46641
-
Bal0924 #42372 újra indítottam a csökkentett módból és most nem csinál kékhalált. nemtudom miért, miért csinálta eddig?!
Most csináljam az achi beállításokat? (szerinted) -
Bal0924 #42371 A kép nem mond semmit? -
#42370 Meglehet, de addíg amíg nem javul meg a rendszer nem látom értelmét. -
Bal0924 #42369 http://www.kephost.com/view3.php?filename=w1frzmlys82djfh3ahy7.png -
Bal0924 #42368 A képet nem rakta be
-
Bal0924 #42367 Az Achi beállításokat meglehet csinálni csökkentett módon belül is?
Mond neked ez valamit? :)
-
#42366 Raid-nek több winyónál van értelem pl.adatbiztonság, sebesség miatt. csökkentet módban a bluescreenviwer progival megtudod nézni a kékhalált. Esetek többségében bezsédesebb szokott lenni mint a Windows.
Utólagos AHCI mód engedélyezése: link -
Bal0924 #42365 Akkor most tehetem újra a gépet... ide-n van és ha ahcira teszem akkor lehet, kell?
Mi a raid?
Miért csinálja a kékhalált a gép?
Csökkentet módban, nem.
Eddig rendesen ment, semmit se csináltam vele, erre ma reggel kékhalál és nemtudom használni a gépemet. -
#42364 AHCI
IDE a kompatbilitás miatt van (pl. XPhez, ha nincs SATA driver), lassabb és nincs hot-plug. AHCI a rendes sata mode, RAID meg a RAIDhez kell. -
Bal0924 #42363 Gyorsan akartam írni mindent, így kimaradt.
Sziasztok!
Egy ki segítség kellene... -
Bal0924 #42362 Az asztali gépemben csak sata-s Winchesterek vannak.
A Bios-ban a GSATA3 Ctrl Mode ban melyiket állítsam be? ide, ahci, raid
Mik a különbségek? -
#42361 Megoldódott. Újraraktam, előtte revo uninstallerrel töröltem a chrome-ot:) -
#42360 Üdv mindenkinek!
Van olyan pen drive, ami kék halált okoz nálam.
Ezen pendrive-ok a T-m***l-s internetet tartalmazó nálam CD-ként megjelenő meghajtóval bírnak, melyeknél a pen drive rész leválasztható, de a CD-s rész nem. Viszont, ha kiveszem a gépből, akkor - joggal(?) - a Win7 kék halállal szétfagy.
A kérdésem, hogy az ilyen virtuális CD hogyan választható le, vagy hogy kerülhető el másfajta módon a kék halál, mikor kiveszem a pd-t, anélkül, hogy kikapcsolnám a gépet? Vagy eleve hogyan lehet beállítani Win 7-ben, hogy meg se jelenjen az a bizonyos virtuális CD, ami a galibát okozza?
Nekem olyan pd-m van, amin nincs ez a baromság, de sajnos a környezetemben sokaknak ez a problémás eszköz van, így gyakran találkozom vele.
Vagy ez nem is biztos, hogy szoftver jellegű probléma? -
#42359 Üdv!
Nem teljesen ide tartozik, de legalább ez a topik él, és win7 alatt van most a baj.
Chrome-ba youtube-nál kinagyítja a videót. Ez miért lehet, hogy tudom megoldani?:D Mozzilánál nincs ilyen de azt nem szeretem már. -
#42358 bpven elég lesz -
#42357 a win 7 partíciójáról levettem a virtuális memóriát és azon a vinyon 1 másik partícióra raktam "16-4096MB" és egy másik vinyora is állítottam, szal van max 8192MB virtuális memóriám, gondolom ez elég lesz. -
#42356 Programokon maradjon a teljesítmény beállítás. Virtuális memóriát én fix értékre szoktam állítani és külön partícióra teszem mindig. -
#42355 Egy kicsit "hülye" kérdésem lesz. Windows 7-re létezik valami olyan program ami androidra van amikor lezárom a billentyűzetet? utálom bepötyögni a jelszót egy lezárás után.. köszi -
High end PC #42354 Áhh, most feltelepült, érthetetlen -
High end PC #42353 tök jó, elkezdett baszakodni egy kiegészító az IE 9-ben, erre uninstalláltam, visszaváltozott IE8-ra, restart, majd újra akartam tenni az IE9-et, erre sem a frissítéskezelőből, sem manuálisan a csomagot letöltve és telepítve nem akar feltelepülni, mindig hibával leáll. Stimmel a nyelv, a 64-bites rendszer, minden, mégsem települ fel, ami reggel még fent volt. Számtalanszor próbáltam, nincs ötletem, így most itt ülök IE8-al. Ötletek? -
#42352 Van a teljesítmény beállításnál a speciálisban két féle választás, a programokhoz meg a háttérszolgáltatáshoz, melyik mire jó?
többnyire játszani fogok, melyiket állítsam?
Más
A virtuális memória automatikusra van állítva, ez így jó? -
#42351 Teszteléssel. -
#42350 Van. Csak két hete vettem új gépet (kiv. VGA), előtte 3 hónapot szenvedtem a régivel (ott alaplap volt rossz) és azt hittem most már végre vége, de nem.
Köszönöm még várok a cserével, most semmi kedvem a gép szereléséhez. Legközelebb megnézem, ha előjön, hogy van-e olyankor a tv kimeneten kép. -
#42349 Kölcsön nem tudsz kérni egyet valakitől ? -
#42348 Ettől a választól féltem. -
#42347 Videokártyát cseréld ki . -
#42346 Király lenne, most vettem az alaplapot. Hogy lehet kideríteni, hogy melyik a ludas? -
tompka #42345 Megnéztem. Hardware Interrupts and DPCs hajtja. -
#42344 Nem, inkább alaplap vagy vga. -
#42343 Mármint monitor? -
#42342 Benne lesz, minden update-n kiadott frissítés is, nem csak a külön igénylehetők. Nem túl sok olyan frissítés lehet, lesz ami update-n nem érhető el csak külön igénylésre küldik el. Fontos frissítések felkerülnek az update-re is. -
#42341 abba nem olyan frissitések lesznek amit nem tudod letölteni updatel? -
#42340 Lehet hardver hiba is. -
#42339 Az mitől lehet, hogy lekapcsolt a monitorom és amikor visszakapcsoltam nem adott be képet? Újraindítottam a gépet és minden működik. Hibernálás és minden ilyen ki van kapcsolva(szerintem). Vagy mégsem? -
#42338 Process Explorer nézd meg az több info nyújt álltalában. -
#42337 Jövőre, amúgy miért várod az sp2-öt? -
#42336 még szoknom kell ezt az új windowst :)
kíváncsi leszek mikor jön ki az sp2 -
tompka #42335 Van valakinek ötlete erre? Nagyon idegesítő, de nem akarom újratelepíteni a rendszert. -
#42334 először erre tippeltem én is, de nem lett jó, majd egy visszaállítási pont megoldotta, de ez akkor is elég érdekes jelenség volt... -
#42333 És tényleg :D