46641
-
#42332 jobb gomb az azstalon\személyre szabás megjelenő ablakban aszal ikonok módosítása menüpont -
#42331 Ezt valamelyik telepített alkalmazásod rakta oda. -
#42330 win.bill+pause párosítás nem jó? nem kell mindenhez feltétlenül ikon :) -
#42329 kösz :D az volt
más kérdés :)
A win xpben betudtam állítani hogy az asztalon legyen rendszer ikon, per pill csak egy másolat van, hogy tudok olyan rendszer rakni az asztalra hogy a tulajdonság elinduljon alt enterrel, mint az xpben volt. -
#42328 ilyennel még én sem találkoztam soha
pedig kipróbáltam már mindenféle win7 -et -
#42327 Magyarul: Sajátgép - Rendezés - mappa és keresés beállításai - nézet - speciális beállítások - jelölőnégyzetek használata az elemek kijelöléséhez pipát vedd ki. -
#42326 Ez talán segít!? -
#42325 semmi nincs köztük ami ne lenne másnál is, kivéve egyet.
-
#42324 Ez esetben valami program lesz a bűnős, miket raktál fel? -
#42323 dvdröl ment a telepítés, és biztosíthatlak eredeti home premium -
#42322 A házi barkácsot úgy értettem, hogy szokott lenni a neten letölthető formában testreszabott Windows 7 telepítő na azokkal előfordulhat furcsaság.
-
#42321 nem tudom mi ez, hol tudnák utána járni?
Házi bárkacs? alig van feltelepítve valami, biztos nincs rajta olyan ami buherálja a windowst, még csak 16 progit telepítettem fel. -
#42320 Csak jól értettem a szövegett. Iyennel még nem találkoztam, pedig rengeteg Windows 7-es gépet telepítettem fel.
Szerintem te raktál fel valami testreszabó progit és az rakta ki, vagy a Windows 7 telepítőd házi barkács? -
#42319 persze, szóval valszeg te sem vetted észre még :)
-
#42318 Erről tudnál egy képernyő mentést csinálni, mert nem értem teljesen, hogy mire gondolsz. -
#42317 eddig nem tűnt fel, de most igen, amikor az egér kurzor az asztalon lévő parancs fájlokhoz megy, látok egy bepipálható rész a tetején, ez mi és hogy tudom kikapcsolni? :D -
#42316 hátha -
#42315 hello
mp4 fájlok miniatűrjei egyik napról a másikra nem jelennek meg a rendszerben, ez mitől lehet? semmi programot nem telepítettem fekl ami bekavarhatott, társítottam több lejátszóval, de egyiknél se jelentek meg a miniatűrök -
piamania #42314 Mostanában nem frissítettem semmi drivert...
Kiváncsi leszek, hogy többször is elő fog-e fordulni az elkövetkezendő időben.Köszi azért. -
#42313 én ara gondoltam hogy telepítés előtti pontra állítom, szal nincs semmi a registryben ;), de oké, amúgy van olyan programok amik ere vannak kitalálva, mindent megnéznek telepítés előtt és után és így lehet kicselezni a progit, mert csak azokat visszaállítja az előtte állapotra :) -
#42312 Ha volt driver frissítésed akkor lehetséges, hogy az lesz a bűnős. -
piamania #42311 Bocsi, vagyok, csak közben akadt más is.Remélem ez már jó lesz.kép -
#42310 Végül is igen, de csak a legfontosabbakat. A 30napos limit kijátszására meg azért se jó, mert az pl. rendszeridőhőz kötött, vagy netes aktiválás stb. Én már többszőr jártam úgy, visszaállítási ponttal, hogy használhatatlan volt, vissza se tudta állítani, ezért jobb megoldás a teljes rendszer mentése ott mindenről készül mentés. -
#42309 azt hittem hogy ez betömöríti valahová a fontos fájlokat és a regisztrációs adatbázist -
#42308 A fájl elérésssel van gond, mert nem mutatt felhasználó specifikus helyre, de lehet jobban jász egyéb kép feltölőt oldallal. -
piamania #42307 Áhhh,hogy a francba kell képet ide belinkelni?Sg képfeltöltőjét használtam. -
piamania #42304 Hello!
Ma kaptam egy kékhalált.Vki hozzáértő megmondaná,hogy mi okozta a problémát?Itt a kép.Köszi
-
#42303 Ha a 30 napos időt akarod kitolni természetesen nem jó ilyenre. Amúgy is a rendszer visszaállítás inkább a rendszer saját magának védelmére szólgál. Ha egyéb dologra kell akkor rendszeről kell biztonsági másolatott csinálni pl. a beépített mentő progival. De az már sok helyett foglal. -
#42302 a nagy partícióra állitatóm 1% ot az 3.46GB, ezért kérdezted menyi GB-ot állítsak, a 3% az már sok szerintem "10GB"
Xpn? aszem 3 van rajta. Win 7-re azért nem állítottam mert nem gondoltam volna hogy kell, na mindegy, minden 4. hónapban készítek egy helyre állító pontot manuálisan :)
tényleg ez a helyreállító pont jó ilyen shareware időre is? tudod 30 napig használható progiknál -
#42301 Egyébként XP-n nem használtad? -
#42300 Nálam a Winyó kapacításának 3%, van beállítva, szerintem bőven elég, túl sokszor úgy se csinál helyreállító pontott a Windows. -
#42299 és hány GBot állítsak rá :) -
#42298 vezérlőpult\rendszer\rendszervédelem, ha jól emlékszem a nevére, bármely partícióra bekapcsolható. -
#42297 már nem fontos, megtaláltam.
Más
Ez a helyre állítópont hol is van? és bármelyik partícióra tudom állítani? -
#42296 csak sikerült feltelepítenem a windows7 et, per pill ez a 3. frissítésem az új windowsra :D újra inditással, érzem még lesz pár :), na mind1.
Kérdés, hol tudom átállítani az ALT+tab kis menüjét kicsire? olyan win xp szerűre -
#42295 80-as kuka,és én venék egy új winyót, nem pedig a szintén régi 120-as winyóval próbálkoznék. -
#42294 hát az hogy nincs azért túlzás XD
-
#42293 hát ha a 120 -asnak nincs semmi baja akkor természetesen tudsz rá partíciót csinálni és új windowst telepíteni rá
ha azon nincs bad sector akkor nem lesz vele gond, nézesd át azt is azért a programmal -
#42292 na fasza. van egyébként most egy 80 és egy 120 gigás winyom, 80as a rendszer, 120as a többi. ha a 80asat elfelejteném simán és a 120asat particionálnám szét az valszeg megoldaná a problémát ugye?
-
#42291 azt sajna cserélni kell
biztos van valami program ami elkülöníti neked a bad sectorokat, hogy ne tudjon oda írni az oprendszer és a programok, de az is csak időleges megoldás
ezek a bad sectorok idővel úgy is elszaparodnak és akkor annyi... szerintem még most mentsd ki a fontos adatokat arról a vinyóról és vegyél egy újat