46641
-
#34963 A netes telepítő csak az szedi le amit kell, az offline az több száz mb. -
#34962 hi
én most telepítem az sp1-et , csupán 44 mb? :) -
404 #34961 jobbkatt a vinyón, tulajdonságok, hardver, kiválasztod a külső vinyót, hardver fül, tulajdonságok, házirendek fül, jobb teljesítményt kijelölöd
ha minden igaz, akkor ezek után arra formázod, amire akarod
a végén állítsd vissza a gyors eltávolításra -
#34960 pl. Paragon Particion Manager megoldja a problémád. -
mikiking #34959 sziasztok,vettem egy 200 GB külső HDD-t,viszont az NTFS-be van formázva... És ha fomázási lehetőségeket nézem,akkor csak NTFS,és valami exFAT van... Viszont az nem FAT 32 . XP-n meg nem is engedi leformázni... Akkor most mit tegyek ??? csak a Fat32-őt ismeri fel a ps3-at,és valahogy ezt a külső vinyót le kéne FAT32-be formázni. Valaki tudna segiteni ??? -
#34958 pont erről a parancsról van szó az oldalon , ez a második lehetőség -
#34957 Hibakód nélkül nem. -
#34956 Engem nem izgat, 60gb-os ssd-n van a rendszer. Ja és simán parancssorból is törölhető, nem kell külön program: dism /online /cleanup-image /spsuperseded -
#34955 Sziasztok!
Mindig frissítem a win7-et mégis van olyan frissítés amire kiírja, hogy sikertelen.:( Tudtok segíteni? -
#34954 fel lehet azt a 3 gigát szabaditani : http://www.sevenforums.com/tutorials/122262-windows-7-sp1-disk-cleanup-tool.html -
#34953 Némi különbség azért van az update-n kiadott és az sp1 álltal felrakott frissítések között, mert az sp1-ben van olyan frissítés is ami az update-n nincs kint.
Én így azt modnom, hogy ajánlott feltenni, vagy ha tervbe van véve egy rendszertelepítés akkor célszerű megvárni a hivatalos sp1-es telepítő készletek megérkezését. -
#34952 2gb megerősítve, megnéztem és nálam is 2gb-ot használt el az 51gb-os partícióból, de belefér, nálad a 30gb az kevés lesz 40 ajánlott c-nek. -
#34951 ha felesleges volna nem adták volna ki -
Ironman2 #34950 Sp1 felesleges,ha idáig mindig updateltem,nem? -
#34949 Sziasztok!
Nekem sajna nem rakja fel az sp1-t. Elsőnek feltelepítettem a KB947821 ennél elsőnek azt mondta, hogy sikertelen volt a telepítés és a csík sem ment sehová a telepítési rublikában. Másodjára feltelepítette és utána sp1, de semmi áron nem akarta fel rakni mindig telepítéskor ki írja, hogy fel kell tennie egy KB979350 javítást vagy valami ilyesmit,de a végén nem megy. Egy integrált win7 x64-n van. Valakinek van egy ötlete, hogy mit csináljak?
Előre is köszönőm a válaszotokat.
-
#34948 Én nem néztem idáig egyik gépen se a helyfoglalását, de most fog befejeződni a 3. gép, ott majd megnézem, mennyivel csökkent a hely. -
Ariakus #34947 Sziasztok, nektek is kb. 2 gigát telepített föl a Windows 7 SP1 (64bit). Harminc gigás a windows partícióm de már csak 5.8 giga van rajta .... -
#34946 Gépe válogatja, a konfigomon, letöltéssel együtt 30 perc volt a telepítés, a munkahelyi öregecske notebook-on több mint 1 óra -
#34945 #34787-es hozzászolásba beírtam, integrált sp1-es magyr telepítők még akkor nem voltak, kb 1 hónap mire lesznek. -
#34944 ez jó hír mert akkor énis hagyom :) -
simonl #34943 Sziasztok, telepítettem (rendszergazdaként) a legfrissebb KMPlayert, ám telepítés után az ikonján megjelent egy csúnya kék sárga ikon.
Hogyan lehet "aztatonnan" eltávolítani?:)
Köszönöm a türelmes válaszokat, megoldásokat....
-
#34942 Letöltöttem a hivatalos oldalról, melléraktam a korábbi "warez" crc fájlt és jó, úgyhogy akkor marad a rendszer, ahogy van. :) -
#34941 Közzétéve: Ma
Tényleg kurvarégi lol :D -
#34940 Bon: Tudsz adni számokat az SP1hez? -
#34939 omg telepitek service pack 1-et meddig kell várni wtf...már vagy 15perce megy és alig ment 20%-ot a csik kb...lol -
trex14 #34938 Köszönöm a segítséget mindenkinek. -
trex14 #34937 Na, megjavult: bios frissítés után helyre jött a cpu usage -
PeToth #34936 Köszi! Bevallom valami egyszerűbb megoldásra vágytam, de ha nem lesz más akkor lehet, hogy jön a win csere. -
trex14 #34935 kaspersky sem talált semmit...még valami ötlet? -
#34934 Koszontem tisztelettel a valaszod. -
#34933 Kész az sp1 telepítése. -
#34932 nyugodtan felteheted, nem csinál semmit -
#34931 Sziasztok! Nekem ezzel a frissitessel van "gondom"
Eloszor nem volt pipa az ablakban, csak valaszthato frissites volt, de egy ido ota mar eroszakosan akarja telepittetni magat, mindig ott a pipa, csak En nem merem telepiteni, nehogy hazavagja a windows-om :( Valaki feltette mar ezt "tescos" windows-ra? -
#34930 Nekem is megjöttek a frissítések, befejezi a rendszer a mentést és indítom az sp1 telepítését, na meg a többi frissítését is. -
#34929 Szerintem inkább új, a száma lehet régi, de rendszeresen szoktak frissülni bizonyos frissítések. -
#34928 Igen a verziószám régi, de mai dátummal újra kijött. -
#34927 Kurva régi update.
ha aktíváltad a win7-edet nyugodtan tedd fel. -
#34926 Én feltettem, nem történt semmi olyan. -
trex14 #34925 Ha a külső vinyóra átpakolok mindent, utánna azt leveszem, és fullra leformatálom, újra particionálom ami a gépben van majd újra rakom a windowst...akkor jó lenne? vagy ez a probléma ugyanúgy megmaradna? vagy ez csak akkor derülne ki? -
trex14 #34924 task managerben a "System: NT Kernel & System" 60% cpu usage...daemon toolst leszedtem, nod 32vel, squareddel átnéztem még safe mode-ban is. 3hete lett feltéve a windows 7 és semmi baja nem volt, csak az egyik reggel már így kapcsolt be. Tegnap újra raktam a windows 7et, a probláma megmaradt. Most megnéztem ezt a kasperskyt.