Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
ezen már túl vagyok, sajnos a már telepített windows-ok esetén jön elõ ez a hiba reboot után, így nekem nem sokat segít.

#41055: a telepítõ tuti jó, a laptop xp-s.

*Posse*T.W.D*

A géped megfelelõ a Windows 7-nek? Nem hibás a Windows 7 telepítõ rész?
Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Kaszi46
win7 a pendrive-on a Windows 7 USB/DVD Download Tool segítségével. laptop bios átállítva pendrive rol való boot-olásra. el is indul mindne szépen, de sajnos a következõ hibát kapom: STOP: c000021a(fatal error), 0x00000000(0xc00000001 0x001003a8)

valakinek valami ötlet hogyan tudnám ezt megoldani?

*Posse*T.W.D*

Met
Igen, arra gondoltam, köszi.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

bon
Ha a Pendrive-os telepítésre gonolsz akkor 4gb vagy nagyobb.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Met
Mekkora pendrive kell egy SP1-es Home Premium 64 bitnek?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

marsu
Sziasztok

most tettem fel a win7-et azt hol tudom megnézni, hogy regisztrálta e magát, vagy semí?
bon
Felesleges tutorial, felrakod a Windows 7 USB/DVD Download Tool programot és elkészíti a telepítõtlink nagyon egyszerû kis program.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Kaszi46
köszi az infót!

amugy lakótársaim laptopja. teljesen ramaty állapotban van. mint kiderült a dvd olvasó része is használhatatlan, úgyhogy majd pendriverol kell valahogy felraknom a rendszert. szerintebb nekem egyszerûbb lesz ha win7 megy rá, õk meg úgysem veszik észre a sebességbeli különbséget a nem karbantartott virusos 2 éve installált xp-hez képest...😛

van vmi tutorial win7 pendrive-rol való installálásához?

*Posse*T.W.D*

Teljes format volt azóta, elvileg teljesen üres a hdd.

Kiírja, hogy boot from cd/dvd, de úgy ítéli meg, hogy nem rendszerlemez... Win7 alatt a cd jól mûködik, bejön az XP telepítõ... pár hónapja meg telepítettem róla... az a fura, hogy sem a laptopról, sem az asztali géprõl nem tudok bootolni vele... leszedtem egy másik XP-t, kiírtam, azzal sem megy... feltettem valami programmal pendrivera az XP-t, onnan sem bootol...

www.smart-bus.hu

A bootolás nem a feltelepített rendszertõl függ, ha nem a géptõl. Mivel már van egy operációs rendszer a gépen, akkor be kellene hoznod a Boot Menüt és ki kellene válasszad a CD/DVD (nálam F8, de ez géptõl függõ, mert van akinél F2 vagy F10), vagy át kell állítanod hogy az 1-es számú boot meghajtó a CD/DVD legyen és a második a HDD, ekkor kellene menjen.
Üdv Urak!

Picit fura nyûgöm van... van egy XP telepítõ lemezem, amirõl régebben telepítettem az XP-t. Amióta win7 van a gépen, nem tudom elérni, hogy elinduljon boot után az XP telepítõje... boot sorrendre figyeltem, próbáltam ide és ahci módban is, de egyszerûen nem hajlandó mûködni...

Elõször arra gondoltam, hogy az asztali gépem annyira új, hogy nem ismer fel rajta valamit... kipróbáltam a gyárilag XP-s laptopon is, és azon sem indul el... kicsit x-aktás nekem ez így... 😊

( természetesen próbáltam másik lemezzel, és pendriveról is, de semmi )

www.smart-bus.hu

bon
Jelentõs gyorsulásra nem számítanék, én inkább mennyiséget nõvelnék ha játszol is, újratelepítés meg nem kell memória cserénél.

Jah meg utána kell win7-t újrainstallálni?
Sziasztok!

Gondolkozom RAM cserén. Szerintetek gyorsulni fog a gép, ha lecserélem a mostani 2*2 GB DDR3-1333 DDR3-as RAM-ot 2*2 GB 1600-asra?

SSD meg 955 Phenom II van a gépemben.
Már rájöttem.
tmp
Köszi, ez megoldotta 😊 (egyébként kerestem a hibakódra, de nem talált semmit)

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

tmp
van egy ilyen anyáéknak, win7 van rajta, sok szolgáltatást kilõve, nem olyan vészesen lassú. Netezni lehet rajta, de egyszerre 2-3 progit már döcögve futtat a ram miatt. Ha csak netre kell vagy office-ra akkor nyugodtan tedd fel, viszont xptõl jóval lassabb lesz maga a rendszer.

bon
Memória nagyon kevés, HDD nagyon kicsi, a proci még elmenne. Tehát nem érdemes, de még XP-t használva is bõvíteném a memóriát.

Klon
bocs...

windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/products/system-requirements

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Klon

Kaszi46
Sziasztok!

Szerintetek egy Fujitsu Siemens Amilo Pro v3405 laptopra érdemes felrakni a windows7-et?

hardver spec

*Posse*T.W.D*

bon
Tessék: link

tmp
Srácok: olyan gondom van, hogy nem tudja frissíteni az officet a windows, ismeretlen hibával elszáll az update hibakód : WindowsUpdate_80070003

Az office az 2010-es, 60napos próbaverzió, a windows szintén 30 napos próbaverzió, így tuti nem aktivációs gondok miatt nem megy.

meg van, ezer köszönet!

bon
a mintának szánt képet nem lehet megnyitni, mert a link egy része hiányzik. Amúgy a vezérlõpult/rednszer/speciális rendszerbeállítások\teljesítmény menüpontját nézném meg

bon
Alapból magasabb hõmérségleten dolgozik, mint amit a radiátor kisugározhat 20cm-re, így problémát nem okozhat a közelsége.

ez a problémám, csak átírtam a rendszert

itt rálehet menni a képekre.... pls, engem nagyon zavar....

Windows 7 Home Premium 32bit rendszert használok, és az asztalon, ha az egérrel akarok kijelölni, akkor már nem az a kékes ablak jelenik meg, hanem egyszerû Windows XP-s kijelölés. 2 kép:
http://img190.imageshack.us/img190/9531/ablak0.jpg
http://img834.imageshack.us/img834/4980/ablak1.jpg

A 2 piros keretet én tettem be, hogy lehessen látni, hogy mirõl beszélek, ha az elsõ nem lehetne.

Szóval, hogy lehetne megint visszacsinálni arra a kékes kijelölésre? (Újratelepítés NÉLKÜL!)
ilyet szeretnék megint:
http://www.kephost.com/images4/2011/8/17/euvqlc0ks7sol5ev198..
(ezt a képet a neten találtam)
És a vezérlõpulton belül, hol van a kijelölés színe?
És nem a windows embléma a gond, mert az csak egy háttérkép. Így szeretném, mint ahogy itt van:
http://www.kephost.com/images4/2011/8/17/euvqlc0ks7sol5ev198..
De nekem most így van:
http://img190.imageshack.us/img190/9531/ablak0.jpg

Talán túlságosan bugyuta a kérdés, de elképzelhetõ-e, hogy mivel a számítógépház kb. 20 cm-re van a radiátortól, a meleg bezavarja a gépet. Túlmelegedhet-e? Okozhat-e bármilyen gubancot?
Elõre is kösz a segítséget!
Hello!

Tudna valaki segíteni?
Minden hibajelzés nélkül win7-nél egyszercsak az asztal-képernyõfelbontásnál
a felbontásos csúszka maximuma 1280*720!! Hol lehet visszaállítani 1920*1080-ra?
Eddig mûködött. Vírust kaphattam?
bon
Elsõnek Home Premium változatott esetleg professional-t kell telepíteni és egybõl kevesebb szogáltatás indul el.

Klon
ez engem is érdekelne 😊

grebber
Az msconfig menüben a szolgáltatásoknál mi az amit alapból betölt magának a windows 7 de nem is fontos?

Magyarul lenne jó. Mert mindenhol olvasom csomó dolog elindul ami felesleges de sehol nem írják mik azok 😞

Next PC upgrade: 2022

bon
A két ismeretlen eszközt azért én még feltelepíteném.

Klon
bár, nem tõlem kérdezed, de: persze, kiváltható. csak elõtte tiltsd le biosban az alaplapit.

roblee
Köszi a válaszokat.
Alaplapi a hangkártya. BIOS-ban engedélyezve van az AC97.
A Bluescreen View nem lát semmilyen kékhalált. Nincs MiniDunp mappám a gépen. Tudtommal innen veszi ki az infot.
Az Eszközkezelõben lát 2 Ismeretlen eszközt az Egyéb eszközökön belül.
Kiváltható az alaplapi külsõ hangkártyával?

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

TheSosy
Üdv uraim, EZ lenne a gondom csak a futtatás is lnk-vá vátozott.A Total CMD-vel meg ha átíróm azt írja ki,hogy a program nem kompatibilis a windows..... ezlenne:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2122903-az-asztalon-szinte-az-osszes-file-lnk-file-va-valtozott-es-nem-lehet-megnyitni

Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

bon
Ha külön kártya a hangkártya akkor gépbõl kivesz megtakaryt, majd visszarak. A kék halál üzenetét se ártana látni erre a célr kíváló proram a Bluescreen view program.
Ha alaplapi hangkártya akkor a bios-ba érdemes megnézni, hogy be van e kapcsolva. Eszközkezelõben semmi hibás hardver nem látszik?

Ha semelyik megoldás nem jön be akkor lehetséges, hogy a hangkártya bedöglött.

Klon
sztem megadta magát a hangkártya. (pár éve ugyanígy jártam, bár akkor még xp volt...)

roblee
Sziasztok!
Elõjött egy problémám, amit szeretnék megoldani, de egyelõre nem tudom mitévõ legyek.
Online radio-t hallgattam, majd jött a kékhalál és újraindítás utána nem ismerte fel a hangkártyát. Win7 64bit-em van. Nem tudom, hogy hogy telepítsek fel drivert, ha magát a hardvert nem észleli. Találkoztatok ilyen problémával?
Elõre is köszönöm segítségeteket! Fontos lenne.

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Csacsi
Nah ide kéne a DVD,ami csak holnap lesz meg, mert hibajavítónál nem engedi ezt a parancssort, nem tudom miért.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bon
Hibajavító parancssornál írd be ezt: SFC/scannow

Csacsi
Sima windows hibajavítónál parancssorba már átneveztem a filet, akkor kék halál volt a vége a következõ indítánál 😞

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Rakj be egy Windows 7 telepítõ CD-t és kapcsold úgy be a gépet
Amikor kiírja hogy „Press any key to boot from CD/DVD”, akkor nyomj meg egy gombot.
Ha betöltõdött a telepítõ, akkor a Telepítés helyett a Számítógép javítása opcióra kattints (az ablak alján van).
Ha kéri, írd be Windows felhasználónevedet és jelszavadat.
Válaszd a Parancssor lehetõséget
írd be azt, hogy rename c:\windows\system32\drivers\classpnp.sys classpnp.old
írd be azt, hogy rename x:\windows\system32\drivers\classpnp.sys classpnp.old
indítsd újra a gépet

Második lehetõség:
Szerezz egy Ubuntu Live CD-t (Google-be írd be, tölts le egy .iso fájlt és írd ki CD-re), és indítsd el róla az Ubuntut (tedd be a gépbe, kapcsold be és választd az „Ubuntu kipróbálása”-t)
A rendszer betöltõdése után a fájlkezelõben keresd meg a Windows/system32 mappában a CLASSPNP.SYS-t és töröld ki

Csacsi
Sziasztok.Acer laptopot használok. És ma nem akart betölteni a windows 7.

Csökkentett módban megáll ott, hogy betöltené a classpnp.sys filet.

Nincs ötletem, hogy mi lehet a baj.

Metwork
VirtualBox-ban ki járatos?
Telepítettem rá Vista-t de nem ismeri fel a pendrive-ot, driver szerinte a legfrissebb és amikor az eszközkezelõben frissíteném a drivert nem is szed le frissebbet a netrõl.
Elõször Xp-t tettem fel az kezelte az usb-t.

I will use google before asking stupid questions.

elitehun
Azóta szerencsére nem fordult elõ többször, reméljük hogy csak átmeneti hiba volt