46641
  • lee86
    megnyugtathatlak, gond nélkül megy, legalábbis sima, gyári interfésszel.
  • IMYke2.0.0.0
    Még nincs W7 RTM a gépemen - a Foobar 2000 megy W7-en gond nélkül? Nem tudod/játok?
  • [HUN]FaTaL
    És bugos is, állandóan szétesik (bár a legújabb előtti pár verzióban már mini módban mutatta). A legújabb verzióban nincs is gyorsnézet a tálcán a sok BUG miatt.
  • L7wy
    Ide gyere kérdezni, és egyenlőre annyit mondok, h frissíts a 2010 verzióra.
  • L7wy
    Ezekkel sem megy?
  • hen-tes
    Nem is rossz ötlet, amúgy az most tünt csak fel, hogy a winamp fölé megyek a tálcán, akkor ott a gyári classic skin-nel mutatja, miközben itt van felette egy modern letöltöttel.. :D
  • KranaZoli #13330
    I have no idea. Nem használok winamp-et már jó ideje.
  • Benny04
    ?
  • [HUN]FaTaL
    Elindítod a Virtual XP-t, bebootolsz vele és abban telepítgetsz.
  • Narxis
    Win XP módban hogy telepíthetem az Eset Smart Security 4-et? Egyáltalán, bármit hogy telepíthetek oda/ott?
  • KranaZoli #13326
    FÁKK! Erről beszéltem Neked PÜ-ben is asszem eleget. :(
    BIOS-ban mit ír 800, vagy 1066Mhz?!

Nézd még meg ezzel a Free progival:

HWINFO

Ill. asszem a CPU-Z is kiírja a RAM-okat is.
  • rooney8
    Az normális, hogy Win7 alatt az egyik hdd-m mindig kikapcsol? Vagyis nem tudom, hogy ki kapcsol-e, de mikor megnyitom mondjuk a D: meghajtót, hallom ahogy bekapcsolódik a hdd. Vagyis ilyen hülye hangot ad ki :D XP-nél nem volt ilyen (és most sincs, ha belépek XP-be).
  • CroftManor
    Bár nem témába vág, de megvannak a 4 GBos Corsair 1066os ramok. Beállítottam biosban h DDR2 1066, ennek ellenére everest azt írja ki h DDR2 800
    pedig elvileg a lapom támogat 1066ot
  • Balumann
    Én XP-n soha nem indítottam semmit start menü - programok-ból, mert én ugye object dockot használok, és abba belepakolok mindent. Én inkább amit lehet nem telepítek bele, inkább csináltam egy parancsikonos mappát, és abba rakok mindenféle parancsikont, leegyszerűsített névvel hogy még gyorsabb legyen elindítani :D (4-5 betüsre).
  • 590227
    Köszönöm,mert én nem vagyok billentyű használó,de már kénytelen leszek megtanulni.Csak a lustaság ne fájna.Jajj
  • Pio
    Én például XPnél mindig kínosan ügyeltem arra, hogy rend és tisztaság legyen a start menüben, pmost pedig épp ellenkezőleg: ömlesztek bele mindent, amit elképzelhető, hogy használni szándékozok a későbbiekben, hatalmas káosz van benne de a keresővel minden azonnal elérhető :)
  • Atika :o)
    Aki alkohol 120-at hasznal annak nem szarakodik az aktivacio windows 7 -en???
  • KranaZoli #13319
    Erre akartam reagálni, de csak most kerültem gép (pontosabban noti közelbe). A notimra most pakoltam fel a Win7 7600.16385 RTM-et. Tudom, hogy a loader-ek nem nyúlnak bele a fizikai BIOS-ba, emulálnak, stb... De ezen a HP-s részen megakadt a szemem, ui. HP notim van. (HP Compaq nc6320) Nem túl öreg, de nem is 1 éves példány. Semmi OS nem volt rajta, stb... Mi van ezzel a BIOS-ban gyárilag lévő dologgal?! Előtte Vista volt rajta loader-el. Nem szándékozom aktiválni, rearm.

De érdekel, hogy mire is gondoltál. (majd megnézem Torko-t is)
  • Balumann
    Megnyomod a print screen gombot (ekkor vágólapra teszi a képernyőn látható képet), belépsz Paintba és ctrl + v (beillesztés), majd mentés.
  • 590227
    Köszönöm a választ.Amit nem értek,hogy a fizetős KIS miért nem találta meg?Hogyan kerülhetett a gépre,mert én csak hivatalos helyekről töltök progikat.
  • Balumann
    Rájöttem még 1 jó dologra! A start menü keresője ugyebár a start menüben és a rendszer mappában keres, namost létrelehet hozni mappát a start menüben, abba parancsikonokat rakni. És azokat át lehet nevezni. Így be lehet írni egyszerű neveket, és akkor elég annyit beírni a start menübe :D
    Első alkalommal kicsit több ideig tart de utána szinte egyből indul. Mostmár tényleg nem kell semmit keresni :o
  • 590227
    Hát nem,de arra sem vagyok büszke,hogy a hülyék táborába tartozom.Nekem senki nem segitett,autodidakta módon tanultam netezni,meg mindent.Erre csak egy példa:Megkérdezi az egyik paraszt a másikat:Te mivel permetezel?Válasz:Sárga permetezőgéppel.És ez nem vicc.Segitséget csak fórumokon kapok.Most felvilágosithatsz.
  • Benny04
    print screen gombot nem ismered?
  • bon
    Férek ami lefertözte az egész gépet, futtasd le a a-squared progit.
  • 590227
    WORM,WIN.32 AutoRun.ahtj Ez kimaradt.
  • 590227
    HELP!Mi ez?
  • Benny04
    nincs valami cumó arra, hogy a winamp is olyan legyen, mint a wmp, tehát ha ráviszem az egeret, fel jön egy kis ablak és lehetne ott is számot váltani :D
  • Pio
    Nem tudom, hogy mit variáltak a CS4ben, de szerintem nem csináltak vektorgrafikus alkalmazást a photoshopból (úgy tudom erre van pár külön programja az adobe-nak). Attól még mert egy fotó 3D-s dolgot ábrázol ugyan úgy pixelgrafikus valami marad.
  • krisz073
    Sziasztok.

Win 7 alatt a virtual xp-l kapcsolatba lenne kérdésem.
    Ugye a 3d-s játékok nem futnak a virual xp alatt, de pl. ha én photoshopot használok és 3d-s cuccot szerkesztek az fog futni?
  • 590227
    Teljes élénk lett a topik.Amiért most hozzászólok,igen érdekes eset.Nekem hivatalos Kaspersky van.Mivel gyanús lett a gép,feltettem a W7-hez való(64bit)béta verziót,ami sorozatban szedi le a virusokat, az XP,és a W7-ről is.A legtöbb:BS playerben van.
  • Balumann
    Nem, Sony Ericcson pc suite :D
  • bon
    Nokia PC suite-ra gonolsz? Mert az megy nekem Windows 7 alatt.
  • bon
    Nem.
  • zuzu7
    Hi!

Mükögik már a PunkBuster?
  • Balumann
    Hát, én nekem egyből neten kereste a drivert, és nem talált. Próbáltam a lemezéről, nem tette fel, PC suite legújabbját letöltöttem (ami Vista compatibilis), az se ment fel egy hibával leáll. Nem igazán tudok vele mit csinálni ezeken kívül :|
  • Apocalipto
    Azt vhogy nem lehet megoldani 64 biten hogy ne pakolja külön mappába (Program Files x86) a programokat?
  • stevenson1988
    Általános hiba az ikonok eltűnése, legalábbis nálam kb hetente előjön, a megoldása egyszerű, a FAQ-ba is be lehetne tenni:
    Jobb klikk az asztalon és Nézet -> Asztali elemek megjelnítése
    persze amíg az ember nem jön rá erre, addig ez a világ legidegesítőbb problémája :)
  • viral
    Semmilyen szinten ,legalabbis a kozkezen forgo loaderek pld orbit fele,nem modosit a bioson,csupan emulalja , a rendszerindito particioba nyul bele.Egyes notikon azonban pld /hp ,nem minden szeria/ gyarilag van a biosban pld vista slic ezert is nem mukodik ezeken a loader,ebben az esetben a biost kell modositani egy masik forumon /torko/ le van irva nem akarok copy-zni ,es mellekelve vannak az ehhez kello cuccok is bar ezt nem ajanlom csak hozzaertoknek ,egyebken tegnap irtak ott egy masik modszert ami teljesen kiveszi a licensz szolgaltatast igy nincs is mit aktivalni ,de nem tudom ez hosszutavon milyen hatasokkal jar ,viszont teszteltek egyenlore mukodik ,es update is megy.
  • bon
    A bios-ba nézzél szét, hogy van e legacy usb support funkció és kapcsold be.
  • Tomi2345
    Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogy ha egy képre bal egérgombot nyomok (néha akkor is ha megakarom csak nyitni) akkor, kb 3 percig tölt a win mire előjön a menü. Mi lehet a gond? Faststone image viewer-t használok képnézegetésre.