Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Windows Média center a TV tunnerremet rendesen befogja, de a kép lilás-fekete.. van megoldás?
Ennek mi a magyarázata? És nem hagyja abba.
De javítást ként mint drasztikus megoldás mûkõdhet, hogy a Windows update szolgáltatás leállítása után a Windows mappában lévõ SoftwareDistribution könyvtárat törlöd majd újra indítod a Windows update szolgáltatást és kézzel indítasz egy frissítés keresést.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
"Windows couldn't auomatically bind the IP protocol stack to the network adapter."
nekem ez nem sokat mond, de hát ha vkinek igen, h merre lehet a gond a wlannal😊
köszi
Tud-e valaki erre megoldást?
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Ki van kapcsolva az a funkció hogy ha nem aktívak a HDD-k akkor kikapcsolja õket.Nos ha kis ideig nem használom a külsõ HDD-t az lekapcsol. A gépben lévõk nem.Van valami USB-s energiagazdálkodás is?Ha igen mi a megnevezése?
Next PC upgrade: 2022
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
kérdésem a következõ, magictune premium 3.0.5 win7 64 bit, felinstallálom, de mégis azt írja h "this computer system does not support" és nem tudom használni, erre vkinek van vmi ötlete? installáltam már rendszergazdaként meg minden anyám kínja, de mégse jó 😞
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
O_O
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://goo.gl/gd6Zi5
Itt e képen nekem melyiket kell választani??
(Azért kérdem meg fogalmam sincs melyik mit takar)
Az a célom hogy simán az egész 1 partíció legyen.

Next PC upgrade: 2022
Hiba keresés miatt szerintem nézd meg az Eseménynaplót, hátha írja, hogy miért blokolja az usb-s eszközt.
mivel kéne próbálkoznom? már amit tudtam végignéztem, de semmi, és szerintme az usb-s wlanok jok , driver is, de vmi blokkolja öket. és tüzfalat is kikapcsoltam, szal nem az:S
vki segitsen lécci, mert nagy szükségem lenne rá
köszi😊
Más ötletem jelenleg nincs.
Az OEM Rendszerépítõknek a "sima", bolti változatot értettem (a másik OEM verzió a "nagy számítógépgyártóknak" van, Dell, HP, IBM, mittomén... másmilyen licenszelési feltételekkel, de ez most nem érdekes).
Egyébként emiatt a cikk miatt kérdeztem ezt meg:
http://www.zdnet.com/blog/bott/is-it-ok-to-use-oem-windows-on-your-own-pc-dont-ask-microsoft/1561
(az meg külön érdekes, hogy pl az Akvában nem is lehet, csak OEM verziós 7-est kapni)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az meg lehet win7 alatt oldani, hogy pl. futtatok egy teljes kijelzõs játékot, és én azt akarom, hogy ne teljes kijelzõn mennyen, hanem ablakban fusson?
Full HD monitor, a játék régi (menüben max. 1280x1024, nincs ablak üzemmód)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Tehát még ha tudnák is mire keresel a guglin, a kutyát sem érdekli, hiszen - nyersen fogalmazva - egy senki vagy számukra😊 Az összeesküvés elméleteknek akkor van értelmük, ha van mitõl félned😊
Különben is, max a kormánynak és a hatóságoknak adhatnák ki az adatokat, ha vannak.
Tehát alaplapcsere, aktiválás próba, ha nem sikerül, telefon, udvariasan elmondod mi a pálya, nénibácsi nyom egy gombot, örülsz, aktiválsz. Max 10 perc az egész.
[merlinw.org]
Nézik mikre keresel a guglin, milyen lapokat látogatsz, miket töltöttél le, melyik cellát használja a mobilod, mikre fizetsz elõ, mi az IP címed stb stb..
A nagy testvér mindig figyel!!!! <#ejnye1>#ejnye1>
(nem tudom, de én nagyon paranoid vagyok)
(gyakorlatilag meg felrak rá egy nem jogtiszta új XP/W7-et.. amit aktiváláskor ellenõriznek melyik laphoz tartozik, és hopppsz... ))
Ez miért lenne cinkes? Egy géphez vehetsz 2 OS-t.
És ha az a felállás, hogy azt az alaplapot az öcsémnek odaadom (a régit), és netkapcsolatot létesít, majd
1. XP-t rak fel. Van-e ebbõl valami ütközés? (látják h mégis mûködik a lap) vagy ez már túl paranoid? 😊)
2. Win7-et rak fel a régi lapomra.. gondolom ez már cinkes lenne... nem? (miután az én új lapomhoz társították a régi licenszemet.. ahhoz a laphoz fog egy új win7 tartozni megint? <#miaz>#miaz>
???
"LEHET HOGY"...
Na ez most akkor ilyen random szerencse dolog, alaplapi chipkészlettõl függ, hogy éppen hogy aludt, vagy mi??
Amilyen szerencsém van nálam tutira nem megy majd az újon... 😞((