Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tunernél azt állítom amit az xp nél volt természetesen pal-B. Biztos hogy jó mert a Chris tv hozta képet csak hangot nem, Az eredeti tuner szoftvert újra raktam és az alábbi üzit küldi:
Not supported!7601.win7sp1_gdr.111025-1505 Nem tudom mi hiányzik. A win7 sp1 szervízpakkal lett felrakva. Valami biztos hiányzik csak nem tudom mi?
Tv-tuner-nél meg a normát állsd pal-ra. akkor már jónak kell lennie.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Állítanod kell a rendszeridõt? Minden indításánl rossz az idõpont ha igen akkor véletlenül nem cmos error-al indul a gép?
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Szeretném segítségeteket kérni két témában.
Néhány napja tértem át az xp-rõl a win-7 re és próbálom megszokni.
Bosszantó jelenséget tapasztalok mikor a netre kilépek. A kezdõlapom sorozatosan megválltozik és a google erõszakosan felírja magát kezdõoldalnak.Nincs semmi bajom a googleval azt használom keresésre de nem szeretném kezdõoldalnak.Hogyan lehet a win-7 ben kikapcsolni ezt a lehetõséget. A böngészõm firefox.
A másik gondom: van egy winfast pvr 2000 tunerem a kábel tv hez,sajnos nem jelenít meg egy csatornát sem.Megkeresi a csatornákat de csak fekete
kijelzõm van.A médai centert elindítom és az azt írja ki, hogy nincs vagy nem jól van telepítve a videó megjelenítõ szoftver.A tuner mûködik mert próbára a Chris tv-t felnyomtam és kép van de hang nincs bizonyára
hiányzik valami de mi??? ez a kérdésem. Nagyon megköszönném annak aki segít a probléma megoldásában. Üdv!
A Windows idõszolgáltatás ne indítható el. Próbálkozzon késõbb újra. Pedig ez már a 3-adik Windows 7 64 bit próbálkozás. Az elsõ már telepítéskor bukott Januárban, mert kiderült hogy nem bootol. A másodiknál Februárban, az sp1 nem akart települni, itt is kérdeztem, meg boot probléma is elõjött. Persze a cd-s Kaspersky nem talált semmit. Ez már sp1-es, szintén ultimate, a 64 bitest raktam fel. Ugyan betöltéskor nem a leggyorsabb, de hát már fel van telepítve, és használom is kb. 1 hete. Hogyan lehet megoldani az idõ szinkronizálást? Tegnap is be kellett állítanom kézzel, azóta jó egyenlõre, de már a héten kellett állítani máskor is. De idõzónát tegnap jól beállítottam, lehet hogy most ezért jó. Persze próbáltam, a többi kiszolgálóval is szinkronizálni, de nem jó. Csak az xp-men mûködik.
\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"
Nekem egy olyan gondom lenne hogy a start menû keresõmezõje nekem nincs meg valamiért nem tudjátok hogyan lehetne elõhozni?
Nekem olyan problémám lenne (hiba nem állandó, néha jön elõ) hogyha a vezérlõpultra rámegyek, utána mondjuk a rendszer és biztonságra, akkor azt írja ki hogy a "windows intézõ mûködése leállt" és úgy beakad minden hogy a billentyûzet és az egér mintha késve mûködne pl: megnyomom a num lock-ot és 15-20 másodperc múlva kezd el világítani. Így nem is tudom bezárni azt az ablakot, reset segít csak.
Nemtudom mitõl lehet ez. Vírus nincs a gépemen se kémprogram.
Valaki tud valami megoldást erre?
Mert a memóriateszt sikeres volt.
Hdd teszt is jó.
Nem értem miért akar mindig cd-dvd-rõl bootolni nem pedig hdd-rõl.
Win 7 indítási problémám van!
Usb-rõl pendrive-ról raktam fel a win 7-et minden rendben zajlott le. Csak amikor indítom a laptopomat cd-dvd meghajtóról akar indulni mindig át kell állítani hdd-indításra. És indítási javítást kell csinálni és akkor indul a rendszer. Mi lehet a probléma???
32bites Windows 7-et lehet frissíteni (újratelepítés nélkül!) 64 bitesre?
Gondolom, hogy mikor frissen volt telepítve, akkor nem volt ilyen gond.
Windows 7 SP1 indításkor a Starting Windows résznél megáll és csak a négy színû ablakdarab repked. Reset után simán indul, bár volt, hogy 5 egymás utáni resetnél is lefagyott. Mi lehet a gond?
Elöre is köszi
Piko
Nemrég raktam újra a gépet . Ablakok mozgatásánál furcsán viselkedik . Próbáljak meg egy régebbi videókártya drivert ?

lan party lenne, és van egy gondom, vagyis volt a multkor, gondolom még most is ez lesz:
-ha összecsatlakoztunk, látom a többiek gépét a listában, viszont ha játszani akarunk, nem látok egy szervert sem, és õk sem látnak, ha én csinálom.
tudom ez olyan dolog hogy az én gépem, nekem kéne rájönni, de sehogy sem akar mûködni. szerintetek mit állítsak még át, meg hol próbáljam a hibát megkeresni? winreinstall nem opcio, nincs rá idõm most.
A következõ a szitum: beállítottam egy régebbi játékra az öcsémnek a win98 kompatibilitást, mert csak azzal van a játékban zene. Viszont észrevettük, hogy multiban a pingje magyar szerverre fel le ugrál kb 15-100 között és kiszûrtem,hogy csak akkor ha a kompatibilitás winxp-nél korábbira kell állítani.
Esetleg valami megoldást tudtuk, hogy stabil maradjon neki a ping, úgy hogy a kompatibilitás alkalmazva van?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
Újraindítás után nem kell a másik gépen belépni, a távoli asztal már akkor mûködik, amikor feljön a bejelentkezés ablak. (Ugyanúgy, mint ha pl. vnc-t futtatsz service módban)
http://goo.gl/gd6Zi5
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vettünk egy laptopot, (4 ggia memoria, i5-ös proci) amin alapból csak Free-DOS van. Fel szeretném rakni a win 7 ultimate 64 bit-es változatát, de amikor kiváalsztom hogy hova telepítse két lehetõség van:
Lemez: 0 Partíció: 1: FD_BETA9SR2 | teljes méret(289.1 gb)/szabad(249.9 gb) | Rendszer
Lemez: 0 Partíció: 2 ..............................| teljes méret(9 giga)/szabad( 9 giga) | Elsõdleges
A lenti lehetõségek közül: Frissítés,, Ilesztõprogram, Törlés, Formázás, Új(nem kattintható), Kiterjesztés(nem kattintható)
És mind a kettõre azt írja nem lehet felrakni a Windowst, mert nem NTFS fájlrendszerû.
Apám szerint ne töröljük le a DOS-t szoval kéne csinálni egy partíciót és felrakni rá a Windowst...
Ez mennyire jó 5let? vagy mind1 lehet formázni a particiót?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Forrás: amdkmdag
Dátum: 2012.03.02. 1:31:31
Eseményazonosító:62464
Feladatkategória😞61)
Szint: Információ
Kulcsszavak: Klasszikus
Felhasználó: n.a.
Számítógép: *********
Leírás:
UVD Information
a tobbszaz ilyen szarral mit lehet kezdeni?
AMD External Events Utility <- ezt aszolgaltatast mar letiltottam honapokkal ezelot.. nem fut. megis telivan az esemenynaplo ilyen cuccokkal :\ napi 20legalabb jon. :|
http://loal.atw.hu
★ 汤姆 李
Másik kérdés meg az lenne,hogy SP1-et nem tudja befejezni a windows update,73,6 mb-ot nem teszi fel
★ 汤姆 李
Amúgy akkor lenne is egy kérdésem. MSTSC paracsot beírva a CMD-be vagy a Win+R-el elõhozott futtatás ablakba elõjön a Távoli Asztal Kapcsolat ablak.
Az érdekelne hogy meg lehet oldani hogy jelszóval nem rendelkezõ géphez is tudjak csatlakozni? Mert jelszóval ment, mûködik jól. Másik része meg hogy él a kapcsolat a két gép között, újra indítom a távoli gépet, ugye megszakad a kapcsolat de az a probléma hogy újra már nem tudom elérni mivel újraindult, tehát be kell lépni a windowsba a másik géppel. Ezt hogyan tudom megoldani?
mindjárt a második a legújabb verzió. 😊
na már most kivetem belõle az egyik vinyot mert vettem egy ssd.t adata 120gb
bele rakom telepíteném és azt írja
"A windows nem tudott formázni egy particiót a(z)0 lemezen.A hiba telepítésre kijelölt partició elõkészítése közben történt! Hibakód 0x80070057