Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igaz, hogy ha felállt a rendszer akkor rögtön a pofámba vág minden programot, pl adobe ps 2 sec, premier3, soundforge 3 etc....
de a boot idõnél úhy gondolkozik, mint akit segbekúrnak közben :DDD
mindegy holnap vesze egy SSD vinyót, majd arra felrtakom újból..kiváncsi leszek, engem a hülye pontozása nemérdekel 7,9-et adoot mindenre kivéve a WD vinyó 500Gb 16mb kapott 6-ot
What about the forests?
Magam se használtam a funkciót csak megnéztem, de attól még minden elõrelépésnek örülni illik... :)
Lásd XY Linuxdisztribúció használói pont azért pocskondiázták ezt a funkciót mert a linuxukban már X éve benne van, tehát még a linuxos oprendszerek készítõinél - akiknek a célközönsége alapvetõen a számítógéptulajdonosok egy haszonelvûbb rétege - is szempont az emberek "érdek nélkül tetszõ" dolgokra való igénye.
steam, origin: ACE_hun
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Illetve még egy, amit nem sokan szoktak ismerni, de hasznos, hogy Alt+Escre nem jön be tabolós menü hanem magától ugrik a következõ lapra.
Illetve számomra még nagyon hasznos a win+p és mindenkinek jó, akinek 2 monitora van esetleg néha ráköti a nagytévét a gépre vagy szokott prezentációkat tartani és úgy tudom ez se volt az eddigi windowsokban.
Aztán a balra/jobbra zárás is kapott gyorsbillentyût, csak sajnos olyat, amit lehetetlen 1 kézzel kivitelezni: win+balranyíl/jobbranyíl.
Linux Mint 13 Cinnamon
és ez a laptop még csak alsó közép kategóriás...
Armin & Ayu fan
újra telepítem az egészet, ha nem müxik akkor sem... trash
azért az is érdekes mondjuk, hogy egy nagyon brutál pc-t állítottam össze és nem vágtam magam hanyatt idáig, fõleg nem a boot idõtöl.
What about the forests?
"We're sorry, but downloads are no longer available."
http://www.headhunterz.nl/
Amúgy itt van:

találtam egy programot, VistaStartupAutoDialSetup. nem is merek belegondolni, miket mûvelhet a géppel :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
igazság szerint megvan a gond, már csak megoldást kéne rá találnom: a startupba (indítópult) bedobott parancsikont figyelmen kívül hagyja. bármi mást bedobok, elindítja minden induláskor, ahogy kell. ha kézzel indítom, méghozzá startupból, tehát az oda bedobott parancsikonnal, természetesen mûködik. franc tudja mi nem tetszik neki.
természetesen alapértelmezett kapcsolat és be van állítva, hogy mindig kapcsolódjon
amúgy ha azt állítom be, hogy "kapcsolódjon, ha nem aktív", ez firefoxnál nem mûködik, csak IE-nél :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De ez is egyezik ?
SHA1: 7D1F486CA569EFFFFB719CFB48355BB7BF499712 ISO/CRC: E8A1C394
Mert pl. ami Demonoid-on van az fake.
vegyél routert
a gyorsindítóba: fox, tc, winamp...a többi szintén a gyorsítóba, de eltüntetve (XPn)
itt Win7-be még nemtudom...jólnézki, bár lenne mit javítani :)
én nem hekkeltem vissza a régit, pont most gondolkozom, hogy feladom az eddigit
szóval én kihasználtam mindent, ahova lehetett ikonokat pakolni, de itt tényleg jól megcsinálták a tálcát. szóval kihagyom az asztalt, pinnelem a tálcára a dolgokat, amik eddig ott voltak + marad a start menü "teteje".
ami kicsit zavar az az, hogy kis ikonok nekem már túl kicsit, torzulnak is, az alap méret meg egy hangyányit nagy
http://goo.gl/gd6Zi5
What about the forests?
Komolyan mondom ez vicc...
What about the forests?
WIN7 és a végén majd õsrégi MSN-t használok <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
mindegy ha megy jó lesz az is.
What about the forests?