Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tud segíteni?
Telepíteném a win7-et asztali gépre, és azt irja ki
"Cannot boot from cd. Code 5."
Már kb 6 db DVD olvasóval próbáltam, 3 különbözõ verziójú win 7-el, és nem jutok tovább. Már mindent lehúztam, csak a cd volt az alaplapon, de nem sikerül. Mi lehet a baj?
Ui. az a probléma áll fent, ha a 125%-os DPI-t állítok be (a nagy felbontás miatt kell) akkor a régebbi Windows Gadget-ek szétcsúsznak, mert úgy veszem észre, hogy próbálná megnövelni a Gadget-ekben lévõ feliratok DPI-jét is. (szövegek, számok) Nem mindegyik, de általában újraindítás után van ez és úgy javul meg, ha eltávolítom a Gagdet-ez az asztalról, majd újra hozzáadom. Ha több is beteg, akkor logout és login.
Néztem, hogy a Seven Gadget-jei már különböznek a Vista Gadget-ektõl felépítésükben (a forrás mappákban) ill. lehet Õket nagyítani, kicsinyíteni, míg a hagyományos Gadget-eknél nincs ilyen.
Alap DPI mellett minden OK, megnövelt 125%-os DPI-nél viszont rossz.
Any idea?!?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ne tevesszen meg ,hogy a linken vistara irjak a megoldast.Gyakorlatilag ugyan ez a win 7 telepito felulete is.
Igy fejbol nem vagom pontossan, de ilyesmit keress.
SZERK. : kozbe ragoogliztam
-> fixing bootmgr is missing error
Elõször is ha vannak adatok rajta akkor ments! Aztán particionálj újra, majd azt teszel rá amit akarsz.
Ma délelött raktam fel a gépre a 7-est méghozzá az RC-t és sajnos azt tapasztaltam, hogy egy hibát okozott a gépnek!
Az hiba a következõ, hogy bootlosnál kiírja, hogy: bootmgr is missing
Remélem tudtok választ adni ezekre, hogy hogyan lehetne megcsinálni, nagyon fontos lenne!
Elõre is köszönöm!
Nothing is True, Everything is Permitted
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Vagabond
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
köszi elõre is.
Vagabond
MSI M655X-037HU AMD Turion 64 MT-37(2GHz),ATI Mobility Radeon X1600 (256MB), 2GB DDR, 100GB HDD 15,4\" Glare LCD, 1.3 Mpx Camera,Bluetooth, 6in1 CardReader, Windows 7 Professional
Az miért van h win 7 3D-re csak 2,0 pontott adott? 4890 Toxicom van
Nothing is True, Everything is Permitted

Telepítésnél gondolom pont ennél a résznél mentem ki kávét csinálni 😊
Egyébként már néztem elõzõleg ott is a beállítást, csak nem volt választható...Most vettem észre, hogy elõször hozzá kell adni.
Mindég tanul az ember...(Lehet hogy csak többet kell gondolkozni, nem rögtön irogatni fórumba !? .......<#help>#help><#email>#email><#fejvakaras>#fejvakaras> )
Azért köszi!
Windows 7 alatt van lehetõség ikonokat csoportosítani? Gondolok itt arra, hogy kirakok egy ikont az asztalra és ha arra kattintok akkor nem egy programot indítok el, hanem pl. csillag alakban körülötte megjelennek a benne lévõ ikonok és azokat indíthatom el. Végül is olyan mint egy mappa, csak nem ablakot nyit meg....
(Egyébként nem tudom, hogy bármilyen op. rendszer alatt van-e erre lehetõség, csak most beugrott, hogy ez egy nagyon hasznos dolog lehetne szerintem)
Köszi!
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Ki lehet ezt küszöbölni valahogy vagy ez még a RC verzió betegsége?
:3
2 kérdésem lenne :
1 :valami normalisan mûködõ ATI driver van 64 bitre ?
2: Hogy lehet megoldani, hogy magyar bill.kiosztás legyen, mert az angolon igen érdekeseket írok 😊