Windows 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi a segítséget, de angolom elég gyatra, nem nagyon jutottam vele elõrébb
werkfilm
http://www.sevenforums.com/installation-setup/2591-boot-error-code-5-a-3.html

itt nézz körül

Másik alaplapon is próbáltam, ugyan az. Az iso-t Neroval irtam ki 4x-es sebességgel.
Sziasztok!

Valaki tud segíteni?
Telepíteném a win7-et asztali gépre, és azt irja ki
"Cannot boot from cd. Code 5."

Már kb 6 db DVD olvasóval próbáltam, 3 különbözõ verziójú win 7-el, és nem jutok tovább. Már mindent lehúztam, csak a cd volt az alaplapon, de nem sikerül. Mi lehet a baj?
KranaZoli
Van vki aki 125%-os DPI-vel használja a 7-est?! És használ még régi Gadget-eket is!

Ui. az a probléma áll fent, ha a 125%-os DPI-t állítok be (a nagy felbontás miatt kell) akkor a régebbi Windows Gadget-ek szétcsúsznak, mert úgy veszem észre, hogy próbálná megnövelni a Gadget-ekben lévõ feliratok DPI-jét is. (szövegek, számok) Nem mindegyik, de általában újraindítás után van ez és úgy javul meg, ha eltávolítom a Gagdet-ez az asztalról, majd újra hozzáadom. Ha több is beteg, akkor logout és login.

Néztem, hogy a Seven Gadget-jei már különböznek a Vista Gadget-ektõl felépítésükben (a forrás mappákban) ill. lehet Õket nagyítani, kicsinyíteni, míg a hagyományos Gadget-eknél nincs ilyen.

Alap DPI mellett minden OK, megnövelt 125%-os DPI-nél viszont rossz.

Any idea?!?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

köszönöm mind3toknak a segítséget!
Lejart a szeresztes...
Ne tevesszen meg ,hogy a linken vistara irjak a megoldast.Gyakorlatilag ugyan ez a win 7 telepito felulete is.
Win7 dvdrol bootolj be majd ott a repair / startup repair

Igy fejbol nem vagom pontossan, de ilyesmit keress.

SZERK. : kozbe ragoogliztam

-> fixing bootmgr is missing error
A telepített bootmanagert sikerült kiirtanod.
Elõször is ha vannak adatok rajta akkor ments! Aztán particionálj újra, majd azt teszel rá amit akarsz.

minbt elöbb leírtam h raktam fel, aztán az elsõ újraindulsánál ez lett! de ha berakom a dvd-t akkor elindul a windows, csak így nem jó
hát úgy csináltam h elötte vista volt fent, aztán ugye oda értem a particioáláshoz, majd ott kiválasztottam a vistás meghajtót, rányomtam, h format és ennyi, itt rontottam el valamit?
DJ RX7
Kicsit bõvebben is leírhatnád, hogyan jön elõ a hibajelenség.

:3

DJ RX7
Valószínûleg a telepítésnél/particionálásnál rontottál el valamit.

Helosztok!

Ma délelött raktam fel a gépre a 7-est méghozzá az RC-t és sajnos azt tapasztaltam, hogy egy hibát okozott a gépnek!
Az hiba a következõ, hogy bootlosnál kiírja, hogy: bootmgr is missing

Remélem tudtok választ adni ezekre, hogy hogyan lehetne megcsinálni, nagyon fontos lenne!

Elõre is köszönöm!
CroftManor
ja, legújabb van fent.. amúgy azóta lefutattam még 1x és most 7,0át ír ki.

Nothing is True, Everything is Permitted

pedestrian
Ikonok rendezésére van egy kis program. desktop fences a neve. nekem egy idõben volt fenn. nem rossz. http://www.youtube.com/watch?v=kSTnuRSKymw

werkfilm
lesz úgy 28 különbözõ változat belõle, akad majd olyan is.

Firerock
Release To Manufacturing,gyártásra kiadott verzsön,az a végleges,bár azt nemtudom hogy az már olyan lessz e mint a Vista ami nekem van fenn most hogy bootol és amikor telepííted akkor megkérdezi hoyg melyik verziót akarod felrakni?!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DJ RX7
az-az a hivatalost nem pedig kiszivárgott verziót?

Snexi
várd meg az rtm-et

DJ RX7
Na közben megtaláltam a 7264-es buildet RMT Branch néven. Érdemes erre lecserélni?

DJ RX7
Egyébként frissebb build-ot honnan szedhetek? Torrent?

bon
De nem hivatalos forrásból beszerezhetõ a még nem végleges változat.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

DJ RX7
De hát neten már fentvan.

bon
Mert még nincs kész.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Az igazság az , hogy munka közben is jelentkezik ez a jelenség, nem csak film nézés közben. telepítgetek, netezek, és egyszercsak látom hogy nem akar semmit csinálni. a winyó ledje világít folyamatosan, de nem pörög a winyó. kb. 1 perc múlva felpörög és megy megint egy ideig. nem rendszeres 20 prcenként van ez.

Vagabond
DJ RX7
Magyar nyelvet hh nem lehet még letölteni? <#wow2>

MR ME
próbáld meg kikapcsolni a vinyókon a energiatakarékos módot, h ne kapcsolja ki 20 percenként a vinyót

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Sziasztok. Segítség kellene. Feltelepítettem a gépemre a win 7-est, és olyat csinál, hogy idõnként megáll a wincsi, nem dolgozik. a lámpa világít, programot nem lehet indítani, de az egér nem fagy le. 1 perc után újra jó minden egy ideig. Film lejátszásnál vettem észre , hogy megállt a fil, és egy idõ után ujra folytatta. Vista alatt nincs ilyen. Nem a wincsi a rossz. Mit tudnék csinálni?

köszi elõre is.

Vagabond
Zsolo007
Valami ilyesmit képzeltem el 😊

biztosan rossz driver
fravik
jó kérdés... lehet, hogy driverfrissítés kéne?!

MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional

CroftManor
Hi
Az miért van h win 7 3D-re csak 2,0 pontott adott? 4890 Toxicom van

Nothing is True, Everything is Permitted

Snexi
ez valami nagyon kezdetleges dolog vagy pusztán fake

Majd gondolom a végleges üvberbrutálfutár50ezerforintért verzióban benne lesz.
Ez mi akar lenni?Ezt miért nem tették bele?

Nekem ez ugrott be:

Köszi szépen !
Telepítésnél gondolom pont ennél a résznél mentem ki kávét csinálni 😊
Egyébként már néztem elõzõleg ott is a beállítást, csak nem volt választható...Most vettem észre, hogy elõször hozzá kell adni.
Mindég tanul az ember...(Lehet hogy csak többet kell gondolkozni, nem rögtön irogatni fórumba !? .......<#help><#email><#fejvakaras> )
Zsolo007
Az egy kényszermegoldás 😊. Egy bizonyos rendszer szerint vannak elrendezve az ikonjaim, szép formásan 😊 és több nem fér a formációba. Nekem nincs óriásmonitorom, szóval olyan sok nem fér el, kisebbre meg nem akarom venni....ezért vetettem fel, hogy van-e ilyen. Sajnos nincs :/

Azért köszi!

Ilyen nincsen, de tedd kisebbre az ikonokat (ctrl+egérgörgõ az asztalon) és akkor már jó alternatíva lehet az, amit #9317 ír, mert kényelmesen elférnek az asztalon - ha kellõen nagy a monitorod vagy kellõen kicsire veszed az ikonméretet 😊
És mi lenne,ha pl úgy csoportosítanád az ikonokat,hogy jobb alsó sarokban a játékok stb?
Zsolo007
Sziasztok!

Windows 7 alatt van lehetõség ikonokat csoportosítani? Gondolok itt arra, hogy kirakok egy ikont az asztalra és ha arra kattintok akkor nem egy programot indítok el, hanem pl. csillag alakban körülötte megjelennek a benne lévõ ikonok és azokat indíthatom el. Végül is olyan mint egy mappa, csak nem ablakot nyit meg....

(Egyébként nem tudom, hogy bármilyen op. rendszer alatt van-e erre lehetõség, csak most beugrott, hogy ez egy nagyon hasznos dolog lehetne szerintem)

Köszi!

L7wy
hát szerintem nem 100%os...vagy lehet h csak én nem tudom hogy kell...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

zooleeh
Build 7264 activator alitolag mukodik

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

bon
2. vezérlõpult/terület és nyelv/billentyûzetek és nyelv

tommygear
nálam tökéletes
DJ RX7
Az miért van, hogy GTA IV-ben képtelen betölteni normálisan a pályát, míg XP alatt simán futott normálisan a játék?
Ki lehet ezt küszöbölni valahogy vagy ez még a RC verzió betegsége?

DJ RX7
2: Telepítésnél én a magyar választottam, de gondolom utólag is telepíthetõ a magyar bill.

Szasztok!
2 kérdésem lenne :
1 :valami normalisan mûködõ ATI driver van 64 bitre ?
2: Hogy lehet megoldani, hogy magyar bill.kiosztás legyen, mert az angolon igen érdekeseket írok 😊
Aha. Elvileg.