercenként csinál 120 tga képet amit késõbb virtual dubbal össze illesztek avivá...

Na szval, az lenne a gondom hogy a régi xp-s rendszerekkel ez az avidemo szakadozva ment, tehát 1 másodperchez körübelül 10 másodperc kellet! Aztán fogtam felnyomtam a win7 et és valamilyen oknál fogva sokkal gyorsabb volt és nem is akadozva vette át hanem olyan volt mintha lassított videót néznék. (ugyan azokkal az összetevõkkel, vidikari, ram, proci és ugyan azzal a configgal a játékon bellül )

Amikor ez volt akkor a rendszer egy 160 gigás ketté osztott vinyón volt értelem szerûen a nagyobbik patríción .. elég szar volt mert régi is volt meg néha hibákat is kiírt rá a rendszer. A játék az az 1 terás vinyón volt amit nem rég vettem tehát az tökéletesen mûködik.

Na és a mostani helyzet az az hogy amin rendszer volt vinnyó az már nincs mert tönkre ment, ezért fogtam az 1 terásat ketté patricionáltam és arra nyomtam fel a win7et (home premium, de sztem ez nem számít) a játék az most egy IDE-s vinyón van amin adatokat is tárolok... tegnap tettem újra a gépet.

Na és vég eredmény képpen az lenne a gondom hogy ugyan azzal a rendszerrel, ugyan azzal a configgal miért lassabb az avidemó a codon bellûl !? A lapozófáj mértetet is maxra nyomtam, levan töredezetség mentesítve az összes vinnyó + a vírusírtó se megy ami belassíthatná... nem értem... ja és akkor is olyan lassú mikor nem a D re teszem hanem az 1terás másik patriciójára meg arra amin a win7 van.
a
Ja és még azt is tudni kell hogy amikor még a régi rendszer volt hogy a win7 a tönkre ment vinyón volt és a játék az az 1 teráson amikor ujra tettem a gépet akkor vmikor belassúlva vette át...

😄 Na ennyi lenne ha valaki van olyan rendes és végig olvassa, és esetleg segíteni is tud annak nagyon megköszönöm...

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

ac
Szia BON a tûzfalat kikapcsolva is próbáltam illetve megcsináltam amit Daniel Jackson írt de sajnos igy se jó.De azért köszönöm a segítséget sok újdonságot tudtam meg.

bon
- tûzfal nem tilja az upadte szerverek elérését?
- itt lévõ zöld hozzászolás is megér egy próbát:
link

ac
Sziasztok én is egy problémával fordulnék hozzátok.Mégpedig azzal,hogy az update nem akar sehogyse frissíteni:Segítségeteket köszönöm.