Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Otthoni vagy munkahelyi csoporthoz van beállítva, ha erre gondolsz.
bon
Vista óta már nem. Felhasználó védelme miatt, nem vagy teljes jogú Rendszergazda, de a jobb gombos módszerral bármikor elérhetõ ha szükséges. Sõt utólag is beállítható a progmhoz.

a fájl és nyomtató megosztás jó csoprothoz állítotad be, mert három közül lehet választani?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Igen, jobb gomb megosztás ezzel. De telepítéskor ezzel a névvel lett a win telepítve, szóval nem nekem kellene lennem a rendszergazdának?
bon
Jobb gomb a mappán és megosztás funkcióra írja ezt ki?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Mert nem te vagy a teljes jogú Rendszergazda, ez így jó. Programokat telepítni jobb egérgomb futtatás Rendszergazdaként funkcióval célszerû.

Engem nem úgy érzékel, mint ha rendszergazda lennék, pedig csak az én fiókom van ezen a gépen. Múltkor is egy játékot nem engedett feltelepíteni, mert nincs jogom hozzá, csak a rendszergazdai jogosultsággal lehet... stb.
be kapcsoltam de még mindig azt írja hogy "A mappa nem osztható meg"
Hálózati és megosztási központ - otthoni csoport és megosztási beállítások kiválasztása - speciális megosztási beállítások módosítása - otthoni vagy munkahelyi - fájl és nyomtatómegosztás bekapcsolása
"Fájl és nyomtató megosztás bekapcsolása" hol találom? Mert az otthoni csoport beállításainak módosításában nincs...
bon
Miért a nyilvános mappa megoszással próbálkozól? Fájl és nyomtató megosztás bekapcsolása az Otthoni hálózatnál és már kész is. Utánna jobb gomb a mappán és megosztás.

Mappa megosztásra nincs több ötlet?
bon
Van egy ilyen program a gépeden? IObit Malware Fighter Ha van töröld.

newil
Ez nekem nem sok mindent mond.Rákerestem a hibára a programmal,de nekem hottentotta az egész... 😞

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

newil

Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.

bon
Bluecreen view programmal bõvebb infóhoz lehet jutni.

newil
Helo,az utóbbi idõben pár napja rájött az idegbaj a Win7-re (32bit)vagy a videókártyára nem tudom. Bejön a kékhalál,ha egyszerûen kikapcsolom a monitort,majd újraindul. Mi lehet a baj,találkozott-e már valaki hasonlóval?

A hálózat otthoninak van beállítva, valami más a probléma.
penge96
Sziasztok, lehet hogy a következõ problémám nem teljesen illik ide, de eddig itt mindig segítettek nekem, szóval most is számítok rátok. 😊

Szóval egy olyan probléma merült fel, hogy nem régiben szereztem be egy új GeForce GTX 550 Ti videókarit, és minden tök jó lenne vele, ha nem lépne fel az alábbi probléma: megfigyeltem, hogy minden játéknál, pár perc után, olyan 15 mp-ig egy mikroszaggatás tapasztalható, pontosabban ha mozgatom a kamerát, akkor mintha 2 mp-ként visszahúzna. Pl. a FIFA 12-ben, mikor ugye futok az egyik játékossal jobbra, akkor látszik, ahogy a gyep néha hátrafele ugrik egyet. Vagy egy másik példa, a Mass Effect 3-nál is ez van, mikor sprintelek, látszik, hogy a környezetem egy kicsit néha visszaugrik. Viszont az FPS szint stabilan 60-on áll. Elég idegesítõ, és nincs ötletem mi lehet a baj. Win reinstall megvolt, legfrisebb driver. Régi VGA-val nem volt ilyen probléma.

A vas: Windows 7 Ultimate 64 bit
QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)
4 gb DDR2 ram
GTX 550 Ti 1gb
A táp: FSP400-60HLN
Alaplap: ECS G31T-M2

Lehetséges, hogy az alaplap és VGA közötti kb. 6 év differencia okozza ezt?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

bon
Hálózatod, nyilvánosnak van beállítva? Ha igen állísd át otthonira vagy munkahelyire, attól függõen hol vagy.

Heló!
Windows 7-em nem engedi a "mappa megosztás engedélyezését", ha kiválasztom és vissza lépek megint az van kipipálva, hogy "Nyilvános mappa megosztásának kikapcsolása". Így viszont nem tudok mappát megosztani. 😞
Légyszi segítsetek!
bon
Registry takarító programokkal is megpróbálkozhatsz, bár én az újratelepítést ajánlanám (programok beszerezhetõk, netrõl, forgalmazótól) (ha csak nem virus van a gépen és azért lassult be.

Shiwo
Hali!

Az miért van (és le lehet-e védeni valahogy), hogy a win7 a sztereo bluetooth fülesem néha mono-nak ismeri fel, és van, hogy csak 4. vagy 5. csatlakoztatásra hajlandó sztereóban szólni?

Valamint létezik valami progi vagy gadget win7-hez, amivel könnyen és egyszerûen (1-2 kattintással) tudok váltogatni bluetooth eszközök között? pl hogy a telefonhoz kapcsolódjon és modemnek használja vagy épp a fülesre csatlakozzon.. (a bluetooth eszközök között tudok variálni, de az nem 2 kattintás, hanem több -.-)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

bon
Újratelepítésnél jobb módszer nincs.

Igazából nem ragaszkodom a rendszer vissza állításhoz... hanem az a gond, hogy rendkívül le lassult a rendszer... és nem akarom és nem is tudom újra telepíteni..
Jó lenne valahogy a telepítés közbeni állapotot vissza hozni... mert sok olyan program van rajta amiket nem akarok elveszíteni, mert nincs rá mod hogy vissza tudjam tenni.

bon
Ha törlödtek akkor nincs lehetõség.

Sziasztok. Abban szeretnék segítséget kérni hogy Win7-es oprendszert szeretnék vissza állítani egy régebbi idõpontra, de a vissza állítási pontok törlõdtek... így nem tudom régebbi idõpontra vissza állítani.
Van e valamilyen program amivel ezt meglehet oldani.
Nem szeretném újra telepíteni a gépet.
Elõre is köszönöm.

iGEN EZ MIND MEG VOLT.
bon
Újra lett telepítve alaplap csere utána rendszer? Legújabb driverek fent vannak, bios frissítés próbáltál már?

Hali mindenki!
MSI P43T-C51 alaplap került a gépbe, rendszer Windows 7 64 bit.
Az eddig jól viselkedõ WD Elements SE (500G😎 USB-s külsõ winchester újraindítás (restart) után eltûnik.
Kihúz-, visszadug mûködig tovább. Hideg indításkor szintén nincs gond, csak a restart…
Egy másik USB-s winchester, Toshiba 250 GB nem produkálja ezt a jelenséget.
A WD másik gépen jól mûködik, de az elõzõ Asus alaplappal sem volt gond.
Plusz áram biztosítása üres USB –rõl megpróbálva.
BIOS-ban az USB-k külön nem konfigurálhatók, ami állítható azt már próbáltam.
Ötleteket elõre is köszönöm
bon
Mi volt a megoldás?

gabo91
Megjavult, egy órán át nem mûködött.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

scomcomputers
Megoldottam!
<#kacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

gabo91
Hali.

Árfolyam minialkalmazásom teljesen behalt. Nem írja ki az árfolyamokat, választani sem lehet benne, (üres a lista). Bezárom újat nyitok ugyan ez. Mitõl lehet ez, volt már valakinek ilyen?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

DarkSector
Köszke, nekem eddig is voltak update-ek igaz kevés...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

biomage
Kisebb télépítgetés után, sikerült egy új beállításokat elõcsalnom 😄, kikapcsoltam a CMSS - 3D és máris jobb a hang.

Más
Találtam olyat is amire semmit nem csinál, nem tudja valaki hogy mire jók?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

scomcomputers
Igen magyar!!

Érthetetlen miért váltott angolra...
<#shakehead>

bon
A mûveletközpontban "A Mûveletközpont beállítsainak módosítása" menüpontnál a karbantartási üzeneteknél kikapcsolva már nem kellene figyelmeztetnie.

bon
vezérlõpul\terület és nyelv\Felügyelet füll beállítások másolása menüben minden magyar nálad?

Hello!
A mûveletközpontban feljött egy karbantartási probléma a biztonsági mentéssel kapcsolatban.Eddig ez nem volt kikapcsolva,mármint a mentés, hanem most kapcsoltam ki,de a mûveletközpontból nem tudom eltüntetni a hibaüzenetet.Hogyan tudnám?köszi
scomcomputers
Segitsetek már légyszi, rendszer ghost után a magyar rendszerválasztó/csökkentetmód menü

Angol nyelvû lett....hogyan tudom visszaállítani magyarra??

Meg a win7 animált boot képe helyett ez fogad:

Hogyan tudom vissza állítani az eredetit, ez hogy kerülhet ide egy rendszer restore után...nem értem!
<#fejvakaras>

bon
Elérhetõk az e havi Microsoft frissítések, jó telepítést!

Nekem Creative SoundBlaster XFI Gamer kártyám van.
A start menübe van gondolom Creative mappa. Abban van Creative Audio Control Panel.exe. Lehet hogy ConsolCu.exe is van. Ezekkel tudod beállítani, persze ha nálad, ezek a fájlok vannak. De gondolom hasonló nevû biztosan. Vagy C:\Program Files (x86)\Creative\AudioCS mappában Audio Control Panel. Illetve C:\Program Files (x86)\Creative\Console Launcher ConsolCu.exe. ConsolCu.exe is futott nálam a háttérben vistan xp-n, ez volt az értesítési területen, gondolom ott szoktad állítani. Win 7 64 biten nekem se fut értesítési területen, én a ConsolCu.exet egyszerûen hozzáadtam tálcához, és ott elindítom ha állítani akarok valamit.

\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"

biomage
Creative Audigy 1 hangkártyám van, xp alatt lehetett különféle dolgokat állítani mint például a hangszintet "mély + magas stb", de win 7 alatt sehol nem találom 😞, remélem van valami mode ezeket állítani, vettem egy headsetet és túl mély.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Területi beállítások jók, megnéztem.

\"A többség igénye fontosabb a kevesekénél, vagy egy \"ember\" igényénél\" Spock kapitány Star Trek 2 Khan haragja\"

bon
Területi beállítások jók a gépen?

Cmos errort még nem tapasztaltam. Az elemem eddig még jó. Kb. 3-szor-4-szer kellett, múlt héten beállítanom az órát manuálisan. Legutoljára azért, mert ránéztem az idõzóna beállításra, és -8 órán volt, az idõzóna. Tehát valamiért, az automatikus idõszinkronizálás nem jó. Valamit találtam a Microsoft oldalán, be kellett valamit írni parancssorba, akkor egyszer szinkronizált. Utána mikor az idõzónát beállítottam, akkor már az se volt jó. Azóta még nem kerestem rá újra erre, lehet hogy jó lenne.

grebber
Az a srác semmit nem tud arra is képtelen elolvassa miket irnak ki a programok.Már gondoltam rá bekameráztatóm a gépét hogy miket produkál,mert a konkrét hibajelenséget sem képes elmondani.

Next PC upgrade: 2022

bon
Herélt Windows 7-et tuti nem raknák fel, csak baj van velük. De a gépen a normál Windows 7-et se erõltetném. XP bõven jó arra a gépre. Amúgy ha rendszeresen bedöglika rendszer akkor a wiynót nézd meg, lehet, hogy halálán van. Na meg a felhasználót korlátozd be a gépén és majd nem bír telepítgetni.

grebber
2.6GHZ-es Celeron
1GB ram
Integrált VGA

Erre a konfigra lenne értelme felrakni egy kiherélt tiny win7-et?

(Van egy ismerõsöm akinek sp3-as xp-t rakok fel mindig a gépére,de 5 naponta behalasztja vagy már haldoklik a gépe nem tudom.Mert inkább görcsölnek 2x ezres használt fos gépekkel és én szopok mert állandóan oda kell járnom ,ahelyett hogy vennének egy aránylag olcsó komplett gépet!

Next PC upgrade: 2022

Flamer
szerintem tegyel fel egy normalis verziot. ugyertem hogy masik dvdrol telepicsd fel. ami normalis. en mindig olyatrakok fel amibe az sp belevan integralva de a frissitesek nem, ugy sose lehet problema.

http://loal.atw.hu