Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#41055: a telepítõ tuti jó, a laptop xp-s.
*Posse*T.W.D*
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
valakinek valami ötlet hogyan tudnám ezt megoldani?
*Posse*T.W.D*
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
most tettem fel a win7-et azt hol tudom megnézni, hogy regisztrálta e magát, vagy semí?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
amugy lakótársaim laptopja. teljesen ramaty állapotban van. mint kiderült a dvd olvasó része is használhatatlan, úgyhogy majd pendriverol kell valahogy felraknom a rendszert. szerintebb nekem egyszerûbb lesz ha win7 megy rá, õk meg úgysem veszik észre a sebességbeli különbséget a nem karbantartott virusos 2 éve installált xp-hez képest...😛
van vmi tutorial win7 pendrive-rol való installálásához?
*Posse*T.W.D*
Kiírja, hogy boot from cd/dvd, de úgy ítéli meg, hogy nem rendszerlemez... Win7 alatt a cd jól mûködik, bejön az XP telepítõ... pár hónapja meg telepítettem róla... az a fura, hogy sem a laptopról, sem az asztali géprõl nem tudok bootolni vele... leszedtem egy másik XP-t, kiírtam, azzal sem megy... feltettem valami programmal pendrivera az XP-t, onnan sem bootol...
www.smart-bus.hu
Picit fura nyûgöm van... van egy XP telepítõ lemezem, amirõl régebben telepítettem az XP-t. Amióta win7 van a gépen, nem tudom elérni, hogy elinduljon boot után az XP telepítõje... boot sorrendre figyeltem, próbáltam ide és ahci módban is, de egyszerûen nem hajlandó mûködni...
Elõször arra gondoltam, hogy az asztali gépem annyira új, hogy nem ismer fel rajta valamit... kipróbáltam a gyárilag XP-s laptopon is, és azon sem indul el... kicsit x-aktás nekem ez így... 😊
( természetesen próbáltam másik lemezzel, és pendriveról is, de semmi )
www.smart-bus.hu
Gondolkozom RAM cserén. Szerintetek gyorsulni fog a gép, ha lecserélem a mostani 2*2 GB DDR3-1333 DDR3-as RAM-ot 2*2 GB 1600-asra?
SSD meg 955 Phenom II van a gépemben.
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/products/system-requirements
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Szerintetek egy Fujitsu Siemens Amilo Pro v3405 laptopra érdemes felrakni a windows7-et?
hardver spec
*Posse*T.W.D*
Az office az 2010-es, 60napos próbaverzió, a windows szintén 30 napos próbaverzió, így tuti nem aktivációs gondok miatt nem megy.
itt rálehet menni a képekre.... pls, engem nagyon zavar....
http://img190.imageshack.us/img190/9531/ablak0.jpg
http://img834.imageshack.us/img834/4980/ablak1.jpg
A 2 piros keretet én tettem be, hogy lehessen látni, hogy mirõl beszélek, ha az elsõ nem lehetne.
Szóval, hogy lehetne megint visszacsinálni arra a kékes kijelölésre? (Újratelepítés NÉLKÜL!)
ilyet szeretnék megint:
http://www.kephost.com/images4/2011/8/17/euvqlc0ks7sol5ev198..
(ezt a képet a neten találtam)
És a vezérlõpulton belül, hol van a kijelölés színe?
És nem a windows embléma a gond, mert az csak egy háttérkép. Így szeretném, mint ahogy itt van:
http://www.kephost.com/images4/2011/8/17/euvqlc0ks7sol5ev198..
De nekem most így van:
http://img190.imageshack.us/img190/9531/ablak0.jpg
Elõre is kösz a segítséget!
Tudna valaki segíteni?
Minden hibajelzés nélkül win7-nél egyszercsak az asztal-képernyõfelbontásnál
a felbontásos csúszka maximuma 1280*720!! Hol lehet visszaállítani 1920*1080-ra?
Eddig mûködött. Vírust kaphattam?
Magyarul lenne jó. Mert mindenhol olvasom csomó dolog elindul ami felesleges de sehol nem írják mik azok 😞
Next PC upgrade: 2022
Alaplapi a hangkártya. BIOS-ban engedélyezve van az AC97.
A Bluescreen View nem lát semmilyen kékhalált. Nincs MiniDunp mappám a gépen. Tudtommal innen veszi ki az infot.
Az Eszközkezelõben lát 2 Ismeretlen eszközt az Egyéb eszközökön belül.
Kiváltható az alaplapi külsõ hangkártyával?
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2122903-az-asztalon-szinte-az-osszes-file-lnk-file-va-valtozott-es-nem-lehet-megnyitni
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu
Ha alaplapi hangkártya akkor a bios-ba érdemes megnézni, hogy be van e kapcsolva. Eszközkezelõben semmi hibás hardver nem látszik?
Ha semelyik megoldás nem jön be akkor lehetséges, hogy a hangkártya bedöglött.
Elõjött egy problémám, amit szeretnék megoldani, de egyelõre nem tudom mitévõ legyek.
Online radio-t hallgattam, majd jött a kékhalál és újraindítás utána nem ismerte fel a hangkártyát. Win7 64bit-em van. Nem tudom, hogy hogy telepítsek fel drivert, ha magát a hardvert nem észleli. Találkoztatok ilyen problémával?
Elõre is köszönöm segítségeteket! Fontos lenne.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Amikor kiírja hogy „Press any key to boot from CD/DVD”, akkor nyomj meg egy gombot.
Ha betöltõdött a telepítõ, akkor a Telepítés helyett a Számítógép javítása opcióra kattints (az ablak alján van).
Ha kéri, írd be Windows felhasználónevedet és jelszavadat.
Válaszd a Parancssor lehetõséget
írd be azt, hogy rename c:\windows\system32\drivers\classpnp.sys classpnp.old
írd be azt, hogy rename x:\windows\system32\drivers\classpnp.sys classpnp.old
indítsd újra a gépet
Második lehetõség:
Szerezz egy Ubuntu Live CD-t (Google-be írd be, tölts le egy .iso fájlt és írd ki CD-re), és indítsd el róla az Ubuntut (tedd be a gépbe, kapcsold be és választd az „Ubuntu kipróbálása”-t)
A rendszer betöltõdése után a fájlkezelõben keresd meg a Windows/system32 mappában a CLASSPNP.SYS-t és töröld ki
Csökkentett módban megáll ott, hogy betöltené a classpnp.sys filet.
Nincs ötletem, hogy mi lehet a baj.
Telepítettem rá Vista-t de nem ismeri fel a pendrive-ot, driver szerinte a legfrissebb és amikor az eszközkezelõben frissíteném a drivert nem is szed le frissebbet a netrõl.
Elõször Xp-t tettem fel az kezelte az usb-t.
I will use google before asking stupid questions.