46641
-
#38184 BIOS frissítés után is változatlan... -
#38183 Na emberek tanácstalan vagyok... a legfrissebb driverekkel csak úgy bereccsen a hangszóró... ugye vadi új alaplappal csinálja ezt... megpróbálkozok egy bios frissítéssel. Valakinek volt már ilyen problémája? -
#38182 Köszönöm a segítséget! -
#38181 INF_allOS_9.1.2.1008_PV.exe -
#38180 Két dolgot tudok javasolni:
1. aate álltal javasolt oldalról letöltöd a INF_allOS_9.1.2.1008_PV.exe fájlt és kicsomagolod a tartalmát eg pendrive-ra, és megpróbáldo betölteni a telepítőnek.
2. XP-re javasolja az Intel oldala, de Windows 7-re is jó lehet
During boot, enter the BIOS setup by pressing F2.
Depending on your board, either:
Go to the Configuration > SATA Drives menu
Set Configure SATA as to IDE
or
Go to the Advanced > Drive Configuration menu
Set ATA/IDE Mode to Native.
Press F10 to Save and Exit.
-
#38179 Nem kell letiltani -
#38178 Próbáld az intel oldalán a win 7 drivert letölteni és pendrájvra kiírni, onnan betallózni. Link > -
riki02 #38177 És érdemes letiltani? Ez alapból minden Win.7-en rajra van? Érdekes, csak most vettem észre pedig nemrég jártam ugyanitt. -
#38176 Intel DP43TF alaplap.
A CD-n levő drivert miért nem találja meg,vagy az nem jó?
-
#38175 Ez akkor hasznos ha nincs otthon router csak modem és megakarod osztani vezeték nélkül a netet pl : okos telefon vagy tablet ,nyomtató stb... -
#38174 Tessék: link az emberek nagy részének felesleges dolgo, pláne ha van router a háznál. -
#38173 Feltételezem nem jót szedél le. Mi az alaplap, vagy a notebook pontos típusa? -
riki02 #38172 Ez alatt konkrétan mit értetek? És mit érdemes csinálni? -
#38171 Semmi változás,nem tallózza be az illesztőprogramot a CD-ről sem,pedig rajta van a chipset drivere is!
Már nem tudom mi legyen vele,valami tipp?
-
#38170 A virtuális Wi-Fi-szolgáltatással gyakorlatilag hotspottá varázsolhatjuk a WLAN-kártyával rendelkező hordozható gépeinket.
-
#38169 Wifi kapcsolat osztható meg más gép számára is. -
#38168 XP szerinem gyorsabb lenne. -
riki02 #38167 KÉP: -
riki02 #38166 Ez a virtuális Wifi miniport ez mi?
-
Itsuki #38165 halihó! ezen a gépen xp vagy a seven lenne a jobb?
intel pentium duo e2180 (2ghz)
2x667mhz 1gb ram
gforce 9600gt -
#38164 Köszi,megpróbálom és majd írok. -
#38163 Alaplap, chipkészlet gyárjának oldalán lennie kell driver-nek, azt letöltöd felmásolod egy pendrive-re, majd betallózod. -
#38162 Nem Win alatt megy,hanem bootolom ahogy kell.Elindul a telepítő,de amikor ki kéne választani a patríciót,de nem mutassa a merevlemezt.Van ott a tallózás,de nem tudom mit kéne betallózni.
Valamit töltsek le? Ja és mit? -
#38161 A merevlemezvezérlőhöz (alaplapi chipset drivert keresheti) mivel a Windows 7 -nek már teljes natív SATA támogatása van elvileg. Ha bootolod a telepítőt( nem win alól indítsd ! ) akkor fel kell hogy ismerje.( milyen alaplap, milyen rendszer volt vagy van rajta ?) -
#38160 Sziasztok!
Mi a teendő akkor,amikor telepítés közben illesztő programot kér?
-
#38159 Valamelyik játék másolásvédelme, játékkal együtt települ, az itt lévő cikkek segíthetnek: link -
#38158 Megvan a leírásban a probléma okozója (Tages SA), bővebben tages sa protection, csak maga az illesztőprogram nem tudom milyen formában keresendő. A szimpla könyvtár / fájl és a regedit túrás semmit nem ad ki eredményül, akármilyen kombinációban keresem. -
#38157 Eseménynaplóban -
#38156 Helló mindenkinek!
A Win 7 indításakor egy pár figyelmeztető buborék ugrik fel a jobb alsó sarokban, hogy "inkompatibilitási okok miatt program blokkolva van". Na ebből vagy 3-4, azonban akármilyen villám sebességgel húzom az ikonra az egeret, nem derül ki, hogy mely programokkal van baja, mert azonnal eltűnik ez a figyelmeztető buborék.
Amióta jelentkezik, arra az időre visszamenőleg uninstalláltam mindent, de ezek szerint valami mellékprogram lehet, csak nem tudom mi.
Hol tudhatom meg, hogy melyik programmal van inkompatibilitási baja? -
#38155 Driver frissítés. -
#38154 Valaki alaplap csere után hang recsegésre ötlet?
-
#38153 Hát szerintem ott az Op.rendszerrel lesz baj... "szerezz" be egy újat. -
#38152 Egyáltalán mi az a program? Vagy minden programnál? -
slylecz #38151 Sziasztok!
Miért van az, hogyha Win7-re telepítek egy programot, akkor normálisan mutatja a karaktereket és a szövegeket, de ha ugyanezt egy XP-re teszem, akkor csak szögletes 0-k jelennek meg a programban?
Hol lehet ezt beállítani, hogy XP-n is működjön? -
#38150 Asus X50IE = Asus K50IE -
#38149 Billentyűzeten az f gombok között sem jelzi ikon ? Nálam (f7 )Vagy az asus oldaláról húzd le a touch pad drivert( Mutatóeszköz ) és rakd újra.Akkor valószínű felrakja a szoftvert is. -
riki02 #38148 Sajnos egyik sem jó :( "Az érintőpad automatikus letiltása" > ilyen nincs, a tálcán pedig nincs is ikonja. -
#38147 Vagy : Vezérlőpult/Egér/USB egér csatlakoztatása és itt, jelöld be a négyzetet a "Az érintőpad automatikus letiltása" gombot. esetleg van a laptopon billentyű parancs PL : Fn+F7. -
#38146 Ha jól van feltelepítve a (Driver )szoftvere ami kezeli, akkor az óra mellet van egy ikon az megnyitja a kezelőt és abban.
-
huncsik #38145 köszönöm a segítséget, megoldódott a probléma!