46641
-
#16818 Jahh...! Nekem professional van fent! -
#16817 X86-os mappába kell. -
#16816 Nem ismerte fel rosszul. System nevű felhasználó nincs? Ha nincs akkor állítsd be teljes joggal. -
#16815 A 64 bites rendszernek mindegy, hogy 32 bites programot a Program Files (x86)-ba vagy 64 bitest a sima Program Filesba telepítek? -
Falzone #16814 Az én userem és a rendszergazda. Mindkettőnél minden jogosultság mögött pipa van, engedélyezve van. Mi van, ha rosszul ismerte fel a Windows a vinyót? Hogy lehet törölni, hogy újra felismerhesse? Mi van, ha jobbklikk/Eltávolítást nyomok a vinyón? -
#16813 Ultimate és Enterprise változatokhoz van magyar nyelvi csomag. Amúgy hol van beállítva a magyar nyelv? -
petho0506 #16812 Nem tudom mi lehet a gond. Elsőnek XP mellé akartam telepíteni, de most leformáztam mindent. Egy 200 és egy 500GB HDD van a gépemben. Mindkettőre próbáltam. Most vissza rakta a régi IDE DVD meghajtót hátha az olvassa, de semmi. -
#16811 Milyen felhasználók vannak a biztonsági fülön? Milyen jogaik vannak? Jobb ötletem továbbra sincs mit jogosultság probléma. -
#16810 Szevasztok! Létezik valami magyarítás a Win7-hez? Mert nekem Magyarra van állítva a beállításoknál, de angol! -
Falzone #16809 Igen, E:\ -
#16808 thx
Avast v4.8 Professional Edition??az jó lenne? -
#16807 Avast free -
#16806 Van betűjele a meghajtónak? -
#16805 tudnátok nekem windows 7hez javasolni vmi virus írtót? -
Falzone #16804 Légyszi valaki mondjon valamit, mert addig nem tudom folytatni a konfigolást. :( -
#16803 nekem 12 perc alatt már indítottam internet explorer és töltöttem le google chrome-ot:) -
Falzone #16802 Teljes hozzáférés van, most néztem. Egyéb ötlet? -
Apocalipto #16801 Win7et a hivatalos megjelenés után lehet csak.. :)
petho0506: 25-30 perc -
petho0506 #16800 Nektek mennyi idő a win 7 felrakása. Én most telepítem, de a Windows fájlok kibontása 0% áll már egy órája. Már két helyről leszedtem és mindkettőnél itt áll meg.Mi lehet a gáz? -
#16799 40gb-os winyó rendszermeghajtónak? Nagy hiba, piszok lassúak egy modernebb winyóhoz képest (még a 120gb-oshoz képpest is). Amúgy szerintem jogosultságot kellene beállítani a biztonság fülön a meghajtóra. -
#16798 Hmm és hol tudok ennek bővebben utánnajárni?
tisztaszoftver honlapján még mindig Vista-s igénylőlapok vannak... -
#16797 Kicsit kulturáltabban ha kérhetném -
Falzone #16796 XP-t és Vista-t is úgy telepítettem, hogy a 2nd vinyó le volt húzva. Most akkor újra kell telepítenem a 7-et úgy, hogy a 2nd vinyóra is rá van dugva a kábel? -
#16795 Nekem a terás Samut kell lehúzni, mert win7 telepítésnél a fájlok betöltésénél errort dob. De install után visszadugom és jó. -
gregtom6 #16794 Az MSDN-es hivatalos is meglesz előreláthatólag, csak én már türelmetlen voltam, és nemhivatalosan szedtem le az MSDN-es(eredeti CRC-s)verziót.
Szóval erre telepíthetek-e update-et, mert tartok attól, h vmi Win Genuine-es hülyeség miatt beszaródik.:D
Amúgy Miley Cirus, nem fos a win7, amíg te nem tudsz ilyet csinálni. Ha leprogramozod egymagad azt, amit sok száz programozó nekünk csinált évekig, akkor nyugodtan lefoshatod az egészet. Addig nem...
És attól nem fos, hogy Te nem tudod használni, és/vagy szar verziót töltöttél le... -
Apocalipto #16793 Úgy kellett volna telepíteni hogy be van dugva...ilyen módszerről még nem is hallottam. Oda kell figyelni és akkor nem tőrlödik le semmi.
Myley: Ha normálisan nem tudsz fórumozni, hát ne tedd. -
#16792 a megbizhatosagrol annyit, hogy pl azon a tipusu laptopon ami nekem van az egyik windows update BSOD-ot eredmenyezett minden alkalommal amikor kinyitod/becsukod. lassabb rendszer volt, mint barmi, amit elotte hasznaltam, megis bezabalta az egesz memoriat. a boot ido is alsohangon 2-szerese volt a mostaninak. ezekmellett pedig nem is igazan talaltam semmilyen ervet mellette a 8 eves xp-hez kepest, ami bar windows viszonylatban jonak szamit, a jo rendszer fogalmatol azert messze volt. -
#16791 Van valami lehetőség, hogy kihasználjam a gép javára/gyorsítására a fölös giga ramokat? -
Falzone #16790 Sziasztok!
Feltettem a Windows 7 Ultimate-et. A gépemben 2 vinyó van, egy 40 GB-os a rendszernek és egy 120 GB-os a szoftvereknek, zenéknek, stb. Mielőtt telepítettem volna a 7-et, a biztonság kedvéért lehúztam a tápkábelt és az IDE kábelt a 120-as vinyóról, nehogy elvesszen valami(ezt mindig így csinálom). Megvolt az install, kikapcsolom a gépet, visszadugom az IDE-t és a tápkábelt, látja a Windows a merevlemezt Sajátgépben, de nem tudom megnyitni. Azt írja: "E:\ nem elérhető. A hozzáférés megtagadva." Ilyenkor mit kell csinálni? -
#16789 oké,kösz hogy itt voltál,bye -
#16788 "Kívül tágasabb."
Most miért?
Ez fos.. -
#16787 Hát, igen, aktivátoroknak meg van az a veszélye, hogy nem (jól) működik:/ -
#16786 nekem is az van és frissít rendesen -
Apocalipto #16785 Kívül tágasabb. -
#16784 Mi van Aviraával?Most 1.5kb-al hajlandó updaztelni?:( -
#16783 Jo m1..
Amugyis szar az összes kibaszott windows...96töl a 7ig mind 1szar...
Most ezt a picsa xpt kellett felraknom mert a kurwa win7nem akart felmenni...
szánalmasz szar az egész microsoft...-.-'
Azután baszodott el az a szar seven h aktiválni akartam... -
#16782 Ízlések és pofonok, de nekem megbízhatóan működött. Bár az öcsém gépére Media Center miatt kísérletképp telepített Home Premium nem volt százas (pl tűzfalon beállított kifele szűrést ignorálta), de ezt a törésnek tudom be, mivel az MSDNAA-s Businessekkel ilyen téren semmilyen gond nem volt... -
#16781 MSDN-en megjelent, úgyhogy amennyiben MSDN-ről töltötted le (értsd: nem torrentről szerezted be az MSDN isot, s utólag "okosítottad"), nincs miért aggódnod. Másik esetben meg nem tudom, majd egy e téren tájékozottabb illető válaszol. -
#16780 mehet nyugodtan -
#16779 Akkor az enyém biztos az. Ez tuti, hogy nincs. Nagy kár lenne!