Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerinted melyik a leghatékonyabb töredezettségmentesítõ ezek közül:
Windows Doctor, Advanced SystemCare vagy a Ccleaner?
Az egyik ,hogy nem tudom a teljesítmény indexet frissíteni,azt írja nem mérhetõ a processzor teljesítménye,a másik,hogy f1 2011-eztem és kijött egy ilyen ablak,hogy a teljesítmény csökkenését észlelte a windows módosítsa -e az aero felületet.
Most tettem újra a wint,eddig ilyen gondjaim sosem voltak.
Mi lehet a baj most?
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
http://goo.gl/gd6Zi5
Valaki adna linket vagy torrentet win 7 SP-hez? A legújjabb kellene. Win 7 Ultimate-em van, 64 bites. Bocs ha ez nem warez. Jöhet PM ben is, nagyon megköszönném.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Elég sok 64bites van és sok a magyar nyelvû hálisten...
igen a Winrarnál láttam, hogy külön 32 bites és 64 bites verzió is van
Pedig én már a beta ota használtam a 64 bites Ultimate-ot, és sok panasz volt a cod4-re pl nekem vigan ment.
Ennek már rég vége a win7 óta.
Crysis fut asszem 64biten, annak van 64bites exe többre nem emlékszem ha létezik is.
Win7 teljessen más, már sokkal elterjedtebb a 64 bit, annyira hogy nekem például már az fura hogy van még aki 32bitest használ manapság.
Játékban fulmindegy mivel a vga driveren kivül maguk a játékok nem tudnak külön 64bitet.
+32 bites cuccok ugyanugy mennek mint egy 32 bites win7-en, itt egyedül annyi a különbség hogy ide HA akarsz tehetsz fel 64bites progikat is...
winrar, office, daemon tools, virusirók, stb 64bites változatban is letölthetõk....
Ennyi ha nem használod ki õket akkor is annyival elõrébb vagy hogy a 64bites rendszeredet 64biten használja maga az oprendszer, vagyis már alaphelyzetben nyersz vele, mert gyorsabb.
Mondjuk azt érdemes tudnod hogy a játékok kb 2% fut 64biten.
Mármint minden játék megy de attól hogy 64bites a rendszered a játékok még nem fognak 64biten futni, vagyis lényegtelen játékok szempontjából.
(VGA driverben van eltérés mert ott 64bitest kell feltenned, de ezis csak jobb lehet.)
A 64bites oprendszerben ugyanugy van 32bites programfálj mappa, szóval ezzel csakis pluszban nyerhetsz a 32biteshez képest...
kérdésem az lenne, gamelés szempontjából megéri-e nekem a 64 bites?
Problem: Random befagy a gép kb 15-20 mp-re. Win 7 32 bit röl van szó. Nem fagy le totál a gép,tudok kattintgatni másra,letenni tálcára,viszont ha elindítok vmit(fagyás közben) arra nem reagál. Viszont a fagyás után után elindulnak a progik amit fagyás közben indítottam el 😊 Hdd led folyamatosan világít miközben fagy.
Laptop: Packard BEll- 2 giga ram-320 g Hdd-amd athlon II P360
Vki vmi megoldást rá? VAgy rakjak fel Vistát?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Azt akarja, hogy erõsítsem meg a címemet. Adjam meg a telefonszámomat, ahová küld egy kódot.
Mobiltelefonszám formátum:
+36 20 123 456
A problem, hogy Magyarországon nem is ilyen a formátum, mert ez 1 számmal kevesebb, mint a valós telefonszámok.
Ilyenkor mit tudok tenni?
Van egy kis gondom ... szerettem volna SP1-re frissíteni, de megakadtam ... felraktam elõtte pár frissítést, és most gond van:
Van egy Trustedinstaller.exe nevû modulom, ami azóta 100%-on pörgeti az elsõ magot ... Ez a win modul installere, elvileg kellene az update-ekhez, de gyakorlatilag nem csinál semmi, csak terheli a gépet ... Keresgettem a neten, nem egyéni gond, de mielõtt nekiállnék egyesével kipróbálgatni mindent, gondoltam rákédezek itt is.
Találkoztatok már ezzel? Van erre valami megoldás?
Elõre is köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Köszönöm, leszedtem a lejátszót, de egyenlõre nagyon meg vagyok elégedve azzal, amit bon ajánlott.
Ha már CCleaner. Jók az alapbeállításai vagy érdemes még valamit bepipálni a Rendszer és/vagy a Haladó részen? A Renszerleíró tisztítónál lehet törölni mindent amit talál?
Minimális lendületet a defragmentálás valamint autorun/startup kipucolása is adhat.
A periféria és eszközkezelõ alkalmazásokon kívül ne nagyon indíts automatikusan semmit, az sokat számít. Valamint bizonyos vírusírtók+spyware figyelõk is nagyon lassíthatják a folyamatot.
Én jelenleg a Security Essential-t használom, semmi bajom vele, és szinte semmit sem eszik az erõforrásból. A spyware pucolók esetében pedig kikapcsolom az állandó figyelést, semmi szükség rájuk, elég ha hetente egyszer lefuttatod manuálisan õket. CCleaner bõven elég mindenre. SystemCare, WDoctor, Ashampoo csomagok közismerten nagy erõforrás igényûek.
Én vírusírtásra az MSE, spyware-re a spyware terminatort, registry puclásra pedig a ccleaner + wise registry cleaner-t ajánlom. A fenti alkalmazások mind kis erõforrás igényûek és hatékonyak. Tûzfalnak Win fal + Router
[merlinw.org]
Sziasztok, olyan programot vagy más lehetõséget keresek, amivel meg tudom gyorsítani a Windows 7-met bejelentkezéskor vagy ha van rá mód; betöltéskor is, mert bejelentkezéskor sokat gondolkodik (ikonokat lassabban tölti be, + a programokkal is elvacakol jópár másodpercig míg elindítja azt a csekély 10-et max + a Google Chrome-om lassul, bár lehet az új frissítésétõl is lehet, nade ez legyen a legutolsó)
...használok Advanced SystemCaret és Windows Doctort is, sõt még használtam Ccleanert is ami csak az alapokat tudja + még az Ashampoo-s Optimizert és még jónéhányat is próbáltam de nem segít semmit; a gépem paraméterei itt vannak a postom alatt, de szerintem 4GB RAM elég neki még ha van is fenn jó pár program, amit persze indításkor nem használ a rendszer, csak ha én indítok.
Egy hasznos karbantartót/optimalizálót vagy vagy valami konfigurálót, tud valaki, hogy ne kelljen reinstallálnom emiatt,
kössz a HELP-etelõre is!!!
Csak azért volt fura mert eddig 21-25 volt....érdeke.
Multiba nem feltétlen szuper. 😛
Biztos T-online a szar...
Okozhatja továbbá a modem/router is, áramtalanítsd, indítsd újra õket 1-2 havonta. Egyébként a 40-50-es ping még teljesen jó. 100 felett aggódj.
[merlinw.org]
Ez hogy lehet?
link
[merlinw.org]
Start Menu-n jobb klikk, "Start Menu" fül -> Customize
[merlinw.org]
Olyan problémám akadt a Win7-el kapcsolatban, hogy amikor betölti az asztalt akkor a tálca része "lefagy", nem reagál semmire hiába kattintgatok. Csak azután "javul meg" miután elindítom a feladatkezelõt.
Mivel orvosolhatom a problémát, újratelepítésen kívül?
Válaszokat elõre is köszi.
Op. rendszer: Win7 Ultimate x64
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/