46641
-
#36049 majd egy SP2 -vel felér -
#36048 Nagyon helyes, ennyi hibával is kevesebb a rendszerben! -
#36047 Ehhez mit szóltok? microsoft update -
#36046 Vírus, kártevő nem lehet? -
#36045 A feladatkezelős megoldás nem segített ?
Unlocker> Ingyenes segédprogram, melynek segítségével a rendszer vagy más program által zárolt programokat (hozzáférés megtagadva) lehet módosítani, letörölni. -
#36044 Hm, koszi, megnezem az uj felhasznalos dolgot.
Van meg vmi, de ez nem olyan nagy gond: van egy 0Byte-os file az asztalon, amit nem lehet kitorolni, ha atnevezem, akkor meg ujra kell inditanom mert vegtelen ciklusba kerulnek a feljovo ablakok. :S -
#36043 Nyissd meg a Feladatkezelőt, majd kattints a Folyamatok fülre.
2) keresd meg az explorer.exe folyamatot és egyszerre csak egy példányban fusson !
3) zárd be a explorer.exe folyamatot a Folyamat leállítása gomb (a tálca el fog tűnni)
4) Kattints a Fájl menü opció( Task Manager )és kattints Új feladatra (Futtatás). Típus: explorer.exe, majd nyomj ENTER billentyűt.
--------------------
ha nem jó akkor hozz létre egy új felhasználót, próbáld ki ott működik e a tálca ha igen akkor másolj át amit kell és töröld a hibás Usert ! -
#36042 Mint irtam, be van pipalva. ;) -
#36041 Sziasztok!
Miért van az ,ha megnyomom a shift gombot kikapcsol a gép?
Régebben XP-nél is csinálta de megszűnt.
Válaszokat várom!
Köszi. -
Rotyoka #36040 Melyik szerintetek a legjobb RSS widget ? -
#36039 Ezt most kipróbáltam és jó ,van hozzá magyar nyelv is (letöltöd a nyelvi fájlt és dupla kattintás és kész. -
#36038 rainlendar
A mutatós naptár számtalan funkcióval rendelkezik, ilyenek programozható riasztó, emlékeztető, feladatok vagy az eseményfunkció.
-
#36037 Nézd meg az eseménynaplót. -
Noodlee #36036 Köszi, megnéztem, de gagyi, és teleszarja a gépet minden szeméttel.
Azért köszi :) -
#36035 googlecalendar -
DIESEL DOG #36034 Bon, aate, Tetsuo köszi a válaszokat és a segítséget! ;) -
Ironman2 #36033 Miért van az hogy folyamatosan sárga felkiáltójel van alul a kapcsolatoknál,de mégis tudok netezni.Hol van a hiba? -
TomBond #36032 Igen van, de annak megvan a saját betűjele (v). -
Majestic01 #36031 Ja, okés. köszönöm a gyors és korrekt választ. -
#36030 Deamon tools van a gépen, mert lehet, hogy valamilyen virtuális meghajtó. -
TomBond #36029 Néztem azzal is az sem látja. Csak a TC látja, és nincs meg az a betűjelem. -
#36028 Nézd meg paragon particion manager-el -
#36027 explorer.exe nem a böngésző hanem maga a asztal, tálca és egyéb grafikus felület (nálam 27mb-ot eszik), így nem leállítható, a böngésző az iexplore.exe -
Majestic01 #36026 Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a feladatkezelő-folyamatok ablakban, látom hogy az explorer.exe folyamat elég sok memóriát használ. Ezt, ha leállítom azzal bajt csinálok? Ez végülis az explorer böngésző nem? Csak mert én firefox-ot használok. Köszönöm -
TomBond #36025 Valahogy létrejött egy Q meghajtóm. A win és a particionáló programok nem látják, a total commander igen. Semmilyen mérete nincs, csak egy betűjel. Viszont ha rámegyek hogy megváltoztassam a lemezkezelésben ott sem látja de nincs Q betűjelem.
Ez mitől lehet? Hogyan lehetne eltüntetni? -
Noodlee #36024 Tud valaki olyan mini alkalmazást, amibe tudok előre időpontokat bejelölni, és az adott időben jelez is?
(TV műsorokat szeretnék beleírni, amiről nem akarok lemaradni.) -
Noodlee #36023 Akarom mondani, hogy a tálcán jobb klikk :)
Még reggel van :P -
Noodlee #36022 Jobb klikk az asztalon.
Tulajdonságok, tálca fül, második check box (a tálca automatikus elrejtése). -
#36021 igazak voltak -
#36020 LOL A sztereotipiak altalaban igazak. ;) -
#36019 A Taskbart akarom eltuntetni, de vhogy nem sikerul.. :(
A Lock Taskbar nincs bejelolve, a Hide viszont be van, de a talca ugyanugy kinnt marad, sot az van legfelul, annak ellenere hogy semilyen ertesites nincs rajt. :S
Az ablakok (Windows lol) meg ugyanugy nem automatiksan arra a meretre allnak be, hogy veletlenul se kelljen meretezni, vagyis mindig ugy jelenik meg, fittyet hanyva az elozo athuzkodassal, hogy legyen benne csuszka, ha 4 ikon van benne, ha tiz, akkor is.. :S
A Windowsban meg az ablakok sem jol meretezodnek.. meg mindig. -
#36018 PL : Videószerkesztésben sokkal gyorsabb. -
#36017 BON, Fatal, köszönöm!! -
DIESEL DOG #36016 Értem.
Olvastam egyéb oldalakon olyan írásokat is hogy olyan személyeknek érdemes váltani akik összetettebb műveletekre is használják a gépüket, pl. nagyobb memória területet igénylő grafikai munkák, nem mellesleg játékosoknak is javasolják a hardverek nagyobb igénybevétele miatt a 64-es rendszert.
Ezek szerint akkor ezek az állítások igazak volnának? -
#36015 Érdemes váltanod ,egyre kevesebb kompatibilitási probléma van ,az új programokkal meg egyáltalán nincs gond, és mindig van alternatív megoldás is. -
#36014 De nem panaszkodhatok a sebességre. -
#36013 64bit-es programot használva gyorsabb, amúgy szerintem nem. -
DIESEL DOG #36012 Ez így is van. Jelenleg a 32-es Win7-em a telepített 4096Mb RAM-ból 3319-et tud csak kezelni. Már emiatt is váltanék 64-esre.
Más... valóban gyorsabb a 64-es operációs rendszer a 32-esnél? Vagy ez csak sztereotípia? -
#36011 Jobb click -> Tulajdonságok -> Kompatibilitás fülön be lehet pipálni, hogy az adott program mindig rendszergazdaként induljon. -
#36010 Ha jobb gomb futtatás Rendszergazdaként opcióval telepítetted akkor alapból úgy indul. Egyéb esetben meg jobb gomb az indító exe-n tulajdonságok, kompatibilitás fül és alul van egy opció amit ki kell pipálni.