Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha a memóriában talál vírust a Nod, akkor nem törli ki, viszont eddig a Malwarebytes kitörölte véglegesen, viszont újraindításkor, megint visszakerül az svchost.exe a Temp mappába, de már megtisztítottam a Microsoftos Essential-lal is és még díjnyertes PC Tools-al is és mindig jelez 😄 😄
Tudtok valamit erre?

Ja és egyáltalán érdemes használni a Nod-ot, vagy van oylan ami jobb, tudom mindegyik más, de mégis...Nagy köszönet elõre is
igaz, ja
DarkSector
haligali.

win7-nél alaphelyzetben hol tudnám azt beállítani hogy itt halljam magamat vissza a saját gépemen mikor beszélek a mikrofonba?

Mert haverom panaszkodik egyfolytában hogy nem hall.
és le tudnám ellenõrizni a mikrofont.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[HUN]FaTaL
Persze.

http://goo.gl/gd6Zi5

bon
fellehet

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Met
Tényleg, SP1-es wint fel lehet tenni nem SP1-es kóddal?
Munkahelyi gépet kellene újratelepíteni de az még az alap verzió

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
Mert a product idnak semmi köze a serialhoz (illetve gondolom abból generálja, úgyhogy ez így nem pontos).

Nyugodtan letölthetsz egy isot (figyelj rá hogy ne buherált legyen, hanem msdnbõl származó) és utána felrakhatod a laptop hátoldalán lévõ kóddal.

http://goo.gl/gd6Zi5

Bevallom,miután nem találtam a laptop elején a matricát gondoltam kihagyták,de most megnéztem és a hátoldalán van.Ez stimm idáig,de ami a matricán szerepel kód eltér a számítógép tulajdonságaiban jelzett azonosító számtól.
Met
Elvileg rajta kellene lennie a laptopon a matricának a win7 kulccsal.
Ahogy Bon is írta, ha van a laptopon helyreállító rész akkor nem kell mást tenned csak elindítani, az legyalulja a vinyót, újraindul és ott a friss win.
Ha nincs ilyen akkor letöltöd a telepítõ lemezt és telepíted a matricán lévõ kulccsal.
Ha nincs matrica akkor jó eséllyel nem jogtiszta a windows-od 😊

Igen,erre én is gonodltam,hogykiírom a szériaszámot csak nem vagyok benne biztos,hogy nem fogja rá azt dobni,hogy ez másé és,hogy tegyem eredetivé a windows-t.Minden esetre megvárok még pár választ,és ha ez így eredeti marad akkor így csinálom majd!
Nagyon szépen köszönöm Bon!!!😊
bon
Ha elõtelepíve volt akkor a helyreállító mód segítségével, a gép kézikönyve biztos írja, hogy milyen gomb megnyomásával indítható, de a boot során is szokta írni.
De én pl jobban szeretem, hogy törlök minden partíciót a géprõl és egy telepítõ lemez segítségével (pl. netrõl beszerezhetõ) csinálok egy tiszta telepítést, a gép alján lévõ sorozatszám segítségével és aktiválom.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sziasztok!
Nekem mint nem hozzáértõnek lenne egy kérdésem,remélem valaki majd tud segíteni😊szóval a kérdés:hogyan telepítsem újra a Windows-t,hogy eredeti maradjon?Nem letölteni szeretném valahonnan és serialt keresgélni hozzá mert egy laptopról lenne szó,amihez járt Windows 7 alapbol(legalábbis fel volt telepítve)de driver CD-t nem kaptam hozzá.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
ViniSoundz
Béta Ati driver volt fent, de már lecseréltem. Azóta is csinálja. Ha kikapcsol a monitor, mert nem nyúltam hozzá 10 perce, és utána visszaülök a gép elé, olyankor mindig ez a baja, nincs aero és aztán a témáknál újra rá kell kattannom a elõzõleg nem mentett témára, hogy bekapcsoljon az aero.
Úgy gondolom, ha az itt leítak alapján csinálod menni fog rendesen, Bár sztem vmi Videókártya driver-el lesz problémád!
LINK

Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986

ViniSoundz
Sziasztok,

nem tudjátok, hogy miért kapcsol ki az aero automatikusan? Hol lehet ezt módosítani? Valamint néha kiírja, hogy a windows lassú mûködést észlelt. Nemrég raktam újra a rendszert és azóta van ez a két problémám. Gúglival még nem találtam rá választ.
Akkor nem tudjátok hogy lehet full átlátszó ablakokat csinálni?

Met
Ez az Supernatural-os Impala?😄

DarkSector
nm

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

majd megveszem, ha lesz zsé...köszönöm mindenesetre

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rendben...majd mással próbálkozom...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

jó a steam mondom...csak azon belül 53-as hibakódot írt ki az F1 2011-nél...azzal van a gáz

DarkSector
Ha telepités közben kidobál hibával már kukába is dobhatod a lemezt.

De bazzeg most nézem hogy neked nem a steam nem megy hanem a játék...omg.

Mert a hibakódot nézegettem a neten és ez warez játékoknál szokott lenni.
Akkor a játék szar amit letöltöttél nagy valószínûséggel.
Akkor viszont valóban off/warez részlegre fog tartozni a megoldás.

én meg azt hittem már a normál steam nem indul...😊

bon
Google-be keresgélve úgy nézem crack hiba, de mivel nincs köze a Windows 7-hez így szerintem próbálkozz a játék warez topic-jában, sõt inkább vásárold meg, éppen akciózzák a steam-en.

DarkSector
Ja mondjuk alaplap driver nem eszeveszett fontos énis rábíztam win7-re felismer mindent.
De valami nem jó ezekszerint, ha steam sem megy fel akkor valami gáz van.
Én mint írtam egy régebbi win7-et használok amibe nincsen belenyulkálva..
Nemtudom a tiéd milyen.

64 bites, Home Premium 2009-es változata. Lemezrõl pakoltam fel, mivel a 32 bitesnél állandóan kidobott valami 0x000017737231232312 mit tom én hibával miközben telepítettem...

fent van már a VGA driver azzal kezdtem mindent. Alaplap driverrõl nem tudok, sosem kellett, anélkül is ment minden korábban is...

DarkSector
Pedig tutira valami nem jó, eddig ember nincs akinek ne menjen egy játék, pláne nem a steam...

Milyen a win7-ed...pontos változatot írj majd le, egy az egyben a nevét, mármint a torrentes nevét. (privátba, ne ide)

cracknél minden tartalmat bemásoltam, ahogy kell...

5:0000065434-es hiba van, ha nem Steammel indítom...

frissítéseket csinált a gép fel is pakoltam rá...

DarkSector
Ja még annyit hogy a drivereket, alaplap meg vga meg ilyesmit nehogy a hozzá kapott lemezekrõl tegyél fel...
Netrõl az újakat inkább. 😊

DarkSector
Ezért akarom tisztán látni a dolgokat hogy írja majd le nekünk mit tett meg elõtte és akkor tudunk segíteni hol a baj, ebbõl viszont még nem. 😊

bon
Lehetséges, hogy hiányoznak neki a felsorolt dolgok.

DarkSector
Még nem láttam olyan progit pláne játékot ami ne indult volna el Win7 alatt, pláne hogy van kompatibillitásbeállitás is ha nagyon muszáj a régi nagyon régi cuccokhoz..

DarkSector
Én arra gyanakszom hogy a win7 frissitések nincsenek megcsinálva, net.framework, c++ meg hasonlók.

Mert ugye a rendszer nem ott indul hogy felteszem a lemezt, és minnya játék meg steam meg miegymás, hanem....

win7
win7 frissitések
alaplap + vga driverek + dx

majd ezután jöhet a játék...

bon
F12010-es változatott próbáltam a játékból, már az is gond nélkül ment, így a 2011-nek is mennie kell, a steam meg pláne megy, 64bit-es rendszer hiba kizárható. Driver vagy rossz crack-elés (crack) lehet a gond.

DarkSector
Valamint pontosabban milyen win7-et is tettél fel, mármint milyen változatot?

DarkSector
Figy én már kapásból azt kérdezném hogy win7 frissítések?
Alapprogramok? dx meg ilyen nyalánkságok megvoltak?

Mert nekem megy a steam.

Ne egy csont alap win7-re akard feltenni a steam-et.

Steammel együtt sem indul el, na talán mégiscsak ráhibáztam erre a 64 bites rendszerre....53-as hibakódot ír ki

Hello, a képen látható full üvegszerû ablakot hogy lehet csinálni? Ablakkeretet tudtam áttetszõvé tenni, az egész ablakot nem

bon
Vagy simplán lassú. Amúgy honnét tudod, hogy a beépített nem 3 órán át csinálja összeségében (már ha a lassúság a fontos)?

nem provokálásból, csak megjegyzésként: több, mint 2 óráig csinálja az Auslogics Disk Defrag, szóval biztos hatékonyabb, mint a beépített vagy egy pár optimalizálóhoz kiegészített töredezettségmentesítõ nem?!
köszi, az Auslogics félét tettem fel, arról csak úgyis jót hallottam eddig 😊
MerlinW
Majdnem mind ugyanazt a technologiát használja, mint a Windows, csak plusz funkciókkal vannak ellátva. Ha nincs rájuk szükséged, akkor a beépített tökéletes. Egyébként alapból a feladatok között van, automatikusan defragmentál a Windows, amikor éppen nem csinálsz semmit, így ritkán kell vele foglalkozni. Nekem pl 3 és fél éve van fent ugyanaz a Windows és talán egyszer csináltam csak manuálisan, akkor is miért ne alapon, nem volt rá szükség.

[merlinw.org]

MerlinW
Arra.

[merlinw.org]

kíváncsi voltam rá elindul-e valami game, tessék itt az elsõ, amit kiszerettem volna próbálni, de kapásból megakadtam. A kérdés az, hogy miféle Steamre gondol ez? arra a bizonyos játék indító Steamre?

sima Windows 7-es ami a Sajátgépben van <#help>
bon
Beépített töredezettségmentesítõ jó választás.

Kori
Auslogics Disk Defrag

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Köszi.
vagy használjak csak arra kihegyezett progit? Mit ajánlasz?