46641
-
#13256 Beta teszt! És a jutalom ez ... -
#13255 találtam egy működőképes aktivátort...akinek kell az írjon privátban -
spy803 #13254 Köszi, ez segített! ;) -
#13253 Igen, de ha valami ok miatt még se akkor meg kézzel megcsinálható. -
Apocalipto #13252 Valszeg igen -
#13251 Az egyik partíciómon XP van a másikon Vista.Nem állítottam semmit sem és így ugy indul a gép hogy enged választani xp vagy Vista inditása közül.Ha vistát leszedném és feltenném a Windows 7-et akkor ez a választási lehetőség megmaradna? -
Apocalipto #13250 ccc.... -
#13249 Tesztelők megkapták ajándékba és a connect oldalról leszedhette a telepítőt. -
#13248 olvastam ezt...de ezt is csak 3 alkalommal lehet eljátszani...de olvastam h ha vmi átírok a regisztrációs adatbázisban a windows nt bejegyzésnél...akkor ott vmit vissza kell írni 00000000-ról 0000001-re vagy vmi ilyesmi...csak én ilyen értéket még nem találtam -
Apocalipto #13247 Honann szereztél eredetit amikor még nem is árulják? -
#13246 Ettől függetlenül nyugottan felteheted a nyelvi csomagot. Ez hasonló mint a Vista-nál, hogy angol változathoz kapot kódot, de a magyar megjelenése után a kóddal aktiválahtó volt az is annak ellenére, hogy nem teljesen szabályos. De problémát nem okozott. -
#13245 Olvasd el itt: FAQ -
#13244 Nincs semmilyen módszer MÉG, mert M$ feketelistára tette azokat a kulcsokat amik kiszivárogtak, de biztos lesz nemsokára. Addig van 120 napod a rearm paranccsal. -
#13243 Nálatok se tökéletes a net Win 7 RTM-en? Amikor le akarok tölteni bármilyen fájlt böngészőben akkor ilyet kapok(nem mindig, de elég gyakran):
[Fájlnév] nem menthető, mert a forrásfájlt nem lehet olvasni.
Próbálja később, vagy lépjen kapcsolatba a kiszolgáló rendszergazdájával.
Illetve időtúllépés miatt megszakad minden 3. vagy 4. honlap betöltése, nyomok egy frissítést és egyből bejön.
Próbáltam 3 féle drivert, most az van fent amit Win Update-ről szedett, ezzel már jobb, de nem múlt el teljesen. Ilyen problémám se Vista se XP alatt nem volt, egyszer sem.
Én driverhibára gyanakszom, Eseménynaplóban semmi hiba nincs. Vagy esetleg a router, nem kompatibilis a Win 7-tel? Egy D-Link DIR-615 + 8megás kábelnet. De ma kezdődött ez a hiba, ahogy feltettem Win 7-et, amikor visszaolvastam láttam másnak is volt hasonló internet problémája(biztos van akinek nincs, elhiszem).
-
#13242 megszereztem a végleges verziójú win7-et...találtam vmi windows toolkit 1.8-at...megcsinálom az aktiválást...azt írja kész...de ahhoz képest minden indításnál kéri az aktiválást a rendszer...van vmi más módszer az aktiváláshoz?:S -
#13241 Update-en nem elérhető.
connect-en meg nincs és nem is lesz -
#13240 Rendszer visszaállítás egy korábbi időpontra? -
#13239 Te mázlista :) Van hivatalosan is mui (Technet oldalon látttam), tehát ha felrakod akkor én véleményem szernt nem bukod az eredetiséget. -
Apocalipto #13238 Nem -
#13237 Kérdés:
eredeti WIn7 Ultimate - (ugye ehez HIVATALOSAN nincs még MUI, update nem hozza) ha erre felteszem mégis a MUI-t akkor bukom az eredetiséget? -
#13236 hol lehet a rendszergazda át álitást elvégezni mert már eltévedtem a sok menü között segitenétek meg köszöném -
spy803 #13235 Az sem -
#13234 én a 2003 használom mert mindet néztem de ez a leg jobb szerintem -
#13233 Jobb gomb az asztalon személyre szabás és a ball felső sarokban lévő asztal ikonok módosítása se működik? -
#13232 már mindent kipróbáltam. még biost is frissítettem. semmi. nem hajlandó feltelepíteni a drivert
kurrrrrrrrrva realtek. most meg egy 1000 forintos kis szar hangkártya van a gépben, ami felveszi és leadja a gép rezgését, tehát van egy apró, de annál idegesítőbb alapzaj :S -
spy803 #13231 Helló!
Valami érdekes történt az RC winnel. történetesen eltűntek az ikonok az asztalról. Egyszer lefagyott a Windows intéző, és mikor újraindult már nem voltak ikonok. A felhasználónév/asztalban viszont ott van minden, de onnan nem tudom visszamásolni hisz a forrás és a célmappa is megegyezik. Újraindítás sem segített. Mit lehet tenni ilyenkor? -
#13230 Nekem a Ghost-ból a válalati jobban tetszik, az követi a klaszikus régi dos-os változatott. Mármint ha csak a boot lemez készítő részét használja az ember.
Vista óta meg a rendszer beépített mentő programját használom. -
#13229 FAQ -
#13228 És most mi van ezzel az aktiválás dologgal?:) -
#13227 Helosztok!
Valaki véletlen tudja, hogy Lineage 2 vagy egyéb MMO-k futathatók már Win7 alatt? eddig tudtommal nem lehetett, de gondoltam esetleg a végleges verzióban javítottak rajta. Előre is köszi a helpet! -
#13226 igen a 2003 a leg jobb -
#13225 Még egy kérdés.Van valami norton ghost Win7-re:) -
#13224 azért köszi az előző wiv7 ment itt nem engedi -
#13223 Köszi!^^ -
#13222 Nincs fölös 70.000-em de köszi:D -
#13221 Kifogytam az ötletekből, idáig még mindenkinek ment. -
#13220 http://rapidshare.com/files/264724186/Windows_7_7600_RTM_HUN_MUI_x64.zip
http://rapidshare.com/files/264727224/Windows_7_7600_RTM_HUN_MUI_x86.zip -
#13219 De itt is szétnézhetsz: link -
#13218 Ha van Technet előfizetésed akkor az oldalon megtalálod. -
#13217 Driver hiba volt ami megjavult. Frissítsd a drivert hátha többet nem fordul elő.