Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a windows ha tetszik ha nem játékplatform IS. Ha valaki nem hisz nekem vessen egy pillantást a milliós PC-s játékeladásokra vagy csak nézzen körül az ismerõsi körében, hogy hány otthoni (nem irodai) számítógép van és ebbõl hány olyan, amin még soha semmilyen játék nem volt fent. Vagy akár csak járjon utána, miért is jött létre a DirectX (ezt is csak akkor kell megtenni, ha nekem nem hisz :) ).
Ugyanakkor a windows másra is jó és inkább örülni kéne ennek a sokszínûségnek, örülni kéne, hogy a windows megtûri többé-kevésbé a webfejlesztõket, az FPShuligánokat, a programozóállatokat (na õket/minket inkább kevésbé, mint többé sajnos... :( ), a dizájnerpápákat, az akárhányD-s tervezõzseniket, a zenészpalántákat, az irodai igáslovakat, a prezentációtervezõket, a webhuszárokat, a warezmatyikat, a, a, a.... satöbbi. Örüljünk már ennek a sokszínûségnek és ne nézzük le azt, aki a windows-zal nem azt csinálja amit mi is, hanem valami mást és esetleg hangot ad annak, hogy félti a saját sz*rkupacát.
http://www.headhunterz.nl/
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
megnézed az NFS a 3-14évesek közt "menõ"
míg az LFS/rFactor majdhogy a 18 felettieket akik nem billel tolják...
jó lehet szar példát hoztam fel, de remélem értitek...
Értem én hogy mit akarsz, most már én sem játszok gépen szinte egyáltalán, de azért ne várjuk már el gyerekektõl, hogy programozzanak, 3D-4D terveket csináljanak, webet böngésszenek. Te is voltál gyerek, te is játszottál, csak épp nem gépen. Õk meg ebben nõnek fel, és bármely boltba bemegy, hogy gamer konfig kell neki, milyen OS lesz rajt? Windows. Miért? mert kb ezen lehet csak normálisan játszaniuk. Máson mit akarsz ilyet játszani? Linuxon emulátorokkal? kezdõként kétlem.
És mivel ezek az emberek csak játszanak a gépen, nem érdekli õket a kernelje az OS-nek, a fájlszerkezete, a driverek mûködése, a DX renderelés, semmi. Õk csak játszanának, és ezért kérdeznek itt, hogy ha már a félig meddig játékra készült OS alapból nem képes kiszolgálni õket, valaki segítsen. miért gond ez, nem értem egyáltalán.
.: mobilize.hu :.
Na most a MAC, hát kedves barátom nem fogok váltani Mac-re csak azért, hogy a munkám más felületen legyen, és tudom hogy stabilabba is, de én a Windows-t kedvelem mióta élek, a Linuxot ki nem állhatom, de tény a Mac-re kíváncsi vagyok, de mivel elterjedtebb a Windows errefelé ezért maradok ennél. A Direct X 10-et meg még mindig nem azért találták ki hogy FPS-el zúzzanak, hanem azért hogy a grafikai munkákat hajtsa jobban. Azaz mint nálam a 3 és 4 D szerkesztést. (Na félreértés elkerülése érdekében a 4 D az E-On szoftvernél kezdõdik, nem a közismert 3 D szerkesztõkre mint a Cinema 4 D) Tehát szerkesztek egy két dolgot és körbe akarom sétálni, akkor a Dx segítse a jó mûködést. Na most nem kell annyira az okatatás, egyértelmû hogy az MS a gamerekre is gondol, hisz nem kevés "Game for Windows" kiadás van a piacon. De akkor sem az õk kedvükért csinálták. És nem vetettem el a súlykot. Azt unom hogy ezek az alakok ide irogatnak. Itt maga az OS problémáiról van szó, nem a játékok Vs. Win7 problémái vannak. És ha túlzásba is estem, én vállalom.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
pl. nekem fingom nincs mi az az FPS :D
Sikerült nagynehezen felrakni de amikor elindulna az oprendszer-kijön a felirat hogy starting windows, a csíkokból egyesül a microsoft logo ami egy ideig még csillog, aztán újraindul a gépem. Valami ötlet hogy miért csinálhatja ezt?
a gépem:
Amd 5050e, gef 8500GT,2 gb DDR2 ram, 240 gb seagate vinyó amibõl 15gb le van particionálva és oda van rakva a 7.
thx
Amivel meg te foglalkozol, na arra pont nem egy windowst használnék, hanem az általam annyira nem preferált mac-et...
.: mobilize.hu :.
" Soha nem fogják felfogni hogy nem nekik, nem a játékoknak csinálják az OS-t, hanem azoknak akiknek van normális életük"
ez szerencsére újra eszébe jutott az MS-nek is, mert a Vista kampányban nagyobb hangsúlyt fektettek a DX10-re, mint bármi másra. talán nem is csak a kampányban
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mindig ezen megy a vita, mások ezen sírnak, jön egy idióta, bekérdez vmi szájba****ott FPS játékról vmi támogatást, persze kiderül hogy nincs még támogatás rá, sír a szája, ti meg szakértõk (ezt nem fikázásból, elismerésem irántatok tényleg) egymásnak estek (na nem szószerint) egy ilyen idióta miatt, aki máshoz sem ért csak az FPS-ét lesi a game-ben és arra veri. Sok nyomorék. Soha nem fogják felfogni hogy nem nekik, nem a játékoknak csinálják az OS-t, hanem azoknak akiknek van normális életük, és produktív dolgokra akarják használni a Windowst? Én pl: 3 és 4D-vel foglalkozom, emellett Phototshop stb. Szerkesztek, nekem kezdettõl ment minden program. Nemvoltak gondjaim, játékot kipróbáltam amint azt már jóval ezelõtt is írtam, de azt haver miatt, mert ajánlottam neki a Win7 et és a PB nem ment rajta, ezért gondoltam keresek megoldást, de nem rajtam múlt.
Na de a lényeg hogy én már unom az ilyen gamereket, ti pedig kedves barátaim, ne kezdjetek ebbõl többé vitát alakítani, mert már unalmas egyszerûen.
Tiszteletem.
What about the forests?
Amúgy meg nem kaphat W7 matricát az a szoftver aminek nincs natív x64 futattó része és/vagy nem megy csont nélkül a W7 biztonsági részével. Ezért azt gondolom lesz több is. Jut eszembe Halo2-nek nincs natív x64 kódja?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
*
Half-Life 2
*
Lost Coast
*
Bet On Soldier: Blood Sport
*
Codename: Panzers (Phase one)
*
Colin McRae Rally 2005
*
Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
*
Far Cry
*
Fahrenheit
*
Shadow Ops: Red Mercury
*
Unreal Tournament 2004
*
WWII Tank Commander
*
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
*
Dreadnought
*
HL2 and Lost Coast 64-bit
*
Torc Interactive and the Power of Gaming on AMD64
*
Unreal® Tournament 2004 64-bit
*
AMD64 version of Far Cry
*
AMD64 and WWII Tank Commander
*
AMD64 Technology and Shadow Ops: Red Mercury
*
Windows Vista Compatibility Patch for City Life Available
*
Empire XP - 64-bit game
*
Freeware x64 version of SameGame 1.0
*
Who Says There Aren´t Games for Linux?
*
Crysis Warhead Patch Adds 64-Bit Support
forrás :)
Leszedtem ezt a verziót:
Windows 7 Ultimate x64 RC Build 7100
Tudnátok tippet adni, hogy hol keressek hozzá kulcsot?
Azt írja a readme, hogy "Your beta key should work fine with it."
Próbáltam ilyet igényelni, de nem engedte az MS oldalán.
Help plz! :)
Elõre is köszönöm!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
http://goo.gl/gd6Zi5
De nem lehet ugyan az a szívás ami már régi OS-nél is, hogy valamelyik fent lévõ driver nem támogatja rendesen az energiatakarékos dolgokat, és ezért az egész rendszer hal le miatta?
izlések és pontyok :)
Komolyan nem hiszem el, hogy csak én szopok ezzel a szarral.
Mindekinek müxik a sleep rendesen 64 bit alatt?
Mi a tkm a gondja, erõs neki a gépem XDDD
MAC 1 év alatt nem produkál annyi hibát, mint ez itt 2 nap alatt.
What about the forests?
Amirõl te beszélsz az TV-nél igaz lehet, de nem PC-n.
Miért is nem? Nem az a lényege a 64 bites procinak, hogy (elvileg) 2 akkora adatokat tud pakolgatni ciklusonként?
Egyébként sok mérés a mérési hibahatáron belül mozog a tesztben. Persze érdekes a teszt, talán mostmár nem fogják annyian fikázni a Vistat. (Bár rengetegen teszik akik még életükbe nem láttak vistat, és inkább használják a 7 éves, ócska, korszerûtlen, ronda XP-t).
Aztán véletlenül elindítottam a Tvcenter Pro-t ... és láss csodát szinesen jöttek szépen a csatornák.
Vagy 10 percig, utána a szokásos fagyás.
Nagy lelkesen megnéztem van e újabb a szoftverbõl, van ... 4.99 béta. Heuréka.
Felmegyek a Pinnacle oldalára ahol egy szép felirat fogad, hogy az EGÉSZ PCTV vonalat eladták a Hauppauge-nek, innentõl tessék õket zargatni!!!
Tehát aki már várta, hogy legyen egy mûködõ Tvcenter Vista/W7 alá, az vagy vegyen másik tunert vagy írjon egy millió könyörgõ mailt a Hauppauge-nek.
A winrar teszthez win7en annyit mondanék, hogy köztudott, hogy valami bugos vele kapcsolatban, próbálgassátok ki néha. Nekem például hol 850 körüli értéket dob vissza hol 1400 körülit.
Sokkal, SOKKAL hasznosabb lenne ha a még meg se jelent oprendszer X éve létezõ azóta 100szor javítgatott, foltozgatottakkal való összehasonlítgatása helyett valaki csinálna egy hasonlóan átfogó összehasonlító tesztet a 32 és a 64 bites RCrõl. Na persze az nem annyira hatásvadász, mint ez, de én azért sokkal hasznosabbnak találom (nem, nem fogok csinálni és örülök ennek is, nem a tesztelõt kritizálom hanem az eredményeket... )
Azon akadtam még ki a cikkben, hogy húú 300Mb-al több ramot esznek alapból... Na ja, de több szolgáltatás is fut, ugyancsak háttérben, és akkor a Vista-Win7 "elõtárazása" még benne sincs...
Korszerû gépre, korszerû oprendszert. Nekem ez a véleményem, az olvasottak alapján. Mondjuk, eddig is az volt...
http://www.freetvmaci.info/
Teljesen egyetertek<#eljen>#eljen>
Más: Sok helyen ahol az XP-t hozta ki gyõztesnek, én ott is a Vistat hoztam volna, szerintem a minimum fps számít nem a maximum meg az átlag. Sokra megy vele valaki ha 200 fps a max, 70 az átlag de helyenként leesik 10re.